Találatok a következő kifejezésre: 20. hetes vagyok. Egyáltalán nem (6 db)

20 hetes vagyok és kislányunk lesz, viszont egyáltalán nincs étvágyam. Az első négy hónapban volt, de azóta mint amit elvágtak és csak erőltetem a kaját. Eddig 3 kilót híztam. Mit tegyek? Nem árt ez a babának?

Legjobb válasz: Dehogy baj, örülj hogy nem hízol, a baba meg elveszi ami kell neki. Õ belõled táplálkozik. Ne aggódj. Boldog babavárást! 36 hetes kismama

Dehogy baj, örülj hogy nem hízol, a baba meg elveszi ami kell neki. Õ belõled táplálkozik. Ne aggódj. Boldog babavárást! 36 hetes kismama
Én 36 hetes vagyok, és még mindig nincs túl nagy étvágyam. De amikor eszem, igyekszem egészséges és tápláló ételt enni. Így is híztam 10 kg-ot eddig, és minden rendben van a baba körül, teljesen problámamentes a terhességem.
ÉN 18HETES VAGYOK ÉS 10 HETES KORBAN KÓRHÁZBA KERÜLTEM VÉSZES HÁNYÁSSAL, SEMMIT NEM ETTEM 2ÉS FÉL HÓNAPIG!!!DE TÉNYLEG SEMMIT ÉS MINDEN RENDBEN ÉN IS RETTEGTEM DE ÁLLÍTÓLAG A SZERVEZETEDBÕL MINDENT ELVESZ MAGÁNAK ÉS NEM LESZ BAJ:) )!!NE AGGÓDJ!!BOLDOG BABA VÁRÁST!!
Orulj neki, h nincs. Nekem nagyon nagy étvágyam volt, szülés után meg +25kgom:D Annyit egyél amennyi jólesik, csak sok vitamint és nyomelemet tartalmazzon.
Szia! Én 32 hetes vagyok, eddig 1 kilót híztam. A Babám szépen fejlõdik, 2 héttel nagyobb, 34 hetesnek felel meg. Úgyhogy ne aggódj! Boldog babavárást.

20. hetes kismama vagyok. Egyáltalán nem kívánom a szexet, pedig már elmúlt az émelygős-hányós időszak. Úgy hallottam, hogy kb. a terhesség 5. hónapjától nagyon kívánják a várandósak. Vajon ez a terhesség végéig így marad?

Ezek ellenére múltkor megpróbáltuk a párommal, de így nem sikerült, mert ha én nem kívánom a szexet, akkor kiszolgáltatva érzem magam testileg és azt nem akarom.

Legjobb válasz: Szia!Sajnos tudom mit érzel, én is hasonló cipõben járok!!Én sem kívánom a sexet, nem tudom miért!Az elejétõl kezdve...pedig voltunk együtt, de nem volt jó!!!Ne erõltesd, annál rosszabb, és beszéld meg a pároddal...mindenképp!!32hetes kismama

Szia!Sajnos tudom mit érzel, én is hasonló cipõben járok!!Én sem kívánom a sexet, nem tudom miért!Az elejétõl kezdve...pedig voltunk együtt, de nem volt jó!!!Ne erõltesd, annál rosszabb, és beszéld meg a pároddal...mindenképp!!32hetes kismama
Szia! Nekem is volt olyan idõszakom, 2-3 hétig, hogy nem igazán kívántam a szexet. Ilyenkor magát az aktust nem kívántam, viszont ekkor is imádtam a párommal összebújni, és neki örömet okozni, olyasmi féle képpen, mint az elõjáték. Semmilyen formájához nincs kedved? Azért szerintem hónapokig nem lehet nélkülözni, én sem örülnék a párod helyében.
Hát sajnos van ilyen én az elsõ perctõl nem kívánom a szexet, a 12 hétig még valahogy ment, de azóta sajnos ez nálunk nem mûködik.Többször próbáltuk, de én nem nedvesedek be.Megoldjuk másképp, csak nagyon sajnálom a páromat. 32 hetes kismami.
VAn aki megõrül a szexért, van aki nem kívánja Ez így van terhesség alatt is, és szülés után is megoszlik Teljesen természetes, ha nem kívánod, a szervezeted most anyaságra készül, mást részesít elõnyben . Ha nem kívánod, ne erõltesd, mert nem lesz jó . Arra figyelj, hogy beszéljétek meg pároddal, és õ se érezze mellõzve magát(szexen kívül vannak más lehetõségek)
És én még azt hittem egyedül vagyok ezzel a problémával. Valahogy nekem sem hiányzik, de nekem mondjuk szerencsém van, mert annyit dolgozik a párom, hogy csak beesik az ágyba és már alszik is. 37 hét alatt kb. 3 szor voltunk együtt. Szerintem is érdemes viszont megbeszélni, hogy ne legyen belõle konfliktus.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Már korábban beszéltem errõl a párommal és nem igazán érti ezt meg, de azért nem erölteti. Viszont nincs olyan nap, hogy ne hozakodjon elõ egy kis próbálkozással.
En sem nagyon kivanom a szexet, a masodik trimeszterben meg csak-csak egyszer-egyszer, de se elotte, se utana. A ferjem abszolut megerti, de azert neki szuksege van ra, es en nem utasitom vissza a kozeledeset, viszont sokkal ritkabban vagyunk egyutt. Igy neki is jo, meg nekem is.

