Találatok a következő kifejezésre: 20 hetes vagyok és vannak (33 db)

20-hetes vagyok és még nem érzem a babám Meddig várjak még? Mikor fog már mozogni vagy valami baj van?

Nem hiszem el.20-hetes vagyok és még nem érzem a babám pedig(MÁSODIK BABA)mostmár ténleg agodom pedig az uh-nagyon mozgott miért van ez igy??????

Legjobb válasz: Mikor voltál utoljára UH-on?Nem kell feltétlenül rosszra gondolni,lehet,hogy miután megkapod a válaszokat rácáfol a kis huncut és beindul.Én a helyedben még olyan 1-2 hétig nem aggódnék.Én sem érzékelem olyan intenzíven,mint már ennyi idõsen az elsõnél volt/18 hetes/,de szerintem a hasfalam sem olyan vékony már,mint anno.Ne értsd félre,nem vagyok kövér,de pl. a szívhangot is nagyon nehezen találja a védõnõ é azt mondta,ez azért van.Szóval ne aggódj,ha röviddel ezelõtt az UH-on minden rendben volt,nem elõírásszerû,hogy második gyereknél hamarabb kell érezni.Különben a terhességi héttel,hogy állsz ,nincs elszámolva,ezelatt azt érem,hogy nem-e fatalabb a baba."Papírforma szerint már én is 20hetes lennék,de most derült ki 4D-en,hogy még csak 18!

Mikor voltál utoljára UH-on?Nem kell feltétlenül rosszra gondolni, lehet, hogy miután megkapod a válaszokat rácáfol a kis huncut és beindul.Én a helyedben még olyan 1-2 hétig nem aggódnék.Én sem érzékelem olyan intenzíven, mint már ennyi idõsen az elsõnél volt/18 hetes/, de szerintem a hasfalam sem olyan vékony már, mint anno.Ne értsd félre, nem vagyok kövér, de pl. a szívhangot is nagyon nehezen találja a védõnõ é azt mondta, ez azért van.Szóval ne aggódj, ha röviddel ezelõtt az UH-on minden rendben volt, nem elõírásszerû, hogy második gyereknél hamarabb kell érezni.Különben a terhességi héttel, hogy állsz , nincs elszámolva, ezelatt azt érem, hogy nem-e fatalabb a baba."Papírforma szerint már én is 20hetes lennék, de most derült ki 4D-en, hogy még csak 18!
Szerintem el kellene menned Nõgyógyászhoz! Nem kell aggódni, lehet majd a 23. - 25. héten fogod csak érezni! A nõgyógyász többet fog segíteni!
Szia! Tudom, hogy egy kivülálló könnyen beszél, de próbálj megnyugodni. Ha az ultrahangon láttad, hogy szépen mocorog, akkor egészen biztos nincs semmi baj! Mi nõk rengeteget változunk két várandóság között és valljuk be, nincs két egyforma baba. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan a te kis pocaklakód is jól vehetõ jeleket küld majd neked. Kitartás! Szeretettel: Éva
A kérdező hozzászólása: multhéten kedden voltam UH-és mozgot a baba

Szült valaki mostanában a szekszárdi kórházban? Mi a véleményetek a dokikról? Kinek milyen tapasztalatai vannak róluk? 20 hetes vagyok, és nem tudom, hogy megéri-e orvost fogadni.

Legjobb válasz: Dr. Bakó Bélát nyugodt szívvel tudom ajánlani neked. Nagyon jó orvos. Kicsit szétszórt, sok a betege, de jó szakember, és biztos, hogy csak normálisan tud beszélni mindenkivel. Magánrendelõje is van Szekszárdon és a kórházban is rendel. Boldog babavárást!

