Találatok a következő kifejezésre: 20-25 évesen ! (142 db)

A 20-25 éves fiúk mennyire szeretnének komoly kapcsolatot?

Vagy inkább csak az egyéjszakás kalandok?

Legjobb válasz: inkább egyéjszakás kalandot. mármint ha 20-25 éves lányokkal való kapcsolatot kérdezel. õk sajnos többre nem elég érettek. 25 fölött meg komoly kapcsolatot természetesen :) ezért ismerkedek inkább 25 fölött NÕKKEL :)

inkább egyéjszakás kalandot. mármint ha 20-25 éves lányokkal való kapcsolatot kérdezel. õk sajnos többre nem elég érettek. 25 fölött meg komoly kapcsolatot természetesen :) ezért ismerkedek inkább 25 fölött NÕKKEL :)
komolyat
Most próbálok kikecmeregni egy 8 éves kapcsolatból, így most nem biztos, hogy vevõ lennék egy komolyabb kapcsolatra. Persze ki tudja...ha olyan a lány, akkor bármi lehetséges. 26
ha esetleg találnék megfelelõ partnert akkor mindenképpen komolyat szeretnék, de erre nem látok reális esélyt, így minél több nõvel szeretnék lefeküdni.
Igaz én pár hónap múla leszek 20.De a többség laza kapcsolatot keres. Én régimódi vagyok, így a gondolkodásmódom is más így egy komolyabb kapcsolatot szeretnék. Jó lenne valakihez tartozni, valakit viszont szeretni és valakivel megosztani az éltem
A kérdező hozzászólása: Kicsit meglepõdtem a válaszokon... Arra számítottam, hogy itt névtelenül mindenki leírja majd, hogy a cél a minél több hódítás. Furcsa, hogy valaki azt írta, hogy csak az idõsebb nõkkel tud elképzelni komoly kapcsolatot, pont ugyanezt érzem, csak fordított a felállás. Komoly kapcsolatot eddig csak 30-hoz közeli pasikkal sikerült kialakítanom, annak ellenére, hogy alig múltam 20. Mindenesetre köszi a válaszokat! :)
Mert aki szert dugni az bulizik és dolgozik a témán :)
csak alkalmi jöhet szòba. akàr több alkalom is. 23/f
komolyat 22/F
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, úgy értettem a 20-25 évvel idõsebb munkatársakkal.
szerintem az elején még heló legyen és ha van valaki akit már közelebbrõl is ismerni fogsz annak köszönj nyugodtan sziát vagy amit gondolsz
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdem, mert valahol meg pont azt olvastam, hogy ennyivel idõsebbeknek bunkóság helóval köszönni, és a szia az, ami nem sértõ...
Jól olvastad, maradj meg a szia-nál. Azért mégsem vagytok egy korosztály, még ha tegezõdtök is illendõbb így.
A szia általános köszönési forma az ismerõsök és egykorúak között, ha azt a másik fél ugyan nem kéri ki magának, azonban a heló már egy bensõségesebb kapcsolatra utal, amiben benne van a másik kimondott, vagy kimondatlan hozzájárulása is.
Hirtelen 30 ? talán, bár abban nem 20-25 évesek, de a többi stimmel
A kérdező hozzászólása: Nem erre gondoltam :(, ettõl régebbi már. De köszi :)

20-25 éves hölgyek! Hány évesnek tippelnétek ezt a férfit, és milyennek találjátok? Lennétek-e a barátnője?

http://leofuchs.com/images/thepictures/Rock%20Hudson/1272-hu..

Legjobb válasz: Most néztem jobban a képet tutti nem 20 éves rajta azért látni, hogy van ránc nem olyan a bõre mint egy 20 évesnek meg szerintem 1945-be nem csináltak ilyen jó képeket. 60-as vége fele eltudom képzelni, hogy amerikába csináltak jó képeket.

