Találatok a következő kifejezésre: 20 hetes vagyok és néha (12 db)

Más pocakosa is "szereti" a húgyhólyagot piszkálni? 20 hetes vagyok, és néha már most nagyon kellemetlen, pláne ha még pisilnem is kell, és elkezdi böködni.

Van amikor alig tudom visszatartani ilyenkor a pisit. Komolyan gondolkodom,hogy szerzek valami nagyobb méret? betétet, mert múltkor olyan helyen kezd?dött ahol nem tudtam wc-re menni, és majdnem bepisiltem:)) Más babája is szereti piszkálni? Ugye majd elfordul?Mert ha már er?sebben mozog bepisiltet:))))))

Legjobb válasz: Az én kicsikémnek 23 hetes kora óta ez az egyik legnagyobb mókája. Van, hogy 20 percen belül 4-5 alkalommal megyek pisilni. Most már 33 hetes, tehát már súlya is van, úgyhogy sokszor hoz ezzel kellemetlen helyzetbe. Ha tudom, hogy menni kell valahová, akkor kevesebbet iszom és egy vastagabb betétet rakok be, mert elõfordult már szivárgás. Kitartás:D

Az én kicsikémnek 23 hetes kora óta ez az egyik legnagyobb mókája. Van, hogy 20 percen belül 4-5 alkalommal megyek pisilni. Most már 33 hetes, tehát már súlya is van, úgyhogy sokszor hoz ezzel kellemetlen helyzetbe. Ha tudom, hogy menni kell valahová, akkor kevesebbet iszom és egy vastagabb betétet rakok be, mert elõfordult már szivárgás. Kitartás:D
IGEN!!Akkor nem csak nálunk van ez:) ) Ma töltöttük be a 21. hetet. Nemrég kezdõdött a hólyagra csücsülés. Általában reggel fordul elõ, ilyenkor nagyon kell WC-re mennem.Erre szoktam felébredni.Utána visszafekszem, és a kezemmel érezm, hogy egészen lennt van a Pici, mert ott keményebb.Szinte kitapintható.Olyan mintha a bugyimban lenne:) )Ez gondolom teljesen normális.Még néhány hét, és lerúgják majd a vesénket , a bordáinkat stb.
Szia , én néha csillagokat látok úgy fáj mikor úgy igazán telibe kapja, de 10bõl 8szor biztos azt találja meg.Én is sokat pisilek hosszú távra nem szívesen indulok.29hetes vk.örömteli babavárást:)
ahogy én mondom: már jó 3 hete szivat a picur...a férjem csak mosolyog mikor este tízpercenként rohanok a vécére és visszajövök vigyorogva hogy: már megint beszopatott ez a gyerek..l..nekem korán kezdte, és inkább mostanában kezd kicsit jobb lenni, már vannak napok mikor nem a vécére rohanás teszi ki a legnagyobb idõmet :-) nagyon kellemetlen, sokszor ezért sem merek sétálni menni. legutóbb egíy kávéházba kéresztkedtem be, de akkor is nagyobb volt a füstje..... :-))))
Az utolsó hetekben már 10 percemként mentem pisilni, mert folyamatosan nyomott, és amikor megrúgott(mert faros volt)na akkor gondolhatod, futás volt, hát nem egyszerû, az biztos és még van egy "kis"idõd hátra, szegénykém tudom mit érzel.Mondjuk Én megúsztam becsorgás nélkül, de sokszor csak fillér híja volt))))
Akkor én sem halucnálok. :) 21 hetes vagyok és pár napja mondogatom a páromnak hogy néha olyan érzés fõleg hajnalban mindtha bele-belerúgna a húlyagomba. (hanyat fekszik most) elég fura érzés hogy már iyleneket is tud csinálni velünk:) habár az elején a hányós rész sem volt semmi:) Jó babavárást!
De jó! :-) Én 22 hetes vagyok és nálunk is ez a helyzet. Elõszõr nagyon furcsa érzés volt, mostmár csak kacagok rajta. Már tudom, hogy tényleg a fiam motoszkál. Én is sokat szaladgálok ezért mosdóba, sokszor feleslegesen. :-) Jó, hogy nem vagyok ezzel egyedül.

20 hetes vagyok, és néha benyilal a nemiszervembe. Ez normális?

Nem mondom, hogy hu, de fáj, de benyilal hirtelen. Természetesen minden eredményem rendben, felfázva sem vagyok.

Legjobb válasz: Én még csak 12 hetes vagyok, nekem eddig nem volt ilyen.Sajnos nem tudom mitõl lehet, talán ez is a belsõ átalakulás miatt.De azt tudom ha bármiben bizonytalan vagy beszélj az orvosoddal, legjobban õ tud megnyugtatni.Boldog Babavárást!

