Találatok a következő kifejezésre: 21 éves És a melleimen (7 db)

21 éves leszek. És a melleimen a bimbó alig látszik. Nem olyan nagy, vagy is nem hosszú (remélem értitek). És a bimbó udvar másnak mindig olyan széles hatalmas barna kör. Nekem meg pont akkora mint a bimbóm ami alig látszik. Miért?

Miért olyan kicsi a bimbó udvar? A bimbómnak kéne akkorának lenni.Ez nem baj? Mit?l van mind ez?

Legjobb válasz: Anyukádnak, nagymamáidnak, nõvérednek van akinek szintén ilyen? Mert akkor lehet örökletes adottság is. Amúgy nem csak a nagy mellbimbójú nõk szexisek.

Anyukádnak, nagymamáidnak, nõvérednek van akinek szintén ilyen? Mert akkor lehet örökletes adottság is. Amúgy nem csak a nagy mellbimbójú nõk szexisek.
Nyugalom! Ez részben alkat kérdése is. Lehet, hogy majd késõbb fejlõdik ki (terhesség, szoptatás alatt) - de lehet, hogy neked kb. ekkora lesz. Nézd meg a két nagyanyádat is, az anyukádon kívül (ha hagyják :-() A melled nagyságáról nem írtál - de gondolom, az normális. Léteznek ilyen nõk, nem is kevés. Orvosnak megmutathatod - akkor valószínûleg mutat majd egy csomó hasonló képet, és õ is elmagyarázza ezt. De nézethetsz egy hormonszintet, ha biztosra akarsz menni. Ha a vérzéseid rendesen mennek, nagy gond nem lehet. (Ami meg a színét ileti: az egészen halványtól, ami már szinte eltûnik, a sötétbarnáig: minden normális. Férfija válogatja, hogy melyik tetszik neki jobban :-()
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.A két mamám már meghalt, anyukámnak normális, sõt a két nõvéremnek is.Igaz mindhárman kis mellel rendelkezünk:( A szinét nem úgy értem h a szine miatt alig látszik, hanem hogy a bimbóm nem ugy dudorodik, vagy nem tudom normálisan leirni:S nem olyan nagy....:S
Én ezt inkább dokitól kérdezném meg (nõgyógyász)!
"a bimbóm nem ugy dudorodik" Miért, hogy dudorodik? :-) Mondanám, hogy tegyél föl képet... de nem is kell. Csak akkor lehetne baj, ha befelé fordulna. De a terhesség alatt még az is általában ki szokott fordulni, ahogy növekszik a mell... A bimbó normálisan nem igazán dudorodik... csak olyankor, amikor a benne levõ izmok összehúzódnak (a hidegtõl vagy érintéstõl). Ilyenkor a "normális" az, ha csak egy gyûrû alakban húzódnak össze, és kiemelik a bimbót, eredeti nagyságában. Ez az ideális a szoptatáshoz. Azonban létezik olyan nõ is, akinek minden izma összehúzódik: ilyenkor egy nagy, 6 cm-es bimbóudvarból is egy kicsi, másfél centis gubics lesz :-() ...de ez sem akadálya a szoptatásnak. A csecsemõk rendkívül találékonyak! Ha a nõnek pl. egyáltalán nem húzódik össze a bimbója, akkor bekapja az egész bimbóudvart, mindenestül. Úgyhogy ne aggódj. Ráadásul igazán sok tejük azoknak szokott lenni, akiknek kicsi a mellük: kérdezd meg a rokonaidat! Magadról pedig kérdezd meg az orvost: lehet, hogy csak késõn érõ típus vagy. Ha meg valami hormonzavar van mögötte, azon lehet segíteni (de óvatosan! Nem akarsz te nagyon szõrös lenni, és más probléma is lehet)...

21 éves lány vagyok. Mostanban fogytam pár kilót és kissebbek lettek a melleim. Ha viszahízom akkor a melleim is visszanőnek?

Nem vagyok túl súlyos. 64 kiló voltam és most 60 lettem és észrevettem h nagy a melltartó.

