Találatok a következő kifejezésre: 20 hetesen hogy (217 db)

20 hetesen még nem érzem a bab mozgását. De még buborékokat se meg csikizést se semmit. Lehet hogy majd késöbb? de attol ő jol van hogy én még nem érzem nem?

Legjobb válasz: Szia! Nem vagy elszámolva? Nekem az elsõ "piszkálkodás" 16 hetesen volt. 20 hetesen már elvileg kéne érezned valamit... Doki mit mond? Szerintem nem lehet vele semmi baj ha jársz rendesen terhes gondozásra. Szívhangot gondolom mindig hallgatnak neki... Fura lehet, meg biztos idegesítõ is hogy még nem mozog te meg mát várnád. Hát csak annyit tudok mondani, hogy türelem egyszer úgyis megmozdul:) És ne aggódj biztos nincs semmi baja mert akkor már rég szóltak volna vagy a védõnõd vagy a terhesgondozáson a doki.

Szia! Nem vagy elszámolva? Nekem az elsõ "piszkálkodás" 16 hetesen volt. 20 hetesen már elvileg kéne érezned valamit... Doki mit mond? Szerintem nem lehet vele semmi baj ha jársz rendesen terhes gondozásra. Szívhangot gondolom mindig hallgatnak neki... Fura lehet, meg biztos idegesítõ is hogy még nem mozog te meg mát várnád. Hát csak annyit tudok mondani, hogy türelem egyszer úgyis megmozdul:) És ne aggódj biztos nincs semmi baja mert akkor már rég szóltak volna vagy a védõnõd vagy a terhesgondozáson a doki.
Szerintem már kellene érezned. Mikor voltál terhesgondozáson?
Kedves Csajok! Ahogy olvasom a kérdést és a válaszokat, útólag bevillant nekem az, hogy szívhangot nekem a védõnõ soha nem nézett. Biztos van ám ott mozgás csak lehet hogy neked elõl tapad a méhlepény így tompitja az érzéseket. + lehet hogy még a hasfalad is vastag. Nekem pl hátsó falon tapadt a méhlepény és még vékony is a hasfal és már a 16. héten volt érezhetõ a mozgás. Nyugi.
Ne aggódj én is 20 hetes voltam mikor elõször belém rúgott, de azóta nagyon aktív a babám. Szerintem még nem vagy elkésve, de ha megnyugtat szólj az orvosnak hogy szeretnél kérni egy ultrahangot, ha van fogadott orvosod az megcsinálja én is kértem 23 hetesen egyet. és nagyon szívesen megcsinálta, hiszen az sem jó ha aggódsz ez miatt és ideges vagy, mert az a babának sem jó:) Majd írj hogy mi volt
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom hogy a méhlepény hol van de az igaz hogy elég vastag a hasfalam.18 hetesen voltam uh és akkor hallottuk a szivverést és egyszer párszor megmozdult de akkor se sokat.biztos lusta.és mondta a doki hogy minden rendben.valakinek csak a 22.héten mozdul csak meg.lehet hogy csak én viszem tulzásba?
21. héten , a nászúton Cipruson, a tengerben ringatózva rúgott elõször :DDDDD
Szia! Ne aggódj! semmirõl nem vagy lemaradva. Én már többször olvastam, hogy van, akinek csak 22-23 hetesen ÉRZI meg elõször, hidd el nincs semmi gons. mocorog õ csak nem veszed észre! ne aggódj! boldog babavárást
Szia! Én is meg voltam ilyedve, mert nem nagyon akart megmozdulni, de a dokim azt mondta a 24. héttõl kell mindig ugyanakkor rugdosnia legalább 10x.Úgyhogy legyél nyugodt. 28 hetes kismami
Szerintem ne aggódj! Az is elõfordulhat, hogy a hetek száma se stimmel, és nem vagy még 20 hetes, de pl. függ attól is, hogy a méhlepény hol tapadt meg, vagy pl. elsõ babánál sokan késõbb érzik elõször, illetve attól is függ milyen a testalkatod, a nagyobb súlyú, "párnásabb" nõk is késõbb érezhetik mint a vékonyak! Ettõl még biztos jól van a baba, gondolom ezt a terhesgondozáson el is szokta mondani az orvosod! Ha az UH mindent rendben mutat, és a doki szerint sincs ok aggodalomra, akkor csak türelem, lehet napok kérdése és érezni fogod a kis Tökmagot:) ! 37 hetes kismami

20 hetesen normális a keményedés? Miért ébredek pár napja arra, hogy jobb oldalt van a babóm?