Most néztem jobban a képet tutti nem 20 éves rajta azért látni, hogy van ránc nem olyan a bõre mint egy 20 évesnek meg szerintem 1945-be nem csináltak ilyen jó képeket. 60-as vége fele eltudom képzelni, hogy amerikába csináltak jó képeket.
Kérdezõ miért õt raktad ki? Mint már írtam nem rossz pasi a haja nem igen jön be de akkoriban az volt divat. Másik az, homoszexuális volt! Ha én lettem volna abban a korban vagy õ lenne most és nem volna homi akkor járnák vele de persze a belsõ is fontos! 24L
Olyan 35-nek tippelem és lefeküdnék vele szívesen , de ennyi, nem lennék a barátnõje. Hacsak nem valami lehengerlõ a stílusa, de most még akkor sem akarnám lekötni magam. 20L
40-05, házasnak képzelem, és én lennék. A fiúja még inkább :D
nagyapámnak van egy 1930as Zenit gépe, és az már színes képeket csinált. 1951ben, már megjelentek a tükörreflexes gépek is szóval... mondjuk ez nem jelenti azt hogy 20éves volt.
A kérdező hozzászólása: Igen, a kép a '60-as évek végén készült.
Sármos, jó képû jó 40-es lehet. Hajával kezdenék valamit mert az nem túl elõnyös de az legyen a legkevesebb. 24L
A kérdező hozzászólása: Dehogy 20 éves volt, a kép jóval késõbbi.
35-40-nek nézem. a haja nekem sem tetszik. egyébként nem rossz, de a külsõ nem elég ahhoz, hogy a barátnõje legyek :D
1945-be ilyen jó képet csináltak :O Szerintem nem néz ki 20-nak a képen!
második! ügyes vagy! ha nem linkeled be sosem találom meg. a képen amúgy 20éves volt... amikor kezdte a filmes pályafutását akkor készült
És még homoszexuális is volt! Kérdezõ miért ez a kérdés?
Elsõ vagyok! Õ már meghalt! http://hu.wikipedia.org/wiki/Rock_Hudson
40, dugtam volna. 20 L :D

Miért van az, hogy társkeresőn a 30 év feletti nők és a huszonéves molettek maguktól írnak nekem leveleket, a kiszemelt 20-25 éves lányok viszont még az adatlapomat sem nézik meg a levelem után?

Tisztességes szándékkal írok leveleket, nem is a sablonszövegeket er?ltetem, de a szebb és okosabb lányokkal képtelenség kontaktust kialakítani. :(

Legjobb válasz: Azoktól a Nõktõl kapsz most levelet, akik akkoriban ugyan úgy nem válaszoltak, ahogy ezek teszik most. Egszerûen olyan embert keresnek, aki jól néz ki és tele van pénzzel is. Másik fele, hogy egy 25 éves Nõ nem fog leállni, csak legalább egy 35 évessel. Szerintem szelektálj és dugd a jól kinézõ pufikat meg 30plusszos Nõket, köben meg keresgess tovább.

Azoktól a Nõktõl kapsz most levelet, akik akkoriban ugyan úgy nem válaszoltak, ahogy ezek teszik most. Egszerûen olyan embert keresnek, aki jól néz ki és tele van pénzzel is. Másik fele, hogy egy 25 éves Nõ nem fog leállni, csak legalább egy 35 évessel. Szerintem szelektálj és dugd a jól kinézõ pufikat meg 30plusszos Nõket, köben meg keresgess tovább.
Akkor ird ki az adatlapodra, hogy milyen nõk ne irjanak, ezt nem veszik bunkóságnak, hidd el be fogják tartani. És akkor hátha irnak majd olyan csajok akik neked is bejönnek.Fogadd meg!!!
Persze hogy tetszenek nekik a huszonévesek is. Tessék ismerkedni velük. Akad köztük bombázói, bár nekem a szolidabbal volt dolgom (értsd: akik simán vállalhatóak bárhol, igaz én csak szexre kerestem õket).
A kérdező hozzászólása: Na mégegyszer: 1. Nem a dugásra megyek, hanem rendes barátnõt akarok, így nem döntök meg bombázó 30 fölöttieket sem. Nyilván könnyû lenne, de inkább várok még pár hónapot és majd az istennõkülsejû aranyos huszonéves barátnõmet fogom naponta ötször "megdönteni". Így tisztességes amúgy is. 2. Nyilván tetszenek nekik a huszonévesek is, ha írnak.
23:43 Te figyu, és azok a 30-as csajoknak a 20éves srácok is tetszenek?
Miért nem vagy az? 30 év feletti nõk harmada elvált, 1-2 gyerkes és egy hajléktalanhoz is hozzámennének. Gyakorlatilag (és tényleg, próbáld ki) egy üres mondatért lefekszenek. Valamit elhintesz és kész. Nem kell se pénz, se ajándék, semmi, csak egy óvszer.
Nem igaz!!! Akkor azt ird ki, hogy elnézést kérsz mindenkitõl, de sajnos neked a vékony lányok jönnek be. Ez tök normális, a csajoknak sem egyforma az izlésük.
A kérdező hozzászólása: Szerintem bunkóság kiírni, hogy "molettek ne írjanak". Ez a rendes lányokban olyasféle asszociációt kelt, hogy nagyképû vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kösz, de az ilyen "dugom-kidobom" kalandoknál igényesebbnek gondolom magamat (nem is kellene olyan nõ, akin már átment így jópár férfi), a molettek pedig izgalomba sem hoznak.
Lehet h a profilképed nem annyira megragadó v nem tudom....én mindig megnézem azokét akik, veszik a fáradtságot, h írjanak nekem valamit :) De egyébként nekem meg nem írnak a korombeliek...én is csak 40esektõl v még idõsebbektõl kapok levelet vagy a másik opció h kapok 20onévesektõl is de azok meg csak a szexre mennek -.-" úgyh lassan el is megy a kedvem az egésztõl :/ 22/L

