Találatok a következő kifejezésre: 20 napon hátra (10 db)

20 napon van hátra még és még kb 5kg-t akarok fogyni, fog sikerülni? 76kg-ról indultam és most tartok 65kg-nál-

Legjobb válasz: Ha ez alatt a 20 nap alatt nem is (mert ilyen rövid idõ alatt -5kg egy kicsit soknak tûnik...), de mivel a 90 nap letelte után van még 90 nap amikor a reggeli gyümölcsevést kell betartani összességében szerintem még leadhatsz ennyit, sõt... Csak továbbra is figylej arra, hogy mit és mennyit eszel, és mozogj jó sokat!:) Sok sikert! de a 76 kg-ról a 65 már magában is szép eredmény, gratulálok! :)

Ha ez alatt a 20 nap alatt nem is (mert ilyen rövid idõ alatt -5kg egy kicsit soknak tûnik...), de mivel a 90 nap letelte után van még 90 nap amikor a reggeli gyümölcsevést kell betartani összességében szerintem még leadhatsz ennyit, sõt... Csak továbbra is figylej arra, hogy mit és mennyit eszel, és mozogj jó sokat!:) Sok sikert! de a 76 kg-ról a 65 már magában is szép eredmény, gratulálok! :)
Szerintem is sikerülni fog!Csak ne akard görcsösen-tudom, könnyü ezt mondani, de én is ebben a cipõben járok-de amit görcsösen akar az ember, annak az ellenkezõjét fogja elérni. A lényeg tényleg az, hogy mindent mértékkel!-)) Szio!
Nem kell. Megnyitod a karbantartás fülnél -regisztráció és kitöltöd az ûrlapot és 1 évig ujjra jó vagy.
ha lejárt a licensz akkor van egy kód nálad amivel aktiválhatod a következö évet, ha nincs akkor lejárt a szerzõdés
A kérdező hozzászólása: Mindkét választ köszönöm!! Az elsö volt a tuti, köszi a segitdéget! Egyébként mi a jo ebben az Avastnak, hisz pénzt nem kap érte...?
nem kap érte pénzt de szépen csenden felügyeli a dolgaidat melyik weboldalon vagy az mennyire fertözõtt milyenek a böngészési szokásaid, jelentésd küld megfigyel, , igy az ingyenért cserébe hozzájárulsz ezekhez a dolgokhoz igy támogatva a virúsok adathalász ill stb oldalak ellen védelemben a .(nincs ingyen a világon semmi)..munkájukat
A kérdező hozzászólása: hát ennyit böven megér!!! :) köszi mégegyszer! további szép estét!

Szorulásom van, amióta az eszemet tudom.20 éves lány vagyok. Semmi nem hat, csak a hashajtó de azt nem szedhetek mindig. Mit csináljak? Minden nap kellene menni WC-re, de én csak 4-5 naponta tudok. Ha nem több. valami ötlet?

Legjobb válasz: 20 éve rossz az anyagcseréd, azért van szordulásod. Ez megoldható! Kezdj el rendesen táplálkozni, elég folyadékot inni, vitamint szedni, és sportolni. Bõvebben: body.builder.hu alapismeretek (ezt beírod a google-be és megtalálod)