Dr. Bakó Bélát nyugodt szívvel tudom ajánlani neked. Nagyon jó orvos. Kicsit szétszórt, sok a betege, de jó szakember, és biztos, hogy csak normálisan tud beszélni mindenkivel. Magánrendelõje is van Szekszárdon és a kórházban is rendel. Boldog babavárást!
Én dr. Kõszegi Lászlót ajánlanám. Nála szültem az elsõt is és hamarosan a másodikat is. Egyébként aki nem fogadott orvost az se panaszkodott, az orvosok nagy része nagyon rendes. Nekem csak eggyel volt problémám (de sajnos neki a nevét sem tudom) a többiek mindig nagyon segítõkészek voltak
Szia! Igaz nem szekszardon szultem meg a babocam hanem pesten, de szekszardi vagyok. Mikor otthon eltem oda jartam mindig orvoshoz. Nekem Dr. Komaromi- Fulop Zoltan aki nagyon szimpatikus doki es o tudnam ajanlani. Azt nem tudom van e magan eendeloje , de a korhazban szokott rendelni. Ha kell meg a telefonszama is megvan. Ha veletlenul haza koltozunk es ujra terhes lszek akkor tuti o lesz az orvosom nekem.Illetve meg jo es aranyos Dr. Bako bela is. Az ottani orvosok zome normalisan all a pacienseihez.

Olyan szépen telnek a napjaim, de mikor bele gondolok, hogy 20-hetes vagyok és még mindig nem érzem a babám aktiv mozgását, akkor elszomorodok nagyon.csak ez a gondolat agaszt! Miért van ez igy?

mindig olyan szépen telnek a napjaim.fözök,mosok,takaritok boldog vagyok nagyon jól érzem magam.de mikor bele gondolok,hogy 20-hetes vagyok és még mindig nem érzem a babám aktiv mozgását akkor elszomorodok nagyon.oké szoktam érezni bels? csikit gondolom az ? de másnakmár olyan hamar mozog a baba.akkor mi lehet a baj??????hiába modják,hogy feküdjek hasra és várjak nekem az sem segit.

Legjobb válasz: Szia. Ha jársz orvoshoz és nem mondott semmi aggasztót, akkor teljesen megnyugodhatsz. Az én fiam alig mozgott, késõbb is csak este 1 órát. Egészségesen született, most két éves és örökmozgó. A lányom viszont állandóan mozgott, mindenki más már a fogantatástól. Errõl van szó, nem másról.

Szia. Ha jársz orvoshoz és nem mondott semmi aggasztót, akkor teljesen megnyugodhatsz. Az én fiam alig mozgott, késõbb is csak este 1 órát. Egészségesen született, most két éves és örökmozgó. A lányom viszont állandóan mozgott, mindenki más már a fogantatástól. Errõl van szó, nem másról.
Szia, ha az orvos szerint jól vagytok, akkor ne aggódj.Eleinte nekem se akart mocorogni, vagy csak én nem éreztem.Biztosan még sok a helye, és ezért nem érzed olyan intenzíven.Nálam bevált az hogy hanyatt feküdtem és akkor jobban éreztem.De persze kaja után:-) És mondjuk én nagyon sokat beszéltem hozzá..."bekopogtam" õ visszarúgott, mikor reggel, elõször éreztem, köszöntem neki...most ez így hülyén hangzik, de én a szülést is lebeszéltem vele...és csak pár órát csúsztunk meg :-), de azt is csak azért mert nem akartam tágulni. Nyugalom, fog még olyanokat bokszolni mint a fene
23 hetes voltam mikor határozottan éreztem õ az.És még utána is voltak napok, hogy egy kicsit lustább volt.Hasra ne feküdj.Viszont nagyon szeretik a kisbébik a gyümölcs leveket, ha ezt iszom, nagyon örül.Örülnek még az édességeknek, mert emelkedik a vércukor szint ami teteszik nekek.Tedd ezt és feküdj az oldaladra.Nekem mindig hatásos.Vagy hanyatt és figyelem, van, hogy mozog a hasam és én nem éreztem belõlle semmit.
Nekem egészen a 28-30. hétig csak akkor éresztem, hogy mocorog a babám, ha a hátamra feküdtem. Most meg már majd szétrúgja a hasamat és iszonyú fura formákat vesz fel azáltal a hasam. Én egy kicsit pocakos voltam terhesség elõtt is. Függ egyébként még a mozgás érzékelése attól, hogy hol tapadt meg a méhlepény. A barátnõmnek alul, ezért már a 14. héten érezte a babája bugyborékolását, a 18. hét körül meg már táncot járt a pocakja. Ne aggódj! Vicces hetek elé nézel még! :)


17 hetes vagyok és van 1-2 kg plusz rajtam. Sokak szerint a 20. hétig nem is szabad hízni semmit, mert utána nem lehet megállítani. Nem korai még ez?

