Találatok a következő kifejezésre: 20 hetes vagyok és pár napja (2 db)

20 hetes kismama vagyok és pár napja nagyon erős a folyásom, de teljesen normális a szine, szaga. Ez normális?

Legjobb válasz: Igen, ne aggódj, ez teljesen normális. Ilyenkor azt szokták javasolni, hogy használj tisztasági betétet, úgy nem annyira kellemetlen ez a probléma. Gond akkor lenne, ha a szagában vagy a színében lenne változás. További kellemes, babavárós hónapokat kívánok!

Igen, ne aggódj, ez teljesen normális. Ilyenkor azt szokták javasolni, hogy használj tisztasági betétet, úgy nem annyira kellemetlen ez a probléma. Gond akkor lenne, ha a szagában vagy a színében lenne változás. További kellemes, babavárós hónapokat kívánok!
Szia! Igen, a terhesség alatt a megnövekedett folyásmennyiség teljesen normális. Ráadásul egy hasonló kérdésre itt valaki azt válaszolta, hogy még a szoptatási idõszakban is számítani kell rá... Nekem is van, úgyhogy én minden nap tisztasági betétet használok, így elviselhetõ. Üdv.: 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen most legalább megnyugodtam.

Mit jelent ha 17-20 hetes vagyok pontosan nem tudják és sokat mocorog a babám? Pár napja elkezdte és mindig érzem

Persze nekem ez jó!De esetleg nincs e valami rossz jelentése...hogy nyugtalan vagy ilyesmi? vagy természetes?

Legjobb válasz: Szia Ne felj amig az orvosok rendben talalnak mindent addig minden oke.Az viszont,h sokat mocorog a babod nagyon jo,de szerintem akkor Te inkabb a 20 hethez lehetsz kozelebb,h tenyleg ennyire erzed Ot. Gratulalok a babahoz.

Szia Ne felj amig az orvosok rendben talalnak mindent addig minden oke.Az viszont, h sokat mocorog a babod nagyon jo, de szerintem akkor Te inkabb a 20 hethez lehetsz kozelebb, h tenyleg ennyire erzed Ot. Gratulalok a babahoz.
Szerintem is közelebb lehetsz a 20hoz, és az a jó, ha mocorog. http://www.timmermann.hu/ nekem ez napra pontosan(UH alapján is ue jött ki)kiszámolta.
A "sokat mocorog" relatív dolog mert valószínûleg nincs viszonyítási alapod. Vannak aktívabb és lustább gyerkõcök már ilyenkor is. És függ attól, hogy tapadt me, milyen hasfalad meg ilyenek. Én betöltött 18. hét után kezdtem érezni és onnan minden nap egyre többször. Aztán vannak nyugisabb napjai, amikor csak egy-egy döf. De volt, hogy UH-n látszott, hogy mocorog és egyáltalán nem éreztem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!