Találatok a következő kifejezésre: 20 hetes vagyok és pár (4 db)

Mit jelent ha 17-20 hetes vagyok pontosan nem tudják és sokat mocorog a babám? Pár napja elkezdte és mindig érzem

Persze nekem ez jó!De esetleg nincs e valami rossz jelentése...hogy nyugtalan vagy ilyesmi? vagy természetes?

Legjobb válasz: Szia Ne felj amig az orvosok rendben talalnak mindent addig minden oke.Az viszont,h sokat mocorog a babod nagyon jo,de szerintem akkor Te inkabb a 20 hethez lehetsz kozelebb,h tenyleg ennyire erzed Ot. Gratulalok a babahoz.

Szia Ne felj amig az orvosok rendben talalnak mindent addig minden oke.Az viszont, h sokat mocorog a babod nagyon jo, de szerintem akkor Te inkabb a 20 hethez lehetsz kozelebb, h tenyleg ennyire erzed Ot. Gratulalok a babahoz.
Szerintem is közelebb lehetsz a 20hoz, és az a jó, ha mocorog. http://www.timmermann.hu/ nekem ez napra pontosan(UH alapján is ue jött ki)kiszámolta.
A "sokat mocorog" relatív dolog mert valószínûleg nincs viszonyítási alapod. Vannak aktívabb és lustább gyerkõcök már ilyenkor is. És függ attól, hogy tapadt me, milyen hasfalad meg ilyenek. Én betöltött 18. hét után kezdtem érezni és onnan minden nap egyre többször. Aztán vannak nyugisabb napjai, amikor csak egy-egy döf. De volt, hogy UH-n látszott, hogy mocorog és egyáltalán nem éreztem.

20 hetes kismama vagyok és pár napja nagyon erős a folyásom, de teljesen normális a szine, szaga. Ez normális?

Legjobb válasz: Igen, ne aggódj, ez teljesen normális. Ilyenkor azt szokták javasolni, hogy használj tisztasági betétet, úgy nem annyira kellemetlen ez a probléma. Gond akkor lenne, ha a szagában vagy a színében lenne változás. További kellemes, babavárós hónapokat kívánok!

Igen, ne aggódj, ez teljesen normális. Ilyenkor azt szokták javasolni, hogy használj tisztasági betétet, úgy nem annyira kellemetlen ez a probléma. Gond akkor lenne, ha a szagában vagy a színében lenne változás. További kellemes, babavárós hónapokat kívánok!
Szia! Igen, a terhesség alatt a megnövekedett folyásmennyiség teljesen normális. Ráadásul egy hasonló kérdésre itt valaki azt válaszolta, hogy még a szoptatási idõszakban is számítani kell rá... Nekem is van, úgyhogy én minden nap tisztasági betétet használok, így elviselhetõ. Üdv.: 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen most legalább megnyugodtam.

20 hetes kismama vagyok, és csalódva tapasztalom, hogy a párom egyáltalán nem kíváncsi a baba mozgására, és egyáltalán semmire, ami vele kapcsolatos. Ez változik majd, vagy így marad?

Legjobb válasz: Szia! Biztos csak megijedt, vagy csak most realizálta, hogy mi is történik ott bent....Biztos vagyok benne,hogy meg fog változni igen hamar. Tudod nekik is fel kell dolgozniuk ezt az élményt valahogyan. Persze nagyon nehéz türelmesnek lenni a párunkkal, mert ilyenkor még több szeretetre van szükségünk és figyelemre, és gondolom megosztanád vele ezt az élményt. Ne aggódj hamarosan Õ fog rákérdezni, hogy megfoghatja-e a pocakodat. Minden jót kívánok és szép bébivárást! 24.hetes mami

