Találatok a következő kifejezésre: 21 éves a barátom (56 db)

21 évesen a barátommal külföldre ( Görögország ) szeretnénk menni nyaralni, de anyukám annyira félt, hogy nem enged. Mit tegyek?

Ez annyira ég? a barátom el?tt....Már másfél éve együtt vagyunk, jól megvagyunk, megbízok benne, lassan a pénz is összejön az útra, de mégis van egy nagy probléma...Ti hogy reagálnátok?

Legjobb válasz: te hány éves vagy?, te is 21? Mert akkor megmondod az anyukádnak h felnõttél, rendes h aggódik de nem óvhat már a széltõl is és elmész. Egyszer a sarkadra kell állni. Ha 18 alatt vagy akkor más a helyzet

te hány éves vagy?, te is 21? Mert akkor megmondod az anyukádnak h felnõttél, rendes h aggódik de nem óvhat már a széltõl is és elmész. Egyszer a sarkadra kell állni. Ha 18 alatt vagy akkor más a helyzet
A kérdező hozzászólása: kössz a tanácsokat utolsó :)
Mi az, hogy nem enged el? Felnõtt vagy. Persze gondolom a nyaralás rád esõ költségeit nem a szüleid fizetik (és remélhetõleg nem is a barátod).
miért kéne engedély? Anya, elmegyek, pont
A kérdező hozzászólása: nem Görögországról van szó, még Horvátországba sem engedne el, mert messze van és külföld!!!!......
A kérdező hozzászólása: én vagyok 21, õ 23
Talán a görög válság idején nem a legszerencsésebb oda menni...
és mitõl félt? eleve az utazástól vagy Görögországtól? mert utóbbit megértem és elgondolkodnék, de ha csak kisgyerekként kezel akkor az elsõben leírtakat tenném
biztos falusiak vagytok. õk félnek ennyire külföldtõl meg a repüléstõl. legalábbis eddigi tapasztalataim szerint. engem anyukám már 18 évesen befizetett egy Görög útra, mondván hadd lássak világot. szintén a párommal mentem, nem kellett a fülét rágni különösebben. sõt, voltak olyan osztálytársaim, akik még 18 éves koruk elõtt is mehettek Tunéziába, Egyiptomba nyaralni a barátjukkal. mondd neki, hogy te gyûjtötted a pénzt, erre szánod, szeretnéd magad jól érezni a barátoddal. gondolom ennyi idõsen õ sem otthon ült, hanem ment amerre tudott. bõven felnõtt ember vagy, ne hagyd, h az anyukád mondja meg, h mit kezdj magaddal és a pénzeddel.
Mondd el neki azt is, amit ide leírtál. Szereted õt, jól esik, hogy félt, de te így is úgy is el fogsz menni nyaralni. Mindkettõtöknek jobb lenne, ha normálisan köszönnétek el:)
Ha mindig anyucira hallgatsz, 40 éves korodban is õ fog téged ugráltatni. A párkapcsolatot meg nyugodtan elfelejtheted.
semmit az elején kellett volna megmondani, hogy megyek és ennyi, nem mennék bele a vitába, max egyszer elmondanám hogy az én dolgom, én gyûjtöttem össze a pénzt kit érdekel hogy megharagszik? max féltékeny hogy van barátod, jól megvagytok, és nyaralni is mentek úgy is elfelejti, ha meg nem, akkor meg költözz el(ha még otthon laksz)
Ne haragudj, de ez nevetséges. Közlöd, hogy megyek anya, akkor és akkor jövök, majd telefonálok, puszi! Ne legyél már ennyire életképtelen, 21 éves vagy, nem 13, kérlek. És igen, égõ a barátod elõtt.
komolyan nem értem h manapság miért viselkednek úgy az elvileg felnõtt emberek, mintha fele ennyi idõsek lennének?? ennyi idõsen saját keresetem volt, és semmiért nem kellett engedélyt kérnem!!!!
Ha hajthatatlan, ha nem, menjetek. Az a ciki, hogy hagyod magad elnyomni.
A kérdező hozzászólása: persze hogy nem, már régóta beszéljük a barátommal és gyûjtöttem rá. Ezt már egy ideje mondom anyumnak is, de akkor is hajthatatlan.
El kell neki mondani, hogy nem oda mentek élni, csak nyaralni, együtt tölteni egy kellemes hetet, kettõt. El kell mondani, hogy nincs cápa, nem iszol csapvizet, óvatosan vezettek, ( a balkáni vezetési stílus eléggé veszélyes)nem dõltök be minden fajta kirándulási ügynöknek. Ezekre kell oda figyelni. Tapasztalatból mondom! Ja, és mivel ott van szieszta, dél és 2 között ne nagyon számítsatok rá, hogy kisebb boltokban lesz eladó... :D
A kérdező hozzászólása: igen, csak az nem lenne túl jó nyaralás, annak tudtában ott lenni, hogy õ megsértõdött és esetleg haragszik. Ezért szeretném, ha beleegyezne.
én 19 évesen mentem Görögbe a párommal, semmi kifogása nem volt anyunak, érezzük jól magunkat! nem értem az ilyen szülõket akik ennyire féltõek. felnõtt vagy, állj a sarkadra ha másképp nem megy!! sok sikert

15 éves csaj vagyok kétszer voltam a barátommal (Õ 21 éves) a strandon négyszer próbált behatolni, de a szűzhártyám nem szakad át. MI lehet a baj?

