Találatok a következő kifejezésre: 20 hetes vagyok voltam uh (7 db)

Voltatok már ilyen helyzetbe? Menzi szerint 20 hetes vagyok 12 uh szerint 18+3 hetes és ma voltam 18 hetes uh-án és most meg 16+2 hét a doki szerint. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Semmi gond, csak a baba nem az elõírásoknak megfelelõen fejlõdik. Hol elõrébb van, hol hátrább, de ez nem baj. Barátnõm is így volt végig a terhessége alatt. Szerintem te számold magad nyugodtan az utolsó mensihez, úgyis az elsz a biztos:-)

Semmi gond, csak a baba nem az elõírásoknak megfelelõen fejlõdik. Hol elõrébb van, hol hátrább, de ez nem baj. Barátnõm is így volt végig a terhessége alatt. Szerintem te számold magad nyugodtan az utolsó mensihez, úgyis az elsz a biztos:-)
Nekem végig ilyen matekolás volt, márc 21-re voltam ciklus szerint és április 13-ra uh szerint kiirva. És márc 31-én született a baba.... Szóval függ a ciklusodtól, ha például hosszabb, akkor van fõleg ilyen kalkulálás. A 12. heti uh a legpontosabb állitólag, amit most mutat az már csak maximum méretbeli variáció, de ez már nem annyira pontos. Jobb, ha a kisebb számot számoljátok, nehogy túlhordásnak minõsitsék a babádat a végén, és hamarabb meginditsák a szülést, mint kellene, de ezt a végén a dokid úgyis tudni fogja a baba adataiból, a méhlepény, a köldökzsinór és a méhszáj állapotából, ne aggódj! :) Jó babavárást! Egy 3 hós bébi anyukája

Ma voltunk 4d-s uh-on 20 hetesek vagyunk és azt mondták, hogy 88%, hogy kislány, akkor ugye már kislány marad?

Legjobb válasz: Igen,nagy valószínûséggel kislány. Gratulálok!39 hetes kismama

Igen, nagy valószínûséggel kislány. Gratulálok!39 hetes kismama
Szerintem már igen. Ilyenkor azért már szépen látszik, aminek kell. :) Mi lesz a neve? 17 hkm
A kérdező hozzászólása: Ács Lora...:) Apuka fiút várt de mikor meglátta, nagyon örült.:)
Már 12 hetesen látszik, ha mutatja és elég jó az uh..úgyhogy igen. De mi az, hogy 88%? Ez mégis hogy jött ki? :)
De jó neked, hogy már tudod! :) Nekem 15 hetesen 80% fiút mondtak, most 20 hetesen inkább lányt. :D Tehát én még nem hiszem el, de 88% a 20. héten már nagyon bíztató. :)

20 hetes terhes vagyok voltam uh és azt monta a doki hogy lehet hogy kislány de nem bisztos. akkor még lehet a baba kisfiú?

Legjobb válasz: Igen, azért mondta hogy nem biztos.Mondjuk általában azért is mondják a legtöbb esetben így, mert nem mernek kijelenteni 100 % ra semmit, ha nem látják teljesen.

Igen, azért mondta hogy nem biztos.Mondjuk általában azért is mondják a legtöbb esetben így, mert nem mernek kijelenteni 100 % ra semmit, ha nem látják teljesen.
Szia, Nekem 13 hetesen megmondták, hogy kisfiú, mert a nyaki redõnél használtak 4d-s ultrahangot.Amennyiben teheted, és már nagyon kiváncsi vagy rá akkor menj el egy 4d-s vizsgálatra kb 12.000 ft de kapsz róla dvd-t 15-20 percnyi felvétel.Ott már tuti látják, és egy életre szóló emlék marad:D Üdv
Általában a kislányt nehezebb megmondani, annál nagyobb a tévedés lehetõsége. Ha úgy mondta a dokid, hogy nem biztos, akkor még próbáld nem beleélni magad. Nekünk gyakorlatilag teljesen beterpesztett szemben a készülékkel, úgyhogy már az elsõ vizsgálaton amikor meg lehetett mondani, a dokim 80%-ot mondott. A másodikon pedig megerõsített és mi is láttuk, hogy nincs fütyije. :)
Szia Én ugyanebben a cipõben voltam, nekem is ezt mondta a doki, pedig már annyira vártam hogy tudjam.Nem akartam várn 30-dik hétig a köv, uh-ig meg szerettem volna már egy-két dolgot vásárolgatni majd, ezért elmentem 4D-re 25 hetesen és ott mondta a nõ a hogy ott a szép kis kukaca.A doki azért nem mondta biztosra mert nem látta rendesen.Látod nálam is lányból fiú lett :) Sok sikert és egészséget neketek!
Szia Nekem kerek 8 hetesen volt 16, 5mm
http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Szia! Itt meg tudod nézni! Lehet, hogy pár millivel kisebb, de nem hiszem, hogy ennek bármi jelentõsége lenne, aggódni meg végképp nem kell rajta.
nekem 8 heten volt 24, 5mm