Legjobb válasz: Melltartótól lesz lógós a melle??? Te el vagy varázsolva xD

Melltartótól lesz lógós a melle??? Te el vagy varázsolva xD
Mindenki máshogy hízik. Szerintem ne legyen célod azért meghízni, hogy nagyobb legyen a melled. Inkább sportolj rendesen, étkezz egészségesen és ne törõdj a mellméreteddel. Ne hordj annyit melltartót se, mert nagyon lógós melled lesz tõle - amikor csak lehet, mellõzd. Egy nõ nem csak a mellei miatt lehet vonzó.
Nem valószínû h ha hízol akkor oda fogsz hízni. Esetleg gondolkodj el egy plasztikai mûtéten ha annyira zavar h kicsi.
Ha visszahízol, akkor lehet, hogy visszanõnek, lehet hogy nem.
Egyéni, hogy ki hova hízik. De tapasztalat, hogy ahonnan fogyni szeretnél, onnan tûnik el legutoljára, és ahova hízni, oda nem akar a fenének se rakódni. :D Persze ez nem tudományos megfigyelés, inkább csak Murphy! A mellemmel nekem is így van. Túl sokat kellene híznom, hogy oda is menjen valamennyi. Az elsõ válaszoló melltartós megjegyzését engedd el a füled mellett! Urban legend. Nagy mell esetén pont, hogy a melltartónélküliség vezethet lógáshoz. Ha tudsz angolul: http://www.thedoctorstv.com/main/content/Bra_Fitting

Akinek most kb 21 évesen szilikon van a mellében és szép kerek, jól áll, nem lóg annak szerinted 70 éves korában is olyan lesz?

nem szeretnék csináltatni csak kiváncsiság..

Legjobb válasz: nem,egy idõ után az is lógni fog

nem, egy idõ után az is lógni fog
nézd meg sophia lorent!
Persze, hogy lógni fog, képzelj el egy 70éves szottyadt öregasszonyt hatalmas kerek feszes mellekkel, és csoffadt arccal meg hassal gyönyörû...
nyilván meglátszik a mûtött cicin is az idõ.A kötõszövet a bõr pont úgy változik mintha nem lenne benne szilikon
15 évente cserélni kell. Tehát 70 éves korodig 3 mûtéted lehet.
Ahogy az elsõ is leírta, az is lógni fog, ugyanúgy "elfonnyad". Az implantátumok sem örök-életûek. Azt olvastam, hogy bizonyos idõnként cserélni is kell õket (ha nem így van, sorry, én is csak olvastam ezt valahol).
jó akkor mûttesd szét magad! Igy is úgyis megfogsz halni. az idõvel nem tudsz szembe szállni.
ha még 70évesen is a fiatalságot fogod hajszolni, meg a szépség és a külsõ lesz a legfontosabb akkor nem tanultál semmit az életbõl!
Én pont 21éves vagyok és szilikon van a mellemben.Igen cseréltetni kell 15-20évente.
Lehet, hogy te 70évesen csofadt arcú leszel, de én megpróbálok mindent megtenni, hogy ne legyek az.
Nem kötelezõ ráncosan meghalni.
igen, lehetsz most azonnal öngyilkos, persze csak ha nem vagy már most ráncos

Olvastam magas ösztrogén tartalmú, vényköteles tablettákról. Férfiak is szedik (ha nőisedeni akarnak). Változókorra, és méhkivétel után javasolják.21 éves lány vagyok. Ha elkezdenék szedni egy ilyen tablettát, akkor nőnének a melleim tőle?

Ezt a kapszulát szeretném szedni, 4mg-os-ban:

Legjobb válasz: Errõl kérdezz meg egy szakorvost, aki majd elmagyarázza neked, hogy miért is nem kéne ilyesmit szedned. Fõleg orvosi felügyelet nélkül nem ajánlom, szóval ha a doki nem írja fel neked, akkor fogadd el, hogy okkal teszi. A feketepiacon meg ne szerezz be ilyesmit, fõleg, hogy hamisítvány is lehet, és ki tudja milyen patkánymérget szedsz be. Ha már hormonokkal szeretnéd bombázni a szervezeted, akkor szedj fogamzásgátlót, van, akinek nagyobbak lesznek tõle a mellei. Vagy ha semmiképp nem tudsz megbarátkozni az adottságaiddal, inkább feküdj kés alá, de ne kockáztasd az egészséged.

