Találatok a következő kifejezésre: 20 hetes vagyok és vannak napok (7 db)

20 hetes terhes vagyok és vannak napok amikor többet és van amikor egész keveset (bár gondolom ezt a kánikulát Õ is másként viseli). Már azt is éreznem kellene, hogy megfordul?

20 hetes terhes vagyok és vannak napok amikor többet és van amikor egész keveset (bár gondolom ezt a kánikulát Õ is másként viseli). A párotok érzi már ha a pocitokra teszik a kezüket? Ma megijesztett egy kismama, hogy már azt is éreznem kellene, hogy megfordul!? De szerintem én csak kapálódzást érzek.

Legjobb válasz: Dehogy kéne még érezned hogy megfordul! Konkrétan még nem érzed csak hogy csinál vmit. Nekem is össze vissza van, van hogy napokig alig mozog, utána meg beindul. a melegben nekem is kevesebbet mozog. Nekem már érzi a párom egy egy rúgást:) 21 hetes kismama

Dehogy kéne még érezned hogy megfordul! Konkrétan még nem érzed csak hogy csinál vmit. Nekem is össze vissza van, van hogy napokig alig mozog, utána meg beindul. a melegben nekem is kevesebbet mozog. Nekem már érzi a párom egy egy rúgást:) 21 hetes kismama
Én is 20 hetes vagyok, és én pár hete már érzem a babát, szinte minden nap érzem, hogy mozog, de hogy megfordul, azt nem, csak hogy kaparászik, kopogtat, nyomkod, meg ilyenek. Nagyon jó :) és érdekes, kánikula ide vagy oda, ma nagyon sokat mozgott. Talán mert egész nap jó zenét hallgattam? :) És a párom érzi, bár õ nem olyan erõsen, ha a hasamra teszi a kezét. Boldog babavárást!
Én 20 hetesen éreztem elõször a baba mozgását, a párom 24 hetesen. Most 35 hetes vagyok állandóan nyomja magát hullámzik a hasam de fogalmam sincs mikor fordul meg. Pedig már megtette egy párszor, de ezt csak Uh- n láttam.Hol fejfekvéses, hol farfekvéses :)

Olyan szépen telnek a napjaim, de mikor bele gondolok, hogy 20-hetes vagyok és még mindig nem érzem a babám aktiv mozgását, akkor elszomorodok nagyon.csak ez a gondolat agaszt! Miért van ez igy?

mindig olyan szépen telnek a napjaim.fözök,mosok,takaritok boldog vagyok nagyon jól érzem magam.de mikor bele gondolok,hogy 20-hetes vagyok és még mindig nem érzem a babám aktiv mozgását akkor elszomorodok nagyon.oké szoktam érezni bels? csikit gondolom az ? de másnakmár olyan hamar mozog a baba.akkor mi lehet a baj??????hiába modják,hogy feküdjek hasra és várjak nekem az sem segit.

Legjobb válasz: Szia. Ha jársz orvoshoz és nem mondott semmi aggasztót, akkor teljesen megnyugodhatsz. Az én fiam alig mozgott, késõbb is csak este 1 órát. Egészségesen született, most két éves és örökmozgó. A lányom viszont állandóan mozgott, mindenki más már a fogantatástól. Errõl van szó, nem másról.

