Találatok a következő kifejezésre: 20 hetesen kicsit, (35 db)

20 hetes vagyok, most voltam a dokinál, és azt mondta, kicsit nyitva van a méhszáj. Volt már így valaki?

Kaptam magnéziumot, meg azt mondta, lehet azért is, mert nem első baba, de azért most egy kicsit beparáztam...megnyugtatnátok? Mindenféle választ nagyon köszönök!

Legjobb válasz: A kicsit mit jelent?? Értéket nem közölt veled??? Nekem 35 hetesen mondtak 2100 at... És szintén magnézium... Magneb6-ból 3x2, amit én le cseréltem magnerotra a magasabb magnézium tartalom miatt, de már abbahagytam szedést. Te melyiket szeded, és mennyit írt ki neked? Nem lesz semmi baj, csak pihenj sokat, és szedd mag.-ot :) Egy kis fiú anyukája és 36+6 hetes km

A kicsit mit jelent?? Értéket nem közölt veled??? Nekem 35 hetesen mondtak 2100 at... És szintén magnézium... Magneb6-ból 3x2, amit én le cseréltem magnerotra a magasabb magnézium tartalom miatt, de már abbahagytam szedést. Te melyiket szeded, és mennyit írt ki neked? Nem lesz semmi baj, csak pihenj sokat, és szedd mag.-ot :) Egy kis fiú anyukája és 36+6 hetes km
A kérdező hozzászólása: Hát a méhszáj vizsgálatnál 3000 helyett most 3100 van írva, és a gyógyszertári magnéziumból kell 3x1-et szednem.
Nekem 18 hetesen a méhnyakam kezdett rövidülni, 28 hetesen meg már 2100-at írt be.Most 32 hetes vagyok egyenlõre még maradt.Pihennem kell sokat, és bízom benne hogy még 5 hétig kihúzzuk.
Szerintem sok sok pihi, és magnézium és semmi baj nem lesz :) Elsõ voltam
Szia. Nekem a 20-dik héttõl 2100 volt az értékem. Szedtem rá amit felírt magnéziumot, pihenni szinte nem is tudtam a két fiam mellett, kiírt napon szültem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, nekem sem egyszerû a pihenés a fiam mellett, de azért megpróbálok jobban odafigyelni!

Az orvos szerint csak 18 hetes vagyok a baba adataiból itélve: BPD: 42mm THQ: 39mm FL: 27mm. Viszont már holanp leszek 20 hetes. Azt mondta egy kicsit kisebb a baba. Ez baj?

Meg azt írta a papírra,hogy a placenta a hátsó falon van és a méhszájat megközelíti. Nemtudom,hogy ez mit jelent.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 19 hetesen a BPD:41mm a többit nem tudom fejbõl, az uh leletre az volt írva, hogy a menzesz szerint 19 hetes és 2 napos vagyok, de a biometriai adatok szerint 18 hetes és 4 napos vagyok.A dokim szerint akkor és 18 és 4 napos vagyok, késõbb fogant a baba, ennyi az egész.Szerintem ez nem baj, állítólag a végére behozzák magukat a kisebb babák. Szerintem nem kell izgulni. A placenta nekem is a hátsó falon van, de, hogy közel van a méhszájhoz azt nem tudom mit jelent. Talán óvatosan lehet csak szexszelni???(Ez csak feltevés). 21 hetes (menszesz szerint) kismama :-))))