Én még csak 12 hetes vagyok, nekem eddig nem volt ilyen.Sajnos nem tudom mitõl lehet, talán ez is a belsõ átalakulás miatt.De azt tudom ha bármiben bizonytalan vagy beszélj az orvosoddal, legjobban õ tud megnyugtatni.Boldog Babavárást!
Kicsit késõn vettem észre a kérdésed, de ne aggódj! Nekem is szokott ilyen lenni. Ez attól van, ahogy a szalagok nyúlnak és néha nyilalnak minden felé. Ez teljesen normális és szervezettõl függ, nem biztos, hogy mindenki érez ilyent. Nyugalom és gratulálok a babához!

Mitől fájhat a gyomrom? 20 hetes vagyok. Mostanában néha fájni szokott, persze nem vészes, de most elég rossz. És most puffadok is rendesen.

Semmi puffasztót nem ettem, Nem értem.

Legjobb válasz: Sajnos nem tudok a kérdésedre válaszolni,csak annyit,hogy nem vagy ezzel egyedül.Én is 20.hetes vagyok,tegnap olyan gyomorfájásom volt kb.10 percig,hogy még a víz is levert.Sokat fáfdogál nekem is és nem találok összefüggést a kajákkal sem.Néha csak tompa(mintha gyomron vágtak volna)fájdalom van.Neked milyen jellegû?

Sajnos nem tudok a kérdésedre válaszolni, csak annyit, hogy nem vagy ezzel egyedül.Én is 20.hetes vagyok, tegnap olyan gyomorfájásom volt kb.10 percig, hogy még a víz is levert.Sokat fáfdogál nekem is és nem találok összefüggést a kajákkal sem.Néha csak tompa(mintha gyomron vágtak volna)fájdalom van.Neked milyen jellegû?
A kérdező hozzászólása: Nekem olyan nem is tudom leírni. Talán tényleg a legjobb jelzõ rá a gyomronvágás érzés, bár még nem vágtak gyomron. :) Gyomorfájásmentes babavárást :)
37hetes vagyok és nem akarlak elkeserteni titeket de nekem ez kb 3 hónapja van.Igaz nekem nagyobb volt mindig a hasam mint a velem egyidõs terheseknek.Hol jobb hol rosszabb de nekem nem is múlt el.Néha olyan érzés mintha kést forgatnának a gyomromba és a hátamba is kisugárzik.Kitartás!!!
Elsõ vagyok.jó kilátások...:) Engem se vágtak még gyomron, csak gyerekkoromban kapott el kellemesen, egy jól célzott labda:( Na ez pont olyan.Próbáljátok ki a langyos vizes borogatást, most hallottam és bevállt.Hátha nektek is segít.
A kérdező hozzászólása: Hát nem túl jó hír... Azért bízom benne nem fog sokáig tartani. Vajon a Rennie jó rá? A vizes borogatást ki fogom próbálni, köszi a tippet!
Megint az elsõ.A renniet hiába rágom, kb.15 percig van hatása.Amúgy az csak savcsökkentõ, tehát én nem is erre a fura fájásra szedem, hanem a borzalmas mennyiségû savamra(eredetileg is sok volt).De neked hátha segít, próbáld ki, legf.a kellemetlen tüneteket veszítheted, mást nem :)

20 hetes vagyok es nagyon faj a derekam kislanyom (3 eves) szuletesetol neha-neha fajt de most minden este es sokszor annyira hogy nem tudok felallni, valami jo praktikatok?

Legjobb válasz: ugyan ebbe a cipobe jarok csak en 12 hetes terhes vagyok de megorulok annyira faj a derekam,a lanyomat mikor szultem utanna kezdodott de most ott jarok annyira faj hogy reggel nem birok az agybol kikelni

ugyan ebbe a cipobe jarok csak en 12 hetes terhes vagyok de megorulok annyira faj a derekam, a lanyomat mikor szultem utanna kezdodott de most ott jarok annyira faj hogy reggel nem birok az agybol kikelni

20 hetes terhes vagyok, és néha ha olyat álmodok, amiben méhösszehűzódás szerepel, akkor arra ébredek, hogy valóban, érzem! Ez gond lehet a picire nézve?

