Találatok a következő kifejezésre: 20hetesen nem nem (24 db)

20hetesen nem hízok, nem nő a mellem :( csak a hasam ami egyre nagyobb :) mit csináljak?

nagyon vékonyka vagyok, szeretnék kicsit hízni, de nincs az az ellenálhatatlan evési vágyam.ugyanúgy, ugyanannyit eszek, mint terhességem alatt.mit csináljak?

Legjobb válasz: Szerintem ez teljesen alkatfüggõ, hogy ki mennyire hízik. Ha eszel rendesen (vitamindúsan), akkor a babának meglesz minden, amire szüksége van. Ha nem kívánod, nem kell feltétlenül "teletömni" magad.

Szerintem ez teljesen alkatfüggõ, hogy ki mennyire hízik. Ha eszel rendesen (vitamindúsan), akkor a babának meglesz minden, amire szüksége van. Ha nem kívánod, nem kell feltétlenül "teletömni" magad.
Ne aggódj, nem az a normális ha valaki 30 kg felszed, mert "kettõ helyett" eszik. Én már a 23 héten járok és még csak 4 kg plusz van rajtam, pedig ha este 10-kor jön rám az éhség akkor is eszem. Te ilyen alkat vagy. A védõnõ azzal nyugtatott amikor én is aggódtam, hogy volt már neki olyan kismamája, aki csak 7 kg-t hízott a terhessége alatt és 4 kg-ós egészséges babát szült. Ha nõ a hasad az azt jelenti, hogy nõ a baba is, ha egyébként minden eredményed rendben van kár emiatt izgulnod.
A kérdező hozzászólása: igen, minden eredményem rendben van , én is jól érzem magam, a baba is /sokat "focizik" /. csak mindig azt gondoltam , már a terhességem elött is, hogy de jó lesz egyszer terhesnek lenni, majd egésznap eszek / mert amúgy szeretek enni :) /.de nem.mindegy ennek majd biztos pár év múlva örülni is fogok, hogy nem híztam (el). boldog babavárást
Én is hasonló cipõben vagyok, annyi különbséggel, hogy én a terhességet már eleve nagy súllyal kezdtem Egyáltalán nem vagyok vékony alkat, de még nem híztam.Amikor étvágyam van eszem.Mindenki azt kérdezi hogy diétázom-e, még az orvosom is.Ne aggódj minden rendben.Engem mindig azzal, gyötörnek hogy a végén majd jó pár kilót felszedek.Jó baba várást 20.hetes kismama

20hetes terhesen nem kívánom a sexet. mit csináljak?

nem a páromat nem nem szeretem, nagyon is szeretem ?t, egész egyszer?en a sexhez nincs semmi kedvem.vajon meddig viseli ezt el?

Legjobb válasz: Ez a hormonok velejárója. A párodnak muszály megértenie,hogy vannak ilyen, sõt lesznek még ilyen idõszakok a terhesség alatt. Mond meg neki, hogy szülés elõtt 1 hónappal és szülés után 6 héttel sem ajánlatos a szex. Tudnia kell mi vár rá és persze megértõnek kell lennie. Képzeld el azokat a nõket a párjukkal együtt akik veszélyeztetett terhesek és végig tilos a szex. Vedd meg a kismama újságokat abban mindig találsz hasonló problémákról szóló cikkeket. Vagy az interneten keress utána, biztos találsz megoldást. Én 23 hetes terhes vagyok és nekünk az elsõ 12 hétben tilos volt a szex, majd kb. 6 hétre elmúlt a problémám és akkor lehetett. Most megint nem lehet mert újra görcsölök. Szóval képzeld el hogy nekünk csak ez a 6 hét adatott meg és ez alatt sem volt kedvem hozzá sokszor. Erõltetni nem szabad, mert stresszelni fogsz és ez nem tesz jót a babának. Van más megoldás is hogy ki tudd elégíteni és talán azzal is elégedett lesz. Fel a fejjel biztos találtok megoldást.

