Találatok a következő kifejezésre: 2010-ben melyik van a köztársasági elnök (1 db)

2010-ben melyik kormánymál van a köztársasági elnök választás a régi vagy az újonnan választottnál?

Legjobb válasz: valószínûleg a jelenleginél (ha nem lesz elõrehozott választás) Sólyom mandátuma augusztus 5-én kezdõdött, gondolom ekkor is fog lejárni. Az utódott legalább 30 nappal a lejárat elött meg kell választani, de az nyár, amikor a tisztelt képviselõ urak és hölgyek ügyebár nem dolgoznak. A választások tavasszal szoktak lenni, volt már, hogy május végéig elhúzódtak. És nem is kerül egybõl hatalomba az új kormány/parlamet. persze lehet, hogy belehúznak a dologba.

valószínûleg a jelenleginél (ha nem lesz elõrehozott választás) Sólyom mandátuma augusztus 5-én kezdõdött, gondolom ekkor is fog lejárni. Az utódott legalább 30 nappal a lejárat elött meg kell választani, de az nyár, amikor a tisztelt képviselõ urak és hölgyek ügyebár nem dolgoznak. A választások tavasszal szoktak lenni, volt már, hogy május végéig elhúzódtak. És nem is kerül egybõl hatalomba az új kormány/parlamet. persze lehet, hogy belehúznak a dologba.
Egyelõre csak a Jobbiknak van kormányfõ jelöltje. Morvai Krisztina


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért szereti a Jobbik Horty Miklós kormányzót?

lehet fura kérdés, de érdekel

19

Mi lesz az új rendszer a három huszadik századi diktatúra után?

A német nemzeti szocialista, az új kapitalista fogyasztói társadalom és a vörös orosz (sztálini) diktatúra után, amik elnyomták az önálló gondolatot és minden más lényegi elemében is azonosak voltak.

76

Szeretitek Orbán Vikit?

20

Szerintetek ezt mikor láthatjuk a médiába?

http://www.fusz.hu/mobil/olvas.php?id=8697
ctrl +-al lehet közelíteni a képet

6

A szegények adóznak, a gazdagok csücsülnek, a cigányok meg élősködnek, ingyen élnek. Az ország szegény bla bla duma. Miért tüzijátékra költenek? Mért van ez az egész?

6

Ezek teljesen hüjének néznek? A baleseti adót sem mi fizetjük ugye?

Azt mondták, hogy a baleseti adót nem az emberek hanem a biztosítók fizetik majd. Ki fizeti a végén.... Hát mi.
A telefonadóval is ezt csinálják nem mi persze nem várjatok egy kicsit majd meglátjátok! És mi szépen minden beveszünk aztán szopunk....

11

Jelenleg melyik országokban legerősebb a szélsőjobb?

10

Kell-e több hitel?

Sziasztok! Történelemből mindig is azt tanultuk, hogy régebben hiteleket csak háború és katasztrófa esetén volt "divat" felvenni. Hogy képes Magyarország újabb hiteleket felhalmozni, hogy képes eladósítani háború nélkül is az országot? Miért? Ha nem lehet fenntartani ezt a színvonalat egy stabil gazdaságban, akkor miért ragaszkodnak hozzá?

4

Mit kell tennem, hogy miniszterelnök legyek?

Pl. kell-e jogi végzettég, stb.

11

Mi a miniszterelnök és a köztársasági elnök feladata? Melyiknek van nagyobb hatalma?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!