Találatok a következő kifejezésre: 200 GB-os hogyan (2 db)

Van egy 200 Gb-os samsung vinyóm /186, 43 gb/ Viszont valamiét csak 31, 5Gb-ot lát a gép . Miért? Hogyan tudnám megoldani?

Kicsit bõvebben ... Eredetileg a windows 7 nem is látta a vinyót ... bootoláskor a bios látta, de a lemezkezelõ nem ... Leszedetem ezt a progit AOMEI Partition Assistant. õ látta, hogy van egy vinyó 31,5Gb-os particióval... mindenhogy csak ennyit lát, viszont ha rámegyek a vinyó törlése menüre ott mutatja hogy van 31,5 Gb és amikor törli akkor mutatja a számláló hogy a 186,43Gb-ból éppen mennyit törölt már ... Ötlet ? helyreállítható még valahogy az egész ?adatok semmi nem kel rólla, csak szeretném használni... Elõre is köszi !

Legjobb válasz: Ha IDE vinyó akkor a jumperelést nézd meg rajta a csatlakozó mellett, mert ott van egy ilyen 32 GB-os opció...

Ha IDE vinyó akkor a jumperelést nézd meg rajta a csatlakozó mellett, mert ott van egy ilyen 32 GB-os opció...
A kérdező hozzászólása: a jumpert slavebe raktam . de nem volt benne ...

200 GB-os merevlemezt hogyan lehet négy részre osztani működő Windows alatt?

Legjobb válasz: Partition magic programmal, de csak óvatosan, mert végleg el lehet rontani!

Partition magic programmal, de csak óvatosan, mert végleg el lehet rontani!
Nem lehet végleg elrontani, nem kell riadalmat kelteni. Csak az adatok veszhetnek el, a Windowszal együtt. Tehát ha elrontod a particionálást, újra kell kezdeni a telepítést. A hardver nem károsodhat.
Boccs, hogy beleszólok, én is újraakarom particionálni a vinyómat.Szal hogy érted azt, hogy ha elrontod a particionálást?
Bele tudsz nyúlni olyan részekbe a programmal, amikhez ha nem értesz, akkor el tudod rontani. Nem könnyû elrontani, mert a veszélyes dolgokra a program vagy ötször rákérdez, hogy biztosan ezt akarod-e. A legjobb, ha nem piszkálsz olyan részeket, amikrõl nem tudod, hogy mire valók.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!