Találatok a következő kifejezésre: 20-án volt ab (5 db)

20-án volt missed ab. -m. Mikor eshetek teherbe leghamarabb?

vasárnap volt egy vetélésem. Azóta teljesen kivagyok, mindennapsírok, egyszer?en nem tudom elfogadni, hogy már nem növekszik bennem a kisbabánk. Úgy érzem csak akkor tudnék megnyugodni, ha újra teherbe tudnék esni. Tudom, hogy kb fél évet szoktak javasolni, de mégis, mikor lehet már próbálkozni???

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom, hidd el és teljesen együtt tudok veled érezni, mert nekem is volt októberben egy missed ab-m. Nekünk 3 hónapig tilos volt házas életet élni és februárban sikerült újra a baba. Tudom, hogy nehéz, de legközelebb összejön! Én sem hittem el midaddig, amíg nem sikerült. KITARTÁS!!!

Nagyon sajnálom, hidd el és teljesen együtt tudok veled érezni, mert nekem is volt októberben egy missed ab-m. Nekünk 3 hónapig tilos volt házas életet élni és februárban sikerült újra a baba. Tudom, hogy nehéz, de legközelebb összejön! Én sem hittem el midaddig, amíg nem sikerült. KITARTÁS!!!
Szia! Nekem 1 hónapja volt spontán vetélésem (mûtéti befejezéssel), úgyhogy pontosan tudom, hogy mit érzel. A méhnyálkahártya szükséges mértékû megvastagodása és a lelki állapot helyrehozása végett legalább 3 hónap "felkészülést" szoktak javasolni, de ez természetesen nem zárja ki annak a lehetõségét, hogy már a következõ hónapban teherbe ess és egészséges babád legyen. Én a háziorvosomtól egy szinte mindenre kiterjedõ vér- és vizeletvizsgálatot kértem, hogy megtudjam, tényleg minden rendben van-e, majd a nõgyógyászomhoz is elmentem egy kivizsgálásra 3 héttel a történtek után (teljesen egészséges vagyok). Ma már pozitívan állok a következõ terhességhez, terhesvitamint szedek, mellette palástfû és cickafark teát iszom, így bízom benne, hogy ha 2 hónap múlva újra belevágunk, akkor már minden rendben lesz. Sok sikert, fel a fejjel és csak pozitívan!
Szia! Sajnálom a történteket, együtt érzek veled, én 22 hetes terhesen estem át ugyanezen, csak nekem meg kellett szülnöm a halott babát... Nekem azt mondta a nõgyógyászom, várjuk 2 rendes menstruációt és utána próbálkozhatunk. Kitartást, épülj fel testileg-lelkileg és gondolkozz pozitívan! Sikerülni fog! Egy sorstárs
A ciklus 13. napján volt az akció, végülis van esély.
Pont a ciklus közepe, tehát esélyes, igen. Függetlenül attól, hogy elõtte gyógyszert szedtél. Szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyon szeretném!
Igen, esélyes, de ne ess kétségbe akkor sem, ha nem jön össze. Nem mindenkinek sikerül elsõre. Nekünk negyedszerre lett baba, még az sem vészes :)
nem, nekem is addig volt
Sajnos olyan esetrõl is hallottam már, hogy 6 hétig barnázott utána a nõ. Szóval nyugi, teljesen normális. Vagy ha nagyon aggaszt, akkor hívd fel a dokidat.
SZia! Szerintem mindenképp hívd fel az orvosodat, õ tudja, mit kell tenned! Nekem is volt missed ab-om, és meg kellett ismételni, hasonló tünetek miatt. Az élénk színû vér nem jó jel, nekem a végén már darabos cucc jött. Ma már egyáltalán nem bánom az ismétlést, mert 2 és fél hónap múlva újra babás lettem, és ma töltöttük be a 22. hetet! Kérlek írj vissza, mi lett Veled!Üdv.: Móni

Lehet ilyen hamar peteeres? 20. -án hagytam abba a fogamzasgatlot, ma pedig érzem a peteeres tüneteit. Tapasztalat? Valaki volt így?

Legjobb válasz: nem valószinû csak azt érzed ahogy kezd ujra indulni a szervezted a petefészkek "ébredeznek".

nem valószinû csak azt érzed ahogy kezd ujra indulni a szervezted a petefészkek "ébredeznek".
A kérdező hozzászólása: Értem!Köszönöm a választ!
A vélt fogamzás napjától kb. két héten belül mutathat elõször valamit a teszt.
A kérdező hozzászólása: igen igen vélt fogamzás, de én még nem vártam kis babát nem tudom mikortol számitunk mit! csináltam ma reggel tesztet de az negativ lett.
akkor nem vagy terhes, amúgy sem lehetszm mert még védett a gyógyszer!
A kérdező hozzászólása: érdeklõdnék akkor , hogy mennyi ideig vagyok védett , miután leállok végleg a gyogyszerrõl, milligestet szedtem 5 évig, alacsony hormonu 3 fázisos

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!