Találatok a következő kifejezésre: 20 hetesek Ma egész nap éreztem (2 db)

20 hetesek vagyunk. Ma egész nap éreztem zsibbadást a bal karomban, de mostanra már nagyon felerősödött. Mit lehet ellene tenni, illetve mitől lehet? Nem jelent rosszat, ugye?

Felhívjam ezért a dokimat?

Legjobb válasz: Nekem is volt pont ilyen tünetem kb 3-szor az egész terhességem alatt. Volt amikor 20 órán keresztûl tartott.Bármit csináltam nem múlt el. Lehet ettól,hogy a baba rossz helyen fekszik és nyom valami ideget. Viszont hogyha nem múlik el mindenképpen szólj a dokinak. Hogyha van vérnyomásmérõd otthon mindenképpen mérd meg a vérnyomásod. Csak a biztonság kedvéért.

Nekem is volt pont ilyen tünetem kb 3-szor az egész terhességem alatt. Volt amikor 20 órán keresztûl tartott.Bármit csináltam nem múlt el. Lehet ettól, hogy a baba rossz helyen fekszik és nyom valami ideget. Viszont hogyha nem múlik el mindenképpen szólj a dokinak. Hogyha van vérnyomásmérõd otthon mindenképpen mérd meg a vérnyomásod. Csak a biztonság kedvéért.
A kérdező hozzászólása: Megmértem: 114/86, pulzus 84. Ez jó értéknek számít, nem? Lehet a vérnyomástól is a zsibbadás?
A kérdező hozzászólása: bocs, 114 / 76
Nekem is volt zsibbadásom, és azt mondta a védõnõm és a doki is, hogy valószínûleg a baba ráfeküdt egy idegre, amiatt van. Ha zsibbadsz, emeld fel a karodat a fejed fölé vagy rázogasd meg, nekem ez segített!

20 hetes kismama vagyok. Baj ha egész nap úgy mozog a picim mint egy kis sajtkukac? Eddig is éreztem minden nap de ma extra!

Legjobb válasz: "Akkor kösd fel a gatyát! Ilyen lesz a kinti életben is! :)" Én is csak ezt tudom tanácsolni! :))) Az én kisfiam is örökmozgó volt bent, amióta megszületett azóta rátett egy lapáttal! :) Úgy veszem ki a kiságyból, hogy már jár a lába, és ahogy talajt fog, már startol is! Életveszélyes a kishapsi! :)

"Akkor kösd fel a gatyát! Ilyen lesz a kinti életben is! :) " Én is csak ezt tudom tanácsolni! :) )) Az én kisfiam is örökmozgó volt bent, amióta megszületett azóta rátett egy lapáttal! :) Úgy veszem ki a kiságyból, hogy már jár a lába, és ahogy talajt fog, már startol is! Életveszélyes a kishapsi! :)
Nekem is kb. a 20-21 héttõl mozog egyre intenzívebben, és amióta ezt elkezdte le sem állt! Szerintem sose baj, ha sokat mozog. Én olyankor mindig tudom, hogy jól van. Még most is nagyon aktív, és néha már kellemetlen is, de inkább mozogjon sokat! 37 heteske
Akkor kösd fel a gatyát! Ilyen lesz a kinti életben is! :)
Örülj neki, hogy ennyit mozog! Nekem is nagyon eleven a babám, néha még aludni sem hagy...pedig így a 34.héten már fájdalmas is a mozgása. Dokimnak mondtam hogy rengeteget mozog, azt mondta hogy az csak jót jelent:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!