Találatok a következő kifejezésre: 2010-ben melyik van a köztársasági elnök (1 db)

2010-ben melyik kormánymál van a köztársasági elnök választás a régi vagy az újonnan választottnál?

Legjobb válasz: valószínûleg a jelenleginél (ha nem lesz elõrehozott választás) Sólyom mandátuma augusztus 5-én kezdõdött, gondolom ekkor is fog lejárni. Az utódott legalább 30 nappal a lejárat elött meg kell választani, de az nyár, amikor a tisztelt képviselõ urak és hölgyek ügyebár nem dolgoznak. A választások tavasszal szoktak lenni, volt már, hogy május végéig elhúzódtak. És nem is kerül egybõl hatalomba az új kormány/parlamet. persze lehet, hogy belehúznak a dologba.

valószínûleg a jelenleginél (ha nem lesz elõrehozott választás) Sólyom mandátuma augusztus 5-én kezdõdött, gondolom ekkor is fog lejárni. Az utódott legalább 30 nappal a lejárat elött meg kell választani, de az nyár, amikor a tisztelt képviselõ urak és hölgyek ügyebár nem dolgoznak. A választások tavasszal szoktak lenni, volt már, hogy május végéig elhúzódtak. És nem is kerül egybõl hatalomba az új kormány/parlamet. persze lehet, hogy belehúznak a dologba.
Egyelõre csak a Jobbiknak van kormányfõ jelöltje. Morvai Krisztina


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek 2014-ben melyik párt fogja megnyerni a választásokat?

10

Hogy van mersze a Fidesznek közpénzből teleragasztgatni az országot "Nem engedünk az IMF-nek" plakátokkal? BKV-ra nincs pénz, de ilyen agymosásokra van?

Vélemény szerint pont az ilyenek miatt lehetne valakit elszámoltatni,nem pedig a sukorói beruházásért.

12

Izrael tényleg felvásárolja M. O-t?

14

Gyurcsány Ferenc, vagy Orbáb Viktor gonoszabb velünk?

Sziasztok.14 éves lány vagyok és fogalmam sincs a politikáról (nem is érdekel), viszont ez nagyon érdekelne.:)

10

Igaz az, hogy Himmler azért lett ilyen ember, mert az iskolában bántották és piszkálták az osztálytársai?

3

A lakosság nagy része napról-napra nehezebben él ráadásul az államvezetés is arrogáns. Jogos lassacskán akár egy passzív, békés nemzeti ellenállás?

17

Tetszik? Nem tetszik? MNKK - Magyar Nemzeti Kezdeményezés és Könszenzus Párt (még csak ötlet! ) megosztás helyett egység! Ki mit szól hozzá?

https://docs.google.com/file/d/0B8O4VgWId4goMnA4Mmo2VDd2UEE/..

2

Az EU-ból való kilépéshez végre mi kéne?

Ellenérveket hallok ezzel kapcsolatban, hogy megszakadnának a külföldi kapcsolatok, összeomlana a gazdaság, stb. Mennyire lehet ennek reális esélye?

11

Bayer, Bencsik. Hogy mernek az ilyen gyűlölködők békéről beszélni?

16

Szavaznátok egy nemzeti kommunista pártra?

A párt célja rövid az lenne, hogy lépjünk ki az EU-ból és a NATO-ból, valamint pörgessük fel a hazai mez?gazdaságot és ipart, hogy önellátóak legyünk mindenben, amiben lehetséges. Banánt pl. továbbra is importálni fogunk, de nem lenne az országban több importált alma, krumpli és egyéb itthon is megterm? valamint el?állítható dolgok, csakis magyar termékek!

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!