Ez a hormonok velejárója. A párodnak muszály megértenie, hogy vannak ilyen, sõt lesznek még ilyen idõszakok a terhesség alatt. Mond meg neki, hogy szülés elõtt 1 hónappal és szülés után 6 héttel sem ajánlatos a szex. Tudnia kell mi vár rá és persze megértõnek kell lennie. Képzeld el azokat a nõket a párjukkal együtt akik veszélyeztetett terhesek és végig tilos a szex. Vedd meg a kismama újságokat abban mindig találsz hasonló problémákról szóló cikkeket. Vagy az interneten keress utána, biztos találsz megoldást. Én 23 hetes terhes vagyok és nekünk az elsõ 12 hétben tilos volt a szex, majd kb. 6 hétre elmúlt a problémám és akkor lehetett. Most megint nem lehet mert újra görcsölök. Szóval képzeld el hogy nekünk csak ez a 6 hét adatott meg és ez alatt sem volt kedvem hozzá sokszor. Erõltetni nem szabad, mert stresszelni fogsz és ez nem tesz jót a babának. Van más megoldás is hogy ki tudd elégíteni és talán azzal is elégedett lesz. Fel a fejjel biztos találtok megoldást.
valahogyan nem tudnak téged jobban rávenni erre? Felizgatni téged valamivel? Vagy, ha csak mondjuk Te elégítenéd ki õt?
A kérdező hozzászólása: megérti a párom, csak azért úgy oda-oda szúrja, hogy : na eddig hetente 1xvolt, most majd havonta, aztán meg egyáltalán nem.mert tudja õ nagyon jól hogy a végén+utána se lehet.de az más hogy nem lehet, meg nem akarom, a nem lehetet jobban megértené szerintem. köszi a válaszokat!
Ez tényleg a hormonok miatt van, nem semmi változás áll be a szervezetünkben. Ezt meg kell érteni. Annak nincs értelme, hogy erõltesd, mert attól nem jön meg a kedved. Nekem is van, amikor olyan sz....rul érzem magam, hogy nincs kedvem hozzá, akkor valóban más megoldást keresünk, hogy a Párom azért ne szenvedjen hiányt. Már olyan is volt, hogy én "csak" néztem. És sokkal jobb volt úgy is, mintha egymagának csinálná. Szóval próbáljatok megoldást találni rá úgy, hogy ne erõltessétek! 28 hetes kismami.
Szia..szerintem ez gyakran elofordul a kismamaknal. En 24 hetes terhes vagyok es ha jol szamolom akkor sokkal de sokkal kevesebb a szex mint azelott....az elejen feltettem a babocat....aztan jott a hanyingeres idoszak....aztan mindent csinaltam volna csak szex ne legyen.....es ugy ahogy mondod..ha benne vagyunk akkor jooo..:-))) Csak nehez hozzafogni:-) Remelem lessz meg jobb is...mert en amugy elveztem es elvezem is..csak most valahogy kerulom.
Szerintem ne tegyél semmit4 Meg fog változni. Én 24. hetes vagyok és van mikor 2 hétig sem hiányzik. Sokszor amikor ráveszem magam utána az számolgatom , hogy kb a férjem , mikor említi meg ujból. És már elõre , nem akarom . Amikor meg én szeretném akkor általában dolgozik( 2 hetente 1-szer) Nem tart öröké!

20hetes vagyok. Nem érzem magam ma vmi jol, hányingerem van, szédülök, homályosan látok. Mitöl lehet ez? Aki ennyi idös azis rosszul van ma? Hogy érzitek magatokat?