20 hetes kismama vagyok, és csalódva tapasztalom, hogy a párom egyáltalán nem kíváncsi a baba mozgására, és egyáltalán semmire, ami vele kapcsolatos. Ez változik majd, vagy így marad?

Legjobb válasz: Szia! Biztos csak megijedt, vagy csak most realizálta, hogy mi is történik ott bent....Biztos vagyok benne,hogy meg fog változni igen hamar. Tudod nekik is fel kell dolgozniuk ezt az élményt valahogyan. Persze nagyon nehéz türelmesnek lenni a párunkkal, mert ilyenkor még több szeretetre van szükségünk és figyelemre, és gondolom megosztanád vele ezt az élményt. Ne aggódj hamarosan Õ fog rákérdezni, hogy megfoghatja-e a pocakodat. Minden jót kívánok és szép bébivárást! 24.hetes mami

Szia! Biztos csak megijedt, vagy csak most realizálta, hogy mi is történik ott bent....Biztos vagyok benne, hogy meg fog változni igen hamar. Tudod nekik is fel kell dolgozniuk ezt az élményt valahogyan. Persze nagyon nehéz türelmesnek lenni a párunkkal, mert ilyenkor még több szeretetre van szükségünk és figyelemre, és gondolom megosztanád vele ezt az élményt. Ne aggódj hamarosan Õ fog rákérdezni, hogy megfoghatja-e a pocakodat. Minden jót kívánok és szép bébivárást! 24.hetes mami
De jó! Örülök nektek:) /2.voltam/
Valószínûleg hasonló párod lehet mint nekem, mármint az én párom egyébként is nehezen mutatja ki az érzelmeit. Én is úgy érzem, hogy nem érdekli a baba, de azt hiszem nem errõl van szó. Egyszerûen õ még nem fogja fel, hogy van. Azt hiszem látniuk kell a babát élõben, megszületve, ahhoz, hogy beleszerelmesedjenek. Szerintem ne izgulj ezen, hidd el, ha megszületik a babó, akkor nagy-nagy szerelem lesz az övéké is.
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm a válaszokat. A 19. héten voltunk 4d-s uh-n, ami ismét csak rám volt hatással, nem vettem észre, hogy azon kívül, hogy elõször volt ilyenen, megérintette volna. Azóta én mindig magam elõtt látom a babát, nem gyõzök hozzá beszélni, dícsérni, símogatni. Megkérem, hogy este megnyugtatás képpen jelezzen anyának, hogy jól van, rúg egy finomat, persze majd el olvadok, máris olyan szeretettel vagyok irányába, hogy ki sem lehet ezt fejezni. A páromnak viszont semmi nem érdekes, nem akarja megfogni, nem érdeklik a nevek, nem hajlandó tudomást sem venni róla. Pedig 2 éve akarjuk nagyon Õt, és rettenetesen rosszul esik.
A kérdező hozzászólása: Szia! Minden megváltozott, rajonganak egymásért, a kicsi 10 hónapos lányom és Ö. Valóban nem tudta beleélni magát a terhességbe, és még az ici pici csecsemõkorban is voltak nehézségeink, de mióta "babás lett " a pici, azóta sokat foglalkozik vele, nagyon szeretik egymást, egyszóval most olyan amilyenrõl álmodtam..-) Köszönöm az érdeklõdést! :-))))
azóta mi a helyzet?
hidd el õ arra tartogasa az elolvadást amikorra meglátja a babát.hidd el akkor tuti elolvad.
Nekem van egy ismerõsöm, aki szintén errõl panaszkodott. Az apuka nem foglalkozott a kicsivel, nem simogatta a pocakot, nem beszélt hozzá, szinte figyelmen kívül hagyta, hogy terhes a felesége. Aztán egy reggel arra ébredt a kismama, hogy az apuka csendben beszél a pocaknak. :) Lehet, hogy rettentõen fél, és nem meri kimutatni az érzelmeit, vagy csak egyszerûen nem tudja még átérezni, hogy apa lesz. Bízok abban, hogy egy idõ után boldogan fog beszélni a pocakodhoz, és fogja simogatni. 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: ok! :-))
Nekem akkor fogta fel igazán amikor bejött velem az 12 hetes ultrahangra, és látta az izgõ-mozgó kisfiúnkat:) Csábítsd el egyre, szerintem hatásos! Boldog pocakosodást!
A kérdező hozzászólása: A próféta szóljon belõled! Kicsit félek attól, hogy akkor meg jön az ilyenkor szokásos, miszerint az ilyen pici gyerekekekkel a férfiak nem tudnak még mit kezdeni..... No de nem akarok ennyire pesszimista lenni, hátha mégsem...
Neki nincs semmi testi kapcsolata a babával, nem úgy mint neked. Hidd el, legkésõbb amikor megszületik, akkor kíváncsi lesz rá, és ráadásul õ lesz a világon a legbüszkébb apuka. De egyébként szerintem is segítene, ha részt venne egy ultrahangon és láthatná! Vagy amikor már látszódni fog kívülrõl, ahogy a pocakod jön-megy. Üdv, 31 hetes kismami
19:39-es vagyok: Hé nem elszomorodni! Tényleg bízz a párodban, meg magadban is (valamiért csak magad mellé választottad)! Lehet, hogy nem meri majd elsõre megfogni, és lehet hogy félni is fog tõle, de hidd el, hogy ott fog állni a sarkadban és le sem fogja venni a szemét a gyerkõcötökrõl :) És majd elõbb-utóbb könyörögni fogsz, hogy a te kezedben is lehessen majd a babótok :)