Legjobb válasz: Én 16hetes vagyok és 2kg-ot hiztam.Ugy,hogy alig eszem valamit,mert mindentöl undorodom.Szinte csak gyümölcsöt.Én valahol azt olvastam a 10.héttöl már hiznak a kismamák 1-2kg-ot.

Én 16hetes vagyok és 2kg-ot hiztam.Ugy, hogy alig eszem valamit, mert mindentöl undorodom.Szinte csak gyümölcsöt.Én valahol azt olvastam a 10.héttöl már hiznak a kismamák 1-2kg-ot.
Na azt adja meg az Úristen hogy engem letoljon valaki (védõnõ) ha híznék.12 hetes leszek lassan, de már fogytam 5 kilót merthogy hányok.Nem tudok jóízûet enni mint régen és a védõnõ kérdezte mit eszek mondtam ettem dobozos pudingot, banánt, saját készítette házi szörpöt szénsavas ásványvízzel, na mindegyikre azt mondta:ezzel vigyázni kell mert sok benne a cukor.na nem mondtam erre neki semmit de örüljön neki hogy egyáltalán valami lement és nem jött vissza.Szóval ebbõl kifolyólag azt gondolom akár alkati kérdés akár kicsit jóízûebben eszel ne vonj meg magadtól semmit, ne legyél éhes csak azért mert "megindultak a kilók" ez nem annyira durva szerintem durva az elnne ha az egészségedet befolyásolná.na ez nem az. boldog babavárást
Én a 20.hétig híztam 8 kilót, azóta viszont csak 2-t, most vagyok 31 hetes. Ne izgasd ezen magadat! Üdv
Ez hülyeség, hogy félidõig nem is szabad hízni! Hisz már akkor 2 kg-ot kitesz a kicsi, a méhlepénnyel és a vízzel együtt! 5 kg a 20. hétig teljesen normális!
jó hogy hízol, hiszen nõ a méhed, nõ a baba, nõ a magzatvíz mennyisége stb.... az még semmi amit híztál. nyugi. 4 hónapos kisfiú anyukája
Szerintem ez sok mindentõl függ. Lehet alkati kérdés is. Én a terhesség elõtt napi 12 órát "sétáltam" a munkahelyemen. A terhességem elejétõl táppénzen vagyok, mert veszélyeztett lettem. Csak fekvés pihenés kevés séta volt megengedve. 2 hét semmittevésnek köszönhetõen 2 kg jött rám, (8.héten) pedig alig ettem vmit. A védõnõm jól le is tolt érte, de azóta stagnál ez az állapot.
Ne légy ennyire szigorú magadhoz. Azért 1-2 kg pluszra még nem mondanám, hogy 'megindultak a kilók'. Az tény, hogy a 20. hét után még jobban oda kell figyelni, mert akkor gyorsabban el lehet hízni. 22 hetes kismama (2, 5 kg plusszal)
Ez nem így van. Én már az elsõ hónapokba is híztam. Igaz nagy részt víz volt. Ne aggódj ez teljesen normális már, hogy 1-2 kg felmegy. Utána majd még jön ahogy a baba testsúlya nõ.
Szia Tdom milyen érzés a kilókat megszokni...engem is kicsit zavar az én gyarapodásom, de hidd el a tied semmi! Teljesen normális. Én a 23 héten 6 kg nál tartok...és a 18. hétig 4 kiló volt rajtam...szóval ne izgulj. Amit kívánsz egyél, mert a babaódnak is kell, de persze mértékkel. (ez a legnehezebb :) Boldog babavárást 23hetes kismama
szia! én 26 hetes vagyok és 8 kg-nál tartok, pedig vigyázok, próbálok változatosan enni, és nem sokat csak annyit amennyi épp jólesik.Lesz majd egy idõszak amikor megkívánsz dolgokat, és véleményem szerint ilyenkor ezeknek nem szabad ellenállni! az hogy ki mennyit hízik rajta és az alkatán múlik, de nem hiszem, hogy lenne rá szabály hogy kinek mennyit szabad felszednie.a legfontosabb, hogy a szervezeted és a baba megkapja ami ilyenkor neki kell!! boldog babavárást neked
Ezeket az okos védõnéniket valahol külön kitenyésztik???? Én 32 hetes vagyok és 9kilónál járok, ennek a fele kb a félidõig jött föl... Mindig azt eszem amit megkívánok, legyen az puding, csoki, zizi, gyümölcs, fehérkenyér, péksüti, kóla, fagyi és a többi. A cukrom 4, 7, a koleszterin meg 4, 5, nem vizesedem, a babó meg szép kis "pufók"! Ja és elevitet is szedek. Szerintem a szervezeted tudja mi kell nektek! Nyugodtan egyél azt amit kívánsz! Mindenkinél alkatilag más, hogy mikor és mennyi kg. jön föl, de ez majd a szoptatás alatt úgyis lemegy! Boldog babavárást!