Legjobb válasz: Szia! Képzeld, ma én is úgy ébredtem, mint a mosott sz*r :( Pedig az egész babavárásom alatt nem volt ez jellemzõ. Alig tudtam kimászni az ágyból, reggeli után kicsit hányingerem lett, szédültem, kicsit homályosan láttam én is.Utána ettem egy banánt, meg egy csokit, talán jobb lett. Én az idõre gondolok. Reggel 8kor itt Kecskeméten esett, utána hirtelen napsütés, fülledt meleg, most pedig kicsit borongós....szóval szerintem én ettõl lehetek olyan kába.... Pihenj szerintem!

Szia! Képzeld, ma én is úgy ébredtem, mint a mosott sz*r :( Pedig az egész babavárásom alatt nem volt ez jellemzõ. Alig tudtam kimászni az ágyból, reggeli után kicsit hányingerem lett, szédültem, kicsit homályosan láttam én is.Utána ettem egy banánt, meg egy csokit, talán jobb lett. Én az idõre gondolok. Reggel 8kor itt Kecskeméten esett, utána hirtelen napsütés, fülledt meleg, most pedig kicsit borongós....szóval szerintem én ettõl lehetek olyan kába.... Pihenj szerintem!
Nekem is szokott esténként lenni hányingerem.Már eltanakodtam hogy egyáltalán ez még helyes e iyen idõs babásan?Rám még néha a gyengeség és a remegés szokott jönni, de remélem ez is elmarad mihamarabb.Szerintem is a cukor és az idõjárás tud galibákat okozni.Ha van otthon vérnyomás mérõd akkor érdemes nyomon követni egy ideig. Jobbulást és boldog babavárást!
szia! nem tudom ettél e ma rendesen, de a szédülés a látás probléma nálam a cukor leesése volt. Egyébként néha én is érzem magam fúrcsán ilyenkor végig gondolom mit ettem ittam és megnézem a vérnyomásom. a front is elég sok mostanában. 22hét
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:) Azt hittem én vagyok ilyen rosszul, igaz az idö is közrejátszik.Fülledt meleg van és ez nagyon kimerit.Boldog babavárást nektek:)


20hetes terhes vagyok és még nem mozdult meg a baba de mikor voltam Uh akkor látam h mocorog mikor fogom érezni végre? Azért nem érzem még mert most perpillanat áll bennem a baba?

Legjobb válasz: Szia! A baba a 12. héttõl sosem "áll" benned, hanem felveszi azt a bizonyos magzati pózt, de kezével-lábával mozog, nyel a magzatvízbõl is késõbb, ill. mozgásaival erõsíti az "izmait". Elsõ babánál egyébként nem ritka, hgy a kismama késõbb érzi meg, ugyanis nem is tudja pontosan mit kellene éreznie!:) Ha uh alapján minden oké, nincs oka az aggodalomra, pár nap ás egyre jobban fogod érezni!

