Találatok a következő kifejezésre: 20 hetes vagyok. Ha elmegyek (2 db)

20 hetes kismama vagyok. Ha elmegyek itthonról, séta közben feszül az alhasam, ezt kb.1 hete érzem. Ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt ilyen érzésem ennyi idõsen és mindig séta közben. Valószínüleg a baba súlya miatt volt vagy pedig tágul a méhed és azért érzed. Ne aggódj nincsen baj! 35 hetes kismami

Szia! Nekem is volt ilyen érzésem ennyi idõsen és mindig séta közben. Valószínüleg a baba súlya miatt volt vagy pedig tágul a méhed és azért érzed. Ne aggódj nincsen baj! 35 hetes kismami

20 hetes kismama vagyok. Alanyi jogon családipótlékot kapok! Ha elmegyek gyesre vagy gyedre lehet hogy a cspmet megszüntetik? Jelenleg még dolgozok

Legjobb válasz: A családi pótlék az mindnekinek jár,ha gyesen vagy gyeden vagy akkor is.Egyébként mire kapod a csp-t?Van másik gyerkõcöd is?

A családi pótlék az mindnekinek jár, ha gyesen vagy gyeden vagy akkor is.Egyébként mire kapod a csp-t?Van másik gyerkõcöd is?
nem kevered valamivel??? családi pótlékot nem kapsz arra, hogy beteg vagy, 20 évesen. nekem is tartós beteg a gyerekem, ezen a jogon 18 éves koráig jár az emelt csp, aztán ha tanul még nappalin, 21 éves koráig. családi pótlékot nem adnak felnõtteknek, ez a gyerek támogatása
Biztos, hogy nem csp-t kapsz, valamivel kevered! A családi pótlék nem jár csak addig amíg tanul valaki, te meg dolgozol és babát vársz.
A kérdező hozzászólása: nincs másik babám.ezt én kapom alanyi jogon a betegségeim miatt
elméletileg a csp rád addig járt míg tanultál, de azt írod, hogy dolgozol, így nem is járna. vagy közben tanulsz?
A kérdező hozzászólása: kiemelt csp-t kapok a betegségek miatt, munkaképesség csökkenés miatt, ezt maradandó betegségnél akár életem végéig kaphatom, amíg az orvosi bizottság így dönt.
bocsánat, nem írtad, hogy 20 éves vagy :D hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Akkor kérdezz utána a MÁK-nál!alanyi jogon megállapították ezt mikor még tanuló voltam és mivel tartós beteg vagyok ezt kapom, csak 3-4 évente kell orvosi felülvizsgálatra mennem!Ha valakinek tartós beteg gyerkõce van és kiemelt családit kap, azt akár élete végéig megtarthatja amíg az orvosi bizottság ezt meg nem vonja!!!!NEM KEVEREM!MA JÖTT MEG A CSP!
A kérdező hozzászólása: http://szuloklapja.hu/baba/body/cikkek.php?VALASZTAS=teljes_.. Akkor ezt olvassa el mindenki!Köszönöm a kommenteket, de a kérdésemre nem kaptam választ még mindíg!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!