Jah és nagyon fáj mikor megpróbál behatolni. :S

Legjobb válasz: Gratulálok, hogy a barátod ennyire hülye, hogy ilyen helyen szexeltek...legalább neki lenne több esze ehhez...De a többiekhez csatlakozva inkább egy csendes nyugodt helyen kell ezt csinálni, hidd el sokkal jobb lesz:) Sok sikert hozzá:)

Gratulálok, hogy a barátod ennyire hülye, hogy ilyen helyen szexeltek...legalább neki lenne több esze ehhez...De a többiekhez csatlakozva inkább egy csendes nyugodt helyen kell ezt csinálni, hidd el sokkal jobb lesz:) Sok sikert hozzá:)
A vízben próbáltátok? mert ha igen akkor lehet az a gond, mivel a víz lemossa a természetes "síkosítót". Ha meg szabadon akkor kevés volt az elõjáték nem nedvesedtél be rendesen. Amúgy az elõttem szólónak igaza van elkaphatsz fertõzéseket, ezzel vigyázni kell, inkább próbáljátok meg otthon, de semmiképpen se a strandon, ott mások is vannak!! (lehet éppen ebbõl kifolyólag rendesen ellazulni se tudtál
Lehet hogy épp az a baj hogy még nem vagy teljesen felkészülve, és nem tudtad elengedni magad. Úgy gondolom hogy nem strandon kellene hogy történjen, inkább valami nyugodt helyen, ahogy ezt az elõttem szólok mondták. De ha fáj mikor behatol akkor mindenképp egy elõjátékot +síkosítót javasolnék .
A baj az, hogy hiába 21 éves, kb annyi felfogásban, mint Te 15 évesen. Marhára szerethet Téged a pasid, ha egy strandon akarja elvenni a szûzességedet. Ha nem tud megfelelõ körülményeket teremteni, akkor inkább ne csináljon semmit. Persze, hogy fájdalmas, hiszen nem tartom valószínûnek, hogy a strandon bármiféle elõjáték lezajlana. El kellene döntened, hogy dugni akarsz, vagy szeretkezni. Ha az elsõt, akkor próbálkozzatok nyugodtan tovább a strandon, ha pedig szeretkezni, akkor egy kicsit legyél igényesebb.
Csatlakoznék az elõttem hozzászólóhoz: nem a strandon kéne próbálkozni, hanem egy normális higiénikus környezetben. Nem építkezésen meg barlangban kell szexelni.. De ha valami jó kis nemi betegséget akarsz, akkor nyugodtan. Hidd el, egy csendes, nyugodt környezetben fog menni, nem kell stresszelni ezen.
Szia! Tudom már többen leírták elõttem, de ne strandon kezdd el. Vízben még akkor is fáj picit, ha már nem vagy annyira szûk, de így teljesen együttérzek, hogy mennyire rossz. Valami kicsit romantikusabb helyet keressetek:)
A pali 1 szerencsétlen h még ennyihez se ért.. te meg olyan fertõzést elkapsz a strandon h nézhetsz majd szét. anyádék látnák h miket kérdezel..
lehet nem a strandon kéne próbálkozni, hanem kettesben valamelyikõtök szobájában. nyíltabban nem is tudnátok elintézni...strandon. gratulálok!
egyetértek: csendes nyugott hej strand kizárva a sok mocskos bacis hej miatt... pihe puha ágyikó, bemelegités- ujjazás, mert az tágithat elég sokat. gondolom nem kell irni h elösször egy ujj aztán kettö... ha nem nedvesedsz be akkor sikositó-mi szoktunk használni... nekem hasznos:) lassan hatoljon be, ne vágja be egyböl, mert az tényleg rossz... és ne túl mélyen mert ha nagyon meglöki a méhszájadat az nagyon tud fájni... na meg a szent beszéd: nem idös hozzád? ha szeret és szereted, akkor figyeljen jobban az ilyesmire... sok sikert, és szánjatok rá idöt:D nam kell elkapkodni:) 16/L
Jobb ha a könyveket keresi, mindjárt suli ne a hülyeségen járjon az esze.