Szia! A baba a 12. héttõl sosem "áll" benned, hanem felveszi azt a bizonyos magzati pózt, de kezével-lábával mozog, nyel a magzatvízbõl is késõbb, ill. mozgásaival erõsíti az "izmait". Elsõ babánál egyébként nem ritka, hgy a kismama késõbb érzi meg, ugyanis nem is tudja pontosan mit kellene éreznie!:) Ha uh alapján minden oké, nincs oka az aggodalomra, pár nap ás egyre jobban fogod érezni!
20 hetesen még én sem éreztem, vagy valóban csak arról volt szó, hogy nem tudtam, mit kell érezni, és sima bélmozgásnak véltem a baba mozgását is. Aztán az elsõ egyértelmûbb érzés ilyen fura bizsergés, kaparászás volt belülrõl, lent, szinte a két medencecsontom között. Akkor már sejtettem, hogy a baba matat odabent. Most, 31 hetesen, már olyan absztrakt alakzatokat is képes felvenni a hasam, amit sose képzeltem volna.
A kérdező hozzászólása: Nem képzelem el nehezen h baba van bennem!! csak fura!!!! hát remélem h minél hamarabb érezhetem mert már mindenki avval zargatnak h érzem már!!!
20 hetesen nem áll benned, nyugi, mert magzati pozícióban van. (nézz utána a neten, h milyen is az!) A medencédben pedig méhed van, de kitölti a magzatvíz, így a babád teljesen biztonságban van, ott "úszkál" meg forgolódik :)
Úgy érted, hogy ha a méhed egy lufi, akkor a baba pont a közepében van, és nem ér sehol se a falához? Kicsit nehezen képzeled el, hogy van benned a bébi.... Azért nem érezheted a mozgását mert vagy tényleg annyi helye van benned, vagy nem erõvel rúgkapál.
A kérdező hozzászólása: valahogy úgy mozgolódott hogy ott vannak a lábai és áll bennem!!!
hogyhogy a medencédben vannak?:)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de lehet hogy hülyének néztek de a labai a medencémbe vannak!!
Én is 20hetes vagyok.A hasamon van jó nagy hájréteg, olvastam, hogy ettõl is függ, még én se éreztem, de az elõzõ terhességemnél is csak 22 hetesen éreztem elõször.Ne aggódj nemsokára te is bizti érezni fogod.:-)
A kérdező hozzászólása: anyira rosz hogy már mindenkinek megmozdult a babája ismeröseim közül nekem miért nem?

Vetélés jele lehet? Kb 2-3 napja érzem, hogy alulról felfelé nyilall a hasam de nagyon! Olykor pedig alhasnál jobb oldalt, de akkor nem nyilall csak fáj. Nem véreztem semmi nem volt! Ja és mozgolódik a baba.20hetes vagyok

Legjobb válasz: ha mozgolódik a baba, akkor nyugi, nincs semmi baj. lehet, hogy éppen azért nyillal meg fájdogál, mert nyom valamit. de a biztonság kedvéért kérdezd meg az orvosod is, az a tuti, amit õ mond.

ha mozgolódik a baba, akkor nyugi, nincs semmi baj. lehet, hogy éppen azért nyillal meg fájdogál, mert nyom valamit. de a biztonság kedvéért kérdezd meg az orvosod is, az a tuti, amit õ mond.
Valószínûleg a méh tartószalagainak a feszülését érzed (ezt egész tehesség folyamán bármikor érezheted). Amit leírtál, semmiképpen sem vetélésre utal, nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, tényleg a méhszalagok nyúlását éreztem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm elsõ babás vagyok, és nagyon aggódok:) )
van, aki ilyen idõsen érzi csak elõször. Én mondjuk 13 hetes kora óta éreztem, de nagyon vékony vagyok. Aki normál testalkatú, 18-20 hetes körül érzi csak Õt, és nem minden nap, elõször csak fekve, majd ülve is érezni. Az aktivitása pedig a frontoktól, idõjárástól, attól, hogy mit ettél, függ, ne aggódj!
ne aggódj, tegnap az enyém sem vitte túlzásba. Ma talán egy picivel aktívabb. Különben nekem nem jön be se a front, se a kóla, csoki, tök mindegy, mit csinálok, õ akkor lendül bele, amikor neki jólesik. Szerintem az is beleszámíthat, hogyha egyik nap addig ficánkolt, mire végre megtalálta a kényelmes pozíciót, akkor lehet, hogy másnap már kényelmesen érzi magát, és csak a kezét-lábát lóbálja. Azt meg sokszor még te magad sem érzed. 22 hetes pocis
Én 24 hetes vagyok és nekem az elmúlt három napban alig mozgott a babám, de ma reggel nagyon aktivizálta magát! Ez nagyon változó náluk és szerintem még sokszor lesz olyan hogy napokig nem is fogod érezni hogy mozog! Én legelõször 22 hetesen ilyedtem nagyon meg hogy nem mozog két napja és bementünk a korházba de szerencsére minden rendben volt vele(ráadásul azon az alkalmon mutatta meg hogy õ bizony kislány lesz(-: )!Azóta kevésbé aggódom, persze a félsz azért bennem is bennem van de azt hiszem ez természetes!