Nem rendszeresen és inkább csak akkor ha mondjuk felmosok vagy porszívózok, mintha megfeszülne a hasizmom és kemény lesz az egész hasam.Nem fáj és olyankor megállok pár percre, megpróbálok ellazulni és általában el is múlik.De rossz érzés, mert nem tudom, hogy a bébim ilyenkor hogy érzi magát a pocakban.Orgazmuskor is el? szokott fordulni.

Legjobb válasz: Szia, teljesen normális dolgok amiket leírtál. :)) A keményedésre szedsz Magnéziumot? (A Magnerot a legjobb azt vedd! Nem csak az én tapasztalatom ez...) Nekem is mindig a jobb oldalra kucorodott a babám, késõbb meg hol jobb-hol meg a bal oldalon találta kényelemben magát. A magnéziumot tényleg szedd, mert még 20 hetesen azért korai a keményedés! Boldog baba várást! 31 hetes km.

Szia, teljesen normális dolgok amiket leírtál. :) ) A keményedésre szedsz Magnéziumot? (A Magnerot a legjobb azt vedd! Nem csak az én tapasztalatom ez...) Nekem is mindig a jobb oldalra kucorodott a babám, késõbb meg hol jobb-hol meg a bal oldalon találta kényelemben magát. A magnéziumot tényleg szedd, mert még 20 hetesen azért korai a keményedés! Boldog baba várást! 31 hetes km.
szia, az én babám folyamatosan jobb oldalon pihen :-) Egyszer keveredett a bal oldalra, ahol rákuporodott a vesémre, azt hittem meghalok a fájdalomtól. Azóta örülök, hogy jobb oldali kisbaba. :-) Nincs ezzel semmi gond, annyi hátrányát érzem, hogy 3 csík megjenet a pocakomon jobb oldalt, mert már nem nagyon tud tágulni ott a bõr. :-( De ennyi bajom legyen. Magnerot szerintem is nagyon jó, azt szedd. Jó babaváást. 36h km
Nekem is folyton a jobb oldalamon van a babam, foleg ha ekszem vagy ulok.Valoszinu ott tobb helye van. Ne izgulj ez nem baj egyaltalan, az viszont nem jo ha kemenyedsz. En is sokat kemenyedtem, de sokat segitett a magnezium, napi 3szor2. Amit az elottem levok irtak nem ismerem, ugyanis nem probaltam, nekem ez is sokat segitett. Ismeros amit irtal, hogy porszivozas utan megkemenyedsz. Legjobb ha megkered parod, hogy vallalja el mig terhes vagy, ugyanis nem javasolt, legjobb ha nem Te csinalod. Boldog babavarast!

Pont ezt akartam kérdeni, hogy pont 20 hetes leszek, mikor megyünk Metallica koncertre. Szerintetek oké ez?

Sokáig vaciláltam, de kitaláltam hogy hátra állok és viszek egy kis sámlit, ha le kéne ülnöm. Május 14én már csak nem lesz olyan hideg, de majd jól felöltözök, plusz nem megyek a tömegbe, majd hátul elleszek.

Legjobb válasz: Bocs, de én 20 hetesen már biztos nem mennék ilyen koncertre. Barátnõmmel Tankcsapdán voltunk 23 hetesen és hiába álltunk hátra, így is volt barom aki fellökte és még rá is esett. Gondolhatod mekkora riadalom volt. A másik meg, hogy ha már azon agyalsz nehogy hideg legyen, nehogy ez vagy az legyen, akkor már nem tudod teljes mértékben a koncertet élvezni. Bár biztos lesz, aki másképp gondolja.