20 éve rossz az anyagcseréd, azért van szordulásod. Ez megoldható! Kezdj el rendesen táplálkozni, elég folyadékot inni, vitamint szedni, és sportolni. Bõvebben: body.builder.hu alapismeretek (ezt beírod a google-be és megtalálod)
a sok folyadék és a rostokban gazdag táplálkozás->zöldség gyümölcs zabpehely.
Napi min. másfél liter citromos víz; fõétkezés elõtt (ebéd) 3-4 (idared) alma elnyamnyogása; étkezése közben, pedig sok paprika és uborka (attõl függ persze, mi az második), testedzés sem árt (gyors gyaloglás, aerobic, hastánc) :) .
Hasonló problémámra a következõ segített: - reggelente éhgyomorra csalántea. - vagy utifû (psyllium) örleményt. Bio boltokban kapható. Nem csak segíti a rendszeres székletet, hanem kitisztítja a lerakódott salakanyagokat is.
Sok folyadék, sok rostos anyag, sok zöldség és ami még roppant fontos: rendszeres TESTMOZGÁS!
Az 1. válaszolóval egyet értek: body.builder.hu alapismeretek :)
Szia! Nálunk a prebiotikum vált be, nem hashajtó és akár folyamatosan is lehet fogyasztani, itt tudsz bõvebben olvasni róla: http://www.piedesztal.hu/work/vip.html
A föld.
De ezeket miért velünk számoltatod, nem ismered a képletet? Pedig elég egyszerû.
Gyorsa nyomtam is #3-nak egy zöldet, mert nem bírom az igazságtalanságot. És erõsen ajánlom, hogy aki felfogta az egész lényegét és hogy mi a jó válasz, tegye ugyanezt. :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "De mondjuk abba nem gondoltál bele, hogy ha a Nap, vagy a Hold, vagy a busz hatna rá a legnagyobb erõvel (nagyobb mint a Föld), akkor nem a Földön lenne, hanem "elindulna" az adott égitest/tárgy felé?." Nem gondoltál bele, hogy a tárgyad pontosan ezt is teszi? Szépen együtt az összes körülötte levõ tárggyal, mert azokra is hat. Ennek eredményeképpen szépen keringünk is a Nap körül. Ennek eredményeképpen a Föld és a Hold kering a közös tömegközéppont körül. Természetesen mindennel együtt, ami rajta van. A Nap-Hold tömegének viszonyszáma 2, 7X10^7, Földtõl való távolságának viszonyszáma 3, 9X10^2. A távolság négyzetével arányosan csökken a gravitációs vonzás. Utána lehet számolni, hiába van a Nap sokkal messzebb, hiába négyzetes a távolsággal a csökkenés, a Nap olyan irdatlanul nagy mértékben nehezebb a Holdnál, hogy még így is neki van nagyobb vonzása. Ezt mondjuk tapasztalati tényekbõl is ki lehet következtetni. Tengereknél, óceánnál apály-dagály ismerõs? Abból is kétféle van. Az egyik a Nap, a másik a Hold hatása. Csak meg kell nézni, melyik a nagyobb.
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi lennék még annak a legalább 3 "értékelõnek" az IQ-jára, aki lehúzta a jó #3-as választ. Ideírnátok nekem? :D
A kérdező hozzászólása: "Az Alpok tudtommal nem egy külön test, hanem a Földön van. A Föld az 1 db test." Az ember is egy test, mégis beszélhetünk a fej, kar, láb, stb méretérõl, súlyáról. Uígy a Balaton térfogatáról is.
A kérdező hozzászólása: Nem pontos számítás kell, hanem nagyságrendi - lásd a többit. A netrõl: "A légkör tömege kb. 12 Alpok tömegének felel meg." Tehát becsülhetõ. A távolsága pedig kb 500 km, (a négyzetes összefüggést beszámítva).
Az Alpok tudtommal nem egy külön test, hanem a Földön van. A Föld az 1 db test. A gravitációs erõhatás az ismert képlettel csak pontszerû testek között számítható. Máskülönben integrálszámítást kellene végezni. Viszont a jó közelítéssel gömb alakú testeknél igazolható, hogy tekinthetõek pontszerûnek, a tömegközéppontjukat kell alapul venni. Így szerintem irreleváns az a kérdés, hogy az Alpok milyen erõvel hat egy Budapesten lévõ testre. Nem is tudnád megmondani, hogy hol vannak pontosan a határai és mekkora pontosan a tömege.
A gravitációs erõ a távolság négyzetével fordítottan arányos. Tehát ha valami kétszer messzebb van, akkor négyszer nagyobb tömegûnek kell lennie, hogy ugyanolyan erõvel hasson. Legyen a becslés alapja a busz. Írd fel, hogy a felsoroltak hány busz tömegûek, és hány busznyi távolságúak. A távolságokat emeld négyzetre. A busztömeg / busztávolságnégyzet ugye a busz esetében 1. A többi esetében meg... számold ki. Akié a legnagyobb, az hat a legnagyobb erõvel.
A kérdező hozzászólása: Az értetlenkedõk és trollok kedvéért: Egy budapesti tárgyra melyik hat a legnagyobb gravitációs erõvel A FELSOROLTAK KÖZÜL... #4: Köszi! Az Alpokot hova sorolnád?
Kedves 5-ös! De, biztos belegondolt, de a felvetésed irreleváns. Az nem ez a valóság lenne, hanem mondjuk Csodaország (Csodavilágegyetem).
4-es elég konkrétan leírta. De mondjuk abba nem gondoltál bele, hogy ha a Nap, vagy a Hold, vagy a busz hatna rá a legnagyobb erõvel (nagyobb mint a Föld), akkor nem a Földön lenne, hanem "elindulna" az adott égitest/tárgy felé?..
A Wikipédián találsz egy táblázatot a Gravitáció szócikkben, amelyik bemutatja, hogy egy 1 kg tömegû földi tárgyra mely égitest hány N gravitációs erõt gyakorol. Föld: 9, 81 N Nap: függ attól, hogy a Föld a pályája mely részén tart, de 0, 00590 és 0, 00614 N között. Hold: 0, 0000290 és 0, 0000387 N között. Pl. egy Ikarus 280-as csuklósbusz saját tömege kb. 12 tonna, felszáll rá 150 ember az 10 tonna, összesen 22 tonna. Tömegvonzási erõ 20 m távolságon, egy 1 kg és egy 22000 kg tömegû test között: 0, 0000003670854 N. Tehát kb. annak az 1/10000-ed része, mint amekkora gravitációs erõ a tárgy és a Hold között fennáll.
Egyértelmûen és nagyságrendekkel a legerõsebben: A Nap.
Én a buszra tippelnék, sõt, kicsit több mint tipp. /Ha lesz megoldás, leírnád ide is?/
A kérdező hozzászólása: A képlet egyszerû, de 7 ismeretlen van (tömegek, távolságok), és azt gondoltam van olyan penge fizikus aki meg tudja ezeket becsülni. (Némelyiket kiguglizni sem lehet/könnyû)

Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül 8 hónapja szedek Jangee 20 fogamzásgátló tablettát. A jelenlegi levélen még 7 tabletta hátra lenne, de pecsételő vérzés jelentkezett, ami többször felerősödött. Az előző megvonásos 7 napban eltoltam a ciklus kezdőnapját, így

Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül 8 hónapja szedek Jangee 20 fogamzásgátló tablettát. A jelenlegi levélen még 7 tabletta hátra lenne, de pecsételő vérzés jelentkezett, ami többször felerősödött. Az előző megvonásos 7 napban eltoltam a ciklus kezdőnapját, így csak 6 napos lett a szünet. Az első kérdésem, hogy ez a vérzés lehet-e a tologatástól? A második, hogy a következő hónapban kell-e kiegészítő védekezést használnom? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A köztivérzés több ok miatt lehet, így akár attól is, hogy nem teljesen az előírt módon szedte a gyógyszert. Ennek megfelelően javaslom a kiegészítő védekezést ebben a ciklusban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A köztivérzés több ok miatt lehet, így akár attól is, hogy nem teljesen az előírt módon szedte a gyógyszert. Ennek megfelelően javaslom a kiegészítő védekezést ebben a ciklusban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül 8 hónapja szedek Jangee 20 fogamzásgátló tablettát. A jelenlegi levélen még 7 tabletta hátra lenne, de pecsételő vérzés jelentkezett, ami többször felerősödött. Az előző megvonásos 7 napban eltoltam a ciklus kezdőnapját, így

Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül 8 hónapja szedek Jangee 20 fogamzásgátló tablettát. A jelenlegi levélen még 7 tabletta hátra lenne, de pecsételő vérzés jelentkezett, ami többször felerősödött. Az előző megvonásos 7 napban eltoltam a ciklus kezdőnapját, így csak 6 napos lett a szünet. Az első kérdésem, hogy ez a vérzés lehet-e a tologatástól? A második, hogy a következő hónapban kell-e kiegészítő védekezést használnom? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A köztivérzés több ok miatt lehet, így akár attól is, hogy nem teljesen az előírt módon szedte a gyógyszert. Ennek megfelelően javaslom a kiegészítő védekezést ebben a ciklusban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A köztivérzés több ok miatt lehet, így akár attól is, hogy nem teljesen az előírt módon szedte a gyógyszert. Ennek megfelelően javaslom a kiegészítő védekezést ebben a ciklusban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Szénhidrátnapon lehet enni palacsintát? Mert olvastam, hogy lehet, de hát ott van benne a tej meg a tojás! És fehérje napon hortobágyi húsos palacsintát? És szerintetek a fogamzásgátló szedése befolyásolja a diéta hatását? E/20 Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: a palacsintába nem kell még a tejen és a tojáson kívül liszt is??? csak mert én úgy tudom :D de lehet én nem vagyok képben XD aki elkezdi szedni a fogamzásgátlót és nem mozog, az bizony elhízik, mint a disznó (tisztelet a kivételeknek :D). a diétádat valószínûleg nem fogja befolyásolni a gyógyszer, viszont a hülye diétákkal te igenis befolyásolhatod a gyógyszer hatékonyságát! erre azért figyelj oda! olvass utána, vagy kérdezd meg a nõgyógyászod. ha nem akarsz idõ elõtt teherbe esni, akkor érdemes ezzel foglalkoznod! :)

