Találatok a következő kifejezésre: 21 éves És (479 db)

Egyetem mellett levelezősön végezhetek OKJ szakképzést ingyen ha még nem vagyok 21 éves és nincs semmilyen szakmám eddig?

http://eduline.hu/felnottkepzes/2013/7/12/OKJ_ingyen_egyetem.. itt azt írják hogy igen de én eddig úgy tudtam hogy nem ti mit tudtok erről?

Legjobb válasz: Igen végezhetsz. Okj szakképzések általában vagy nappali vagy esti képzések(levelezõ nagyon ritka). Sõt az esti képzésnek nincs korhatára, akinek még nincs okj képzettsége annak ingyenes 21 éves sor után is. Egyszerre egyetem mellett is végezheted, ha idõbe a két képzést össze tudod egyeztetni. (én is egyetem mellett csinálom, igaz én levelezõs vagyok egyetemen, és estis okj-n, elmúltam 21 régen, de mindkettõ ingyenes)

Igen végezhetsz. Okj szakképzések általában vagy nappali vagy esti képzések(levelezõ nagyon ritka). Sõt az esti képzésnek nincs korhatára, akinek még nincs okj képzettsége annak ingyenes 21 éves sor után is. Egyszerre egyetem mellett is végezheted, ha idõbe a két képzést össze tudod egyeztetni. (én is egyetem mellett csinálom, igaz én levelezõs vagyok egyetemen, és estis okj-n, elmúltam 21 régen, de mindkettõ ingyenes)
Van itt 30 éves szûz is ne parázzz.
A pasim is ennyi idõsen veszitette el, azert mert félénk volt es sokat is dolgozott. Majd behozod a lemaradást, a csajoknak szerintem cuki egy 21 éves szûz pasi a mai vilagban ! Szerintem.
hogy gáz-e az attól függ hogy miért alakult ez igy.
Én is csak kibírtam valahogy 24 éves koromig, oszt nem lett semmi bajom :)
Nem gáz. Csak ne érezd hogy ez rossz. Inkább ilyenkor amikor már érett vagy és fogod tudni élvezni, mint itt a sok ökör akik 12-15 éves korukban elvesztik mert az "menõ":D
Nem tudom, én pl. leszarom ki mit tart gáznak. Ez egyébként is mindenkinek magánügye. Szerintem egy ember szexuális élete, szokásai stb. nem olyan dolog, ami másra tartozik. (párodat - ha van - leszámítva).
A kérdező hozzászólása: ez azért nem tul meg nyugtato:)
Hejesirni is jól tudsz.
Nem gáz....ha vágysz már barátnõre akkor menj szórakozz, ismerkedj, barátkozz és légy nyitott....sose tudhatod hogy mikor találkozol a számodra megfelelõ nõvel :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást. Amúgy nálam is hasonlo a helyzet....

Idén lettem 21 éves és most kezdenék el egy 2 éves képzést a Számalknál. Jelentkezhetek még nappalira vagy sem?

Legjobb válasz: Jelentkezhetsz nappalira, de a képzés teljes költségét neked kell fizetned.

Jelentkezhetsz nappalira, de a képzés teljes költségét neked kell fizetned.
Kedves Érdeklõdõ! Nappali tagozatra nem tudsz jelentkezni csak esti jogviszonnyal, mert az új jogszabály szerint a jelentkezési korhatár be nem töltött 21. életév (2013. szeptember 1-je után tölti be). Nappalis jogviszonyba folytathatja tanulmányait az a diák aki tanév közben betölti a 21. életévét, ha folyamatos a tanulói jogviszonya (nincs évismétlése, nem halaszt). Sajnos esti tagozatra tud jelentkezni. Üdvözlettel: SZÁMALK Szakközépiskola

Mit gondoltok egy olyan lányról, aki 21 éves és még nem volt szerelmes? Furcsának tartanátok?

Legjobb válasz: A szerelem nem olyan dolog, amit életkorra lehet idõzíteni, vagy amit x éves korig át KELL élni. Vagy jön magától, vagy nem. Inkább azt kellene átgondolnod, hogy miért nem voltál még szerelmes.