Vagy béna a srác, vagy erõsebben kéne inkább, ha nem szakad át, erõsen kell, hogy átszakadjon, ezperzs efáj, de van akinek vastagabb a szûzhártyája, hát annak jobban fáj, ez természetes, de akkor is erõsebben kell, ki kell bírnod. De ne strandon, nagy a fertõzésveszély!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megfogadom bár nem lett semmi bajom, de mostmár vigyázni fogok a strandon való szexeléssel.
Mi meg lesz*rjuk.
Baj van. Csinalj magaddal valamit. Kulonben elmegy melletted az elet mint a gyorsvonat :/
Jelentkezz pápának...
Ha neked megfelel, akkor jó, de ha csak becsapod magadat is azzal, hogy neked így jó, akkor bizony szánalomra méltó.
Lõdd fejbe magad! Miaz h nem érdekel a szex? Nincsenek barátaid, se kapcsolatod? Ha antiszoc vagy akkmeg állj a sarokba vagy huzd le magad a budin! Förtelmes!
Hasonló cipõben járok én is. Igazából, ha jobban belegondolok simán lehetne csajom. Sportolok, sokat olvasok stb. Csupán szeretek egyedül lenni, nem nagyon érdekelt, és most sem érdekel nagyon a velem egykorúak iszik-hányik-belefekszik féle idõtöltései. Ebbõl kifolyólag nálam az ismerkedési lehetõségek a nullához közelítenek.
Szia. Én pszichés betegség miatt, kb egyikre sem vagyok nagyon alkalmas.Van, hogy néha vágyok rá, van, hogy nem.Ez változik. Egy kapcsolat meg nem olyan, hogy egyszer akarom, egyszer meg nem.Én sem bírom, ha valaki túlzottan rám telepszik. Én nem akarok egy ágyban áludni senkivel, sõt egy szobában sem.Nem akarok akkor aludni, enni, mindent csinálni amikor a másik.Sajnos sokaknál a párkapcsolat egyenlõ azzal, hogy korlátozzuk a másikat, megmondjuk, hogy mit tegyen, birtokoljuk.Ezt nem mindenki bírja. 25 éves vagyok, meleg és szûz.Pedig sokan szeretnének úgymond "megkapni".Rendszeresen sportolok, fontos az egészségem.De túl sok a probléma körülöttem.Nem hinném, hogy bárkivel hosszú távon mûködne bármi is.Ilyen 1-2 hónapos történetekre meg nincs kedvem, felesleges, meg érzelmileg is megviselne.(Az a tipikus vagyok, aki még a szétszakadt gatyót sem szereti kidobni, mert kötõdik mindenhez):D Biztos létezik olyan, aki passzol hozzád, meg midenkinek van ilyen, de megtalálni lehetetlen szinte, fõleg, ha nem vagy átlagos:)
Szia! Fiú vagy vagy lány? Ebbõl kettõ rám is igaz! Nincsenek barátaim, és nem akarok párkapcsolatot, nem bírom a kötöttségeket. De a vágyak azért kínoznak, pedig nem vagyok egy szexmániás.. Néha én is kérdezem magamtól, hogy normális-e, hogy nincsenek barátaim és nem vágyom társra hosszú távon. Viszont nekem nem felel meg ez így , mert nagyon unalmas! Ha van kedved dobj privit! Másik kérdésem, mindig így érezted?
Most mit vártál? Mi tényleg leszarjuk, nem ismerünk, semmi közünk hozzád, miért kéne rólad bármit is gondolni. Tedd, amit jónak látsz.
Nem éppen "normális", vagy hagyományos állapot, de ha neked jó így, akkor lelked rajta. Semmi nem kötelezõ :) Más kérdés, hogy esetleg csak megszoktad ezt az állapotot, és azért tartod ezt a számodra természetesnek.
A kérdező hozzászólása: Egészségedre, második. :D Amúgy nem csapom be magam.
Kedves utolsó helyes. Él ez a szterotípia, hogy aki egyedülálló biztos csúnya, meg stb.Pedig ezek a felszínes emberek, akiket soroltál, max ha sportolnak is csak a külsõségek miatt, nem az egészség miatt, nekik a jó külsõ csak egy kirakat.

Mit vegyek ballagásra 21 éves a fiúnak, aki mellesleg a barátom?

