Találatok a következő kifejezésre: 20-21 hetes vagyok, és csak (2 db)

20-21 hetes terhes vagyok, és csak nagyon ritkán érzem, hogy mozog a baba, eddig minden vizsgálat eredménye teljesen jó volt! Normális, hogy nem érzem még a mozgását?

Legjobb válasz: Szia. Nem minden baba mozog egyformán.Lehet,hogy a babád befelé van fordulva,azért nem érzed annyira,vagy a passzív baba´k közé tartozik.Ne aggódj,minden rendben van.

Szia. Nem minden baba mozog egyformán.Lehet, hogy a babád befelé van fordulva, azért nem érzed annyira, vagy a passzív baba´k közé tartozik.Ne aggódj, minden rendben van.
Azért ha legközelebb találkozol a védõnõvel, akkor említsd meg neki ezt a dolgot.De ha minden nap érzed a mozgást csak nem sokat, akkor nem hiszem, h baj van.Ilyentájt kell rendszeressé válni az észlelésnek.De tény, h vannak aktívabb babák is.Az én leányom, nagyon mocorgós, és nagyon gyakran rugdos.Viszont nem minden nap egyformán aktív.Szerintem nem lehet baj.
Tudom hogy nem kéne, de nemtudom megállni hogy egyek egy kis csokit... Néha szoktam pici colát is inni. Szerintem emiatt, nekem nagyon aktiv a a babám. Próbáld ki! De csak mértékkel!!! 25 hetes kismama
Szia! Én most vagyok 26 hetes és úgy a 22-23. héten kezdett igazából mocorogni, és teljesen parában voltam mert elõtte nem igazán mocorgott (nem éreztem, úgy mint te), de azóta beindult. Szerintem ne izgul, biztos a tied is csak pár hét múlva fog jobban mozgolódni.De a ritka mozgás is nagyon jó, csak mozogjon az a lényeg, állítólag akkor van baj, ha napokig semmit sem mozog, de ez nálad nem áll fenn!!!! Jó babavárást.
Semmi baj, nem vagyunk egyformák . nekem is tegnap pl sokat mozgott a babám, ma alig. Nem egyforma. VAn, hogy pihen van , hogy aktív, megérzi a frontot, sokmindent. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj.)
22 hetes vagyok és az én babám a mellsõ hasfalon tapadt meg. Érzem a mozgolódását, de csak ha nyugodtan ülök kicsit hátradölve. Amúgy ha rúg, akkor befelé rugdossa a szerveimet, kifejezetten szereti a hólyagomat.:)

20-22 hetes kismamik! Ti hány centisek vagytok, és hány kilóval kezdtétek a terhességet? Most mennyinél tartotok? Egyszerűen csak kíváncsi vagyok :-) 21+3 hkm

Legjobb válasz: Szia. 20+5 hetes vagyok. Kb. 5 kg-ot híztam eddig. 45,5 -rõl kezdtem. Cm-t nem tudok, még nem mértük soha, de már gömbölyödik a pocakom. Le már nem tudom tagadni.

Szia. 20+5 hetes vagyok. Kb. 5 kg-ot híztam eddig. 45, 5 -rõl kezdtem. Cm-t nem tudok, még nem mértük soha, de már gömbölyödik a pocakom. Le már nem tudom tagadni.
Szia! 20 hetesen 67 kg 168cm. Ez +4 kg eddig. Nekem azt mondta a védõnõ ez jó. Az elõzõnél ilyen idõsen 1, 5 kg plusz volt rajtam, akkor 59-el kezdtem és 80-al mentem szülni:( Most ezt nem szeretném, de ha így haladok...
Én 16O cm vagyok, 3-4 kilót híztam, 53-ról kezdtem. Most vagyok 22 hetes.
20 hetes vagyok, 167cm és 5kilót híztam.most 59kg vagyok.3.baba mindkettõvel +25 lett a vége!remélem most nem lesz annyi!!
A kérdező hozzászólása: De gondolom, az olyan soványaknak, mint az utolsó válaszoló, még rá is férne több is szerintem, mert szinte mindenhol ezt olvasom, aki sovány, az hízhat 15 kg-t is, aki túlsúlyos(mint szerény személyem), az 7-11 max...
Ez kicsit sok a 4 kiló, akkor az enyémhez mit szólna? 20 hetes vagyok, és eddig 9 kilót híztam már....Jó, nem bánom, mert 43kg kezdtem, és így vagyok 52, tehát még jöhet is fel, és maradhat is. A hasam 83cm, tehát nem nagy....:)
A kérdező hozzászólása: Csak azért kíváncsiskodom, mert én így betöltve a 21. hetet tartok plusz kb. 4 kilónál, és azt mondta a védõnõ, hogy ez egy kicsit sok.. :-S Igaz, az elején a rosszullétektõl nem híztam, inkább fogytam kb 1 kilót, azután nem nagyon néztem, mit és mikor eszem, csak amikor rájöttem, hogy ez egy kicsit sok lesz.. Amúgy én 157 cm vagyok és 65 kg-val kezdtem a terhességet, szóval én finoman szólva a túlsúlyos kategóriába esem.. :-( Na mind1.. Remélem, nem fog sokkal több feljönni a végéig, mint amennyi kell... :-))))
23 hetes vagyok. 164 cm 73 kg-val kezdtem a terhességet, most vagyok 79 kg :-( Semmivel sem eszem többet, mint elõtte, ritkán eszek édességet, nincsenek falási rohamaim, mégis feljöttek ezek a fránya kilók. De próbálok vele nem foglalkozni. Elsõ babámnál 15 kg-t híztam (6 kg-t a 20.hétig), de aztán simán lement a szoptatással. Igaz nagy baba lett, 4150 gramm.
Harmadik babám, még csak 1 kilót híztam de hatalmas a hasam (vagy csak én látom úgy...) 178 cm vagyok és 74 kiló szóval enyhén túlsúlyos kategória így nem is baj ha nem hízok. Elsõ két babámnál 20 hetesen már plusz 4 kilónál tartottam, és a vége plusz 15-15 lett, szóval remélem most annyi nem jön fel.. 20+1
22 hetes vagyok. 172cm és 74kg voltam a kezdetekkor aztán vészes hányás miatt fogytam 7kg-ot. Most 72kg vagyok szóval 5kg-t híztam de egyelõre nem bánom és még nem szólt érte senki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!