A szerelem nem olyan dolog, amit életkorra lehet idõzíteni, vagy amit x éves korig át KELL élni. Vagy jön magától, vagy nem. Inkább azt kellene átgondolnod, hogy miért nem voltál még szerelmes.
Miért lenne furcsa?Én 22 leszek és nem voltam szerelmes.Annyi a különbség, hogy én fiú vagyok.
Nem furcsa :) én is 21 vagyok. sokszor azt hittem, hogy szerelmes vagyok, de ez mind csak fellángolás volt, semmi több.
"Viszont a kockázatot vállalnod kell. Ha elesel, és megütöd magad, mit teszel? Felállsz, és továbbmész, bármilyen nehéz is." Nagyon igaza van az elõttem szólónak. Jó a hasonlat. Az ember már csak olyan, hogy feláll és megtanul járni, kockáztatva azt is, hogy elesik és megüti magát, akár többször is. Ha viszont nem áll fel, elsorvadnak a lábai.
Tudod, megértem a helyzetedet, de kockázat nélkül nincs gyõzelem (igen, elcsépelt közhely, de igaz). Szerintem próbálj meg "tét nélkül" ismerkedni, beszélgetni, aztán majd alakul a dolog. Az érzelmeknek nem lehet parancsolni, ez igaz, de szerintem úgyis csak olyat engednél közel magadhoz, akirõl tudod, hogy jó ember. Nyilván te sem akarsz csalódni, senki nem akar fájdalmat magának, ez így logikus. Viszont a kockázatot vállalnod kell. Ha elesel, és megütöd magad, mit teszel? Felállsz, és továbbmész, bármilyen nehéz is. Lehet, hogy néha a lelki fájdalomtól össze fogsz omlani, de lesznek körülötted olyanok, akik tartják majd benned a lelket, és átsegítenek a nehézségeken. Ráadásul ezektõl a fájdalmaktól erõsebb és tapasztaltabb leszel. Én is csalódtam rengeteg emberben, az emberek többsége nem olyan, amilyennek gondolnád. Sokan hazudtak már nekem, semmibe vettek, kinevettek, de ez benne van a pakliban. Tudom, ezt így könnyû mondani, de hidd el, hogy ezek az élmények is kellenek a teljes élethez, bármilyen rosszak is.
20f még csak nem is csókolóztam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :) Adtam zöld kezet minden kommentelõnek.
A kérdező hozzászólása: Mindkét kérdésedre igen a válasz.
Miért nem tudsz megnyílni? Félsz, hogy visszaélnek a bizalmaddal? Vagy attól tartasz, hogy ha érzelmileg túl közel kerülsz valakihez, akkor nagyon fog fájni az esetleges csalódás?
A kérdező hozzászólása: Azért nem voltam még, mert senkinek se merek megnyílni és nem engedem magamhoz közel az embereket. A munkahelyemen van egy srác, akiért egy idõben nagyon oda voltam, amikor megtudtam, hogy van barátnõje sokat sírtam. De mostanában már nem igazán érdekel, úgyhogy szerintem ez is csak fellángolás volt.
én életemben egyszer voltam, de az is 4 évvel ezelõtt volt. azóta semmi...
én 20 éves koromban lettem szerelmes, de akkor aztán úgy belezúgtam a srácba, mint vak ló a gödörbe. Azóta is együtt vagyunk.
Már mint, hogy érted, hogy nem voltál szerelmes? Mert igaz nekem volt beteljesült szerelmem: tehát jártam is vele. Meg volt olyan, akibe iszonyatosan szerelmes voltam, ha megláttam kiugrott a szívem és nem lett belõle semmi. Utóbbi sem volt? 23F
Nem, mert én is ennyi idõs vagyok, és én sem voltam még az. :) 21/F
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :)

Mekkora pénzbüntetést szabhatnak ki egy olyan személyre aki 21 éves, és kivilágítatlanul tol egy elektromos biciklit az úton, és nincsenek okmányai amivel igazolni tudja magát?

pénzbírság

Legjobb válasz: Aki tolja a bringát, az nem minõsül jármûvel közlekedõnek, hanem sima gyalogos. Ettõl függetlenül lakott területen kívül, ha közúton közlekedik, kell viselnie láthatósági mellényt, illetve igazolnia kell tudnia magát, bár ezt nem tudom, büntetik-e.

