Találatok a következő kifejezésre: 21 éves és lassan már 4 (2 db)

21 éves vagyok és lassan már 4 éve szedem a Gracialt. Lehetséges, hogy a tabletta miatt később nem eshetek teherbe? Mennyi ideig merjem szedni?

A párommal mindenképpen szeretnénk babát 4-5 év múlva. Egyébként egészséges vagyok nem szoktam beteg lenni és a tablettával sem volt semmi gondom.

Legjobb válasz: Végül is a 4-5 év még nagyon messze van, de azért 3-4 év múlva hagyd abba szerintem, mert amiket írnak, hogy nem is kell türelmi idõ a fogamzásgátló szedése után, szerintem ez hülyeség. Mármint azt értem a gyógyszer rögtön kiürül a szervezetbõl, csak szerintem a szervezet sokára áll vissza a normális mûködésbe. Kicsit olvasgattam a neten, és ha arra gondolok, hogy egy ciklusba max 3-5 napod van teherbe esni és a fogamzásgátló t meg szeded 21 napig. Szóval... Végül is te tudod, meg azért a gyógyszer az egy biztonság érzetet ad, de azért arra is oda kell figyelni, ennyi erõvel abban a 3-5 napban is odafigyelhetsz pl. a gumira. Érdemes átgondolni. A nõdokik általában a gyógyszert szedést javasolják. Remélem tudtam segíteni. /Ja, és ugye a Gracial az fogamzásgátló??? -:)) / Szia.

Végül is a 4-5 év még nagyon messze van, de azért 3-4 év múlva hagyd abba szerintem, mert amiket írnak, hogy nem is kell türelmi idõ a fogamzásgátló szedése után, szerintem ez hülyeség. Mármint azt értem a gyógyszer rögtön kiürül a szervezetbõl, csak szerintem a szervezet sokára áll vissza a normális mûködésbe. Kicsit olvasgattam a neten, és ha arra gondolok, hogy egy ciklusba max 3-5 napod van teherbe esni és a fogamzásgátló t meg szeded 21 napig. Szóval... Végül is te tudod, meg azért a gyógyszer az egy biztonság érzetet ad, de azért arra is oda kell figyelni, ennyi erõvel abban a 3-5 napban is odafigyelhetsz pl. a gumira. Érdemes átgondolni. A nõdokik általában a gyógyszert szedést javasolják. Remélem tudtam segíteni. /Ja, és ugye a Gracial az fogamzásgátló??? -:) ) / Szia.
Szerintem nem kell aggódnod. Természetesen legfõképpen az orvosoddal kéne errõl konzultálnod. Én Anteovint szedek most is, és szedtem már 8 éve akkor is amikor teherbe estem a babámmal(gyógyszer szedése közben, nem felejtettem el bevenni 1-et sem. Már rutinos voltam.). Szerintem mindenkinél a szervezet egyéni állapotától függ a visszarendezõdés. Persze minden laikus rémisztgetett, hogy majd torz lesz a baba, meg szõrös és egyéb ökörségek. Most 2, 5 éves (szerintünk) gyönyörû és nagyon értelmes. Bizonyára Nálad is ki lehet deríteni 1 várvétellel, hogy mennyire "éber" a hormonháztartásod.
szia, én is gracialt szedek, és nem kell aggódnod, mivel nekem a doki azt mondta, hogy ez nagyon alacsony hormontartalmú. fogamzásgátló abbahagyása után ki szoktak hagyni pár ciklust próbálkozás elõtt, de sztem az a legbiztosabb, ha megkérdezed a dokidat, mikor legközelebb mész feliratni :)

48 éves a férjem, 3 gyerekünk van, 21, 21 és 4 éves. Már régen is voltak ilyesmi problémák, de mindig neki adtam igazat, de lassan elfáradok, belefáradok. Folyamatosan küzdök a gyerekek és az õ jó! Kapcsolatáért. Hogyan tovább?

Mindent megad pénzbe,de érzelem elmarad,vagyis belül biztosan megvan,de kifele ez nem mûködik.csak õ csak õ csak õ.ha õ alszik,mi is csendbe kell legyünk,ha õ tévézik,nem baj ha mi alszunk,akkor is hangosan hallgatja.amilyen kedve van,olyan kell legyen a mi kedvünk is.lassan nem birom.23 éve élek vele,én 40 vagyok,szó sincs más kapcsolatról,csak én egy lelkis õsanya típusú nõ vagyok,minden gyerekemrõl mindent tudok,elmondják és nagyon jó a kapcsolatunk.(nekem nem volt ilyen a gyerekkorom,a mamám nevelt-valószínû ezért)ha összeveszünk képes vagyok sírni napokig és magamat hibáztatni mindenért.nem tudok rajta változtatni,segítsetek,mit tegyek? külsõleg biztosan könnyebb tanácsot adni? de én elfogadom.egyébként dolgozunk,és ha csak õ van és én és minden gyerek csendbe van..akkor minden oké.neki.

