Találatok a következő kifejezésre: 2002-től vagyok a (2 db)

2002-től vagyok gyesen, a második gyerekemnek most fog lejárni a gyes-e. Közben 10 hetes terhes vagyok. Kaphatok munkanélküli segélyt? És ha igen, vajon mennyit?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom, hogy kaphatsz. Ha pedig nem vagy jogosult akkor regisztrélj a munkaügyi kp-ban az itt kapott papirral keresd fel a helyi családsegítõt aki a terhesség idejére segíteni fog rendszeres szoc segélyt igényelni. ez havi kb 22000.- ft, + a gyerekek után mindenféle kérhetõ az önkormányzattol. Ebben is segítenek a családsegítõben. Fordulj bizalommal hozzájuk! Nekem is Õk segítenek! Sok sikert!

Szia! Én úgy tudom, hogy kaphatsz. Ha pedig nem vagy jogosult akkor regisztrélj a munkaügyi kp-ban az itt kapott papirral keresd fel a helyi családsegítõt aki a terhesség idejére segíteni fog rendszeres szoc segélyt igényelni. ez havi kb 22000.- ft, + a gyerekek után mindenféle kérhetõ az önkormányzattol. Ebben is segítenek a családsegítõben. Fordulj bizalommal hozzájuk! Nekem is Õk segítenek! Sok sikert!

A 2002-től gyártott BMW 7 szériából a benzinesnek vagy a gázolajosnak kisebb a fogyasztása?

vagy a különbség akkora hogy az elhanyagolható? mert úgy tudom a benzines többet fogyaszt.

Legjobb válasz: Azonos löktérfogat mellett azonos szériában szinte mindig a benzines fogyaszt többet.

Azonos löktérfogat mellett azonos szériában szinte mindig a benzines fogyaszt többet.
ja
A 7-es sorozat mindíg a luxusról szólt. Aki megveszi az leszarja, hogy mennyit fogyaszt.
A kérdező hozzászólása: 3. kommentelõ. Ez így igaz. legalábbis újkorában, mert akinek van rá min 20 millája az azt is leszarja ha 100litert eszik, DE Én egy 2002-2004 köztit akarok venni ami alig több mint 2M. a 730D-vel szemezek inkább. annyi pénzt össze tudok szedni ha eladom a másik kocsimat, hogy megvegyem. még talán marad is 1 kicsi, de nem ez a lényeg hanem az hogy ilyen benzin árak mellett 2-3-5 liter ide-oda azért mégse mindegy. :)
Mindig a dizel fogyaszt kevesebbet.
3. vagyok. Szerintem dieselbõl is benyom vagy 10-11 et százon, bár egy ekkora motorhoz az nem olyan rossz. Benzinbõl bele sem merek gondolni :-)
A kérdező hozzászólása: Igen, azóta beszéltem olyannal akinek volt nemrég 760iL azt mondja 30 körül járt :D szal marad a 3.0D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!