Aki tolja a bringát, az nem minõsül jármûvel közlekedõnek, hanem sima gyalogos. Ettõl függetlenül lakott területen kívül, ha közúton közlekedik, kell viselnie láthatósági mellényt, illetve igazolnia kell tudnia magát, bár ezt nem tudom, büntetik-e.
Én nyaralás alatt jöttem össze egy 16 éves csajjal, 18-nak mondta magát, én 20 nak néztem. Ezek a fiatal csajok... 22/F
mivel ekkora a korkülönbség semmit nem tehetsz. Nyugi pár év múlva már nem is fogsz rá emlékezni mivel addig 10 másikon is túl leszel aki már tetszett.
Ha nem akarod börtönbe juttatni, akkor elmész tanulni, és visszatérsz a témára 3-4 év múlva.
Mondjuk menny le a boltba, és vegyél egy liter tejet!
Hagyd. 8 év korkülönbség.. Masszív pedofilia lenne , ha bármi is történne köztetek. Mit akarsz te tõle?:D Testileg, lelkileg éretlen vagy és még meg sincs a menzeszed!:D
Na hát én is sátorozni voltam, (14L) aztán minden gond nélkül össze is nyaltam egy 23 éves, aztán meg egy 20 éves pasival is :) ) Mondjuk az már más cucc, hogy én kinézek legalább 17-nek, azonban veled nem tudom mi a helyzet. :P
A helyzet az, hogy igen csak korhatáros vagy mind nemi élet és alkoholizálás terén még ha 18-20 évesnek is nézel ki vakolattal együtt. Ennek fényében megértem a srácot, hogy nem kezdett veled semmit sem mert talán használta az eszét. Ez alapján mérlegelj majd mi lesz a vége.
Á, aranyom! Tényleg nem vagy [email protected] Á, ugyan! Hiszen minden normális lány smárol legalább két 6-7 évvel idõsebb sráccal egy ártatlan sátrazason, mindenféle kötöttség nélkül és ráadásul büszke is rá!.. Hosszú út áll (már mögötted a [email protected]ást illetõen, hiszen 14 évesén kezdted) elõtted a szex iparban, hiszen ilyenek kellenek oda. Bátorítsd csak a fiatalokat, hogy [email protected] csak fûvel-fával és ne bánkódjanak, lesz még vagy 1000 [email protected](i) amin lovagolhatnak; ha meg érezni kezdenek valaki iránt, ássák el magukat. Szóval drága: Ülj le, egyes! 20N
11:02-es. ha ez nekem szólt, akkor közlöm, hogy nem vagyok ri*anc, nem ba**tam egyikkel sem, és amúgy sem hiszem, hogy közöd lenne ahhoz, hogy én mit teszek, vagy kit osztok ki vagy kit nem. Amúgy én nem osztottam ki a kérdezõt, csak a véleményemet fejeztem ki! :D És, ha én kiosztok valakit, akkor az nem így néz ki! Úgyhogy inkább ne szólj bele kérlek abba, hogy én mit teszek. Kösz!
"nyomta belénk a piát" akarata ellenére senkibe sem lehet nyomni a piát. "az elején megbeszéltük, hogy nincs baszás, se szopás" komolyan?13 évesen ilyeneket kell megbeszélnetek?anyukád biztosan büszke rád, te kis taknyos.
A kérdező hozzászólása: Nem fáj az igazság!
Akkor az általános iskolás unokatestvérére. Te nem lehetsz számára partner. Talán fáj az igazság?
A kérdező hozzászólása: Nincsen neki kishúga!
Egy jó tanács kedves kérdezõ: Tudod mikor éljél majd nemi életet, amikor számodra az már nem csak baszás lesz..... Baszni a prostik szoktak....
Figyu, szerintem ne remélj semmit, ebbõl semmi jó nem sül ki, amúgy meg lehet, hogy a srácot feljelentik a szüleid pedofília miatt! Ha jót akarsz neki, hagyd békén!;)
A kérdező hozzászólása: Azért nem tudom hogy hány évesek vagytok de manapság már 10 évesen cigiznek és piálnak!De nem leszek kúrva!És nem fogok baszni senkivel! Anyának meg elmondtam mindent és nem haragudott semmi miatt! És õ azt mondta hogy igazából azok írnak ilyen kommenteket akik tényleg ribancok!
Kétlem, hogy anyud ezt mondta volna. :D Ha lenne köztetek valami, mehetne a dutyiba..
húgom 13 éves, és még jobban érdeklik õt a ps játékok mint a fiúk.... amúgy nagyon gáz, hogy 13 évesen "be voltatok baszva".... nagyom gáz vagy hallod? mit tegyél? barbizz, vagy max. facebook-ozzál... az a te korodnak való!;)
A kérdező hozzászólása: igen el mondtam es nem haraguak...
Olyat mondj amit nem tudok:D Szüleidnek elmondtad már?