Tudom, hogy sokan feltettek hasonló kérdéseket, de valami nagyon frappáns ötlet kellene. :D Igaz most voltunk egy hónaposak és nem szeretnék se túl giccseset se túl egyszer?t, se nyálasat! :D Pókerezik és focizik. Van egy kocsija, lehet, hogy abba kéne vmit venni. :D A focit már megunta kicsit ezért nem tudom, h ezzel kapcsolatban vegyek-e neki valamit... Nagyon köszönöm szépen a válaszolóknak, hogy szántak rám pár percet! :)

Legjobb válasz: vegyél vmi kártyakészletet zsetonnal meg ilyenekkel. http://www.pokerkeszlet.com/

vegyél vmi kártyakészletet zsetonnal meg ilyenekkel. http://www.pokerkeszlet.com/

Komoly tanácsokat szeretnék, én is és a barátom is szüzek vagyunk. én 17, ő 21 éves. A probléma a következő:?

egyrészt én nagyon nehezen tudok kitágulni, ellazulni. A másik probléma, hogy ? 'gyors t?zel?'.2 éve vagyunk együtt. Tudnátok tanácsokat adni? Nem jön össze egyszer?en a szex.

Legjobb válasz: Azért mert mind a kettõtök idegeskedik rajta. Nyugi!

Azért mert mind a kettõtök idegeskedik rajta. Nyugi!
Nálam is volt ilyen amikor egy jó ideig nem volt foltonos szex az életemben, hogy miután betettem pár mozdulat után éreztem hogy itt valami nem lesz kóser :) De ügyeskedni kell. A pasi is ha érzi hogy nem lesz jó akkor lassít, megáll vagy akár kiveszi kicsit. Minden póz másképp ingerli a pasit is van amit kevésbé érez pl nálam amikor a csaj van felül és nem fel-le mozog hanem hozzám simulva elõre-hátra az annyira nem intenzív mint mondjuk misszionáriusba ha én mozgok. szóval ki kell tapasztalni hogy jobb, plussz a pasinak is kell kis önkontroll persze ez csak az egyik fele. Akármilyen hülyén is hangzik nem a legjobb teljesen az élvezetre koncentrálni mert akkor hamar elsülhet, ha a nõnek is jót akar akkor kicsit próbáljon nem arra koncentrálni mint maszturbáláskor hogy na menjek már el gyorsan... :) Az meg hogy szûk vagy, meg kell próbálni ujjal tágítani hosszabb elõjátékkal, jobb ötletem nincs. Feladni nem érdemes ügyeskedni kell. Gyakorlással szerintem nem lesz probléma, de ha ugyan úgy próbálkoztok mindig kicsi az esélye hogy változás lesz. bocsi a hosszért :) 22/F
honnan tudod, hogy gyorslövetû, ha szûz?
A lényeg, hogy elõször jó pár alkalommal orálisan elégítsétek ki egymást (mondjuk a következõ 2 hétben legalább 5x). Érezzétek egymást, legyetek szinkronban. Aztán amikor szeretkezésre kerülne sor: Elõtte elégítsd õt ki, így a második menet sokkal hosszabb lesz! Akár órákon át is tarthat! Attól függõ, hogy tényleg korai magömléses, vagy csak bebeszélni magának. Tehát mikor elmegy, akkor vegye vissza a nadrágját és kezdjétek "elölrõl". Ingerelje a csiklódat jó sokáig, majd megnyálazva ujját dugja be neked. Elõször egyet, majd kettõt és próbáljon meg úgymond "helyet csinálni". Az elsõ szinte mindenkinek fáj... neked is fog! A lényeg, hogy csak lassan és óvatosan és megfelelõ síkosítással! A legjobb síkosító pedig a nyál! És még 2 dolog: 1. Ezt neki is el kellene olvasni... vagy nagyon érthetõen elmondani neki.. ami nehéz lesz, mert a pasi nem hinném, hogy meg akarná majd hallgatni, amit mondasz. Ilyen.. "pasi büszkeség".. 