20hetes kismama vagyok és az élettársam elhagyott egy hónapja lassan, most derült ki hogy valószínű egy nő miatt. Nem biztos de szerintem90%. Eddig is nagyon nehezen viseltem de most összeomlott bennem minden. Hogy lépjek túl rajt?

Ezt nem tudom felfogni hogy egy kis k...va miatt elhagy mikor minden vágya a baba volt.Legszivesebben kikaparnám a szemét,de még nincs is meg az apasági papirunk sem,és rengeteg tartozás hagyott itt nekem amit képtelen vok kifizetni.Sajnos anyagilag is függök t?le,mert én nem kapok semmit és ? ad mindenre pénzt.Aki tud segitsen valami tanáccsal,mert belebolondulok.

Legjobb válasz: Ha Te nem kapsz semmit(nem volt bejelentett melód), akkor ha hitelrõl, tartozásról van szó, hogyhogy rád maradtak azok? nagyon együttérzek veled:( szerintem már csak azért is szedd össze magad-most-elsõdlegesen a babád miatt. menj el a területi önkormányzat szociális osztályára, vannak krízis központok, anyaszállók is a hasonlóan szorult helyzetbe került egyedülálló anyák számára. én biztosan is, hogy ezek után nem engedném még csak véletlenül sem majd, hogy láthassa a gyereket! kérheted az apaság megállapítását, és ezután majd gyerektartást kell fizetnie. de a bõvebb, pontosabb lehetõségeket valóban a célhelyeken tudnák elmondani neked. iszonyú nehéz lehet most Neked, de kitartás! és csak kettõtök érdeke forogjon ezek után a szemeid elõtt! sajnos, most még erõsebbnek kell lenned! sok sikert! ha gondolod, majd írd meg, hogy mi történt végülis!

Ha Te nem kapsz semmit(nem volt bejelentett melód), akkor ha hitelrõl, tartozásról van szó, hogyhogy rád maradtak azok? nagyon együttérzek veled:( szerintem már csak azért is szedd össze magad-most-elsõdlegesen a babád miatt. menj el a területi önkormányzat szociális osztályára, vannak krízis központok, anyaszállók is a hasonlóan szorult helyzetbe került egyedülálló anyák számára. én biztosan is, hogy ezek után nem engedném még csak véletlenül sem majd, hogy láthassa a gyereket! kérheted az apaság megállapítását, és ezután majd gyerektartást kell fizetnie. de a bõvebb, pontosabb lehetõségeket valóban a célhelyeken tudnák elmondani neked. iszonyú nehéz lehet most Neked, de kitartás! és csak kettõtök érdeke forogjon ezek után a szemeid elõtt! sajnos, most még erõsebbnek kell lenned! sok sikert! ha gondolod, majd írd meg, hogy mi történt végülis!
Ne csak a k..vát hibáztasd mert mindenhez két ember kell. Most hagy ott amikor a legnagyobb szükséged lenne rá . Csak az anyagi miatt ne fogadd vissza és ne alázkodj meg neki. Nincs senki aki segiteni tudna pl a szüleid? Talán még megjöhet az esze és megtudtok mindent beszélni. Én csak annyit tanácsolok ha fontos vagy neki és a születendõ baba akor hamarosan jelentkezni fog. Ha nem , akor ez az ember nem érdemel meg és azt meg fõleg nem hogy egy babával megajándékozd.
probálj nem idegeskedni mert most a legfontossabb a baba nyugalma. én is hasonloképp jártam mert a barátom engem is megcsalt, és majdnem szét is mentünk. félek hogy egyedül maradok és anyagilag én is függök töle. de probálom tultenni magam ezen mert fontossabb a kisgyerek!ilyenkor a férfiak jobban elengedik magukat de meglátod még õ fog könyörögni értetek
De ha volt munkahelyed akkor most mehetnél munkanélkülire is?! Egyébként az önkormányzatnál tényleg tudnak neked segíteni. A pasit pedig (tudom könnyû ezt mondani)hanyagold, én legalábbis biztos nem engedném a baba közelébe sem ha ilyenkor magatokra hagyott benneteket.