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyos vagy! :((((
A kérdező hozzászólása: :(( Szóval ez a véleményetek!:((((
A kérdésed szabványosan indult amit egy sablon válasszal meg lehet oldani de aztán szépen kibontakoztál és bebizonyítottad a közönségnek, hogy milyen is lehetsz nagyjából a valóságban. "Azért nem tudom hogy hány évesek vagytok de manapság már 10 évesen cigiznek és piálnak!" Téényleeeg??? Egyes elmaradott országban meg fele annyi idõsen embert ölnek mégsem követendõ trend a "normális" országokban. Félre ne érts a kettõ dolgot véletlen sem mérem egy mércével csak a te védekezésed gyenge. Azt szeretnék elmondani a válaszolók, hogy ha megbecsült és értékes ember szeretnél lenni akkor legyél jó kislány és ne vonulj a marhacsordával mert ezektõl nem leszel nagyobb érettebb és ha hiszed ha nem maximum annyi jön le az általad csodált idõsebb fiú agyában, hogy "ez könnyû lesz de még várok 14 éves koráig inkább nem akarok sittre menni mert ott a végén engem d*gnak". Sok sikert a továbbiakban.
Ha anyukád ilyet mondott, akkor biztos rajta se ment már át a fél város mikor 13 volt.
Mert a kishúgára emlékezteted..
A kérdező hozzászólása: Teljesen meglepetés volt, mikor sátorozni mentem barátnõmmel, meg az õ ismerõsével és nem is tudtam róla , hogy õ is ott lesz, ráadásul a korát sem tudtam. A barátnõm ismerõse nyomta belénk a piát. Még részegen is tök normális volt és még mindenkivel az elején megbeszéltük, hogy nincs baszás, se szopás. Józanon is kedves, és megértõ volt. Soha nem úgy nézet rám, mint aki meg akar baszni esetleg, hogy szopjam le.
Kedves kérdezõ, te hol laksz? Mert azért szeretnám tudni, hogy hol vannak ilyenek, hogy 13évesek 21 évesekkel "kavarnak", meg ráadásul hulla részegen. Nem ajánlom, hogy bármi is legyen köztetek, mert 1.még fiatal vagy! 2. õ meg sokkal idõsebb és szerintem az már nem normális, hogy egy fiatal felnõtt gyermekkorosztállyal próbálkozik.
10.! Persze nem mindegy, de ebben a korban szerintem még sok a 6 év is. Nálam 18 a limit.
Akkor meg tudatosan akar börtönbe kerülni, mert pedofil.
A kérdező hozzászólása: De õ tudja hogy hány éves vagyok!
Felejtsd el azt a pasit.
Wow! Tini [email protected] hogy osztja a kérdezõt?!:D Mondd csak nyuszifül, anyádék tudják, mekkora ordas vagy
6-os azért nagyon nem mindegy hogy 16 éves vagy 13....
Felejtsd el, túl fiatal vagy egy 21 éveshez testileg és lelkileg is! Csak kihasznál majd, te meg majd sírsz. Egy 21 éves éli az életét, felnõtt, azt tesz amit akar, csajozik, bulizik, te még gyerek vagy, ha szabadon is vagy engedve (megjegyzem szüleid helyében jobban vigyáznék rád). Járjál korodbelivel, biztos vannak 14-15 éves helyes srácok is!
Jaj anyám, hát most miért szenvednél? :) ))) Amúgy a 2.-es vok, hát én is összenyaltam azzal a két pasival, mert jól néztek ki, de még most is szenvedhetnék, mert volt ott rajtuk kivül még ezer jó pasi.... aztán mindet úgysem kaphatod meg, beleszeretni meg tuti nem szerettél bele :) )) Hány meg hány pasi fog még tetszeni a világon, és nem kaphatod meg õket! Szóval, ha mind miatt te szenvedni fogsz, fhu anyám, eláshatod magad :) )))
A kérdező hozzászólása: Hát tudom!De ti mit javasoltok? Mit tegyek?
Gondolom anyádék is tudják, hogy voltak ott pasik is, kérd ki az õ véleményét, ha már ennyire nagylánynak érzed magad.
Azz iggen. 13 évesen, bebaszva, egy 21 éves csávó mellett alszol és össze-vissza hazudozol mindenkinek. Nem vagy semmi... És honnan tudod hgoy nem dugott meg? Lehet GHB-t adott be és megbäszott úgy, hogy te nem is emlékszel semmire. Szegény szüleidet sajnálom csak, akik azt hiszik, hogy van egy rendes lányuk. Ha ez esetleg kiderül tuti nem csak 1 hét szobafogságot fogsz kapni, arra azért készülj fel. És minden kiderül elõbb-utóbb. Ha én tudnék a dologról az lenne az elsõ dolgom, hogy szólnék a szüleidnek, a csávót pedig feljelenteném. Remélem más is így van vele a baráti körödbõl.