2. Keresse fel EE-t a problémájával! Õ megoldja! Csak annyi a dolga, hogy a férfiak egészsége topic alá ír, és választ fog kapni tõle. Nekem is õ segített! Nektek is fog! Szóval.. csak linkeld be neki ezt a topicot... Ha megfelelõ a bizalmi kapcsolatotok, akkor jó lesz! És ne másik miatt aggódj, hogy mit fogsz mondani h "miért nem feküdtetek le"... hanem örülj, hogy boldog kapcsolatban élhetsz! Szeressétek egymást! Sok sikert! 20F
Semmi gond, de errõl meg kinek kéne beszámolnotok mégis? Kérdezik??? Hol éltek ti, valami szadomazo klubban? Viccet félretéve. Próbálkozzatok vele hosszan. A szexnek nem a leglényegesebb pontja az a rész amikor a barátod a fütyjét a nunidba dugja (bocs de a pénisz meg vagina kifejezés úgy hangzik mintha egy hivatalos papírt fogalmaznék :P) Ha ez nektek nem megy hagyjátok a fenébe. Essetek egymásnak változatos helyeken. Szerettek egyáltalán szexelni? Élvezitek ti egymás testét? Annyi féle képen lehet még a szexben örömötök a szimpla dugáson kívül. Lehet hogy nehezebben oldódsz az elsõ pár menetben, de a harmadikra már jöhet bármi, és a barátod is lehet hogy jobban teljesít. A Barátnõm szerencsémre elég perverz volt az elején így nálunk az, hogy minimum "3 élettel" kezdek az alap volt. Ennél csak több lett idõvel, és az elsõ menetben én sem igazán bírtam hosszan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
A kérdező hozzászólása: Igen, tisztában vagyok vele, hogy tényleg nem megszokott. Egyszerûen úgy érzem fizikailag képtelenek vagyunk rá. Õ túl hamar elmegy. Én meg nem tudok kitágulni (mint ahogy az elõbb írtam ettõl függetlenül nedves leszek). Már nagyon elvagyok keseredve. Tudom, hogy nem kéne hogy érdekeljen, de már mindenki kérdezgeti, hogy miért nem fekszünk le 2 után. Annyira rossz érzés, mert nem tudok rá mit válaszolni :c
gondolom máshogy már voltak együtt, csak "élesben" nem még. Edzened kell õt. De ha nem tudtok egymás közelében ellazulni úgy hogy együtt vagytok két éve az fura... Mármint ilyen para fõleg az miatt van hogy elcseszel valamit ami miatt a másik elhagy.. Ez elég ritka ilyen régi kapcsolatnál.
A kérdező hozzászólása: Mert egyszer kétszer betette. Nekem nagyon fájt, õ meg elment úgy 3 lökés után. Azon nem akarok most veszekedni, hogy ezek után tényleg szüzek vagyunk vagy sem. Amúgy elõjáték van rendesen, be is nedvesedek csak nem tágulok ki.
Alapos elõjáték hogy kitágulj és ha nagyon gyorsan tüzel akkor elötte otthon vegye magát kézbe hogy kicsit tovább tartson bár az elsõt te amugy sem fogod még tulzottan élvezni vagyis kevesek élvezik
A barátod egy kicsit tanulja már meg kontrollálni magát!
A kérdező hozzászólása: míg õ azaz a barátom 21 éves
Egyszerûen keress egy korod beli pasit. Fiatal vayg még hozzá.
Ráérsz még!
Azért egy 21 éves csávónak sokkal több igénye van, mint egy korodbelinek, azt jobb ha tudod. Gondolj bele, egy 21 éves nõ miket nyújthat neki, és miket te. Ne nagyon lepõdj meg, ha kapásból otthagy, ha nem akarsz vele lefeküdni.