Esett át valaki lepkehimlőn terhessége alatt? 20 hetes vagyok és olyan tüneteim vannak, de ma megyek orvoshoz. Ha volt valakinek egészséges babát szült?

Legjobb válasz: Ez az alapvetõen ártatlan vírus azonban veszedelmessé válhat a magzat számára, ha a várandós fertõzõdik meg. Ilyenkor 30 % esély van arra, hogy a magzat elkapja az anyától a betegséget, a placentán keresztül megfertõzõdik. A terhesség elsõ hónapjaiban ez vetéléshez vezethet. A várandós tünetei eltérhetnek a megszokottól. Egy hirtelen fellépõ anyai vérszegénység hátterében is lehet ez a parvoB19 fertõzés. Egy tanulmányban, ahol a B19 fertõzött terhes nõket vizsgálták, azt tapasztalták, hogy a nõk 84%-a, aki eljutott a terhesség végéig, egészséges gyermeket hozott a világra és ezeknél a gyermekeknél a késõbbiekben sem tapasztaltak fejlõdési problémákat.

Ez az alapvetõen ártatlan vírus azonban veszedelmessé válhat a magzat számára, ha a várandós fertõzõdik meg. Ilyenkor 30 % esély van arra, hogy a magzat elkapja az anyától a betegséget, a placentán keresztül megfertõzõdik. A terhesség elsõ hónapjaiban ez vetéléshez vezethet. A várandós tünetei eltérhetnek a megszokottól. Egy hirtelen fellépõ anyai vérszegénység hátterében is lehet ez a parvoB19 fertõzés. Egy tanulmányban, ahol a B19 fertõzött terhes nõket vizsgálták, azt tapasztalták, hogy a nõk 84%-a, aki eljutott a terhesség végéig, egészséges gyermeket hozott a világra és ezeknél a gyermekeknél a késõbbiekben sem tapasztaltak fejlõdési problémákat.
Pont 12 hetes voltam, amikor a nagylány hazahozta az oviból. Belázasodtam és én is nagggyon paráztam. SEnki nem tudott választ adni a kérdéseimre ezzel a dologgal kapcsolatban. De a lényeg, h makk egészséges kislányt szültem!!!!!! Ne idegeskedj, legalábbis próbálj meg nem idegeskedni, aggódni!!!!
A kérdező hozzászólása: Most voltam bõrgyógyásznál és nem lepkehimlõ, hanem valami vírusos fertõzés után jöhetett ki. Megnyugtatott, hogy ártalmatlan a magzatra, csak calcimuskot és kenõcsöt kaptam rá. Az igaz, hogy a múlt héten lázas voltam egy napig és enterális panaszaim voltak. Úgy néz ki ez annak még az utórezgése. Az arcom félelmetesen nézki, nem gondoltam volna, hogy egy vírusos gyomorrontás ilyet okozhat! Köszönöm a válaszokat!