Bocs, de én 20 hetesen már biztos nem mennék ilyen koncertre. Barátnõmmel Tankcsapdán voltunk 23 hetesen és hiába álltunk hátra, így is volt barom aki fellökte és még rá is esett. Gondolhatod mekkora riadalom volt. A másik meg, hogy ha már azon agyalsz nehogy hideg legyen, nehogy ez vagy az legyen, akkor már nem tudod teljes mértékben a koncertet élvezni. Bár biztos lesz, aki másképp gondolja.
Sziasztok! Én , és azt kell mondanom, ne nagyon bánjátok, hogy nem mentetek ki... Egyszerûen pocsékul szólt, nem tudtak hangulatot csinálni, bár hibátlanul végigjátszották a számokat, de olyan rutinszerû volt. Szóval szép-szép, hogy láttuk a Metallicát, de nekem (és a körülöttem lévõknek) nagy csalódás volt. Egyszerûen nem volt benne lélek... jobban jártatok, hogy otthon maradtatok! :-)
04-29 17:18 vagyok Végül elmentél a koncertre? Az összes barátom kint volt, mind nagyon dicsérték. Én itthonról gondoltam rájuk :S Nem baj, 18 hetes kismama :)
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, annyira szerettem volna menni, hogy elképzeltem, hogy milyen lesz, de ez nem a valóság.. azt tényleg nem akarom hogy önzõségbõl a babának baja legyen, úgyhogy el is adtam a jegyemet.. majd egyszer máskor elmegyek, lehet jövõre kimegyünk a Novarockra, vagy 2 év múlva, és még lehet jobb lesz =) ezzel vigasztalom magam =) Mindenkinek köszönöm, hogy segített a döntésben! Puszi!!!
Szia! Hasonló helyzetben vagyok én is! 22 hetesen megyek KISS koncertre, viszont nekem ülöhelyem van, de még így is vacilálok, nem a tömeg miatt, hanem a hangos zene miatt aggódom. Nagyon szeretnék menni, és ez az utolsó lehetõség...
Sámlit ne vigyél, mert akkor még jobban eltaposnak. Nem tudod elcserélni a jegyedet ülõhelyre? Az lenne most inkább a neked való... Én most kihagyom ezt a bulit, pont a terhesség miatt. Láttam már õket többször is, sajnálom, hogy most nem mehetek, de ez van.
csak abba gondolj bele, milyen hanghatások érik majd! gondolom nem akarsz süket babát! szerintem ne menj el!
Mármint nem azzal értek egyet, hogy ne menj el. Hanem hogy kényelmesebb hely kellene Neked.
Egyetértek. Ha nem vagy 190n magas, akkor látni semmit nem fogsz hátulról. Ugrálni gondolom már nem fogsz. Ha pedig ülõhelyre mész, akkor legalább a látvány meglesz!
Én nem mennék, de úgyis te döntesz.Én lemondanám v odaadnám másnak a jegyet, de a baba most a legfontosabb, máskor is tudsz menni ha megszületett.Félteném õt is meg magamat, nehogy baj érjen!!
Én nem vállalnék be már ilyem tömeg-eseményt. Ha hátra állaz, attól még simán fellökhet a tömeg, ha meg leghátul állsz, pláne ha sámlin ülsz, sok értelme nincs az egésznek.
Sámlit, oda? :-)) Még a hátsó részek is nagyon forgalmasak ekkora koncerten. Én a helyedben megpróbálnám elcserélni a jegyemet egy ülõjegyre.
A kérdező hozzászólása: Nekem is az összes barátom, rokonom és férjem is kint volt. Azt mondták, hogy még jó, hogy nem mentem, mert nagyon lökdösõdtek még hátul is..már a kinti sorban álláskor is..szóval megnyugodtam, hogy jól döntöttem, hogy nem tettem ki a babát ennek, bár a videokat megnézve a koncertrõl kicsit elpityeregtem, de megígérték hogy jönnek megint!