Mit tegyek? ! 16 eves vagyok a baratom 21. bocsajtsak meg neki a kapcsolat elejen elkovetett hibai (hazugsagok) miatt vagy megsem? !

16 eves lany vagyok es 21 eves a baratom... most epp szunetelunk mert ugy kezdte a kapcsolatot hogy letagadta az ujjan lathato eljegyzesi gyurut nah meg azt is hogy mikor ismerkedtunk meg jart volt baratnojevel...

Legjobb válasz: Ne hari, nnem leszolni akarlak, de naiv vagy ha hiszel a srácnak. vagy ugy jarj vele h még legalabb egy évig nem szexelsz vele, vagy ne is kezdj bele. hidd el csillagocska, 19 vok, es sok pasit megismertem mar. nem tul megbizhatoak azok, akik 21 éves létükre egy 16 evessel akarnak jarni.

Ne hari, nnem leszolni akarlak, de naiv vagy ha hiszel a srácnak. vagy ugy jarj vele h még legalabb egy évig nem szexelsz vele, vagy ne is kezdj bele. hidd el csillagocska, 19 vok, es sok pasit megismertem mar. nem tul megbizhatoak azok, akik 21 éves létükre egy 16 evessel akarnak jarni.
Te döntesz. a helyedben nem jarnek vele. gondolj csak bele, h mennyire megalázó volt ez a baratnojenek h közben veled kavart, amikor már jegyben jartak! szeretnéd h veled is ezt tegye? amugy a pasi mit mond, miert tette? ha mégis belemész, könyörgök, ne feküdj le vele jo ideig. barmilyen sokszor is mondja h szeret. nem akarom h még egy lelkileg sérült lany legyen a vilagon.. igy is vannak sokan.. a te érdekedben mondtam.
A kérdező hozzászólása: Sokat veszekedtek es a srac anyja se akarta hogy foltassak a kapcsoaltot sokat kozbeszolt.. amugy korombeliekkel probalkoztam es hidd el rosszabbak... volt olyan aki azt akarta hogy velem jarjon es kozbe pedig massal fekudjon le mert hogy meg en az vagyo kes nem akar varni !!! ez a srac viszont tenyleg nagyon rendes.. es megmondta hogy neki nem ez szamit es orul neki hogy az vagyopk es hogy o var ram amennyit kell! amugy meg nem kavartunk mikozben ok jegyben jartak !! csak beszelgettunk semmi tobb.. es hidd el en is nagyon sajnaltam a lanyt de ebben o is saros nem csak a srac!
Hol ismerkedtetek meg? nezd.. en tudom jol h mik az igényei egy 21 éves fiunak. nem hinném h egy szûz kislanyra varna. ne haragudj. ami meg a korodbelieket illeti, hidd el h vannak rendesek is. pl. a 17-18 evesek is beletartoznak a korodbeli kategoriaba.
Szerintem ne járj vele. Most õszintén, Te nem akarnál bosszút állni a srácon? Ha ezt tenné Veled? Szerintem de. Másrészt meg a srác nem fogja Neked bevallani, hogy "igen, amúgy hatszor megcsaltam a menyasszonyomat"... Persze, hogy nem fog magáról rossz képet lefesteni. Te döntésed, de ha már most ezzel kezdi, akkor fogalmam sincs, hogy mit vársz tõle...Ez nem egy kis hibácska, vagy botlás...A másik meg: a barátnõid jártak vele? Persze, hogy azt mondják, hogy rendes. Az én elsõ "igazi" barátomról is mindenki áradozott, hogy mennyire rendes fiú. Aha. Két nap után bevallotta, hogy csak kihasznált, ráadásul el se akarta mondani, csak kifaggattam, hogy ugyan miért rosszkedvû. Szerintem gondold át újra, és remélem, hogy jó döntést hozol.
A kérdező hozzászólása: koszike a gyors valaszt! lehet naiv vagyok, sot bevallom hogy az vagyok.. de ha erzem hogy a srac igazat mond es mikor mondtam hogy szuneteljunk lattam rajta hogy milyen volt.. lattam a szemet hogy konnyezett... es valahogy a csajon meg eszrevettem hogy bosszut akakr allni a pasin mert hogy szakitott vele... es miutan tudta hogy talizok a sraccal azutan rogton is hivott hogy nah mi volt szakitottam vele vagy nem ?!! amugy a srac mondta hogy a sajat dontesem azt valaszolok neki amit akarok mert akkor is joba leszunk.. es ha nem kockaztatunk akkor nem tudom hogy legyunk boldogak ?! hisz kapcsolat elejen nem bizhatsz emg a srac/ csajban hisz nem tudhatod milyen egy kapcsolatban ! attol meg nagyon koszi a valaszod!
Ha neked ilyen pasira van szükséged, csináld csak...És ha korodbelit keresnél, aki esetleg vár is, míg neki akarod adni a szüzességed?
A kérdező hozzászólása: elhiszem..de vannak kivetelek.. amugy meg nem tudom... en adnek neki szivem szerint emg egy eselyt es aztan meg az odaadassal meg varnak ... koszi a valasozkat meg egyszer is !!
A kérdező hozzászólása: koszike a valaszT!! atgondolom rendesen.. de amugy nem voltak hivatalosan eljegyezve csak 5 honap jaras utan vettek maguknak 1 1 ezust gyurut es eljegyzesi gyurunek tekintettek.. amugy en is ezt gondoltam hogy ha az elejen ezzel kezdi mi lesz ezutan .. ?! de felhivott es megkert szepen hogy ne masok velemenyere hallgassak es hogy ismerjem ki rendesen.. meg bocsanatot kert hogy tenyleg igy kezdte hibazott de mar banja!! de ettol fuggetlenul megmondta hogy en dontok nem eroltet ram semmit ..

Üdv. Mit tegyek, ha a 21 éves barátomat az apja ellenem fordítja csakis azért, mert őszinte vagyok?

Nem engedi neki, hogy találkozzon velem, és ha felhívom akkor elveszi a telóját! A barátom meg fél tőle.

Legjobb válasz: Bár én finomabban fogalmaztam volna meg,de az 1es nagyjából leírta a dolgot. Ha az õszinte azt jelenti,hogy gondolkodás nélkül "odamondod a magadét",akkor én sem örülnék neki... De tényleg furcsa,hogy 21 évesen még elveszik a telóját. :/

Bár én finomabban fogalmaztam volna meg, de az 1es nagyjából leírta a dolgot. Ha az õszinte azt jelenti, hogy gondolkodás nélkül "odamondod a magadét", akkor én sem örülnék neki... De tényleg furcsa, hogy 21 évesen még elveszik a telóját. :/
Õszinte alatt azt érted, hogy bunkó módon tálalod válogatlanul a véleményedet? Hát, én se örülnék apuka helyébe...elvenni biztos nem venném el a telóját, mert 21 évesen azt csinál jóformán, amit akar. Pasid is egy pöts lehet, ha hagyja ezt...
Az õszinteség nem feltétlenül bunkóság, nem értem miért feltételez mindenki egybõl rosszat? Velem is megesett, hogy õszintén kimondtam valamit ami nem tetszett a barátom apjának, bár õ inkább meghúzta magát, mert az egész város róla pletykált, mindenki tudta amit én ki mertem mondani. Késõbb nem csak nem utált, de tisztelt is ezért, mára majdhogynem barátnak mondanám. Tenni nem tudsz ellene, a barátod gondolom még otthon él és tõle függ anyagilag, ezért nyilván inkább hozzá alkalmazkodik.