Hol vásároltok vagy fogtok a születendő babának? 20 hetes vagyok és már nézelődök de még nem vettünk semmit. Vannak jó olcsó boltok? Nem akarok használt dolgokat.

Legjobb válasz: Mi ruhákat a hipermarketekben vettünk (Cora, Tesco) jóval olcsóbbak voltak, mint egyes bababoltokban. Babakocsit, hordozót használtan vettünk az egyik ismerõsünktõl.

Mi ruhákat a hipermarketekben vettünk (Cora, Tesco) jóval olcsóbbak voltak, mint egyes bababoltokban. Babakocsit, hordozót használtan vettünk az egyik ismerõsünktõl.
A kérdező hozzászólása: Nahát, megnéztem, és még közel is van viszonylag hozzánk :) Akkor a legtöbb dolgot ott fogjuk megvenni, mert tényleg nagyon jó! Bár olyan babakocsit nem látok amilyet kinéztünk, de kiságy is van amilyet szeretnénk! Nagyon jó! :)
http://www.babaholmiolcson.hu/ HA elmész ebbe a boltba akkor nagyon sok babakocsi van ami nincs fent a neten! Érdemes elmenni Ruhákba nagyon jók a C&a-ak. a negyedik gyerek nyúzza és egyesem ment tönkre. Én erre esküszöm.
http://www.babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=mind&akcio=1 Mi mindent itt vettünk meg, szuper áron!!!!! Kedvesek és segítõkészek, a választék óriási!
Szia! Ami a babakocsit illeti mi a brendonban néztük ki a quinny buzzt, azt hiszem 117 ezer volt. Gondoltam máshol hátha olcsóbb, úgyhogy beütöttem a keresõbe és egy csomó oldalt megnéztem. Sok helyen 130-ért árulták, volt ahol 138-ért, aztán az elefáni bababoltban csak 100 volt. Szerintem te is írd be a google-be, aamit szeretnél és nézelõdj, ha van idõd!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mégegyszer, azóta is azt nézem és igazság szerint tényleg szinte mindent meg tudunk itt venni! Egyedül a babakocsit nem itt fogjuk, meg max ruhát nem nagyon mert úgyis kapunk, öröklünk... de azért lehet nem tudom majd megállni. :) Sok sok boldogságot Nektek! :)
Örülök, h tudtam segíteni!!! Minden jót és sok boldogságot:) )
Bocs, h "idepofátlankodok", neten én is ezt a helyet néztem ki, és megnyugodtam, hogy tényleg jó és ami a legfontosabb h nem drágák! :) ) Amúgy a Tesconak sztem nagyon jók a babaruhái, én ott nézegettem és nem is drágák, mi tutira ott fogjuk azokat megvenni! 22 h. pocis :)
Ruhákat a C&A-ban is ki lehet fogni egész jó akcós áron (bodykat, rugikat).
A kérdező hozzászólása: A tesco-t én is néztem már, ruhák tényleg jók és jó áron, 100%-os pamut, ami fontos. Légzésfigyelõ és ilyenek?
http://www.babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=mind&akcio=1 Mi itt vettünk meg mindent. csak új cuccok vannak és nagyon olcsó. Rengeteget spóroltunk hogy felmentünk, pedig messze lakunk!
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon szuper! Köszönöm! :) Ezek új dolgok?
Sziasztok! Utsó válaszolónak! Ez a babholmi olcsón itt új cuccok vannak????? Köszi.
"utolsó" vagyok. Persze, itt minden új, és állítom, h a legjobb hely.Én rengeteg boltot, áruházat megnéztem és ez volt a legjobb árban, választékban. Mindenbõl van raktáron bõven, minden méretben, színben..stb. Babakocsiból pl.mindegyikbõl 3-4 féle szín és típus.Ráadásúl amiért nekem nagyon bejött, h nem kellett semmit rendelni, meg várni rá, hanem lement a raktárba az eladó és mindent meg tudtunk venni. Mi ahogy írtam a babakocsitól a kiszoknin keresztûl a mellszívót, légzésfigyelõt, egyszóval tényleg mindent ott vettünk. A végén mikor fizettünk, elkerekedett a szemünk, mert a duplájára számítottunk-ahogy más boltok árait néztük. És még ajándékot is kaptunk:) ) Szóval ajánlom nektek! Jó vásárlást:)

20. hetes vagyok és enyhén viszkető égő panaszaim vannak, a dokim vizsgálat nélkül azt mondta hogy canesten kombi. Mit adnak erre?