Szia! Nekem 19 hetesen a BPD:41mm a többit nem tudom fejbõl, az uh leletre az volt írva, hogy a menzesz szerint 19 hetes és 2 napos vagyok, de a biometriai adatok szerint 18 hetes és 4 napos vagyok.A dokim szerint akkor és 18 és 4 napos vagyok, késõbb fogant a baba, ennyi az egész.Szerintem ez nem baj, állítólag a végére behozzák magukat a kisebb babák. Szerintem nem kell izgulni. A placenta nekem is a hátsó falon van, de, hogy közel van a méhszájhoz azt nem tudom mit jelent. Talán óvatosan lehet csak szexszelni???(Ez csak feltevés). 21 hetes (menszesz szerint) kismama :-))))
Szia Én sajnálom hogy a dokid ennyire nem magyarázta el a dolgokat a terhességel kapcsolatba. A terhességi idõt az utolsó menszitõl számolják, vagyis akkor amikor be ágyazodik. Tehát ha a terhességi hét a 20. a magzat még csak 18 hetes. De attól te még a 20.héthez képest szülsz 9 hónapra. A palcenta még a múlt héten nekem is így volt, de már a héten nem volt a méhszájhoz közel, és a sexhez semmi köze.Annyit és úgy sexeltek amennyit akartok. Az én méreteim a 20.hét és 3 nap:BPD:44.70 HC:173.80 FL:30.10 AC:148.40 nem vagy sokkal kisebb ne aggódj.sok sikert
Nézz utána a méreteknek: http://www.anyaleszek.hu/ Ezek becsült adatok, eltérés lehet és még sokat alakul. Nekem is kicsit jósoltak sokáig, majdnem 4 kilós lett a végére. A hátsó falon a lepény a legjobb hely. Az, hogy a méhszájhoz közel van, azt jelenti, hogy alul tapadt és figyelemmel követik majd a helyzetét, ahogy nõ a méh, feljebb fog húzódni. (Ezt azért kell nézni, mert ha a lepény rátapad a méhszájra, nem lehet természetes úton szülni - ettõl neked nem kell félni, mert a "megközelíti" az tényleg csak közelség.) Jó babavárást, minden rendben van!

Kinek hogy és mennyit mozog 20 hetes kisbabája? Mert én néha olyan erösen érzem mitha forgolódna és megrémit egy kicsit ez normális? Néha meg nem olyan erösen érzem

Legjobb válasz: Szerintem az idõ is közrejátszik a babók közérzetére és az anyuka hangulata is, nekem például ma nagyon nyugtalan a kis drágám mert én is feszült vagyok egy kicsit, az idõ se a legjobb és biztos ettõl változó az mozgása. Ha erõseket rúg az csak jó mert biztos erõs kis vasgyúró bébi lesz, Boldog babavárást, 23 hetes kismama:)

Szerintem az idõ is közrejátszik a babók közérzetére és az anyuka hangulata is, nekem például ma nagyon nyugtalan a kis drágám mert én is feszült vagyok egy kicsit, az idõ se a legjobb és biztos ettõl változó az mozgása. Ha erõseket rúg az csak jó mert biztos erõs kis vasgyúró bébi lesz, Boldog babavárást, 23 hetes kismama:)
Szerintem teljesen normális, hogy néha erõsen érzed. Hiszen a legaktívabb idõszakukban vannak, van még bõven helyük is. Én 18 hetes vagyok, tegnap buszoztam meg metróztam egy sort. Hát a busz az nagyon nem tetszett a pöttömnek. Olyan rúgkapába kezdett hirtelen, hogy csak pislogtam lefele, hogy "te jó ég, mit csinál odabent???"... :-D
Szia! Ez nem baj sõt örülj hogy sokat mozog a babád:) ! Néha nekem is akkorákat rúg hogy felugrok mert megijedek. Viszont van nap hogy alig mozog akkor megijedek hogy na most mért nem? :)
Szia! Én is pont igy vagyok:-) de én nagyon örülök minden egyes rúgásnak. Tényleg néha olyanokat csinál mintha "bukfencezne" néha meg csak pici bökdöséseket érzek. A lényeg hogy minden nap érezzük hogy minden oké odabent:-))Boldog babavárást Nektek!

Nagy baj, ha 20 hetesen a biometriai adatok 19 hetesnek felelnek meg? Nem lesz túl kicsi a baba?