Szerintetek mi az a megerőltető munka? amiből telik Pl: x5 ös bmw re 20-25 éves korban. Én Békéscsabai vagyok. Amióta válság van. Kapásból 20-25 ilyen fiatal emberke szaladgál bmw, lexus, merci "ólcsó" kategóriás kocsikkal.

Legjobb válasz: Gondolom, nem árvák. Tehetõsebb szülõk rengeteget tudnak segíteni a gyerekeiknek, sokszor lakással, autóval indítják el õket az életben. Meg az is gyakori mostanában, hogy jövedelmezõbb cégeknél dolgozó fiatalok 200ezer körüli nettó fizetéssel otthon maradnak a szülõi házban, és a fizetésüket zsebpénzként szórhatják, így hitelre akár szép nagy autót is vehetnek maguknak.

Gondolom, nem árvák. Tehetõsebb szülõk rengeteget tudnak segíteni a gyerekeiknek, sokszor lakással, autóval indítják el õket az életben. Meg az is gyakori mostanában, hogy jövedelmezõbb cégeknél dolgozó fiatalok 200ezer körüli nettó fizetéssel otthon maradnak a szülõi házban, és a fizetésüket zsebpénzként szórhatják, így hitelre akár szép nagy autót is vehetnek maguknak.
Párom is x5-öst vett, de õ egy saját céget irányít, reggeltõl éjfélig melózik, még hétvégén sincs itthon, max délelõtt. Igaz õ 40 éves, de én úgy érzem megérdemli, sokat melózik, csak a családjának él, és ez volt az álma, hogy egyszer egy zsír új, 0 km-es autóval, kiálljon a gyárból:)
Apuci mindent a fenekük alá rak, minek melóznának ?
Lehet, hogy gazdag özvegy kitartja õket. Vagy más illegális dologgal keresik a pénzt. Gondolom, neked egyik sem szimpatikus, így marad a becsületes munka.
irígy vagy?
A kérdező hozzászólása: ez rendben is van! nem arra gondolok aki rendes melóval megkeresi rá.. hanem azokra akik fuxal a nyakukban plázákban lógnak egész nap. ha megunják beleülnek a 10-15 millás kocsikba.. 20 évesen biztos nem dolgozza magát halálra... :S
A kérdező hozzászólása: hát nem egészen! nem tom te hogy állsz anyagilag és közöm sincs.. de több mint valószínû hogy más pénzén élnek..még más keményen melózik. vagy tanul hogy az alapvetõ életmód meglegyen.....
Drog, lányok, mafia... tudod te!

Miért akarnak idősebb férfiak (40-45 éves) fiatalabb (20-25 éves) lányokkal?