13évesen a fõ gondom az volt hogy a barbimnak nem nõ vissza a haja miután levágom, nem az hogy hogy csapjam be a szüleimet és tegyek meg mindent azért hogy 18éves koromra egy kiélt ringyó legyek.
A kérdező hozzászólása: Na, nem akar megdugni és nem fogom leszopni!Amúgy nagyon rendes és már amúgy aludtam mellette és nem csináltunk semmi olyasmit amitõl esetleg terhes lehetnék, és be voltunk b*va!Ha úgy nem csinált velem semmit akkor máskor sem fog!De ti tudjátok!És az én korosztályomba nincsen semmilyen normális pasi!
#21/22 És sajnos egyre több és több ilyen balfäsz van manapság. és nem is ez a legidegesítõbb, hanem a sok tinip.icsa akik sírnak mert teherbe estek, meg hogy megcsalta õt életük párja és minden pasi egy fäszkalap hogy csak a szexre kell nekik a csaj-.-
Imádom a 20+ éves srácokat akik csak a 13-14 éves korosztályánál menõk. A saját korosztályukba meg labdába sem rúghatnak mert balf*szok. Az ilyenek tök büszkék magukra, hogy mekkora csajozó gépek... mindig körberöhögöm az ilyen haverjaimat.
Sz.opd le, hagyd hogy megdugjon, ess teherbe és szülj egy gyereket 14 évesen, akkor talán majd megtanulod a leckét. 13 évesen anyádék jószívvel elengednek valahová, te meg hazudsz nekik, hogy egy 21 éves pasival legyél? Csak gratulálni tudok...Hát hallod te is jó nagy ordas k.urva leszel az is 100.
Mit tegyél??? felejtsd el. Ha annyira ismerkedni akarsz már akkor a Te korosztályodban keresgélj.
A kérdező hozzászólása: Nem tudnak semmirõl mert azt mondtuk neki hogy a legjobb barátnõmnél aludtam! :((
A kérdező hozzászólása: ezen én is sokat gondolkoztam hogy visszatérek erre 3-4 év múlva de addig szenvedjek???
Ranizzatok :)
Hívd el strandra.
Térj rá a lényegre kerek perec ne kerülgesd a dolgot mint a forró kását max nemet mond vagy pedig igent és mindkét esetben tovább lehet lépni ne feledd az élet rövid ezért drága ne vesztegesd az idõdet
Atyám... akkor is ezt mondanátok, ha a fiú lenne 16, a hölgyemény pedig 20-21??? o.O Ha igen szóljatok...
Hát elõzõ. Nem mondanák ezt:)
És miért? Mivel különb ez a felállás, mint a fordított??? Valaki elmagyarázhatná ezt nekem PM-ben :/
ebben semm furcsa nincs
Dugasd meg magad vele, úgyis jól megy az nektek tinik!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítsègeket! :) Igazábol èn nem szeretnèk hamarabb lèpni mint õ..de ezekkel a komentekkel kicsit bátorodtam :) ès az utolsó kommentelõnek mondanám , hogy: ha ennyire "jó" vèlemènyed van a fiatalkoról akkor ezt máshol fejezd ki :) köszi
le lehet de nem lesz egxszerû én is azzal küzködök sajnos
Elsõnek tisztázzuk a legfontosabbat... sörhas oké, de zsigeri zsír miatt dudorodik ki a hasad vagy már a hasizmon felül van a zsír nagy része? Ha zsigeri zsírról van szó, ami csak annyi, hogy a belsõ szerveid közti zsírszövetek harapóztak el, azt pusztán mozgással ki lehet nyírni (és egy minimális kaja odafigyeléssel). Ha már a hasizmon felül van a zsír nagy része az már nehezebb dolog... oda kemény diéta és kemény edzés kell. A hat után nem evést felejtsd el ez a világon a legnagyobb hülyeség. Napi 5-6 étkezés kell, és teljes testes edzés. Legjobb a konditerem, de otthon saját súllyal és 1 db tárcsás kézisúlyzóval is menni fog a dolog. Olvasd el ezt: http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsireg..
A kérdező hozzászólása: a hasizom alatt van még, és köszi a választ megpróbálom amit mondasz:) ))
szia 168cm vagyok én is és 70 kilo , csak én szin tiszta izom, és innen fogyok 10 kilot versenyekre, valamikor egy hét alatt , csak akarat kell hozzá h lefogysz és kész !!!!
ne egyél kenyeret, krumplit , tésztát , csokit, ne igyál cukros italt, a többibõl meg annyit amennyit akarsz , és lefog menni simán !!! elözõ voltam
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, betartom õket :) ))