Legjobb válasz: Egy hét eltérés az nem eltérés igazából, mert lehet a babád akkor fogant meg. Én 24 hetes vagyok és az orvosom által mért adatok szerint 23 hetesnek felelnek meg az eredményeim. Valószinü neked is az utolsó menstruációd elött fogant meg nem sokkal a picuri. Gratula a babához!

Egy hét eltérés az nem eltérés igazából, mert lehet a babád akkor fogant meg. Én 24 hetes vagyok és az orvosom által mért adatok szerint 23 hetesnek felelnek meg az eredményeim. Valószinü neked is az utolsó menstruációd elött fogant meg nem sokkal a picuri. Gratula a babához!
Azok csak becsült adatok, nem kell túlzott jelentõséget tulajdonítani neki. Nekem is végig visszadatálták, és az utolsó hónapokban belehúzott a picur, 3900g, 54 cm lett!
Nekem is azt mondták, h kicsi.De nem is lep meg, mert tudom, h mikor voltunk együt, és korábban nem is foganhatott volna, de már kezdjük beérni a többieket.:)

20 hetes terhes vagyok ma. Penteken tegnap es ma reggel kicsit barnaztam, nem allandoan. Doki azt mondta, hogy melyen tapad a lepeny, pihenjek plusz megnezium. Volt vkinek ilyen es mi lett belole?

Koszi a valaszokat!

Legjobb válasz: nekem volt a lányommal, kb pont nekem is a 20. hét körül, ugyan ezt mondta a doki, hogy pihi és magnézium (napi 2), és el is múlt hamar :)

nekem volt a lányommal, kb pont nekem is a 20. hét körül, ugyan ezt mondta a doki, hogy pihi és magnézium (napi 2), és el is múlt hamar :)
Volt, a 28. hét környékén. Nekem is kicsit mélyen tapadt a méhlepény, de biztosra nem mondták, hogy ettõl van. Mindenesetre szigorú ágynyugalomra intettek, amit meg is tartottam kb. 3 napig, de aztán képtelen voltam, mert nem volt folytatás. 1 hétig azért pihentem, aztán még 1 hónapig dolgoztam. Többé nem volt probléma. De legalább alaposan megnézték a méhlepény helyzetét, mert addig senki se figyelt fel rá, hogy kicsit mélyen ül. Azért jó, hogy rám ijesztettek, azóta kímélem magam jobban. Elõzõ napokban pl. 1 órás biciklitúrával mentem el a vércukorterheléses vizsgálatra, lehet hogy az okozta a kis vérzést. Most kezdtem a 37. hetet, azóta is volt fizikailag húzós idõszakom, de nem lett bajunk. A MagneB6-ot a 36. hétig szedtem, napi 4-5 szemet.

Nem kicsi ez a has 28 hetesnek? Én aggódom.20 hetesen voltam UH-n utoljára akkor rendben volt minden de azóta nem voltam.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=304840352972082&set=..

Legjobb válasz: A kép nem látszik. Nem állítottál be rá korlátozást?

A kép nem látszik. Nem állítottál be rá korlátozást?
Nem látom én se, de nem a has méretétõl függ a baba nagysága. Nekem 2 babával kisebb volt, mint valakinek eggyel. Mondjuk magas vagyok, lehet számít.
A kérdező hozzászólása: Nemtudjátok hogy lehet feltölteni képet akkor?
A kérdező hozzászólása: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=304840352972082&set=..

20 hetes+ 4 napos terhes vagyok. Nagyon feszül a méhem (kicsit kellemetlen). Ez normális?

