Találatok a következő kifejezésre: 20-tol 25-ig és (3 db)

Szep jo estet mindenkinek! A havim maj 20 tol 25 ig volt es most megint meg van jun 6 an meg jot. Kerdeztem egy szakorvos tanacsat es azt monta hogy ez kozepidos verzes de nem menzesz! Ez mit is jelent? Elore is koszomom!

Legjobb válasz: Ovulációs vérzés. Középidõben van a tüszõrepedés, azaz az ovuláció.Ekkor elõfordulhat vérzés 1-2 napig. Sok nõnek rendszeresen van, van akinek életében 2-3x. Nem betegség.

Ovulációs vérzés. Középidõben van a tüszõrepedés, azaz az ovuláció.Ekkor elõfordulhat vérzés 1-2 napig. Sok nõnek rendszeresen van, van akinek életében 2-3x. Nem betegség.

Nemrég tettem fel egy kérdést, Lehetek igy babás? DEcember 20 tol 25 ig volt meg 5 napos 28 napos normál ciklus 28, , 31, és január 1 voltunk együtt?

azota ma egész nap fájdogál a pocim olyan mintha meg akarna jönni ilyet még nem érzetem, és sürü folyásom is van most van peteérésem tudom de igy még sose érzetem... lehet van valami a láthatáron(baba?) esetleg most kezd beágyazodni??

Legjobb válasz: Én elméletem szerint még csak most lesz/van peteérésed! Húzzatok bele...

Én elméletem szerint még csak most lesz/van peteérésed! Húzzatok bele...
Hát az én számolásom szerint, ha valóban 28 naposak a ciklusaid, akkor holnap lesz ovud.Ha tegnap együtt voltatok, meg mondjuk ma... Akkor 13-14 körül tesztelhetnél is próba képpen. :)
A kérdező hozzászólása: :) :)

20-tol 25-ig menstruáltam és tegnap este 29-én barna folyást észleltem a bugyimon. Mi okozhatja ezt?

a ti tanácsotokra abba hagytam a hüvelyöblitéses tisztálkodást!lehhetséges hogy ilyen gyorsa helyre állt a vékonynak minösitett nyálkahártyám?

Legjobb válasz: Nekem volt ilyen hogy egy hónapban 2szer is megjött. Nem tudom miért volt. Stressz, idõjárás... De a következõben meg összejött a baba. Szerintem menj dokihoz, õ biztos meg tudja mondani miért van.

Nekem volt ilyen hogy egy hónapban 2szer is megjött. Nem tudom miért volt. Stressz, idõjárás... De a következõben meg összejött a baba. Szerintem menj dokihoz, õ biztos meg tudja mondani miért van.
A kérdező hozzászólása: de nekem nem jött meg!hanem ott volt egy pici barna a bugyimon!
Mi köze ennek a terhességhez?Vagy valamirõl lemaradtam?Sok nõnél elõfordul(nálam is) mens után pár napra barnafolyás.Én ilyenkor használom a hüvelyöblítõt(Dr.Dolhay féle magyar találmány).Használ.De rengeteg oka lehet.Sokszor az orvos sem tud rá igazi megoldást.
A kérdező hozzászólása: nem maradtál le semmiröl!de mind a mellett hogy hogy sok minden okozhatja, ebben benne van a terhesség alatti pecsételö folyás is!!!!!!én ugy tudom!ugyan is nekem menzi után még sosem volt!!!!!
De ha terhes lennél nem jött volna meg a mensid.Ez csak nagyon ritkán fordul elõ.
Ez lehet a peteérés jele is. Ha ilyen tünetekkel jár, akkor örülj, mert az azt jelenti, hogy nagyon is van peteérésed. Nekem is van a ciklus közepén egy napig barna folyás és a doki ezt mondta, ezért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!