Augusztus 20-án volt az utolsó menstruációm, így 7 hetes vagyok. Csak egy petezsák és enyhe pulzálás, nem szívhang észlelhető az ultrahangon. Lehetek fiatalabb terhes vagy lehet egyáltalán még élő terhesség?

El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Nekem aug. 5.-én volt utolsó, és én is 7 hetesen voltam dokinál, azt mondta menjek vissza 2 hét múlva, ami jövõ héten hétfõn lesz, és addigra ki fog derülni, hogy élõ magzatról van-e szó.A nõdokim szerint elképzelhetõ hogy késõbb estem teherbe, és akkor még lehet baba . Nagyon türelmetlen vagyok.. Kívánom Neked hogy minden rendben és persze sok türelmet.

Szia! Nekem aug. 5.-én volt utolsó, és én is 7 hetesen voltam dokinál, azt mondta menjek vissza 2 hét múlva, ami jövõ héten hétfõn lesz, és addigra ki fog derülni, hogy élõ magzatról van-e szó.A nõdokim szerint elképzelhetõ hogy késõbb estem teherbe, és akkor még lehet baba . Nagyon türelmetlen vagyok.. Kívánom Neked hogy minden rendben és persze sok türelmet.
Ne izgulj, ilyenkor még csak a petezsák látszik, szívhang még nincs, az a következõ UH-n már lesz.
Nem tudom miért kell ilyen hülyeséget írni szegény lánynak hogy nincs még ilyenkor szívhang! Hogyne lenne már..már a 4.héttõl kezdve van. Szerintem menj másik dokihoz. nekem már 7 hetesen látszodott a szívhang. Biztosan ÉLÕ terhesség ha nem az lenne valszeg elvetéltél volna már. Minden rendben lesz nyugodj meg! :) Vigyázz magadra gratula a pocaklakóhoz:) egy 15 hetes kismama:)
Szivhang az van, csak még namigen szokták 7 hetesen kimutatni!Valószinûleg ezt akarta irni a 2.válaszadó.Nekem csak a 10.héttõl mutatták ki azt a bizonyos szivhangot, úgyhogy ne aggódj!
7 hetesen már nálam is volt szívhang. Láttam hogy lüktet-így tuti van! Rendes dokim van, rögtön ezt mutatta meg (mert én is aggódtam).
Én sem tudom miért kell hülyeségeket írni.Én 6hét+6 naposan voltam elõször dokinál.Nem csak a petezsák látszott és szívhang is volt.
Sziasztok. Én most a 11 hétbe vagyok, és nekem is 7 hetesen vették észre. Nekem már akkor 9.4 mm-es élõ emriót láttak és jó szívmûködést, amit persze én is láttam, ha a levegõt vissza tartottam.

20 hetes terhes vagyok, már legalább 2 hónapja alvászavarral küszködök. Van valami amit lehet esetleg a terhesség alatt úgy szedni, hogy egyáltalán nem árt a babának?

