Találatok a következő kifejezésre: 20 hetes vagyok sokszor (3 db)

20 hetes vagyok es nagyon faj a derekam kislanyom (3 eves) szuletesetol neha-neha fajt de most minden este es sokszor annyira hogy nem tudok felallni, valami jo praktikatok?

Legjobb válasz: ugyan ebbe a cipobe jarok csak en 12 hetes terhes vagyok de megorulok annyira faj a derekam,a lanyomat mikor szultem utanna kezdodott de most ott jarok annyira faj hogy reggel nem birok az agybol kikelni

ugyan ebbe a cipobe jarok csak en 12 hetes terhes vagyok de megorulok annyira faj a derekam, a lanyomat mikor szultem utanna kezdodott de most ott jarok annyira faj hogy reggel nem birok az agybol kikelni

20 hetes veszélyeztetett terhes vagyok, feküdnöm kell. Csak hanyatt kényelmes, de sokszor elzsibbad a hátam-fenekem, erre ébredek. Kap elég oxigént a baba, Nem lesz oxigénhiányos?

Ki tudja mióta vagyok zsibbadt, mire felébredek rá...

Legjobb válasz: Ha elnyomódik az ér, ami a méhet, babát táplálja, attól te is rosszul lennél. Szerintem csak akkor lenne oxigénhiányos. De kérdezz meg nyugodtan errõl orvost, védõnõt, szülésznõt. Õk tuti biztosat mondanak.

Ha elnyomódik az ér, ami a méhet, babát táplálja, attól te is rosszul lennél. Szerintem csak akkor lenne oxigénhiányos. De kérdezz meg nyugodtan errõl orvost, védõnõt, szülésznõt. Õk tuti biztosat mondanak.
Nem nagyon jó ez így. Próbáltál begyûjteni egy csomó párnát magad köré, és azzal oldalt feküdni?
20. héttõl már nem nagyon ajánlott hanyatt feküdni.

20 hetes terhes vagyok sokszor hallok buborékolást a hasambol mintha korogna mi lehet ez?

Legjobb válasz: Talán a baba mozgása? Ilyenkor már esedékes.

Talán a baba mozgása? Ilyenkor már esedékes.
Talán korgás.. Én nem hallottam még arról, hogy a baba mozgását hallani lehetne... Ellenben a bélmûködést, na azt igen.-)
Én 15 hetesen hallottam buborékokat, ill. éreztem a hasfalamon át, és nekem azt mondták, a baba.Hallani? Ezt még nem mondták.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!