Nem hiszem, hogy egy ilyen középkorú férfi társra tud találni egy ilyen fiatal nőre (más gondolkodás, értékrend stb) szerintem még beszélgetni se tudnak normálisan egymással, más a téma.

Legjobb válasz: közelsem biztos. 40vok. 20 éves a csajom.. testileg és lelkileg is megfiatalít.. tény hogy az életapasztalatai szint alatt vannak. de valamit valamiért

közelsem biztos. 40vok. 20 éves a csajom.. testileg és lelkileg is megfiatalít.. tény hogy az életapasztalatai szint alatt vannak. de valamit valamiért
40-45= -5 20-25= -5 hol itt a gond?
mert nagyobb eséllyel szül egy 20on éves egészséges utódokat mint egy 40 éves TEHÁT az ösztöneik azt mondják hogy fiatal punciba kell dugni a kukit. Ez egyszerû evolúció pszichológia
Hát hogy bepótolják ami anno kimaradt. És most van hozzá tapasztalat és egzisztncia is. Kimaradt a "jó csajt megkrni legalább egyszer" pont és most bepótolják. Meg tudom érteni õket elnézve a nejeiket.
Mert egy 40-es férfi kis edzéssel, odafigyeléssel ragyogóan nézhet ki, a 40-es nõk már kezdenek veszteni a bájaikból A 30-as nõk megrögzötten családot akarnak
Négyes, besírtam. :D Van egy eléggé jó ismerõsöm, aki 38 évvel idõsebb nálam, õ férfi, én lány. Rengeteg közös témánk van. Az a munkája, ami az én gyerekkori álmom, rengeteg a közös ismerõsünk, valamint a zenei ízlésünk is egyezik! Imádom, ahogyan az életérõl tanító jelleggel tud mesélni, meghallgatja, hogy én miket csináltam a közelmúltban, olyan, mintha a legjobb haverom lenne. :)
elsõnek igaza van!
Az összes férfi korosztály a 20-25éves lányokra bukik, mert akkor a legszebbek. Nem a beszélgetés az elsõdleges szempont. A nõknek is az számít hogy néz ki, mennyire magabiztos a másik elsõ sorban.
Mármint mit akarnak?Én sem beszélgetni, filozofálni akarok velük!:) 43/F
Ja sz*r ügy de ez már így marad mehetsz meghalni :D
Én meg azt gondolom hogy irigykedsz arra hogy egy idõsebb pasi kinéz valahogyan és tudja a módját, hogyan szedjen fel egy nõt, veled ellentétben mert csak egy nyomorék nyegle szar vagy! Egyébként meg a nõk választanak, szar ügy ha nem jössz be a csajoknak!
persze ha huszas pasi vagy, és irigykedsz, akkor megértelek. én is csak azt tudtam 20 évesen.
A legtöbb 20-25 csaj éves 35-40 körüli pasit akar... Szóval nincs ezzel gond.
Egyáltalán nem mindenki.Amugy meg a 20-29 kozott a legszebbek magukhoz viszonyitva.ezért.

Mit tud nyújtani egy 20-25 éves srác? Tud-e érdekesebbet mint egy 30, vagy e fölötti férfi?

Nálam fiatalabb fiúval még nem volt kapcsolatom,ezért kérdezem ezt,hogy egyáltalán érdemes-e kipróbálni,vagy ?k még nagyon gyerekesek ? :)

Legjobb válasz: 25 éves pasi hol lenne már gyerekes ?XD na m1.