Szia. Ha jársz orvoshoz és nem mondott semmi aggasztót, akkor teljesen megnyugodhatsz. Az én fiam alig mozgott, késõbb is csak este 1 órát. Egészségesen született, most két éves és örökmozgó. A lányom viszont állandóan mozgott, mindenki más már a fogantatástól. Errõl van szó, nem másról.
Szia, ha az orvos szerint jól vagytok, akkor ne aggódj.Eleinte nekem se akart mocorogni, vagy csak én nem éreztem.Biztosan még sok a helye, és ezért nem érzed olyan intenzíven.Nálam bevált az hogy hanyatt feküdtem és akkor jobban éreztem.De persze kaja után:-) És mondjuk én nagyon sokat beszéltem hozzá..."bekopogtam" õ visszarúgott, mikor reggel, elõször éreztem, köszöntem neki...most ez így hülyén hangzik, de én a szülést is lebeszéltem vele...és csak pár órát csúsztunk meg :-), de azt is csak azért mert nem akartam tágulni. Nyugalom, fog még olyanokat bokszolni mint a fene
23 hetes voltam mikor határozottan éreztem õ az.És még utána is voltak napok, hogy egy kicsit lustább volt.Hasra ne feküdj.Viszont nagyon szeretik a kisbébik a gyümölcs leveket, ha ezt iszom, nagyon örül.Örülnek még az édességeknek, mert emelkedik a vércukor szint ami teteszik nekek.Tedd ezt és feküdj az oldaladra.Nekem mindig hatásos.Vagy hanyatt és figyelem, van, hogy mozog a hasam és én nem éreztem belõlle semmit.
Nekem egészen a 28-30. hétig csak akkor éresztem, hogy mocorog a babám, ha a hátamra feküdtem. Most meg már majd szétrúgja a hasamat és iszonyú fura formákat vesz fel azáltal a hasam. Én egy kicsit pocakos voltam terhesség elõtt is. Függ egyébként még a mozgás érzékelése attól, hogy hol tapadt meg a méhlepény. A barátnõmnek alul, ezért már a 14. héten érezte a babája bugyborékolását, a 18. hét körül meg már táncot járt a pocakja. Ne aggódj! Vicces hetek elé nézel még! :)

Masodik terhessegem, 18 hetesen ereztem eloszor, most 20 vagyok es 3 napja nem erzem mozogni. Van okom aggodni?

Legjobb válasz: Miert voltam bunko??? Kerdes: van okom aggodni? Valasz:van. Miert, szerintetek nincs???? Ebben mi volt a bunko???? Amit konkretan gondoltam, nem irtam ki.

