Találatok a következő kifejezésre: 2010-ben melyik van a (2 db)

2010-ben melyik kormánymál van a köztársasági elnök választás a régi vagy az újonnan választottnál?

Legjobb válasz: valószínûleg a jelenleginél (ha nem lesz elõrehozott választás) Sólyom mandátuma augusztus 5-én kezdõdött, gondolom ekkor is fog lejárni. Az utódott legalább 30 nappal a lejárat elött meg kell választani, de az nyár, amikor a tisztelt képviselõ urak és hölgyek ügyebár nem dolgoznak. A választások tavasszal szoktak lenni, volt már, hogy május végéig elhúzódtak. És nem is kerül egybõl hatalomba az új kormány/parlamet. persze lehet, hogy belehúznak a dologba.

valószínûleg a jelenleginél (ha nem lesz elõrehozott választás) Sólyom mandátuma augusztus 5-én kezdõdött, gondolom ekkor is fog lejárni. Az utódott legalább 30 nappal a lejárat elött meg kell választani, de az nyár, amikor a tisztelt képviselõ urak és hölgyek ügyebár nem dolgoznak. A választások tavasszal szoktak lenni, volt már, hogy május végéig elhúzódtak. És nem is kerül egybõl hatalomba az új kormány/parlamet. persze lehet, hogy belehúznak a dologba.
Egyelõre csak a Jobbiknak van kormányfõ jelöltje. Morvai Krisztina

Azt hallattom hogy a LEGO Indiana Jones 2 ősszel fog megjelenni míg a LEGO Harry Potter 2010-ben fog megjelenni. Van ennél pontosab dátum? És ha igen akkor melyik dátum az?

Legjobb válasz: a lego hary poter 2010 adják ki hivatalosan de jo hejen le tudod tölteni nekem mebógvan és nagyon jo

a lego hary poter 2010 adják ki hivatalosan de jo hejen le tudod tölteni nekem mebógvan és nagyon jo
A kérdező hozzászólása: Honnan töltötted le?
***** inen de kel hozá 1 progi ad meg valamidet pll: msn std amire átküldöm neked a progit* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Nem egy torrentletöltõ program kell?
A kérdező hozzászólása: Hiába írom be hogy LEGO Harry Potter, semmi!Meg mi a neve annak a programnak ami ell?
Ha 2010-ben adják ki, akkor hogy van meg neked?:D Max jövõre a megjelenés elõtt 1 hónappal max. De nem 1 évvel:D.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!