Errõl kérdezz meg egy szakorvost, aki majd elmagyarázza neked, hogy miért is nem kéne ilyesmit szedned. Fõleg orvosi felügyelet nélkül nem ajánlom, szóval ha a doki nem írja fel neked, akkor fogadd el, hogy okkal teszi. A feketepiacon meg ne szerezz be ilyesmit, fõleg, hogy hamisítvány is lehet, és ki tudja milyen patkánymérget szedsz be. Ha már hormonokkal szeretnéd bombázni a szervezeted, akkor szedj fogamzásgátlót, van, akinek nagyobbak lesznek tõle a mellei. Vagy ha semmiképp nem tudsz megbarátkozni az adottságaiddal, inkább feküdj kés alá, de ne kockáztasd az egészséged.
Azért méhkivétel után javasolják, mert méhtest- (endometrium)rákot okoz. Tudniillik, nem a méh termeli az ösztrogént, hanem a petefészkek, a méh pedig csak reagál rá. Ha nincs méh, akkor nem kell félni attól, hogy elrákosodik... Ráadásul a mellek se biztos, hogy sokat nõnek tõle, mivel a hormonérzékenység is egyedi sajátosság, viszont a mellrák esélyét is hihetetlenül megdobja. Mindezek mellett a trombózis kockázatát is megtöbbszörözi. Azért idõkorban adják ezeket a készítményeket, mert addigra a saját hormontermelés megszûnik, így nõ a veszélye a csontritkulásnak és bizonyos szív- és érrendszeri betegségeknek, amik ellen az ösztrogén véd. De ekkor is szigorú orvosi kontroll mellett lehet csak szedni, a fenti kockázatok miatt. Továbbá az se mindegy, ha valaki 50 évesen, vagy már 21 évesen kezdi szedni ezeket, mert 21 évesen 30 évvel több ideje van a daganatoknak kifejlõdni. És ismétlem, ha trombózishajlamod van, akkor hatalmas eséllyel fogsz mélyvénás trombózist, vagy tüdõembóliát kapni, utóbbiba pedig mérettõl függõen pár másodperc alatt is meg lehet halni. Továbbá a ciklusodat is szétgányolná ekkora hormonbevitel. Ha kicsik a melleid és ez zavar, akkor inkább szilikont tetess bele, minthogy kinyírasd magad.
A #2-es vagyok. Nem véletlenül próbálnak minél kisebb hormontartalmú fogamzásgátlókat forgalomba hozni. Másrészt pedig már leírtam csak lehet, elkerülte a figyelmed, hogy a mellméret és a hormonszint között nem lineáris az összefüggés! Magyarul, az ötször magasabb ösztrogénszint nem jelent ötször nagyobb melleket, sõt a mellméret nemcsak hormonszint függõ. Vagyis lehet, hogy az egész tortúrával csak annyit érnél el, hogy A helyett B kosár lenne a méreted, cserébe csomó más bajod lenne...
A kérdező hozzászólása: Fogamzásgátlót már szedek, de abból már csak gyenge hormontartalmút adnak.
A kérdező hozzászólása: Szilikonra nincs pénzem, és a természetes jobb lenne...
Mennyi idõs vagy?Ne akarj nagy melleket!Nekem az van éss hidd el szenvedés!!!Fáj a hátam, nyáron pùderezni kell stb....ha ennyire zavar akkor gyûjtögesd össze mûtétre a pénzt!Barátnõmnek 150000be került csak és meg nem mondanám h mû!!!
A kérdező hozzászólása: 21 éves vagyok, de ezt már írtam. B-C kosaras melleim vannak, megelégednék egy D kosár mérettel. A hátam ettõl még nem fájna, mert edzek is mellé, szóval erõs a hát izmom, és a mély hátizmaim. 164 cm magas vagyok, valamit muszáj lenne kezdeni a melleimmel, mert aránytalanul kicsik most így ahogy vannak, és szottyadtak is.
A kérdező hozzászólása: hol mûtötték meg 150 ezerért?
legideálisabb szájon át, brutal gainert esetleg orrba. Egyél inkább rendesen

