Találatok a következő kifejezésre: 2009-ben tényleg a (3 db)

Mi lesz a szocpollal 2009-ben? Tényleg megszüntetik? Hol tudok erre tényleges választ kapni?

2009-ben fogok szülni, de ha így áll a helyzet, akkor még idén megigényelnénk; lehetséges ez? Ki tud ebben segíteni, hol tudok ezután érdekl?dni?

Legjobb válasz: Szia. lehet, hogy már válasz kaptál kérdésedre. Ha mégsem, akkor bármely lakáshitelt folyosító intézet, bank választ ad.

Szia. lehet, hogy már válasz kaptál kérdésedre. Ha mégsem, akkor bármely lakáshitelt folyosító intézet, bank választ ad.
Én is hallottam már több hiteltanácsadótól.Érdeklõdni ez ügyben a MÁK-ott javaslom.

2009-ben tényleg megszüntetik a szocpolt?

Legjobb válasz: Ezektõl mimden kitelik, de nagyon remélem, hogy nem...!!! Bár valami röphírt én is hallottam.

Ezektõl mimden kitelik, de nagyon remélem, hogy nem...!!! Bár valami röphírt én is hallottam.

Ha 2009-ben csak a gyes és a csp volt a bevételem, tényleg nem kell adóbevallást csinálnom?

Utánaolvastam, oszlik a vélemény...

Legjobb válasz: Sziasztok,a gyes adómentes jövedelem maradt.Ha csak adómentes jövedelmed van és nem vagy egyéni vállalkozó,vagy adószámmal rendelkezõ magánszemély (pl. ingatlan bérbeadás esetén),akkor nem kell adóbevallást adnod.Ez tuti,apehos vagyok,aki a személyi jövedelemadó bevallásokat javítja.

Sziasztok, a gyes adómentes jövedelem maradt.Ha csak adómentes jövedelmed van és nem vagy egyéni vállalkozó, vagy adószámmal rendelkezõ magánszemély (pl. ingatlan bérbeadás esetén), akkor nem kell adóbevallást adnod.Ez tuti, apehos vagyok, aki a személyi jövedelemadó bevallásokat javítja.
Már miért ne kellene???
A GYES miatt kell.
Dehogy nem kell! A MÁK-tól kaptál vagy fogsz kapni igazolást róla és MEG KELL csinálnod!
Minden jövedelem után kell adóbevallást csinálni! Sõt! Ha már 14 évesen kaptál valami pénzjutalmat, akkor azután minden évben be kell adni az adóbevallást még ha 0-ás akkor is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor azért lesz egy telefonom az apehbe-nem akarlak megsérteni kedves utolsó- de jobb, ha a hivatalos szervtõl hallom, mert mindenki mást mond... De a könyvelõm szerint sem kell..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!