A másik hogy nem korai ha már elkezdett a lábam és egy kicsit az ujjaim is dagadni, nem nagyon de én aggódom hogy nem e túl korai. Mi lesz még...

Legjobb válasz: ha a doki azt mondta használd azt.bocsi de talán a dokira kéne hallgatni nem idegennek.

ha a doki azt mondta használd azt.bocsi de talán a dokira kéne hallgatni nem idegennek.
Keresgélj a kérdések között, mert már sokan kérdezték, hogy mit lehet tenni a vizesedés ellen. A viszketõ, égõ érzés pedig egyértelmûen gombás fertõzés, nem te vagy az egyedüli ilyen panaszokkal. Használd a canestent, és nem lesz késõbb probléma a gomba miatt.
szia nekem mind a kettõ csöppömnél havonta kellett gomba elleni kupot használnom hozzám rettenetesen ragaszkodtak ez a kis dögök de szülés után elmúlt nekem a pevaryl g kúp jött be, azt is lehet recept nélkül venni a babáknak semmi bajuk nem lett tõle mindeggyikkel ráhúztam 6 napot

20 hetes vagyok, most voltam a dokinál, és azt mondta, kicsit nyitva van a méhszáj. Volt már így valaki?

Kaptam magnéziumot, meg azt mondta, lehet azért is, mert nem első baba, de azért most egy kicsit beparáztam...megnyugtatnátok? Mindenféle választ nagyon köszönök!

Legjobb válasz: A kicsit mit jelent?? Értéket nem közölt veled??? Nekem 35 hetesen mondtak 2100 at... És szintén magnézium... Magneb6-ból 3x2, amit én le cseréltem magnerotra a magasabb magnézium tartalom miatt, de már abbahagytam szedést. Te melyiket szeded, és mennyit írt ki neked? Nem lesz semmi baj, csak pihenj sokat, és szedd mag.-ot :) Egy kis fiú anyukája és 36+6 hetes km

A kicsit mit jelent?? Értéket nem közölt veled??? Nekem 35 hetesen mondtak 2100 at... És szintén magnézium... Magneb6-ból 3x2, amit én le cseréltem magnerotra a magasabb magnézium tartalom miatt, de már abbahagytam szedést. Te melyiket szeded, és mennyit írt ki neked? Nem lesz semmi baj, csak pihenj sokat, és szedd mag.-ot :) Egy kis fiú anyukája és 36+6 hetes km
A kérdező hozzászólása: Hát a méhszáj vizsgálatnál 3000 helyett most 3100 van írva, és a gyógyszertári magnéziumból kell 3x1-et szednem.
Nekem 18 hetesen a méhnyakam kezdett rövidülni, 28 hetesen meg már 2100-at írt be.Most 32 hetes vagyok egyenlõre még maradt.Pihennem kell sokat, és bízom benne hogy még 5 hétig kihúzzuk.
Szerintem sok sok pihi, és magnézium és semmi baj nem lesz :) Elsõ voltam
Szia. Nekem a 20-dik héttõl 2100 volt az értékem. Szedtem rá amit felírt magnéziumot, pihenni szinte nem is tudtam a két fiam mellett, kiírt napon szültem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, nekem sem egyszerû a pihenés a fiam mellett, de azért megpróbálok jobban odafigyelni!