25 éves pasi hol lenne már gyerekes ?XD na m1.
A kezét köszönésnél tudja nyújtani
A boldog családi életet nem akarod kipróbálni, ha már úgyis benne vagy a korban? Miért tartasz még mindig ott mint egy 13 éves?
Teljes mértékben emberfüggõ, hogy mit tud nyújtani! Jó eséllyel tud nyújtani elhamarkodott, figyelmetlen szexet, korai magömlést - de ilyet egy 40-es is tud. :P Nem kor alapján kell választani. Az itteni tapasztalatok alapján a 20-25 évesek: 1. Szextanárnõt keresnek az idõsebb nõkben 2. Villogni akarnak a haverok elõtt, hogy megvolt nekik egy MILF Én köszönöm, de ebbõl nem kérek. :) Maradtam a saját korosztályomnál, és jól döntöttem. :) 37N
Ez leginkább ember és nem kor függvénye. De 30 évesen szerintem már neked is le kellett volna esnie. 22/L
A kérdező hozzászólása: 8-aska: elvileg még nem, csak kíváncsi vagyok:)
emberfüggõ..nekem is van még 40+ ismerõsöm is, aki olyan mint egy nagy gyerek, még a munkahelyén is..és van velem egyidõs, éppen hogy 18, aki már kész felnõtt
A kérdező hozzászólása: Persze nem lehet általánosítani, de akkor is más lehet egy jóval fiatalabb fiú :) Ezt addig úgyse tudom meg amíg ki nem próbálom.
Pici csibem, amikor azt irtad 20=25eves srac gyerekes azt hittem 40feletti vagy! Egy tapasztalt 20-25 eves elkapna es egesz ejszaka csak dugna(mert gondulom neked csak dugas kell)es dugna. Ugy isten igazabol, utana megkerdeznelek hogy gyerekes e!
Ezen már én sokat gondolkodtam és úgy gondolom, hogy nem tud, legalábbis én biztos nem. És ezért én pl nem is csajozom. :) Persze amióta én ezt elhatároztam azóta máris máshogy viszonyulnak hozzám a lányok, logikus. Vonzódnak többnyire. 30-as nõknél is vettem észre ilyesmit. De szerintem behisznek valamit keményen. :) 25/f
Szerintem még nem tartasz ott életkorban, hogy fiatal pasikra utazz:) )) 45F
30 éves nõ is lehet gyerekes, hisztis tyúk.
azt ne mondd nekem h 1 99 éves nõ már érett :) fûûû az az 5 év.. ha friss húsra éhezel fogadd el azt is h esetleg valamivel éretlenebb mint te ha nem akk meg marad az aszott gyümölcs :)
Hát pedig simán lehet érett. Sok negyven meg ötvenéves viselkedik gyerekesen. Nem a kor dönti el egy személyiség érettségét..24F
A kérdező hozzászólása: Mókuska, azt ne mondd nekem, hogy egy 25éves srác már érett, felnõtt férfi...:) 30 vagyok egyébként.
na de a 20 éves?
hany eves vagy?
Nem kell túlmisztifikálni, elég egyszerû dolog ez. Legyen egy idõsebb pasid aki fizet és egy fiatal srác aki "szórakoztat".

Egy 20-25 éves férfi, mit eszik a szinte még gyerek 14-16éves lányokon? LENT!

a környezetemben sok ilyen "kislány" van,igen tudom hogy felt?n?ek,szépek,csinosak...friss hús!!

Legjobb válasz: Mert ma az a divat, hogy öltöztessük 20 évesnek a gyerekünket. Így aztán egyre több enber veszi észre hogy hiszen õ pedofil! Elvégre ki mondaná meg arról a 10 évesrõl hogy tényleg nem 17?! Ebben nem az adott férfi a hibás, hanem a mai divat.