Ha nem nagywc-zek 4napig az árt a babámnak? 20hetes vagyok

Legjobb válasz: Közvetlenül nem, de az erölködés alhasi vérbõséget okoz és az nem kívánatos görcsöket idézhet elõ.

Közvetlenül nem, de az erölködés alhasi vérbõséget okoz és az nem kívánatos görcsöket idézhet elõ.
Az inkább neked árt! Én is székrekedéssel küszködtem, ami 4 nap után felért egy szüléssel, még véreztem is. Csoda, hogy aranyerem nem lett. Majd vettem Tamarinlax lekvárt, igy sokkal könnyebb. Ajánlom neked is. 33 hetes vok

Lefogyott a mellem. Feltünt, hogy kisebb lett, pedig nem fogytam.20hetes terhes vagyok, aggógok. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Arra nem tudok neked válaszolni, hogy mitõl lehet, de nekem is ugyan ez van! Én sem fogytam! A terhesség elején nõtt, aztán meg nekem is lement. Csak sajna a bõr nyúlt és most meg lógnak a melleim. Állítólag majd feltöltõdik és nem lesz ilyen mire szülök. Nos majd kiderül! 27 hetes kismami

Arra nem tudok neked válaszolni, hogy mitõl lehet, de nekem is ugyan ez van! Én sem fogytam! A terhesség elején nõtt, aztán meg nekem is lement. Csak sajna a bõr nyúlt és most meg lógnak a melleim. Állítólag majd feltöltõdik és nem lesz ilyen mire szülök. Nos majd kiderül! 27 hetes kismami
Ez sajnos ilyen lányok.. :( Fog az még jobban is lógni szülés után, ha belövell a tejcsi (nekem akkora volt mint egy jó érett sárgadinnye - komolyan!!), utána meg elmúlt a keményedés, és lapos lett. Ez van.. de megéri! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most megnyugodtam. Minden jót nektek!

20hetesen érdemes elkezdeni vásárolni a babának? Én még nem nagyon vettem semmit, mert azt mondják, hogy még korai. Ti hogy vagytok vele?

Legjobb válasz: Szia! Én 22 hetes vagyok, és 2 napja megvettük a babakocsit. Nem akarok mindent az utolsó pillanatra hagyni, mert a végén már nem lesz olyan egyszerû közlekedni. Ráadásul ha most jó árban van valami, azt hagyjam ki valami babona miatt? Dehogy! Ha bajnak kell történnie, az így is, úgy is megtörténik, nem attól függ mikor kezdesz el vásárolni. Szóval hajrá, vásárolj nyugodtan! Boldog babavárást!