Hát én sem tartom normálisnak, hogy egy elvileg felnött nö nem éri fel ésszel, hogy bizony ha nem mozog a baba, ott komoly baj is lehet. Inkább röhögjön körbe az orvos, hogy paramami vagyok, minthogy baja essen a gyerekemnek.
Miert voltam bunko??? Kerdes: van okom aggodni? Valasz:van. Miert, szerintetek nincs???? Ebben mi volt a bunko???? Amit konkretan gondoltam, nem irtam ki.
Ja. De hulye vagyok, hogy valaszoltam. Az meg, akinek nem emrul fel az agyaban, hogy nem normalis, ha 3 napig nem mozog a magzat, az okos, felelossegteljes szemely. Igazatok van. Remelhetoleg nem lesz a kovetkezo kerdes a "meg kell szulnom a halott magzatot, hogy lehet ezt tulelni"
Szerintem sem ártana elmenni az orvoshoz! Reméljük semmi baj nincs! Lehet mocorog Õ, csak most a nyugisabb napjai éli! :) KEdves elsõ válaszoló, inkább maradtál volna csendben az Off-olgatásod helyett.. -.-'
Van. Nyomás az orvoshoz. Off Hogy mit gondolok meg melle, azt inkább nem írnám le, mert kitiltanák.
Ez az átkozódás felesleges volt, kérdezõ. Magadat minõsítetted vele. Hogy lehet ilyet kívánni valakinek??? Pláne, hogy épp terhes vagy.....
A kérdező hozzászólása: bocsanat, hirtelen felindultsagomban ugy olvastam, hogy azt irtad hogy ez lesz a kovetkezo kerdesem, azert irtam ilyet.
Komolyan mondom elkeserítõ, hogy mennyi rosszindulatú ember van. :((( Válaszolni szerettem volna, de miután elolvastam az eddigieket, elment tõle a kedvem, mielõtt én is kapnék egy szép átkot.:S Ez azért durva ami itt megy, nagyon elszomorító. :( Én nem tudnék senkinek sem ilyet kívánni...
Lányok ne csináljátok már!!! Az egyik tesz egy durva megjegyzést, és röpködnek rá a kontrák!!!Mi értelme ennek?Valószinû, hogy itt mindenki most várja, elsõ, második, ki tudja hányadik babáját.Mindenki érzékenyebb, és nem mindig olvasunk a sorok között.Legalább mi, kismamák tartsunk össze, és örüljünk a születendõ gyermekeknek!! 220 hetes, második gyermekét váró kmama
Elõzõ vagyok. 20 hetes és nem 220 hetes.bocsi
A kérdező hozzászólása: A kerdezo vagyok, csak annyit szeretnek, hogy ha nem ugy kezdi a kedves elso valaszolo valaszinuleg en sem kapom fela vizet.....es en sem olvasok felre, de azt sem tartom normalisnak, hogy vki azt irja remelem nem en fogom feltenni azta kerdest hogy elhalt a magzatom......hogy lehet ilyet irni? na mindegy a LENYEG: tegnap voltam dokinal es azt mondta ebben a korban siman belefer hogy nem erzed minden nap, a mehlepeny mellso fali, ami ugymond meg "felfogja" a rugasokat, lattam kisfiamat bukfencezni es semmit sem ereztem belole:) szoval ha vki ilyen kerdest tenne fel, nem hurrogas a valasz, hanem az, hogy megtortenhet, de ha szeretnel megnyugodni akkor menj el az orvoshoz, nem az hogy nyomas a doki es inkabb nem irom le a velemenyem rolad. kellemes babavarast mindenkinek!
Huh, inkább nem minositenem a jokivansagodat. Azt írtam, "Remelhetoleg nem lesz a kovetkezo kerdes ". En nem kívántam neked rosszat. Ritka rosszindulatú vagy. Remélhetõleg a gyerekedet nem erre neveled majd. Sajnálom, hogy hozzászoltam egyáltalán a kérdésedhez. Az intelligenciád értelmileg es érzelmileg is az értékelhetetlen tartományba tartozik.
A kérdező hozzászólása: hogy lehet ilyet irni? ha itt vagy anya vagy tudod mit jelent....vagy kene tudnod. Amugy felhivtam a dokimat es azt mondta a mehlepenyem elol van azert erzem alig alig, es semmi ok aggodalomra ebben a korban meg nem erosen pozicionalt, de menjek be ha meg szeretnek nyugodni.
A kérdező hozzászólása: Kedves valaszolok! Mivel eddig sem ereztem aktivan mozogni, csak kis rebbeneseket ezert tettem fel ama buta kerdesemet, hogy van e okom aggodni? Kedves elso, remelem te fogod feltenni legkozelebb a van e ertelme megszulnom a halott gyermekemet kerdesed
de akkor minek írod az off-odat. válaszoltál egy mondatban, ok, az egyéb véleményed és az offolásod meg senkit nem érdekel, valszeg a kérdezõt sem. és ez bunkóság. Igen, lehet agyon paráztatni valakit, de többen is írják, hogy ilyesmi elõfordul, nálam is volt ilyen, és semmi baj nem volt. el lehet vagy el kell menni dokihoz, aki megvizsgál, és akkor kiderül
Én azt nem értem miért kell rögtön ilyen bunkón válaszolni! Lehet semmi gond a babával, te meg rögtön az ördögöt a falra fested! Azért kedves kérdezõ, írd majd meg légyszi mi történt, mit mondott a doki, ha elmész! :)
Lehet hogy tényleg csak enyhébben mocorog mint eddig és azért nem érzed. Ennyi idõsen nekem is volt olyan, hogy 1-2 nap nem is éreztem mozogni, persze meg is ijedtem. De azért hogy megnyugtasd magadat menj el orvoshoz, az a biztos!
inkább ne is válaszoltál volna egyes"" -.-
Szerintem is csak olyan napja van meg itt vannak a frontok is , nem kell megijedni 20 hét fele nekem is volt olyan 1-2 napig nem éreztem , 2 hete érzem õt aktívabban hogy egész nap mocorog. Nekem pl 3 napja nem mozgott egész nap hanem csak reggel néha szerintem forontól volt. 23+3 hkm :)
Az elején a kérdezõ mellé álltam, de látva, hogy milyen kedves teremtés... Maradt volna csendben, csak nehogy visszaszálljon...


Két napja hányingerem van, megy a hasam és fáj a fejem egyfolytában. Mitől lehet? 20 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem elkaptál valami vírust,menj el a háziorvoshoz!