Azt mondta a dokim, hogy nagyon "lenn" van a baba. Vérzésem nincs, de azért megijesztett. Lehet valami következménye? 20 hetes vagyok.

Legjobb válasz: 20 hetesen még összevissza mozog nagyobb a helye is és lehet hogy akkor nagyon lent volt most meg máshol van.Ha nincs semmi panaszod szerintem ne aggódj!Megkérdezhetted volna tõle mit ért ezen meg baj e de mondom szerintem nem.26 hetes és 3 napos kismama

20 hetesen még összevissza mozog nagyobb a helye is és lehet hogy akkor nagyon lent volt most meg máshol van.Ha nincs semmi panaszod szerintem ne aggódj!Megkérdezhetted volna tõle mit ért ezen meg baj e de mondom szerintem nem.26 hetes és 3 napos kismama

2, 65 lett a 16 hetes AFP-m. A nyitott gerincet másnap UH-n kizárták. Lehetséges, hogy elszámoltak időben? Ugyanis a baba értékei egy 20 hetes babának megfelelő értékek!

Legjobb válasz: Sziasztok! Az is lehet,h. elszámolták sõt nagyon valószinû ha 20 hetes méreteitek vannak de az is lehet,h. egyszerûen csak fals eredmény jött ki mert ilyen ez az AFP. Nekem alacsony lett, majdnem biztos,h. kisebb volt még babuci amikor levették. Azóta már 100 helyen olvastam meg itt is kb.100-an írták,h. semmit nem jelent mi az eredmény. Sztem a nyitott gerincet meg stb-t ami a magas AFP-bõl következtethetõ simán látják UH-n. Úgyhogy nyugi, ne foglalkozz vele, baromság az egész.

Sziasztok! Az is lehet, h. elszámolták sõt nagyon valószinû ha 20 hetes méreteitek vannak de az is lehet, h. egyszerûen csak fals eredmény jött ki mert ilyen ez az AFP. Nekem alacsony lett, majdnem biztos, h. kisebb volt még babuci amikor levették. Azóta már 100 helyen olvastam meg itt is kb.100-an írták, h. semmit nem jelent mi az eredmény. Sztem a nyitott gerincet meg stb-t ami a magas AFP-bõl következtethetõ simán látják UH-n. Úgyhogy nyugi, ne foglalkozz vele, baromság az egész.
Én meg azt mondom, hogy semmi se biztos. Csak akkor mondhatják, hogy baja van a babának ha biztosan látják ultrahangon, vagy ha megszületik és akkor látni. Az AFP se tuti, és hát a dokik is simán el tudják számolni magukat. A mai világban annyi hülyeséggel tömik a kismamikat, hogy csoda ha egészséges baba születik. :S
neked is értesítést küldtek, hogy kiegészítõ vizsgálatra van szügség? én ma kaptam meg, hogy csütörtökön menjek be azt hogy melyik csütörtökön dátumra azt már nem. a védõnõm azt mondta meg akarják szüntetni de hát beleestem. most meg kétségbe, hogy mi van :(
A kérdező hozzászólása: Nekem 17 héten csinálták a vizsgálatot, eredményt a védõnõhöz küldtek.Õ szólt, hogy menjek el UH-ra, hogy kizárják a nyitott gerincet.Azt kizárták.Szerintem ne aggódj, kérdezd meg konkrétan a védõnõt, hogy miért kell menned!

A terhesség alatt az összes vizsgálatról szeretnék tudni, ami a baba egészségével foglalkozik. Mi van ha 18-20 hetesen derül ki, hogy beteg a baba?