Szia! Én 22 hetes vagyok, és 2 napja megvettük a babakocsit. Nem akarok mindent az utolsó pillanatra hagyni, mert a végén már nem lesz olyan egyszerû közlekedni. Ráadásul ha most jó árban van valami, azt hagyjam ki valami babona miatt? Dehogy! Ha bajnak kell történnie, az így is, úgy is megtörténik, nem attól függ mikor kezdesz el vásárolni. Szóval hajrá, vásárolj nyugodtan! Boldog babavárást!
Szia, ez nézõpont kérdése. Szerintem egyáltalán nem korai. Én nem nagyon bírtam várni, így az elsõ ruhácskát 12 hetesen vettem meg, amikor megtudtam hogy minden rendben. Ezután minden hónapban veszegettünk valamit, amit épp akcióztak. Hol babakocsi, hol bababútor. A szõnyeg volt az utolsó és most elmondhatom, hogy a 36. hétre teljesen készen lett a babaszoba. Már csak a bõröndömet kellne összarakni, és jöhet a baba :) Boldog baba várást. 36 hetes kismama
Mindenkinek magánka kell eldöntenie, hogy milyen ütemben tud majd vásárolni. Magamról túlságosan nem tudok nyilatkozni, mert szinte mindent úgy kapunk. De megsúgom, már vettünk egy-két kis badyt. :) De egyik barátnõmék úgy vásárolnak, hogy elkezdték elég hamar és szépen folyamatosan vásárolgatnak. Csak így tudják megoldani. Õk nem kapnak semmit és egyszerre nehéz lenne megvenni. Így mindig vesznek valamit. A babona szerint nem szabad korán vásárolni, de szerintem ez hülyeség. A babának nem ettõl lesz baja. Ha úgy érzed, hogy már most szívesen vásárolnál, csak hajrá! :) Amúgy meg ha késõbb már nehezebben mozogsz majd, nehezebb lesz a vásárlás is! Minden jót! 21 hetes kismami
Az elsõ zoknit már nem is tudom mikor vettem , de a 16. héttõl apránként veszünk mindent, minden hónapban vagy héten.Még van apróság is hátra, berendezés, díszítés, nagyobb dolgok is.Elképzelés viszont van hogy hol mi mennyiért milyen.Úgyhogy célirányosan megyünk meg ha látunk valahol valamit akkor megvesszük.Szóval mindenki akkor áll neki amikor jónak látja, ha te nem érzed korainak akkor nem korai és egyébként a babona az csak egy hülyeség szerintem.27 hetes
Szia, én a 12.hét után kezdtem apródonként vásárolni. Nem vagyunk szegénbyek, de mindent egyszerre megvenni a babának sok lett volna. Elöször kezdtük a nagy dolgokkal, babakocsi, kiságy. Amikor választottuk a babakocsit még nem tudtuk a nemét, de zat tudtam, hogy unisexet akarok, hogy késõbbb a tesvérének is jó legyen. Holnap leszek 35 hetes de még mindig van mit beszerezni, pedig havonta 10-15-20 ezer körül költöttünk rá.
Szia! Én kb.33 hetes voltam, amikor elkezdtem vásárolni! Mindent érkeztem, 36-dik hétre már készen állt a koffer! Üdv neked!
Szia! Én 23 hetes vagyok és már mi is neki álltunk a vásárlásnak mert ha a végére hagynám akkor 1 az hogy nagyon sokba kerülne 2 az hogy nagyon sok mindent kéne megvenni! Igy jó mert minden honapban veszünk valamit! Bár mi szerencsések vagyunk mert nem sok mindent kell venni:) ! Már nagyon sok mindent kaptunk már csak a babakocsi és a pelenkázo meg ilyen aproságok hiányoznak! Sztem nyugodtan elkezdhetsz vásárolni:D! Boldog babavárást!
Én a 26. hétben vagyok de még semmit nem vettem semmit.Kicsit babonás vagyok szal megvárom a a bûvõs 7. hónapot.:) De már én is nagyon be vagyok sózva.:) ))
Igazából szerintem sincs korán, mert én 31hetesen kezdtem megvenni a cuccokat, sokat kellet szaladgálni meg sokba is kerültek egyszerre. most 34hetes vagyok ma kezdem kimosni a dolgokat, jövõhéten berakjuk a kiságyat és elrendezem a helyét mindennek, szóval remélem még lesz elég idõm!
Én 30 hetes voltam mikor nekiálltunk összeszedni a cumóit a gyereknek.Így is még egy csomó ideig csak kerülgettük õket, de nem bírtam tovább várni. Rucikat nem nagyon vettünk elõre, mert nem akartam felesleges dolgokat venni meg kaptunk egy csomó mindent.
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok jó tanácsot!Jó babavárást mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!