Dohányárut csak 21 évesen, és alkoholtilalom? Vélemény?

http://hirszabadsag.blogspot.hu/2013/11/dohanyarut-csak-21-e.. Szerintem jó ötlet.

Legjobb válasz: Azt ugye vágod, hogy ahonnan linkeltél, az egy ilyen vicceshíres oldal?

Azt ugye vágod, hogy ahonnan linkeltél, az egy ilyen vicceshíres oldal?
A kérdező hozzászólása: Sajnos rájöttem én is erre miután kiírtam a kérdést, mert megnéztem a régebbi bejegyzéseket, mit ne mondjak mekkora hülyeségek.
Ez nem tud mûködni. Nem az alkohol és dohány legálissága miatt fogyasztják ennyien, hanem mert sokan csinálnak ebbõl pénzt. (Dohánygyárak, italgyárak, szolgáltatóipar, egészségügy). Telefingani a liftet is legális, mégis csak pár degenerált csinálja. Cigizni viszont elõszeretettel cigiznek ott is, meg mindenhol. Ha a bélgázokból pénzt lehetne csinálni, akkor levegõt se tudnál venni az utcán.
Vicces kezdeményezés, fõleg, hogy a bárokból is kitiltanák az alkoholt.:DD Az is jó poén, hogy akkor a nagykorú, politikai vezetõnek választható embereket is korlátoznák. A kérdezõnek ajánlom figyelmébe az Igazi Mao címû filmet.
Csak nézd meg, mi volt a szesztilalom hatása Amerikában...
Nem fog továbbtanulni, legalábbis abban az évben nem.
Esti OKJ-ra sem mehet?
Dehogynem esti okj-re mehet. Egyébként egyszerû a dolog, ha sehol sem tanulsz, akkor vagy találsz valamilyen munkát, vagy munkanélküli vagy ellátás nélkül. Ezeket a dolgokat senki sem fogja helyetted elintézni, megkeresni, eldönteni, az mára Te dolgod, felnõtt vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!