Legjobb válasz: Elõzõ válaszadó részletesen leírta a vizsgálatokat. Az elsõ 12 hetes ultrahangon valóban nézik a nyaki redõt, aminek 3 mm alatt kell lennie. Ha efelett van akkor nagy a valószínûsége a Down kórnak. Az AFP vizsgálat során 0,7 feletti értéknél nem valószínûsítik a Down kórt, de ezt követi közvetlenül az ultrahang, ami szintén ennek kizárására szolgál. Ha ezen értékek nem határértéken belül vannak, akkor az orvos magzatvíz vizsgálatot fog javasolni. Ezen kívül különbözõ tesztek léteznek, amik fizetõsek ugyan, de az interneten rá tudsz keresni. A magzat a törvény szerint a 20. hétig vehetõ el, ha nem veszélyezteti az anyát. Én azt mondom neked, hogy akármennyi vizsgálatot csináltatsz úgyis aggódni fogsz. Egyébként meg nézd meg a www.anyaleszek.hu honlapot, ott van a Magzati DIagnosztikai Központról szó, a szûrések - Down kór szûrés. 85 százalékos bizonyossággal megmondják hogy mi újság persze 25.000,- magyar forintért.

Elõzõ válaszadó részletesen leírta a vizsgálatokat. Az elsõ 12 hetes ultrahangon valóban nézik a nyaki redõt, aminek 3 mm alatt kell lennie. Ha efelett van akkor nagy a valószínûsége a Down kórnak. Az AFP vizsgálat során 0, 7 feletti értéknél nem valószínûsítik a Down kórt, de ezt követi közvetlenül az ultrahang, ami szintén ennek kizárására szolgál. Ha ezen értékek nem határértéken belül vannak, akkor az orvos magzatvíz vizsgálatot fog javasolni. Ezen kívül különbözõ tesztek léteznek, amik fizetõsek ugyan, de az interneten rá tudsz keresni. A magzat a törvény szerint a 20. hétig vehetõ el, ha nem veszélyezteti az anyát. Én azt mondom neked, hogy akármennyi vizsgálatot csináltatsz úgyis aggódni fogsz. Egyébként meg nézd meg a http://www.anyaleszek.hu honlapot, ott van a Magzati DIagnosztikai Központról szó, a szûrések - Down kór szûrés. 85 százalékos bizonyossággal megmondják hogy mi újság persze 25.000, - magyar forintért.

20 hetesen mekkora volt a babátok, hogy vagytok?

Az enyém 20+5 hetesen: BPD:50mm, AC:161mm, FL:31mm, HC:187mm, OFD:66mm, súlybecslés:405g. Kislány(eddig kétszer mondták).

Legjobb válasz: 20+3 hetesen BPD: 44,5 mm AC: 149 mm FL: 34,4 mm HC: 166,6 mm OFD: 63 mm Súlybecslés: 360 g 90% hogy kisfiú Üdv: 25+3 hkm

20+3 hetesen BPD: 44, 5 mm AC: 149 mm FL: 34, 4 mm HC: 166, 6 mm OFD: 63 mm Súlybecslés: 360 g 90% hogy kisfiú Üdv: 25+3 hkm
kerek 20 hetesen BPD:47mm AC:153mm FL:32mm BS:344gr. 100%kisfiú 30+5hkm
20+2 BPD: 43, 7 mm AC: 147 mm FL: 34, 5 mm HC: 165, 9 mm OFD: 65 mm Súlybecslés: 350 g 90% kislány 30. hétben járó kislány boldog mamája Boldog babavárást!
19+5naposan volt 309gramm. :) 3050-nel született! :) )
kerek 20 hetesen, a becslés szerint: 400 g és 24 cm

Tennének fel nekem 20 hetes 4d képet? Csak akkor lesz lehetőségem elmenni és félek hogy nem lesz olyan szépen kivehető az arca.