20 hetes terhes vagyok, voltam ma uh-n a baba fejvégű. Ilyenkor már úgy marad, vagy még forgolódik?

Nálatok hogy volt?

Legjobb válasz: A szülés elöttig közvetlen még sokat forgolódnak a babák, ez még nem végleges. Egyébként meg minden jót a továbbiakban is.

A szülés elöttig közvetlen még sokat forgolódnak a babák, ez még nem végleges. Egyébként meg minden jót a továbbiakban is.
unokanõvéremnek az utolsó héten fordult meg:)
óh még van helye forgolódni nekem a 12 hetin fejvégû volt a 18 hetin már harántba volt a 27 heti 4D babamozin meg éppen csücsült a popsiján de aztán a 32 hétre megtalálta a kifelé vezetõ utat :D azóta is így van 36 hetes kismama.
Szia! 27 hetesen voltam 4d-n, fejveguben volt a babam, de mar kb a 22. het ota:) Aztan ma voltam 29 hetesen a dokimnal, hat torokulesben csucsul medenceveguben. Remelem visszafordul majd:) 4 het mulva kell mennem ujra, hogy fordult e vmerre. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) a dokinál elfelejtettem megkérdezni... meg elsõ baba, szóval sok tapasztalatom nincs e téren, majd a tesóval :)

20 hetes terhes vagyok és tegnap voltam UH-on. A kicsi koponyájának jobb oldalán 10 mm-es, bal oldalán 12 mm-es cysta-t találtak. Mire számíthatok?

Az orvosom azt mondta, hogy a 25-26 hétre ezek felszívódnak és javasolt egy magzatvízvételes vizsgálatot, amire megyek a jöv? héten. Az AFP-m jó lett.

Legjobb válasz: Szia. Látom még nem válaszolt neked senki,ezért gondoltam megírom a véleményem. Ha az orvosod azt mondta,hogy fel fog szívódni,akkor az úgy is lesz. Nem fognak kímélni az orvosok (és ez a jó), ha gond lenne és aggódnod kéne,azt megmondanák. Ha nem lenne jó az AFP-d az másfajta rendellenességre utalna,mint például a nyitott gerinc,de neked jó lett. És minden más is jó lesz,ne aggódj! A magzatvízcsapolást a biztonság kedvéért végzik el,de nem lesz gond ott sem. Hogy mire számíthatsz? Arra,hogy egy egészséges gyönyörû kisbabád lesz :) .

Szia. Látom még nem válaszolt neked senki, ezért gondoltam megírom a véleményem. Ha az orvosod azt mondta, hogy fel fog szívódni, akkor az úgy is lesz. Nem fognak kímélni az orvosok (és ez a jó), ha gond lenne és aggódnod kéne, azt megmondanák. Ha nem lenne jó az AFP-d az másfajta rendellenességre utalna, mint például a nyitott gerinc, de neked jó lett. És minden más is jó lesz, ne aggódj! A magzatvízcsapolást a biztonság kedvéért végzik el, de nem lesz gond ott sem. Hogy mire számíthatsz? Arra, hogy egy egészséges gyönyörû kisbabád lesz :) .
Szia, nem lesz semmi gond, nekem 5 cm-es bevérzést állapítottak meg és 10 nap alatt felszívódott. Bízz az orvosodban és ne aggódj. Nincs semmi baja a picinek! Sok sikert!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!