Találatok a következő kifejezésre: 20hetesen nem nem nő (2 db)

20hetesen nem hízok, nem nő a mellem :( csak a hasam ami egyre nagyobb :) mit csináljak?

nagyon vékonyka vagyok, szeretnék kicsit hízni, de nincs az az ellenálhatatlan evési vágyam.ugyanúgy, ugyanannyit eszek, mint terhességem alatt.mit csináljak?

Legjobb válasz: Szerintem ez teljesen alkatfüggõ, hogy ki mennyire hízik. Ha eszel rendesen (vitamindúsan), akkor a babának meglesz minden, amire szüksége van. Ha nem kívánod, nem kell feltétlenül "teletömni" magad.

Szerintem ez teljesen alkatfüggõ, hogy ki mennyire hízik. Ha eszel rendesen (vitamindúsan), akkor a babának meglesz minden, amire szüksége van. Ha nem kívánod, nem kell feltétlenül "teletömni" magad.
Ne aggódj, nem az a normális ha valaki 30 kg felszed, mert "kettõ helyett" eszik. Én már a 23 héten járok és még csak 4 kg plusz van rajtam, pedig ha este 10-kor jön rám az éhség akkor is eszem. Te ilyen alkat vagy. A védõnõ azzal nyugtatott amikor én is aggódtam, hogy volt már neki olyan kismamája, aki csak 7 kg-t hízott a terhessége alatt és 4 kg-ós egészséges babát szült. Ha nõ a hasad az azt jelenti, hogy nõ a baba is, ha egyébként minden eredményed rendben van kár emiatt izgulnod.
A kérdező hozzászólása: igen, minden eredményem rendben van , én is jól érzem magam, a baba is /sokat "focizik" /. csak mindig azt gondoltam , már a terhességem elött is, hogy de jó lesz egyszer terhesnek lenni, majd egésznap eszek / mert amúgy szeretek enni :) /.de nem.mindegy ennek majd biztos pár év múlva örülni is fogok, hogy nem híztam (el). boldog babavárást
Én is hasonló cipõben vagyok, annyi különbséggel, hogy én a terhességet már eleve nagy súllyal kezdtem Egyáltalán nem vagyok vékony alkat, de még nem híztam.Amikor étvágyam van eszem.Mindenki azt kérdezi hogy diétázom-e, még az orvosom is.Ne aggódj minden rendben.Engem mindig azzal, gyötörnek hogy a végén majd jó pár kilót felszedek.Jó baba várást 20.hetes kismama

20hetes kismama vagyok és az élettársam elhagyott egy hónapja lassan, most derült ki hogy valószínű egy nő miatt. Nem biztos de szerintem90%. Eddig is nagyon nehezen viseltem de most összeomlott bennem minden. Hogy lépjek túl rajt?

Ezt nem tudom felfogni hogy egy kis k...va miatt elhagy mikor minden vágya a baba volt.Legszivesebben kikaparnám a szemét,de még nincs is meg az apasági papirunk sem,és rengeteg tartozás hagyott itt nekem amit képtelen vok kifizetni.Sajnos anyagilag is függök t?le,mert én nem kapok semmit és ? ad mindenre pénzt.Aki tud segitsen valami tanáccsal,mert belebolondulok.

Legjobb válasz: Ha Te nem kapsz semmit(nem volt bejelentett melód), akkor ha hitelrõl, tartozásról van szó, hogyhogy rád maradtak azok? nagyon együttérzek veled:( szerintem már csak azért is szedd össze magad-most-elsõdlegesen a babád miatt. menj el a területi önkormányzat szociális osztályára, vannak krízis központok, anyaszállók is a hasonlóan szorult helyzetbe került egyedülálló anyák számára. én biztosan is, hogy ezek után nem engedném még csak véletlenül sem majd, hogy láthassa a gyereket! kérheted az apaság megállapítását, és ezután majd gyerektartást kell fizetnie. de a bõvebb, pontosabb lehetõségeket valóban a célhelyeken tudnák elmondani neked. iszonyú nehéz lehet most Neked, de kitartás! és csak kettõtök érdeke forogjon ezek után a szemeid elõtt! sajnos, most még erõsebbnek kell lenned! sok sikert! ha gondolod, majd írd meg, hogy mi történt végülis!

Ha Te nem kapsz semmit(nem volt bejelentett melód), akkor ha hitelrõl, tartozásról van szó, hogyhogy rád maradtak azok? nagyon együttérzek veled:( szerintem már csak azért is szedd össze magad-most-elsõdlegesen a babád miatt. menj el a területi önkormányzat szociális osztályára, vannak krízis központok, anyaszállók is a hasonlóan szorult helyzetbe került egyedülálló anyák számára. én biztosan is, hogy ezek után nem engedném még csak véletlenül sem majd, hogy láthassa a gyereket! kérheted az apaság megállapítását, és ezután majd gyerektartást kell fizetnie. de a bõvebb, pontosabb lehetõségeket valóban a célhelyeken tudnák elmondani neked. iszonyú nehéz lehet most Neked, de kitartás! és csak kettõtök érdeke forogjon ezek után a szemeid elõtt! sajnos, most még erõsebbnek kell lenned! sok sikert! ha gondolod, majd írd meg, hogy mi történt végülis!
Ne csak a k..vát hibáztasd mert mindenhez két ember kell. Most hagy ott amikor a legnagyobb szükséged lenne rá . Csak az anyagi miatt ne fogadd vissza és ne alázkodj meg neki. Nincs senki aki segiteni tudna pl a szüleid? Talán még megjöhet az esze és megtudtok mindent beszélni. Én csak annyit tanácsolok ha fontos vagy neki és a születendõ baba akor hamarosan jelentkezni fog. Ha nem , akor ez az ember nem érdemel meg és azt meg fõleg nem hogy egy babával megajándékozd.
probálj nem idegeskedni mert most a legfontossabb a baba nyugalma. én is hasonloképp jártam mert a barátom engem is megcsalt, és majdnem szét is mentünk. félek hogy egyedül maradok és anyagilag én is függök töle. de probálom tultenni magam ezen mert fontossabb a kisgyerek!ilyenkor a férfiak jobban elengedik magukat de meglátod még õ fog könyörögni értetek
De ha volt munkahelyed akkor most mehetnél munkanélkülire is?! Egyébként az önkormányzatnál tényleg tudnak neked segíteni. A pasit pedig (tudom könnyû ezt mondani)hanyagold, én legalábbis biztos nem engedném a baba közelébe sem ha ilyenkor magatokra hagyott benneteket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!