Szerintem elkaptál valami vírust, menj el a háziorvoshoz!

20 hetes terhes vagyok, mar egy hete megmozdult a magzat, demost mar eltelt masfel nap es meg nem ereztem hogy mozogna, ez termeszetes, vagy lehet hogy v. Mi gond van?

Legjobb válasz: Szia. Sajna nekem még nincs babám és így érdemleges válaszsem tudok adni de talán a terhesség témakörben nagyon sikerre találsz ott csak anyukák vannak és nem csak olyanok mint itt akik vágyunk rá... De õszintén kívánom hogy semmi baj ne legyen és sok boldogságot a picihez , nagyon irigyellek érte.

Szia. Sajna nekem még nincs babám és így érdemleges válaszsem tudok adni de talán a terhesség témakörben nagyon sikerre találsz ott csak anyukák vannak és nem csak olyanok mint itt akik vágyunk rá... De õszintén kívánom hogy semmi baj ne legyen és sok boldogságot a picihez , nagyon irigyellek érte.

20 hetes kismama vagyok és már második napja, hogy ég a gyomrom, ez mitől van?

Nem ettem semmi nehéz kaját amit?l égne, szénsavasat se iszom akkor mit?l lehet?

Legjobb válasz: Kaja nélkül is lehet emelkedett savszint!Kérj rá az orvosodtól gyógyszert vagy egyél háztartási kekszet!

Kaja nélkül is lehet emelkedett savszint!Kérj rá az orvosodtól gyógyszert vagy egyél háztartási kekszet!
Én is igy vagyok vele! Majd megpusztulok! Nekem semmi sem segít....remélem neked jobb lesz!
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, dokihoz hétfõn megyek igaz háziorvoshoz, megemlítem neki, de én nem igazán vagyok híve a gyógyszereknek. Hallottam már olyan mende-mondát is, hogy akkor is ég a kismamák gyomra ha a baba hosszú hajú, de ebbõl nem tudom mi az igaz:)
Elsõ válaszoló vagyok!Ez tényleg igy van, mindegyik gyerekem 10cm-es sûrû, hosszú hajjal született.Nekem a maalox segitett.Patikában kapható lötty, minden este 3napon keresztül ettem belõle és utánna egy jó darabig nem volt gondom.Kérdezd meg a dokidat, hogy eheted-e?Próbáld ki!
Hát a mende-mondáról csak annyit, hogy nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja!Viccet félretéve, azért ég az ember gyomra, mert a növekvõ méh nyomja a gyomrot felfele és nem tud olyan könnyen ürülni a gyomortartalom, ahogy elõtte.Akinek meg terhesség elõtt is voltak ilyen panaszai, annak a terhesség elõrehaladtával fokozódnak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, a dokinak megemlítem a dolgot, de ha ez természetes, akkor nem is olyan szörnyû, hiszen elsõ a baba:)
Én itt olvastam a neten, hogy hideg tejet kell inni. Én éjszaka nem tudtam aludni, annyira rossz volt és lefekvéskor egy pohár hideg tejjel zártam és TÉNYLEG JÓÓÓÓ! Egy próbát megér! :) 28hetes
A kérdező hozzászólása: Nem szeretem a tejet, de ittam egy pohárral és igen jobb volt tõlle:)
Magnéziumot szedsz?
A kérdező hozzászólása: Igen 2X2, vasat meg Elevit.
Szia.Ez jóslófájás.Szedj rá magnéziumot, én az 500mg/tablettából szedtem annó 6-7 szemet is naponta.Pihenj sokat, ha nem muszáj ne lépcsõzz, ne emelgess, és ne sétálj, álldogálj sokat.Pl nekem az autókázás is jóslófájásokat generált.Feküdj sokat.Én pl a jóslóim miatt a szextõl is el lettem tiltva a 22. héttõl, nekem akkortól jöttek a pocakkeményedések és a menzesz szerû görcsök, azaz a jóslók.
Utolsó vagyok: Mindenképp szólj errõl a védõnõdnek és az orvosnak!!
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszi a válaszokat. Holnap fel is hívom a védõnõmet. Persze a fiam Õ rugdossa folyamatosan a hasamat :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!