Mert ma az a divat, hogy öltöztessük 20 évesnek a gyerekünket. Így aztán egyre több enber veszi észre hogy hiszen õ pedofil! Elvégre ki mondaná meg arról a 10 évesrõl hogy tényleg nem 17?! Ebben nem az adott férfi a hibás, hanem a mai divat.
Mert a mai lányok lenézik s lealacsonyítják a mai pasikat. Azt gondolják érettebbek és okosabbak náluk, s annyi eszük van mint bármely 20évesnek. És hát ja...pl a szomszéd 12 éves lány ha festi magát kinéz 17-nek. Ezért is vannak a pedoállatok...
Azért, mert a saját korosztályukban már tapasztaltabbak a lányok, azokat nem olyan könnyû lefektetni. A kislányoknak elég pár mézesmázas szöveg, és már csúszik is lefelé a bugyijuk. Könnyû préda.
Mert a mai 14-16éves lányok kinéznek néha 25-30nak is:S Lásd..: http://www.pedomaci.hu Xd lehet h vkinek nem jön be az oldal..de sajnos ez így igaz..és hát kinek ne teccene 1 jól öltözõ csinos 15éves csaj?:) (15/F)
csak azok esznek valamit a 14-16 éveseken a 20-25 évesek közt, akiknek kivillantják a combjukat vagy a mellüket. de szerintem vannak olyan 20-22 éves pasik is, akiknek meg pont nem a kor számít, mert a jelen esetben 15-16 (a 14-et azért túlzásnak éreztem) lány tökéletes megértést biztosít, és tényleg szeretik egymást. 8ebbõl születnek a túl sok-e a korkülönbség? c. kérdések...) az én barátom 20, én 15 vagyok, és egyszer sem voltam miniszoknyában vagy topocskában elõtte. farmeres-kardigános vagyok, nem a csöcseimért szeret. vagy ha igen, akkor furcsa, hogy már x hónapja vár nálam arra, hogy szeretkezzünk, és nem is említi. és nem a koromba szeretett bele! :)
egyet értek
A lányok akarják leginkább az ilyen idõs pasikat de sajnos a pasi meg él is a lehetõséggel.Azt mondják a lányok h. õk érettebbek meg minden azért keresnek idõsebb fiút és nem korosztályuk bellit..pedig ha elgondolkoznának akkor rájönnének h. ha annyira érettek lenének akkor nem állnának le egy ilyen idõs pasival. 15/f
utolsó mivan veled irigy vagy ?? nem jött össze? tény h van aki nagyon okosnak képzeli magát és direkt az ilyenekte keresi, de vannak olyanok is akiknél meg nem gáz mer a csaj elég érett a pasi meg tudomásul veszi h x éves a csaj és nem akar tõle többet. nem kell hozzá feltétlen dugniuk v cicitvillantani. ritka az ilyen, de van 25 éves aki a belsõt nézi és 16 éves aki szintén nem a kort
Én 26 éves lány vagyok, de nekem az az érzésem, hogy ha egy 24-28 éves férfi 15-17 éves lányt választ, ott a pasi gyerekes, vagy annyira balek, hogy egy vele hasonló korú, huszonéves lánynak nem kellene. A szemetebbje (ringyópasik) kihasználják a kislányok naivságát.
az 55 éves többet fizet, azt válaszd.
Mindkettõvel :D engem mindkét véglet felizgat. Az 50 éves már tapasztalt, jó esetben mindent tud a nõktõl, szenvedélyes, a fiatal meg még ártatlan, én irányíthatok, én ronthatom meg ha szûz még. 24/L
Nem is kell nekem hinni így látatlanban. Mindenkinek magánügye, hogy miben hisz. 5-ös voltam. 24/N
egyeseknél az apakomplexus azért befigyel :D
inkább egy jó 35-40-essel:) )) nekem azok jönnek be:) 23L
én inkább az 50 évessel. Az tapasztaltabb.
Sem apakomplexusos, sem pedofil nem vagyok, úgyhogy egyikkel sem.Esetleg úgy, ha zacskót húzok a fejére.De nem, mégsem, mert attól még hozzá kell érni.Pf:S:S:S
A nõknek nem kell sok csak pár tízezres és máris vonzalmat, szerelmet kezdenek érezni a fiúcsk, vagy tata iránt. :D Ennyi, ti nõk olyan könnyen bekapcsolhatóak vagytok a vonzalomra. :D Még egy rusnya, genyafejû is el tud csábítani sok pénzzel akármilyen szép nõt. :D MInden nõ megvehetõ csak más-más ára van a nõknek. :D
utolsó! Nem hiszek Neked!
Leginkább egyikkel sem. Ennek pedig az az oka, hogy csak és kizárólag azzal fekszem le, aki iránt érzek valamit, akivel tervezek jövõt. Sem az 50 feletti, sem a 18 alatti pasival nem megoldható ez. 25 és 35 között, legfeljebb. 24/N
3.nak van igaza
Mindegyik teljességgel kizárt.
Ez küllemtõl függ..meg személyiségtõl 25 L
Attól függ, ha a 15 éve úgy nézki Justin bieber, akkor tuti nem, de ha belegondolok, hogy brad pitt mindjárt 50, akkor vele. de az biztos, hogy hosszú távú kapcsolatot egyikkel sem alakítanék ki L/20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!