3 napja éjszaka arra ébredek, ha oldalt fekszem fáj a hasam. nem vészes, csak kellemetlen (max 5 percig tart). Ha háton fekszem akkor nincs semmi.Ma reggel óta nagyon feszül a hasam még ilyet nem is csinált. kicsit izgulok emiatt.Idáig 2x éreztem, hogy megkeményedett. Válaszaitokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Szia Ne aggodj , ha elmulik akkor nincs baj, hisz nõnie kell a méhednek ahogy a babád is nõ:) Lesz ez még rosszabb is. Ha sokat keményedsz azért keresd fel a dokidat, õ ír fel gyógyszert keményedésre. Jó babavárást! 31 hetes km

Szia Ne aggodj , ha elmulik akkor nincs baj, hisz nõnie kell a méhednek ahogy a babád is nõ:) Lesz ez még rosszabb is. Ha sokat keményedsz azért keresd fel a dokidat, õ ír fel gyógyszert keményedésre. Jó babavárást! 31 hetes km
Nekem a keményedésre a Magne B6 bevállt. Doki javasolta. A mellfeszülés, azaz fájdalom nálam a 19. héten kezdõdött és majd leszakad a bimbóm. Sztem ez normális.
Szia! ez teljesen normális, nekem a 20.hét környéke végig így telt, nagyon feszült a hasam, a bõröm is fõleg a köldököm körüli részen. Nincs semmi baj, csak ilyenkor megszokott ugrani a pociméret és ez ilyen érzéssel jár :-) figyeld meg 1 hét múlva mennyivel nagyobb lesz a pocid :-) Boldog Babavárást! 26h km
A 20. héten én is azt mondtam, hogy eddig várandós voltam, de most már terhesnek érzem magam. Nagyot nõtt a pocakom, olyan volt este mintha egy kis téglát kellett volna áttennem egyik oldalról a másikra, ha átfordultam. Feszült, húzott... Viszont egy-két hét eltelt és sokkal jobb lett. Most meg úgy alszom, mint a bunda. :) 27 hetes pocis

20 hetes vagyok, tegnapelőtt szinte egész nap mocorgott a babóm, tegnap viszont nem sokat, csak pár pöckölést éreztem egész nap. Normális ez? Kicsit zavar.

Legjobb válasz: Normális,majd ha nagyobb lesz,akkor sem lehet egyformán érezni õket minden nap.Én 29 hetes vagyok,de most is van,mikor lustább egy picit.

Normális, majd ha nagyobb lesz, akkor sem lehet egyformán érezni õket minden nap.Én 29 hetes vagyok, de most is van, mikor lustább egy picit.
Tegnap nekem is punnyadósabb volt, pedig amúgy nagy bokszbajnok.
A front is elég erõsen hat már most rájuk. Pl. nálam a baba ha melegfront van akkor nagyon lusti, volt, hogy szinte egyátalán nem mozgott, hát nagyon meg is ijedtem. Kellett kis idõ, míg megtapasztaltam, mikor miért és mennyit mozog. 30 hetes km

20 hetes vagyok. Ha pisilek utána egy kicsit fáj az alhasam, mintha görcsölne, de nem sokáig. Ti éreztetek már ilyet?

A telt hólyag hirtelen kiürül, és utána olyan fura érzés. nem is tudom megfogalmazni jól. normális ez? köhögéskor pedig valamikor meg kell fognom az alhasam,mert valamikor belenyilal. nálatok is így van?

Legjobb válasz: Szia, igen én már éreztem ilyet kb.22.hétig, de nem úgy fájt mint amikor felvoltam fázva, ilyen furcsa érzés volt, és csak egy pár másodpercig. Hogy mennyire volt normális nem tudom, de mostmár elmúlt! Üdv:24 hetes kismama

Szia, igen én már éreztem ilyet kb.22.hétig, de nem úgy fájt mint amikor felvoltam fázva, ilyen furcsa érzés volt, és csak egy pár másodpercig. Hogy mennyire volt normális nem tudom, de mostmár elmúlt! Üdv:24 hetes kismama
Ha a fájdalom összefügg a viezeléssel, mindenképp menj el urológushoz, nehogy baj legyen!
Szia igen a babó csinálja, késõbbiekben még mást is fog.Nekem a bordámos zongorázik.Boldog babavárást.36 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
Szia, igen az a babód lehet
Szia, igen az a babód lehet, én is szoktam érezni néha mikor ülök és kezd mocorogni.Boldog babavárást:) 34 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!