Találatok a következő kifejezésre: 20. hetes vagyok. Megjelent (2 db)

20. hetes kismama vagyok. Megjelent az előtejem. Mostmár ez a terheség végéig folyik?

Legjobb válasz: Bocsi ez véletlen volt! Lejebb van másik ugyanilyen kérdésem

A kérdező hozzászólása: Bocsi ez véletlen volt! Lejebb van másik ugyanilyen kérdésem
igen végig!
A kérdező hozzászólása: Köszike a gyors válaszokat, ez megnyugtatott...
Szia! Ez a csík természetes lehet, ez a (linea nigra)festékanyag. A szülés után elhalványul, vagy el is múlik teljesen. Érdekes, hogy nekem a fiammal volt, méghozzá elég korán, és eléggé sötét volt, a lányaimmal pedig semmi:-)) Boldog babavárást, üdv Ja, és koraszülést nem okoz, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem a népi hidelem nálunk nem jön be, kislányom lesz...
Teljesen normálisan jelenik meg a terhesség során, változó, hogy mikor, általában a második trimeszter alatt. Nekem egészen késõn, csak az utolsó hónapban jött elõ. Neve is van: linea negra, azaz fekete vonal. Az az érdekes, hogy máig nem tudják az orvosok, miért van (azon kívül persze, hogy a terhességi hormonok miatti hiperpigmentáció), miért pont a középvonalban függõlegesen jelenik meg, van-e valami szerepe. Világos bõrû nõknél van, hogy nincs. :) Népi hiedelmek is társultak hozzá: úgy tartották, ha csak köldök alatt van, akkor kislány lesz, ha a köldök fölött is folytatódik, akkor fiú. - Nálunk ez véletlenül épp bejött... ;)
Szia. jajj, de aranyos vagy:) Nekem is volt csíkocskám a köldöktöl lefelé és felfelé is.A hormonok váltják ki természetes jelenség.A babucim a 41.héten bújt elõ.Nyugi:)
ez normális nem tudom mikor kell neki megjeleni az is lehet hogy ez is egyén függö de biztos hogy nincs baj nyugalom ti már nem sokára elöbúltok meglátod milyen szépp kis picurod lesz a barna csik elenére is :)
Nekem is rég megvan, 26 hetes vgyok. De általában a köldöktõl lefele szokott lenni-tudásom szerinte. Az elsõ hozzászóló szerintem csak azért írta, hogy lassan szülsz, mert 33 hetes vagy, onnan már nincs olyan sok:-) Ne ilyedj meg, nem arra utalt, hogy koraszülés lesz!! :-)Ehhez semmi köze a csíknak. Szülés után majd elmúlik. Ha nagyon izgulsz, mutasd meg magad a dokinak, de nincs baj!!
Szia! Ez természetes.Szülés után fog elmúlni, én 3hónapja szültem és még látszik.Nem jelenti azt, hogy nemsokára szülni fogsz!!!
Nekem már kb a 20. hét óta van, néha erõsebben látszik, néha halványabb.
A kérdező hozzászólása: Nemsokára tényleg jön a baba? Hol tudok esetleg ennek utánaolvasni? Aggódom, mert ez még elég korai lenne... bár épp tegnap pakoltam össze a kórházba szükséges holmikat, mert fura érzéseim és idõnként görcseim vannak...
nekem nem volt ilyen csikom a terhesség alatt. erre mit mondd a népihiedelem? ilyenkor lány vagy fiú? ezek a népihiedelmek olyan hülyeségek.:D jah...a megfejtés késöbb érkezik. (fiú)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!