Találatok a következő kifejezésre: 20-25 perc után olyan, (3 db)

Focival foglalkozom állóképességemet szeretném fejleszteni azt állítják gyors vagyok de olyan 20-25 perc után már kezdek fáradni?

Legjobb válasz: nem értek hozzá, biztos van ennél jobb módszer is, de pl. elmehetsz teljesítmény túrázni, 25-50 km-es távra

nem értek hozzá, biztos van ennél jobb módszer is, de pl. elmehetsz teljesítmény túrázni, 25-50 km-es távra
A kérdező hozzászólása: ismerõsöm mondta hogy minden nap fussak a focipályára járok 10 kört lefutok 17 perc alatt az jó?

Miért van az, hogyha a barátom sokáig ujjaz (nem egyfolytában) kb olyan 20-25 percig akkor egy idő után elkezdek kicsit viszketni?

Legjobb válasz: "száraz" nem lehetek, mert nyelvet is használ... segítsetek:S már kicsit kínos:S koszosnak meg nem koszos az ujja, mert mindig megmossa elötte.

A kérdező hozzászólása: "száraz" nem lehetek, mert nyelvet is használ... segítsetek:S már kicsit kínos:S koszosnak meg nem koszos az ujja, mert mindig megmossa elötte.
lehet, hogy kidörzsölõdtél? a nmedvesség ellenére. :)
Szerintem is a korom kidorzsoli a dolgokat odabenn. De ugy oszinten...miert jo az, ha a kedvesed 20-25 percen keresztul ujjaz?
nem sok az a 20-25 perc? csinálhatna valami mást is. Én már 3 perc után kidörzsölõdöm. a vagina nyálkahártyáját nem erre találták ki. az emberi ujj így is úgy is durvább, mint ami "belevaló". mondd a párodnak, engedje el a fnatáziáját, igen kényelmes dolog fél órán keresztül ugyanazt csinálni. Ha mégis ragaszkodsz hozzá, használjatok síkosítót, de szerintem ez nem jó... :S
A kérdező hozzászólása: de nem egyfolytában csinálja.. van amikor 5-10 percig nem is csinálja.

20-25 perc ülés után olyan, mintha a lapockám ki akarná szúrni a tüdőmet. Normális ez?

Alig bírom..

Legjobb válasz: nekem már fekvés közben is van és még csak 19 hetes vagyok rossz nagyon de mindig járok egyet ozt elmulik meg egy jó maszázs sem árt neki

nekem már fekvés közben is van és még csak 19 hetes vagyok rossz nagyon de mindig járok egyet ozt elmulik meg egy jó maszázs sem árt neki
Szia. Megnyugtatlak, én nem vagyok terhes és mégis ezt érzem.
Ne aggódj, ez normális, én sem bírom fél óránál tovább, napok óta csak fekszem, mert fizikai fájdalmat okoz! 33 hetes kismama
Szerencsére én remekül bírom az ülést(fõiskolai hallgató vagyok:) ), de egy tisztességes kajálás után azért már vannak problémák.Meg a tüdõkapacitásom is egyre kisebb, és egyre megeröltetõbb emeleteket mászni.Én inkább az idegbecsípõdésemmel vagyok megáldva a medencémben, meg a hõhullámaimmal. Nyugi, ezek mind az egyre növekvõ Béka velejárói.Alig várom, hogy végre május legyen, és kettõben legyek.
Nem lukasztja ki, ne izgulj:-) Nekem a jobb mellem alatt szúr valami, ha fekszem, de nem tudom mi van ott... Ajánlok egy gyakorlatot: Ülj egy székre egyenes háttal, a lábad tedd terpeszbe talppal a földön és hajolj kicsit elõre. A kezeidet nyújtsd ki a füled mellett és húzd be a könyököd, majd nyújtsd ki. Ezt csináld meg 3X30szor, akár naponta 5X és ez erõsíti a lapockád körüli izmokat, és nem fog fájni. Meg amúgy is ülj mindig egyenesen és mozgasd meg, ha fáj, pihentesd. Ne félj, mindig valami fáj valahol.-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!