Mért baj a szüleimnek az ha 16 évesen 21 éves barátom van? És mért tiltanak el tőle?

Ha lehet csak normális válaszokat!!!És miel?tt valaki elkezdené nem kamu kérdés....

Legjobb válasz: Lehet, hogy még féltenek, nem szeretnék ha barátod lenne.(Ne terelje el a figyelmed a suliról...nyilván ez nem fog menni.) Valószínûleg egy 17 éves srác esetén is ugyanez volna a reakciójuk... Amúgy lehet, hogy valami gázosat látnak a srácban, ezért (is) tiltanak.

Lehet, hogy még féltenek, nem szeretnék ha barátod lenne.(Ne terelje el a figyelmed a suliról...nyilván ez nem fog menni.) Valószínûleg egy 17 éves srác esetén is ugyanez volna a reakciójuk... Amúgy lehet, hogy valami gázosat látnak a srácban, ezért (is) tiltanak.
Fúúúúú, #2-es te aztán igazán kemény csávó vagy... A te példádból is látszik, hogy a kor nem nagyon számít: 22 évesen is lehet valaki annyira gyerek mint te (mert épeszû felnõtt ember még ha csinált is baromságokat fiatalon, nem dicsekszik vele késõbb) Kérdezõ, a szüleid csak féltenek téged. Hidd el megbarátkoznak majd a gondolattal, hogy a kislányuk már nem is az a kislány, mint 5 évesen volt:)
Mert ebben a korban ez nagy korkülönbség, majd ha 21 leszel rájössz milyen gyerek voltál 16.évesen.
Megértem a szüleidet, függetlenül attól, hogy a srác milyen.
Ha 15 éves barátod lenne, akkor az lenne a bajuk, ha 30 éves, akkor az, ha 16 éves, akkor meg az, mindig fognak találni valami kifogást, amíg nem leszel idõsebb.
Ahelyett hogy örülnének, hogy érett palid van és nem 1 felelõtlen kis p*cs :) Valószínûleg féltenek tõle, hogy belevinne olyan dolgokba amit számodra / számukra nem kedvezõ. Esetleg elvakít a szerelem és elköltözöl 18évesen, a sulit otthagyod stb stb. Bár ha engem tiltanának/tiltottak volna a barátnõmtõl valszeg, haza sem mentem volna . Már nagykorú vagyok, de sosem tiltottak mert tudták hha valamit tiltanak akkor nálam azzal csak rosszabb lessz a helyzet mert akkor már csak azért is.. Volt hogy nem engedtek bulizni, ottaludni valahol 17évesen 1hétig rágtam a fülük hogy légyszi stb stb, aztán pénteken már nem jöttem haza a suliból. Legközelebb csak vasárnap este láttak :) teló off, smst azért írtam nekik hogy a rendõrséget azért hagyják ki a dologból.. 22F
Szerintem csak az a baj, hogy hirtelen lett barátod. Ha már 13 évesen is "pasiztál" volna, akkor már megszokták volna hogy néha eljárkálsz erre-arra egy fiúval. Most meg hirtelen akarsz nagylány lenni. Nemrég még a szófogadó kislányuk voltál. Ez egy folyamat. Minél korábban kezded, annál hamarabb szoknak õk is hozzá, hogy már neked is szükséged van kapcsolatra.
Mert te gyerek vagy, õ meg felnõtt. Nagyon gáz, hogy nem a saját korosztályával kezd, hanem téged szédít.
Na, nekem 16 évesen 22 éves volt a párom, 6, 5 éve együtt vagyunk, hamarosan saját fészkünk lesz, házasodunk, baba, minden jó. Nálunk is volt eleinte gond, fõleg szülei féltek, hogy túl fiatal vagyok, de aztán megismertek. Nem voltam olyan, mint a tinik többsége, mivel nekem hamar fel kellett nõnöm, és párom se volt egy átlag 22 éves szintjén. Szüleid biztos csak féltenek, ha elõtte is volt kapcsolatod és ott nem volt semmi balhé, akkor lehet az életkor zavarja õket. 23/L és 29/F
Ezt hogy érted h több gyengédség ?? hogy neked 2 napnál is gyakrabban lenne ideális vagy mi ?
A kérdező hozzászólása: igen nekem a napi min egy, a gyengédség alatt meg azt értem hogy simogasson és mutassa ki hogy szeret és vonzónak talál