Legjobb válasz: Az sem mindegy, hogy hová mész, milyen a gép. Nekünk ilyen volt a kisfiunk pont 20 hetesen: https://picasaweb.google.com/113087220345744533199/Koppany#5.. https://picasaweb.google.com/113087220345744533199/Koppany#5.. 24 hkm

Az sem mindegy, hogy hová mész, milyen a gép. Nekünk ilyen volt a kisfiunk pont 20 hetesen: https://picasaweb.google.com/113087220345744533199/Koppany#5.. https://picasaweb.google.com/113087220345744533199/Koppany#5.. 24 hkm
Szia! A kéklovacskás albumomban találsz 20 hetes 4D-s képeket. Mi nem bántuk meg, hogy akkor mentünk. http://www.keklovacska.hu/album/album.php?vAlbumID=684242&vR..
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek! :)

20 hetes UH-on a doki azt mondta hogy kisfiúnk lesz. Viszont nem mutatta meg a "bizonyítékot"! Szerintetek higgyünk neki?

Nagyon rosszul esett, hogy csak futtában Uh-ozott, és amikor megkérdeztük, hogy mi lesz, akkor azt mondta, hogy ? már az el?bb látta, hogy kisfiú, de nem ér rá megmutatni.Viszont, egyszer én is láttam a lábaközét, és én meg azt a jellegzetes 3 vonalat véltem felfedezni ami a puncira utal.Jó nem vagyok UH specialista, és biztos a dokinak van igaza, de ti nem háborodnátok fel hogy nincs ideje a kismamával foglalkozni, mikor az a dolga? Januárban megyünk 4d-re, és kiváncsian várom, kinek volt igaza...

Legjobb válasz: A te szemed téved, az orvosé ritkábban. Ha lányod lenn, akkor a 20. hetes ultrahangon három vonalat sem látnál a lába között, az fütyike volt. Te mit szeretnél jobban?

A te szemed téved, az orvosé ritkábban. Ha lányod lenn, akkor a 20. hetes ultrahangon három vonalat sem látnál a lába között, az fütyike volt. Te mit szeretnél jobban?
A kérdező hozzászólása: Nem szertnék jobban lányt, mint fiút, csak azt a tipikus 3 csíkot láttam, amit képeken bekarikáznak:) Teljesen jó a kisfiú is, nagyon örülünk Neki, csak azért megmutathatta volna a kukacát. Ilyesmi képrõl beszélek pl.: http://www.google.hu/imgres?q=kisl%C3%A1ny+Ultrahang+k%C3%A9..
nekem a 18 heti UH. on mondta futtaba a no aki Uh. zott hogy lany a vegen, de nagyon nagyon taho volt, nem is mondta volna ha nem kerdezek ra.Pedig tobbszor kerdeztem tole azt mondta varjam meg mig le csekkolja mondom oke aztan a vegen ment volna el mondom neki lany vagy fiu? visza nezett azt mondta girl
Nekünk a 18 hetes UH-n az SZTK-ban azt mondta a doki, hogy kislány. Mondjuk nem volt túl meggyõzõ, csak úgy odamondta, mikor kérdeztem. 3 hét múlva bejelentkeztünk 4D-re, és pont ugyanaz a doki csinálta. Kérdezte, hogy tudjuk-e. Mondtuk, hogy hát doktor úr azt mondta kislány. Erre õ mosolyogva: hát akkor tévedett és meg is mutatta az UH-n a kukacát. Mondta neki a párom, nem baj, hazahozzuk azért :DD 26 hetesen megint voltunk 4D-n, akkor másik doki volt, õ is azt mondta, hogy fiú és meg is mutatta, mit nézzünk. Igazából a lényeg, hogy egészséges legyen. Nem éljük bele magunkat, majd ha megszületett, akkor kiderül. Apuka is nagyon vágyik egy hercegnõre, de akkor majd a következõ. :D Boldog Babavárást és kellemes ünnepeket! 28h kismama
Kisfiúban nem nagyon szoktak tévedni. Kislányban gyakrabban.
A kérdező hozzászólása: Köszi Mindenkinek:)
A kérdező hozzászólása: Kisfiú lesz, úgyhogy öcsije lesz a mi kis gazfickónknak:)

Az nem baj, hogy én naponta legalább kétszer megyek "nagy WC"-re? 20 hetes vagyok.