a palacsintába nem kell még a tejen és a tojáson kívül liszt is??? csak mert én úgy tudom :D de lehet én nem vagyok képben XD aki elkezdi szedni a fogamzásgátlót és nem mozog, az bizony elhízik, mint a disznó (tisztelet a kivételeknek :D). a diétádat valószínûleg nem fogja befolyásolni a gyógyszer, viszont a hülye diétákkal te igenis befolyásolhatod a gyógyszer hatékonyságát! erre azért figyelj oda! olvass utána, vagy kérdezd meg a nõgyógyászod. ha nem akarsz idõ elõtt teherbe esni, akkor érdemes ezzel foglalkoznod! :)
Én csak a zsírnapi szabályokat ismerem...
Palacsinta? Jó hízókúrának ígérkezik, a liszt már csak ilyen. A tej is segíti a hízást, ez bizony igaz, arra lett kitalálva, hogy a borjú növekedjen, hízzon tõle. A hormon gyógyszer pedig bizony hatással van ránk..
És voila, megtaláltad a 90 napos egyik nagy logikátlanságát. Amúgy a lisztben is van fehérje, hogy érdekesebb legyen az élet (meg persze zsír is, csak igen kevés). Jó, hogy nem kell szétválasztanunk a tápanyagokat, mert nagyon nehéz dolgunk lenne. Egyébként lehet sütni (nem szokványos) palacsintát tej és tojás nélkül is. Persze az elég ízetlen. Én inkább a tejet és a lisztet hagyom ki, az már finom :D Csak legyen házi a tojás :) Inkább kutakodj, milyen egy egészséges életmód. A 90 napos diéta a 3 szénhidrát alapú napjával még rövid távon is rosszul néz ki.

Csajok el vennétek egy 20 éveiben járó fiú szüzességét tudván, hogy csak napja, hetei vannak hátra a halálig? Kort is légyszi.

csak kérdezem semmi több.

Legjobb válasz: Jo lehet egy vegso stadiumban levo leukemiassal szanalombol szexelni...

Jo lehet egy vegso stadiumban levo leukemiassal szanalombol szexelni...
Talán.
Elég érdekes kérdés... Én azt hiszem, igen. Persze azért a körülmények nem mindegy, hogy milyenek. Egyrészt nyilván csak akkor, ha nekem nincsen senkim. És csak akkor, hogyha amúgy is közel állok a fiúhoz, jó viszonyban/barátságban vagyunk.
nem... sztem nem szép dolog szánalomból dugni, ígyse úgyse..
ha bejönne, igen 24L
hat.. ha nem nemi betegség miatt van, akkor igen, de csak gumiban.. 21, l
el dobj egy e-mailt megbeszéljük, kapsz egy képet addig is ;) http://www.google.hu/imgres?q=ugly+transvestite&hl=hu&sa=X&t..
Hogy sikerült addig megõrizni?
Hát ha a halál küszöbén lenne kedve szexelni... Ha nem betegség miatt lenne, akkor én se..:D Ha nem lenne szimpatikus, akkor sem.
*nemi
talán.
Barney Stinnson csajozó dumák való világbeli lehetõségeinek felmérése folyik? Amúgy van egy tirpák haverom, aki állítólag ezt egy kavarás erejéig eredményesen elsütötte...
A kérdező hozzászólása: jó nagy ro.hadék lehetett.
Bocs, nem vagyok jótékony prosti.

Lindynette 20 szedése? 21napig szedem, majd 7nap szünetet tartok. A 7 napban amig nem szedem akkor is hat a gyógyszer, véd?

Legjobb válasz: ez azért már durva,hogy naponta egy csomó ugyanilyen kérdés van...tessék használni a keresõt már!!!

ez azért már durva, hogy naponta egy csomó ugyanilyen kérdés van...tessék használni a keresõt már!!!
ba...meg, millioszor feltettek mar ezt a kerdest...IGEn, ved, hasznald mar a keresot.
természetesen véd a tabi mentes napokban is! de mióta szeded mert ha ez még csak elsõ hét szerintem még védekezzetek
elsõ hét után nincs szünet.elsõ hónap utén van.vagyis 21nap után.és igen véd!de a keresõ tényleg nem rossz dolog!a menüs kocka alatt van.
úgy értettem hogy a 21 napból az elsõ hét
Most mit nyavajogtok, na..!:P Én beütöttem a keresõbe és ezt dobta ki^^

8 napja szedek Lindynette 20 fogamzásgátlót! A hátam kipattogzott olyan pici apró pattik, de bőr színűek! És a hasam is görcsöl néha, mint a menstruációs görcsök de azért jóval gyengébbek! Ez a gyógyszer mellékhatása lehet?

A b?rkiütést írja a betegtájékoztató de a másikat nem!

Legjobb válasz: Barátnõmnek is így kezdõdött, sajnos neki utána más panaszai is lettek. Õ kapott a Lindynette mellé egy kiegészítõ gyógyszert, és annyi.

Barátnõmnek is így kezdõdött, sajnos neki utána más panaszai is lettek. Õ kapott a Lindynette mellé egy kiegészítõ gyógyszert, és annyi.
igen, ez mellekhatas. Az elso harom honapban ilyen elofordulhat, amig a szervezeted hozzaszokik. Ha azutan is van, akkor valtanod kellene. Nekem mondjuk az elejen csak a hasfajas volt. LEgalabb az elso level veget vard meg, ha akkor kellemeten, en valtanek. En anno egy masik gyogyszerrel a 2. level utan valtottam, mert rosszul voltam tole.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!