Találatok a következő kifejezésre: 20 hetesen gyakran kell (3 db)

20 hetes vagyok, milyen gyakran kell mozogni a babának?

Eddig csak 3 alkalommal éreztem az esti oràkban.

Legjobb válasz: szia, 19 hetes vagyok, es 5 napos. nekem is foleg az esti meg a hajnali orakban aktiv mozog o gyakrabban is, csak meg nem erezzuk, 30-40 deka lehet még a pici kb, tudod, azert par feltetelnek meg ossze kell jonnie, hogy erezzuk, par honap mulva azt is erezni fogjuk, ha csuklik :D még nem, ez normális, ne aggódj :)

szia, 19 hetes vagyok, es 5 napos. nekem is foleg az esti meg a hajnali orakban aktiv mozog o gyakrabban is, csak meg nem erezzuk, 30-40 deka lehet még a pici kb, tudod, azert par feltetelnek meg ossze kell jonnie, hogy erezzuk, par honap mulva azt is erezni fogjuk, ha csuklik :D még nem, ez normális, ne aggódj :)
Ne izgulj, 1-2 hét, és naponta többször is fogod érezni a babádat, sõt néha egész-egész álló nap!! Most még elõfordulhat, hogy egyszer sem érzed, mert még picike nagyon. Még egy kis türelem!! Üdv, 31 hetes kismami
Csaklakozóm az elöttem válaszoloóhoz. Most még nagyon pici ezért ne érzékeled annyira, de lesz majd olyan is hogy aludni se tudsz majd tõle mert mikor végre lefeküdnél ö akkor lesz a legaktivabb mert nem érzékeli hogy mozognál ami elvileg elringatja õket.

Terhesség alatti intim tornáról mi véleményetek? 20 hetes vagyok és nagyon gyakran kell pisilnem és előfordlut, hogy tüsszentéskor ki is csorgott. Mi lehetne megoldás?

Legjobb válasz: Szia! Gyógytornász vagyok.Szerintem a gátizom torna sosem árt, de nem mindegy hogyan csinálják. Kriston Andrea nagyon jó intim(inkontinencia) tornát adott ki könyv formában, valamint érdemes az Aviva torna után nézned(Alexandra könyvesbolt). V.

Szia! Gyógytornász vagyok.Szerintem a gátizom torna sosem árt, de nem mindegy hogyan csinálják. Kriston Andrea nagyon jó intim(inkontinencia) tornát adott ki könyv formában, valamint érdemes az Aviva torna után nézned(Alexandra könyvesbolt). V.
Az intimtorna sokat segíthet a vizelettartásban és szüléskor is nagyon hasznos, ha edzettek az izmaid! Nekem legalábbis nagyon bevállt és elküldöm a linket, ahonnan megtanultam, hátha segít: http://www.maternet.hu/Tanfolyam/2Avárandósanyukakilenchónap.. http://www.maternet.hu/Tanfolyam/2Avárandósanyukakilenchónap..

20 hetesen milyen gyakran kell érezni egy nap a baba mozgását? 3 napja érzem, de ma valamiért még nem.

Legjobb válasz: Lehet hogy csak pihen, de ha ez így marad hívd fel az orvost, van -e okod aggodni, szerintem nincs, de lehet tegnapig a hülye idõjárás miatt kezdted érezni.

Lehet hogy csak pihen, de ha ez így marad hívd fel az orvost, van -e okod aggodni, szerintem nincs, de lehet tegnapig a hülye idõjárás miatt kezdted érezni.
Szia. Ebben a korban még nem minden mozgását érzed, de azért egyszer naponta legalább kell. Amikor én ilyen idõs voltam nekem leginkább csak az esti zuhanyozás után mocorgott. De ha nagyon aggódsz próbáld mozgásra bírni egy kis csokival, ha kávézol akkor egy kis kávéval, vagy esetleg lépcsõzéssel. Nem csodamódszerek, de néha bejönnek. Üdv, 32 hetes kismama
szia ha mégcsak három napja érzed, párnap akár ki is maradhat. és valóban ebben a kórban nem minden mozgását lehet érezni. 30hetes kismama, boldog babavárást eljön az az idõ is, mikor azt kérdezed, nem akar ez a babó aludni egy pici?:)
Szia En a 15.hettol ereztem a baba mozgasat, es kb. a 18.heten szinte egyetlenegyszer sem, el is mentem 4d-s uh-ra, de aztan kiderult, h minden oke volt, ott is mocorgott am nagyon, csak En nem ereztem. Mostmar mindennap erzem, de ma nagyon keveset mocorgot nekem is, szeritnem ez az ido rajuk is kihat, eygszer 25 fok, aztan 12, szoval szerintem ne izgulj, de ha ugy gondolod hivd fel az orvosodat, vagy vedonot, es lehet, h elmehetsz szivhangot hallgatni, es akkor bizti megnyugszol, h minden rendben van. Boldog babavarast kivanok 25 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!