Legjobb válasz: BESZÉLJ VELE ERRÕL! Mi mást lehet itt tanácsolni?! Mondtad már neki valaha is nyugodtan, normálisan, beszélgetésképpen, hogy mit kellene változtatni a kapcsolatotokon? A kiabálás, veszekedés nem használ!

BESZÉLJ VELE ERRÕL! Mi mást lehet itt tanácsolni?! Mondtad már neki valaha is nyugodtan, normálisan, beszélgetésképpen, hogy mit kellene változtatni a kapcsolatotokon? A kiabálás, veszekedés nem használ!
Miért nem válsz el?
Már nemfog változni ilyennek fogadtad el, már késõ bánat. 21.évesek már felnõttek, nekik már úgyis megvan a véleményük az apjuk viselkedésérõl, a kicsi meg "egykeként" talán könnyebb vele ha külön szobában vagytok .
Apám is ilyen. Nézünk valamit a TV-ben anyuval, bejön a szobába, fogja a távirányítót és kérdés nélkül elkapcsolja. Amikor pedig kiakadunk, hogy mit képzel magáról, akkor annyit mond ordítva, hogy "nepofázzatok!". Egy idióta, õsparaszt típus az ilyen, sok sikert a dolgok megbeszéléséhez, de elõre borítékolom, hogy nem fog menni. Az ilyenek soha nem változnak.
Állj a sarkadra! Mond meg, alkalmazkodjon Õ is, nem csak Nektek kell.Ti is elfáradtok napközben, pihenés mindenkinek jár. Azért vagytok Egy család, hogy ne legyen zsarnok, önzõ, elnyomó. Nem kell mindent elviselni, tûrni, nem lesz attól nekünk, nõknek, feleségnek, anyának nagyobb becsületünk, ha nem tudunk kiállni magunkért, csak bólogatunk, és nyelünk.
Mindig is ekkora bunkó volt?
mert pénzes pasi azért nem válik el
Miért nem válsz el? Te is kb 48 lehetsz, igaz? Simán kezdhetsz még új életet, mással aki tud magadért szeretni, azért ami vagy. Hagyd ott!!!
Nem kell, és nem szabad kuncsorogni a szeretetért. Ne add fel tovább önmagadat, nem éri meg. Elveszted emberi méltóságodat, büszkeségedet, hogy megfelelj neki. Legyél olyan, amilyen vagy, nem kell alázatosan alkalmazkodni. Ha nem tettszik, mehet.
A kérdező hozzászólása: 40 vagyok, és nem a pénz miatt nem válok....:-(
....azt kívánom, hogy szeressen már végre magamért, nem azért és olyannak amilyennek õ akar....soha nem érem el...soha...sajnos:-( Úristen, szánalmas, hogy 23 éve élsz vele, és azóta nem bír magadért szeretni? Minek vagy vele, ha mindig ilyen volt, minek mentél hozzá? Miért kellet a 3.gyerek? Inkább élnék egyedül, mint hogy ennyi év után azon keseregjek, hogy soha nem érem el, hogy magamért szeressen!
Hát akkor kicsit ijessz rá, és pár napra lépj le a kicsivel... Majd rájön, ha más nem abból...
A kérdező hozzászólása: azt kívánom, hogy szeressen már végre magamért, nem azért és olyannak amilyennek õ akar....soha nem érem el...soha...sajnos:-(
A kérdező hozzászólása: mindig ilyen volt...soha nem fog változni, tudom...nagyon nehéz..biztos a dolgába, hogy nem lépek...
A kérdező hozzászólása: A beszélgetés így van: beszéljük már meg, mondom szépen.erre õ: nem érdekel, jó, leszek én a hibás, hagyjál, nem akarok errõl beszélni, befejeztem.nem néz rám, majd otthagy és felhangosítja a tv-t vagy lefekszik. most azt mondta, majd beíratkozok hozzád egy tanfolyamra(pedagógus vagyok, óvónõ és csecsemõgondozó)
Ülj le vele megbeszélni. Ha nem megy akkor maradjon magára az önzõségével együtt. Én egy ilyennel egy percig nem éltem volna. Mikor bukott ki ez a dolog?
Hanem? Már rég kellett volna. Jogod van a boldogsághoz. Ennyi. Nem történnek csodák, nem változik meg. Akkor is ilyen volt, amikor hozzámentél. Vagy akarsz és tudsz változtatni, vagy ne sajnáld magad, mert attól nem lesz jobb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!