Tisztelt Doktor Úr! 32 éves vagyok. Két gyermekem van. Szoptatni nem tudtam őket, mert nem volt elég tejem. A gondom viszont az, hogy nem múlik el a tejtermelődésem. Kisebbik gyerekem más 21 hónapos és folyamatosan ha megnyomódik a mellem, jön belőle pár

Tisztelt Doktor Úr! 32 éves vagyok. Két gyermekem van. Szoptatni nem tudtam őket, mert nem volt elég tejem. A gondom viszont az, hogy nem múlik el a tejtermelődésem. Kisebbik gyerekem más 21 hónapos és folyamatosan ha megnyomódik a mellem, jön belőle pár csepp tej. Nőgyógyásznál már voltam, de nem mondott konkrétan semmit. Endokrinológusnál is voltam, a leleteim mind negatívak. Akkor mi lehet a gond? Válaszát előre is köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a leletek negatívak és szervi elváltozás sem igazolódott, akkor természetes alapú készítmény szedését javaslom, amellyel a nem szűnő tejtermelés végül leállítható. A Premens tabletta a barátcserje nevű gyógynövény kivonatait tartalmazza. A készítményt elsődlegesen az ún. PMS kezelésére fejlesztették ki, de ilyen esetekben is hasznos a szedése, mivel csökkenti a tejtermelődést fokozó hormon (prolaktin) …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a leletek negatívak és szervi elváltozás sem igazolódott, akkor természetes alapú készítmény szedését javaslom, amellyel a nem szűnő tejtermelés végül leállítható. A Premens tabletta a barátcserje nevű gyógynövény kivonatait tartalmazza. A készítményt elsődlegesen az ún. PMS kezelésére fejlesztették ki, de ilyen esetekben is hasznos a szedése, mivel csökkenti a tejtermelődést fokozó hormon (prolaktin) … Olvass tovább »

Tisztelt Doktor Úr! 32 éves vagyok. Két gyermekem van. Szoptatni nem tudtam őket, mert nem volt elég tejem. A gondom viszont az, hogy nem múlik el a tejtermelődésem. Kisebbik gyerekem más 21 hónapos és folyamatosan ha megnyomódik a mellem, jön belőle pár

Tisztelt Doktor Úr! 32 éves vagyok. Két gyermekem van. Szoptatni nem tudtam őket, mert nem volt elég tejem. A gondom viszont az, hogy nem múlik el a tejtermelődésem. Kisebbik gyerekem más 21 hónapos és folyamatosan ha megnyomódik a mellem, jön belőle pár csepp tej. Nőgyógyásznál már voltam, de nem mondott konkrétan semmit. Endokrinológusnál is voltam, a leleteim mind negatívak. Akkor mi lehet a gond? Válaszát előre is köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a leletek negatívak és szervi elváltozás sem igazolódott, akkor természetes alapú készítmény szedését javaslom, amellyel a nem szűnő tejtermelés végül leállítható. A Premens tabletta a barátcserje nevű gyógynövény kivonatait tartalmazza. A készítményt elsődlegesen az ún. PMS kezelésére fejlesztették ki, de ilyen esetekben is hasznos a szedése, mivel csökkenti a tejtermelődést fokozó hormon (prolaktin) …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a leletek negatívak és szervi elváltozás sem igazolódott, akkor természetes alapú készítmény szedését javaslom, amellyel a nem szűnő tejtermelés végül leállítható. A Premens tabletta a barátcserje nevű gyógynövény kivonatait tartalmazza. A készítményt elsődlegesen az ún. PMS kezelésére fejlesztették ki, de ilyen esetekben is hasznos a szedése, mivel csökkenti a tejtermelődést fokozó hormon (prolaktin) … Olvass tovább »