Legjobb válasz: azt,hogy alvás zavarod van,hogy kell érteni- este nem tudsz elaludni,vagy éjszaka sokszor felébredsz,és nem tudzs vissza aludni? Általában este lefekvés elõtt egy pohár langyos tej, vagy kamilla tea jótékony hatással van az alvókára. Próbáltad már?

azt, hogy alvás zavarod van, hogy kell érteni- este nem tudsz elaludni, vagy éjszaka sokszor felébredsz, és nem tudzs vissza aludni? Általában este lefekvés elõtt egy pohár langyos tej, vagy kamilla tea jótékony hatással van az alvókára. Próbáltad már?
A kérdező hozzászólása: Este egyáltalán nem tudok elaludni, sokszor csak hajnali 4-5 óra körül és csak pár órát tudok aludni. Kezdek kilenni ettõl. Még nem próbáltam semmit.
Szia! Én Rooibos teát ittam, amikor nem tudtam aludni. Nekem az volt a baj, hogy éjjel felkeltem, és nem tudtam visszaaludni. Viszont a tea este "kiütött" és éjjel is el tudtam aludni. Terhesség alatt is nyugodtan lehet inni, mert semmilyen káros anyagot nem tartalmaz. Sok sikert!

20 hetes kismama vagyok és egyáltalán nem ég a gyomrom. Az egyik ismerősöm azt mondja, hogy kopasz lesz a kisbabám. Igaz lehet ez?

Legjobb válasz: szia! 20hetesen meg nekem sem egett a gyomrom.kb a 26-27.heten kezdödött.de nem mindig szokott egni.1hetig semmi,aztän 2-3napig tök rossz,aztän megint semmi.nem tudom miert van igy...mindegy.az a lenyeg,hogy semmi köze nincs ahhoz,hogy van-e haja a babädnak,vagy nincs... :) 32hetes pocakos

szia! 20hetesen meg nekem sem egett a gyomrom.kb a 26-27.heten kezdödött.de nem mindig szokott egni.1hetig semmi, aztän 2-3napig tök rossz, aztän megint semmi.nem tudom miert van igy...mindegy.az a lenyeg, hogy semmi köze nincs ahhoz, hogy van-e haja a babädnak, vagy nincs... :) 32hetes pocakos
Szia! Ez is egy babona. Akkor az én babámank rögtön fodrásszal kell kezdenie :) ! Az én gyomrom meg nagyon és savam is rengeteg néha. De azért örülnék ha hajas baba lenne :) !
Ha kevés haja lesz akkor sem azért lesz mert nem égett a gyomrod. A terhesség alatt éghet a gyomor sav problémák miatt illetve késõbb majd amikor a növekvõ méh nyomja a gyomrodat. Egyáltalán nem törvényszerû, hogy a terhesség mindenképpen sav problémát okozzon. A gyomrodat majd csak egy kicsit késõbb nyomja igazán, tehát bõven éghet még a gyomrod ezután.
ez hülyeségh.a kislányommal soha nem égett a gyomrom, savam sem volt, és 5 cm hosszu hajjal született.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is így gondolom! Nem törvényszerû egyáltalán. Majd meglátjuk, ha megszületik :)
szia! Engem azzal "ijesztgettek", hogy majd ahogy nõl a baba , szorítja majd a hasam , és jön vissza majd a kaja (bocsesz...)meg komoly problémáim lesznek az evéssel...és égni is fog , fõleg ha hajasbaba.... Hát , gondoltam ezidáig se volt gondom a gyomrommal, miért most kellene? Amikor mondtam késõbbb , hogy semmi "tünetem" nincs , akkor meg jött a "dejó neked..." :) És a vicces, hogy az ultrahangképén sötétedik valami a fejecskéjén. úgy sejtem , hogy hajacska.....:) ) 35 hetes kismami
Ez csak babona! Amúgy meg 20 hetesen nekem még nem is égett a gyomrom, csak késõbb kezdõdött, kb 25 hetesen, úgyhogy még nem maradtál le semmirõl :)
Szia! Babona:) Engem is azzal szekált anyukám, hogy biztos kopasz lesz, mert nem ég a gyomrom. Késõbb apu is kérdezgette, hogy kopasz lesz? Na, amikor megszületett, az volt az elsõ, amit felkiáltottam, hogy VAN HAJA :) És szép sötét dús hosszú haja volt a kisfiamnak:) Mára már kiszõkült és többször levágtuk neki.
Szia! Akár babona, akár nem, nekem bejött! Nem gyõztem enni a Renni-t terhesség alatt, és olyan hosszú hajjal született a kislányom, hogy hátul rálógott a ruhájára. Most 4 hetes, és iszonyatosan hullik neki, tele van a sapkája, a feje alatt a pelenka, én meg sajnálom, mert olyan szép volt neki! Ilyen szempontból jobb ha kopaszon születik, mert akkor az elsõ haja már tuti nem hullik ki, és a kopasz babák is tündériek, ne aggódj ez miatt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!