Nem lehet, hogy te az én alteregom vagy? :D Kicsit több, mint fél éve vagyunk együtt, kétnaponta van szex, és folyamatosan igényelném a babusgatást amit õ nekem nem tud megadni, mert egyszerûen nem olyan. Szerintem itt a tolerancián múlik minden. Erre nincs más gyógymód. Mi nagyon sokat beszélgettünk errõl, és végülis nem akarom, hogy ne tudjon mellettem önmagaként viselkedni. ha õ nem babusgatós, ha nem esik jól neki, akkor ne legyen. Biztosan õ is kifejezi a maga módján. Az én párom pl folyamatosan gyömöszöl, puszilja az arcom. De soha nem simogat, nem becéz, nem kedveskedik és romantikázik. Van, aki ilyen. És csak kétnaponta igényli a szexet, de azt nagyon pontosan és mindig. Biztos menne többet is, de én nem akarom, hogy úgy legyünk együtt, hogy õ nem akarja nagyon, mert abból csak megszokás és ellaposodás lesz. Gondold át ezeket, és hogy egy kapcsolaton belül a kölcsönös tolerancia nagyon fontos. Neked is biztos vannak olyan szokásaid, tulajdonságaid amik neked fel se tûnnek, de a párodnak furcsa. Neked kell tudnod, hogy te szereted-e õt annyira, hogy megértsd és elviseld a személyiségének ezen részét. Nehéz, de lehet. Én mára nagyon kiegyensúlyozott vagyok a kapcsolatunkban, nincs semmi baj köztünk, mert magtanultam, hogy õ hogyan fejezi ki a szeretetét.
A kérdező hozzászólása: hát lehet hogy igazad van és köszönöm hogy válaszoltál, megpróbálok vele beszélni errõl de õ elzárkózik és így csak bennem marad ami fáj, lehet hogy nem illünk egymáshoz és tényleg el kéne engednem?
Már elnézést de az a testi-lelki igény hogy az ember a párjától gyengédségre és törõdésre vágyik; miért kell hogy feltétlenül, ha törik, ha szakad, de mindenáron aktussal végzõdjön? Persze, az nagyon király ha egy ölelkezõs összebújós heverészés szeretkezésbe "terebélyesedik" de nem hinném hogy ez mindig és minden esetben ezzel végzõdik. Azért az emberek nem úgy mûködnek hogy a gyengédség csak akkor éri el a célját ha az szexuális aktussal végzõdik. Különben teljes a csõd és jaj fussunk a szexológushoz. Ami számomra nem volt világos -a kérdezõ kommentjeibõl- magának a szexuláis aktus iránt lenne nagyobb igénye, vagy szex nélküli "szeretgetésre"?
A kérdező hozzászólása: az az igazság hogy mindkét dologról beszélünk szeretgetõs heverészés abszolút nincs mert nincs rá igénye, az aktus is csak szex és nem szeretkezés teljesen érzelem szegénynek érzem az õ részérõl és ha belõlem aktus után pityergés tör ki ennek hiányában csak megsértõdik hogy biztos nem ez a bajon csak nem akarom elmondani
Az alapján amit a barátod viselkedésérõl olvastam, inkább vele van gubanc mint veled. Az hogy érzelmileg egy férfi sivár és elzárkózó annak elég sok oka lehet. A legkézenfekvõbb, hogy a családjában olyan mintát látott az apja és az anyja között, -illetve õ és a szülei között ami neki nem adott mintát ahhoz, hogy megtanulja hogy kell a másik ember szeretni, érzelmi értelemben. Ha a családja is sivár volt e tekintetben ugyan kitõl tanulta volna meg hogy hogyan nyílvánítson ki ilyen érzelmeket? (Nem szexrõl beszélek hanem egymás iránti tapintatról gyöngédségrõl, szeretetmegnyilvánulásokról.) Az ember persze szociálisan egész életén át tanul, de...lehet szar volt a családja és kínos neki megélni az érzelmeit. Nem tudom. Az tény hogy az ember a párkapcsolataiba elsõsorban azokat az elõképeket viszi amit a családjában megélt a társas kapcsolatokról. Ha a fenti nem igaz rá akkor esetleg még arra tudok gondolni hogy azért nem akar megnyilni neked, azért zárkózik el tõled, mert egyszerûen csak arra van szüksége hogy egy héten kétszer megdugjon. Ez esetben tényleg nem jósolok nagy jövõt a dolognak, mert csak szenvedni fogdz egy ilyen szituációban. Mindenképpen egymás közti kommunikációval kell megoldjátok a dolgot -már ha akarsz esélyt adni az ügynek. Másképp nem fog menni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!