Találatok a következő kifejezésre: 20 hetes vagyok kb. egy hete (5 db)

20 hetes kismama vagyok, kb egy hete érzem a babát mozogni, főleg délután és este, de akkor is csak ha nyugalmi állapotban vagyok. Minden nap kell már érezzem?

Első baba. Ma még nem éreztem, bár mozgalmas is volt a napom, de egy ideje már pihenek és semmi. Van köze az esős időhöz? Vagy csak nem vettem még észre, mert ma nem mozgott olyan erősen, hogy érezzem? Picit aggódom, mit gondoltok?

Legjobb válasz: Nem minden nap mozognak a babák erôteljesebben,van,hogy csak lustálkodnak.Amikor gyengébben mocorog,azt te nem érzed,viszont ha ultrahangon akkor néznéd,látnád a mozgását.Ne izgulj,semmi probléma nincs.

Nem minden nap mozognak a babák erôteljesebben, van, hogy csak lustálkodnak.Amikor gyengébben mocorog, azt te nem érzed, viszont ha ultrahangon akkor néznéd, látnád a mozgását.Ne izgulj, semmi probléma nincs.
Nyugi nincs gond! Nekem is így volt, az idõjárás is befojásolja!A frontok. Volt ugy 2-3napig semmit se èreztem aztán bepörgött.Most se mozog csak keveset.26hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Akkor ez még nem vészes :) Miután semmi tapasztalatom nincs e téren, így kicsit mindent túlaggódok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyos vagy! :) Csak elég ijesztõ, hogy egyik nap még érzem a délután nagy részében, másik nap meg semmi. Köszi még egyszer mindenkinek :)

20 hetes kismama vagyok kb. egy hete jobboldalon a lágyéktájékon nyomást érzek, mivel nagyon szorulásos vagyok sokat szoktam erőlködni elképzelehtő, hogy sérvem lesz (lágyék)?

F?leg járkálás és mozgás közben, fekve/ülve jóval kevésbé érzem, van mikor egyáltalán nem érzem, pont egy hete volt, hogy a vas tabletta miatt nagyon kellet er?lködnöm a mellékhelyiségben, igazából azóta érzem ezt.

Legjobb válasz: Kerdezd meg az orvosod, de az is lehet, hogy a baba nyom vmi ideget. Szorulasra meg egyel sok muzlit, meg igyal sok-sok vizet, mozogj naponta.

Kerdezd meg az orvosod, de az is lehet, hogy a baba nyom vmi ideget. Szorulasra meg egyel sok muzlit, meg igyal sok-sok vizet, mozogj naponta.
Nekem szorulásra a narancs jött be.Nem meghámozva eszem, mert akkor már régen meguntam volna, hanem felszeletelem(héjjastól)és kirágcsálom a belét.Hidd el így napi kettõt meg lehet enni és garantáltan segít a szoruláson.Amúgy tényleg jó lenne ha nem erõlködnél, kárt tehet benned.Ha már fáj , jelezd az orvosodnak.Messze van még a vége, találj valami megoldást.Nekem a mûzli pont az ellenkezõjét váltja ki.Inkább a gyümit vedd elõre.

20 hetes kismama vagyok. Az orvos a legutóbbi kontrollon kb. egy hete megállapította hogy a Bartholin mirigyem megduzzadt. Nem érzek semmit, nem fáj semmim. Voltál már hasonló helyzetben? Mit kell ilyenkor tennem?

Legjobb válasz: Nem tudom, ilyen helyzetben nem voltam. De, ha az orvosod nem magyarázza el, ez pontosan mit jelent, mit kell tenned vagy éppen mit nem kell tenned, akkor inkább keress másik orvost, mert ez nem jó orvos.

Nem tudom, ilyen helyzetben nem voltam. De, ha az orvosod nem magyarázza el, ez pontosan mit jelent, mit kell tenned vagy éppen mit nem kell tenned, akkor inkább keress másik orvost, mert ez nem jó orvos.
családban volt ilyen neki jegelni kellett , hogy valamennyire visszahúzódjon de tényleg válts dokit, ha nem mondott róla semmit, hogy mit csinálj vele vagy mire számíts szülésig, szüléskor


20 hetes kismama vagyok 2. terhsséggel. Már kb a 18 hét óta mozog a pici, de még nem rugdos csak szerintem forgolódik. Tegnap óta viszont épp hogy nyom egy picit néha, mintha nyújtózkodna, de ritkán. Nem baj ha nem rugdos összevissza?

Itt ott feszít néha egy kicsit,aztán ennyi.És általában este mocorog,és csak ha elfekszem.Más babája is ilyen kényelmes,és lusti??

Legjobb válasz: Az enyém nagyon lusti volt végig. :-) Néha rúgott 1-et, de nagyjából szolídan azt is. De miután megszületett is halálosan nyugodt természetû baba volt, kb. 1 héten egyszer sírt egy pár percet. Szóval szerintem csak arról van szó, hogy õ teljesen más természetû baba lesz, mint az elsõ babád. Van ilyen. Amíg mozog, bármilyen óvatosan teszi is, addig nincs gond.

Az enyém nagyon lusti volt végig. :-) Néha rúgott 1-et, de nagyjából szolídan azt is. De miután megszületett is halálosan nyugodt természetû baba volt, kb. 1 héten egyszer sírt egy pár percet. Szóval szerintem csak arról van szó, hogy õ teljesen más természetû baba lesz, mint az elsõ babád. Van ilyen. Amíg mozog, bármilyen óvatosan teszi is, addig nincs gond.
Nekem is a második késõbb kezdett el aktívan mozogni. Az elsõt már 16 hetesen éreztem, õt meg csak a 19. héttõl. Most 25 hetes viszont olyan bulit szokott csapni, hogy csillagokat látok!!! Lehet, hogy neked is beindul, de az is lehet, hogy kis nyugodt babó lesz! Szép babavárást!!
20 hetesen még azért elég picik és jól elférnek a pocakban, tudnak ide oda úszikálni, sztem majd késõbb fog erõteljesebben rugdosni.

20 hetes kismama vagyok. Egy hete megmozdult a pici a pocakomban, de most kb. masfel napja nem erzem a mozgasat. Ez termeszetes, vagy valami rosszat jelent?

Legjobb válasz: Szia. Pár napja én sem nagyon érzem mozogni a babámat. Biztos az idõ miatt van, nem hiszem hogy baj lenne. Ne aggódj, lehet hogy csak befele mozog és ezért nem érzed. 19 hetes kismami

Szia. Pár napja én sem nagyon érzem mozogni a babámat. Biztos az idõ miatt van, nem hiszem hogy baj lenne. Ne aggódj, lehet hogy csak befele mozog és ezért nem érzed. 19 hetes kismami
Én is 23 hetes vagyok, és én sem érzem olyan aktívnak, most is itt könyörgök neki hogy moccanjon már meg végre, ilyenkor aggódok én is.Lehet hogy valami front van, én is olyan furán érzem magam.Csak figyelj, és biztos jelez.Én is ezt teszem.
Biztos csak befelé mozog. De ha nagyon elfoglalt vagy, akkor sem biztos, hogy észreveszed, hogy mozogna. Nálam eténként lefekvésnél ill. vacsi után volt nagyobb a valószínûsége, hogy elkaptam a mozgolódást.
Csatlakozom az elõzõkhöz valószinüleg befelé rugdos és azért nem érzed. ne aggódj. De ez az összevissza idõ is befolyásolhatja, hogy nem olyan aktív


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!