Bocsánat a kifrjezésért:nem híg, hasmenéses, hanem teljesen normális.Csak azért kérdezem , mert azt olvasom, hogy a kismamák általában szorulással küszködnek, ráadásul még az Elevitet is szedem,amit sokan pont azért nem szednek mert nem tudnak t?le nagywc-ézni.

Legjobb válasz: Szia elsõ terhességem alatt kb napi 4-5 alkalommal mentem wc-re egyetlen napig sem volt szorulásom pedig végig elevitet szedtem! Most 20 hetes vagyok és most sincs gondom a szorulással! Egyszerûen csak jó az anyagcserénk! Boldog babavárást!

Szia elsõ terhességem alatt kb napi 4-5 alkalommal mentem wc-re egyetlen napig sem volt szorulásom pedig végig elevitet szedtem! Most 20 hetes vagyok és most sincs gondom a szorulással! Egyszerûen csak jó az anyagcserénk! Boldog babavárást!
Szia. A terhesség nálam azt okozta, hogy többször járok (minimum kétszer, néha akár háromszor egy nap) járok nagyvécézni, és abszolút nincs szorulásos gondom, ellentétben más kismamákkal. Sõt, nekem szaladnom kell szó szerint! :) Ez így viccesen hangzik , de egyik pillanatban még nem érzek semmit, következõ percben érzem hogy talán menni kell, nem telik el 2 perc, esküszöm, és szaladnom kell, de úgy hogy ha épp telefonálok még elköszönni is alig van idõm, úgy kell lekoptatni az illetõt, hogy elérjem a wc-t. :) Bocs, ha undorítóan hangzik, de esküszöm, hogy szaladnom kell és úgy tépem le magamról a nadrágot, fehérnemût. :D Szerencsére még az utcán nem volt ilyen gondom, általában itthon jött rám szerencsére. :D 35hetes kismama
Ja, és terhesség elõtt nem ilyen volt a helyzet. :)
Nem írtad, hogy elõtte is így volt-e. Akár igen, akár nem, nem baj. Nemrég egy mûsorban nyilatkozta egy dokinéni, hogy ha valaki egy nap 4-szer, vagy egy héten 2szer megy nagydologra, az nem probléma, ha erre állt be a szervezete, és így ha nem is kényelmes, de megfelelõ neki és a szervezetének.
Hát nagyon irigyellek:) Nekem pont az ellenkezõje van. De ezek szerint te a szerencsés ellenkezõ táborba tartozol. Boldog babavárást:)
Minden terhesség más. Az elsõ alatt nekem is könnyen ment a nagydolog, most a másodiknál nem igazán. Pedig az Elevitet akkor is szedtem. Egyébként Magne B6-ot szedsz? Mert az stimulálja a beleket. Én az elsõnél erre gyanakodtam.
Állítólag napi kettõt kellene mindenkinek.Terheseknek meg csak örülj ha több, nagyon jó az anyagcseréd ez azt jelenti.Amúgy nekem ugyanúgy van mint a 2.-nak azzal a különbséggel, hogy én terhes sem vagyok:DKivi vagyok mi lesz majd akkor, szerintem pelusban fogok járni XD Szóval normális ez, örülj tényleg, hogy nincs szorulásod, mert az erõlködés csak árt állítólag, szóval jó ez így:)
A kérdező hozzászólása: Kösz Nektek a gyors válaszokat.A terhességem elõtt is rendszeres volt a nagywc-ém, csak naponta max egyszer.Most meg 2-3 az átlag.Magneb6-ot nem szedek, mert "még" nem keményedek, vagy azt akkor is kellene?, az orvosom még sosem említette, csak itt olvasok róla.
Szia! Szerencsés vagy, én 27 hetes vagyok, de már a második trimeszter eleje óta jó ha egy héten egyszer tudok nagywc-ézni, akkor is szenvedek, olyan szorulásom van. A védõnõ szerint ez normálisnak mondható, de egyek sok gyümit, attól jobb lesz. Hát sajnos nem lett jobb. Szóval szívesen cserélnék veled:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!