Szia! Biztos csak megijedt, vagy csak most realizálta, hogy mi is történik ott bent....Biztos vagyok benne, hogy meg fog változni igen hamar. Tudod nekik is fel kell dolgozniuk ezt az élményt valahogyan. Persze nagyon nehéz türelmesnek lenni a párunkkal, mert ilyenkor még több szeretetre van szükségünk és figyelemre, és gondolom megosztanád vele ezt az élményt. Ne aggódj hamarosan Õ fog rákérdezni, hogy megfoghatja-e a pocakodat. Minden jót kívánok és szép bébivárást! 24.hetes mami
De jó! Örülök nektek:) /2.voltam/
Valószínûleg hasonló párod lehet mint nekem, mármint az én párom egyébként is nehezen mutatja ki az érzelmeit. Én is úgy érzem, hogy nem érdekli a baba, de azt hiszem nem errõl van szó. Egyszerûen õ még nem fogja fel, hogy van. Azt hiszem látniuk kell a babát élõben, megszületve, ahhoz, hogy beleszerelmesedjenek. Szerintem ne izgulj ezen, hidd el, ha megszületik a babó, akkor nagy-nagy szerelem lesz az övéké is.
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm a válaszokat. A 19. héten voltunk 4d-s uh-n, ami ismét csak rám volt hatással, nem vettem észre, hogy azon kívül, hogy elõször volt ilyenen, megérintette volna. Azóta én mindig magam elõtt látom a babát, nem gyõzök hozzá beszélni, dícsérni, símogatni. Megkérem, hogy este megnyugtatás képpen jelezzen anyának, hogy jól van, rúg egy finomat, persze majd el olvadok, máris olyan szeretettel vagyok irányába, hogy ki sem lehet ezt fejezni. A páromnak viszont semmi nem érdekes, nem akarja megfogni, nem érdeklik a nevek, nem hajlandó tudomást sem venni róla. Pedig 2 éve akarjuk nagyon Õt, és rettenetesen rosszul esik.
A kérdező hozzászólása: Szia! Minden megváltozott, rajonganak egymásért, a kicsi 10 hónapos lányom és Ö. Valóban nem tudta beleélni magát a terhességbe, és még az ici pici csecsemõkorban is voltak nehézségeink, de mióta "babás lett " a pici, azóta sokat foglalkozik vele, nagyon szeretik egymást, egyszóval most olyan amilyenrõl álmodtam..-) Köszönöm az érdeklõdést! :-))))
azóta mi a helyzet?
hidd el õ arra tartogasa az elolvadást amikorra meglátja a babát.hidd el akkor tuti elolvad.
Nekem van egy ismerõsöm, aki szintén errõl panaszkodott. Az apuka nem foglalkozott a kicsivel, nem simogatta a pocakot, nem beszélt hozzá, szinte figyelmen kívül hagyta, hogy terhes a felesége. Aztán egy reggel arra ébredt a kismama, hogy az apuka csendben beszél a pocaknak. :) Lehet, hogy rettentõen fél, és nem meri kimutatni az érzelmeit, vagy csak egyszerûen nem tudja még átérezni, hogy apa lesz. Bízok abban, hogy egy idõ után boldogan fog beszélni a pocakodhoz, és fogja simogatni. 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: ok! :-))
Nekem akkor fogta fel igazán amikor bejött velem az 12 hetes ultrahangra, és látta az izgõ-mozgó kisfiúnkat:) Csábítsd el egyre, szerintem hatásos! Boldog pocakosodást!
A kérdező hozzászólása: A próféta szóljon belõled! Kicsit félek attól, hogy akkor meg jön az ilyenkor szokásos, miszerint az ilyen pici gyerekekekkel a férfiak nem tudnak még mit kezdeni..... No de nem akarok ennyire pesszimista lenni, hátha mégsem...
Neki nincs semmi testi kapcsolata a babával, nem úgy mint neked. Hidd el, legkésõbb amikor megszületik, akkor kíváncsi lesz rá, és ráadásul õ lesz a világon a legbüszkébb apuka. De egyébként szerintem is segítene, ha részt venne egy ultrahangon és láthatná! Vagy amikor már látszódni fog kívülrõl, ahogy a pocakod jön-megy. Üdv, 31 hetes kismami
19:39-es vagyok: Hé nem elszomorodni! Tényleg bízz a párodban, meg magadban is (valamiért csak magad mellé választottad)! Lehet, hogy nem meri majd elsõre megfogni, és lehet hogy félni is fog tõle, de hidd el, hogy ott fog állni a sarkadban és le sem fogja venni a szemét a gyerkõcötökrõl :) És majd elõbb-utóbb könyörögni fogsz, hogy a te kezedben is lehessen majd a babótok :)


20 hetes kismama vagyok és a sógornőm lagzijában nagyon csinos szeretnék lenni. Mivel sehol nem találtam ruhát varatni szeretnék, honnan nézhetnék pár jó szabású alkalmi ruhát?

A kilókkal nincsen gond, eddig 3 felesleges van rajtam, a pocimra pedig nagyon büszke vagyok. És csini szeretnék lenni.

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem kiírni, hogy 23 éves vagyok, szóval szeretek divatosan öltözködni :)

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem kiírni, hogy 23 éves vagyok, szóval szeretek divatosan öltözködni :)
Szerintem hasonlót csináltathatnál, mint a Szellemekkel suttogó címû sorozatban a fõszereplõ csaj hord mostanában. Divatos, és nem azok a megszokott kismamáknak való rucik. Szerintem nézz meg egy-egy rész, hátha megtetszik közülük valamelyik és találsz arról a ruháról képet.
Szerintem csinos lenne egy virágmintás egészrua, kb térdig érõ. Olyanra gondolok, ami mell alatt bõvül. Szerintem bájosak azok is, amiken a mella alatti részen masni vagy szalag van. Egy csinos szandállal ás boleróval, ha hûvösebb lesz, szerintem nagyon szép.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!