Miért van az hogy ha állok akkor olyan feszesnek érzem a pocim, feszül, olyan mintha folyamatosan keményedne, de amint lefekszem, vagy leülök akkor már puhának érzem és nem feszül? 20 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia.Nekem is pont így van.Én 27 hetes vagyok.Én is szeretném tudni hogy miért van.Lehet hogy ahogy felállunk, akkor ugye a súly áthelyezõdik, és azért. Más nem jut az eszembe.

Szia.Nekem is pont így van.Én 27 hetes vagyok.Én is szeretném tudni hogy miért van.Lehet hogy ahogy felállunk, akkor ugye a súly áthelyezõdik, és azért. Más nem jut az eszembe.
Sziasztok!21 hetes vagyok és csatlakozom a "csapathoz". Ugyan ez a tapasztalatom van.Ötletem sincs, hogy mitõl van.Én is szedem a magne B6-ot, de nem veszek észre változást:( Na hátha jön valaki és lesz valami jó ötlete:)
Szia(sztok)! Dettó így vagyok én is. Eddig nem nagyon éreztem ezt, csak egy kis ideje figyeltem rá fel. 21+4 hetes vagyok. Szerintem is az lehet amit az elsõ kismami írt le, hogy a súly átrendezõdik. Gondolom már nálunk is egyre növekszik a baba és ezért lehet. Mindenesetre én szedem a Magne B6-ot, hátha segít... Sok boldogságot Nektek!
En ugyanigy voltam a 25 het korul. Mindig olyan erzesem volt h kiszakad a hasam, annyira feszitett. De nem kemenykedett be. A has es a meh tagul az egyre nagyobb babatokhoz. Lanyok, tudom h nagyon reklamozzak a Magne B6-t, de ne azt szedjetek...Beres Magnezium v siman magnesium citrici-t, abban sokkal tobb magnezium van, es jobban felszivodik. Kemenykedes, gorcsnel lehet szedni, de addig nem erdemes. Sok boldog babavarast, 37hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Már most hál istennek elmult ez a feszülõ érzés, úgy látszik csak reggel jön elõ.Nektek a nap melyik szakaszában fordul elõ inkább?

20 hetes terhes vagyok és vannak napok amikor többet és van amikor egész keveset (bár gondolom ezt a kánikulát Õ is másként viseli). Már azt is éreznem kellene, hogy megfordul?

20 hetes terhes vagyok és vannak napok amikor többet és van amikor egész keveset (bár gondolom ezt a kánikulát Õ is másként viseli). A párotok érzi már ha a pocitokra teszik a kezüket? Ma megijesztett egy kismama, hogy már azt is éreznem kellene, hogy megfordul!? De szerintem én csak kapálódzást érzek.

Legjobb válasz: Dehogy kéne még érezned hogy megfordul! Konkrétan még nem érzed csak hogy csinál vmit. Nekem is össze vissza van, van hogy napokig alig mozog, utána meg beindul. a melegben nekem is kevesebbet mozog. Nekem már érzi a párom egy egy rúgást:) 21 hetes kismama

Dehogy kéne még érezned hogy megfordul! Konkrétan még nem érzed csak hogy csinál vmit. Nekem is össze vissza van, van hogy napokig alig mozog, utána meg beindul. a melegben nekem is kevesebbet mozog. Nekem már érzi a párom egy egy rúgást:) 21 hetes kismama
Én is 20 hetes vagyok, és én pár hete már érzem a babát, szinte minden nap érzem, hogy mozog, de hogy megfordul, azt nem, csak hogy kaparászik, kopogtat, nyomkod, meg ilyenek. Nagyon jó :) és érdekes, kánikula ide vagy oda, ma nagyon sokat mozgott. Talán mert egész nap jó zenét hallgattam? :) És a párom érzi, bár õ nem olyan erõsen, ha a hasamra teszi a kezét. Boldog babavárást!
Én 20 hetesen éreztem elõször a baba mozgását, a párom 24 hetesen. Most 35 hetes vagyok állandóan nyomja magát hullámzik a hasam de fogalmam sincs mikor fordul meg. Pedig már megtette egy párszor, de ezt csak Uh- n láttam.Hol fejfekvéses, hol farfekvéses :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!