Milyen érdekes dolgok ezek, hogy produkálja a szervezet..multkor pl.orgazmust álmodtam, és felébredtem..mert összeugrott a méhem kicsit...aztán visszalazult.Tegnap este meg azt álmodtam, hogy futottam vagy 20 percet..és lüktetett a hasam...majd kiugrott a helyér?l..és erre is felébredtem, hogy mintha tényleg!Ez vmi bajt jelezhet ? Vagy csak az agy produkálja.. !Ugye nincs semmi baja a babámnak, hogy így néha éjszaka rámtör !?

Legjobb válasz: Szia. Itt inkább arról lehet szó, hogy valóban van összehúzódásod, és beleépíted az álmodba. Én ma azt álmodtam, hogy csuklik a babám, majd felébredtem, és tényleg csuklott. Biztos volt, olyan, hogy mondjuk pisilned kellett, és álmodban el is mentél, majd felébredtél, és tényleg kellett. Ezzel csak azt akarom, hogy nem az álom van hatással az ingerekre, a testedre, hanem pont fordítva. Boldog babavárást!38 hetes kismama.

Szia. Itt inkább arról lehet szó, hogy valóban van összehúzódásod, és beleépíted az álmodba. Én ma azt álmodtam, hogy csuklik a babám, majd felébredtem, és tényleg csuklott. Biztos volt, olyan, hogy mondjuk pisilned kellett, és álmodban el is mentél, majd felébredtél, és tényleg kellett. Ezzel csak azt akarom, hogy nem az álom van hatással az ingerekre, a testedre, hanem pont fordítva. Boldog babavárást!38 hetes kismama.

20 hetes terhes vagyok és néha bekeményedik a hasam ezért ma az orvos megvizsgált és vett kenetet is, ebben a korban nem káros a vizsgálat?

Legjobb válasz: Szia. A kenet ´vétel nem káros.az orvos tudja,hogy mit miért csinál.A kenet vétel amu´gy is szükséges. 33hetes kismama.

Szia. A kenet ´vétel nem káros.az orvos tudja, hogy mit miért csinál.A kenet vétel amu´gy is szükséges. 33hetes kismama.
Azt olvastam , a terhesség alatt legalább 4X célszerõ, hogy nõgyógyász megvizsgáljon. Csak kenetvétellel tudja megállapítani, hogy van-e valami fertõzés. Ez nem veszélyes, ne félj. Nekem mondta, hogy enyhe vérzés elõfordulhat a vizsgálat miatt-pár csepp-, de nem véreztem.
Nem káros, sõt azért vette le, hogy megnézze, nem valami fertõzés okozza-e a méhösszehúzódásokat. Abban az esetben még idejében tudnak kezelni. Bízz az orvosodban!

20 hetes terhes vagyok. Kaptunk egy 5 hetes kiskutyát és nem mertem kitenni az udvarra így bent van ez előtérben. Lehet tőle bármi baja a babának? Néha megsimogatom és felveszem az ölembe.

Legjobb válasz: Ha a kutyakakihoz nem nyúlsz, és az oltások, féreghajtás rendben vannak a kutyánál akkor nem lehet bajod. Nálunk 2 kutya van itthon, most 3 hónapos a babám, semmi baja nem lett. Szülés után meg arra kell nagyon figyelni, hogy mindig moss kezet, ha a babához nyúlsz. Különben semmi gond nem lehet. :)

Ha a kutyakakihoz nem nyúlsz, és az oltások, féreghajtás rendben vannak a kutyánál akkor nem lehet bajod. Nálunk 2 kutya van itthon, most 3 hónapos a babám, semmi baja nem lett. Szülés után meg arra kell nagyon figyelni, hogy mindig moss kezet, ha a babához nyúlsz. Különben semmi gond nem lehet. :)
Nem tanácsos a terhesség során kisállatot elkezdeni tartani. De ha már így alakult, akkor fokozottan ügyelj a tisztaságra, mindig moss kezet, ágyatokba ne menjen stb. Ha ezeket be tartod akkor nem lesz baj. Igazából semmi újat nem ajánlott a terhesség alatt elkezdeni. Ami amúgy is otthon van és amivel amúgy is találkozól nap mint na azt már meg szoktad, nincs szükség pont a terhesség során egy új bacival talizni. De ne aggódj nem lesz semmi gond, csak jobb félni mint megijedni.
Nagyon kicsi még az a kutya. Az elõzõ gazdája odafigyelhetett volna, mert kutyát kilenc hetes koráig, nem szakítunk el az anyjától. Ha menhelyes árva kutya akkor bocs. Ennyire kicsi korban még az oltások sincsenek elkezdve. 6-7 hetesen el kell kezdeni a sorozatot. Addig fokozottan figyelj a higiéniára. Ugye, még pár hét kell annak is, hogy szobatiszta legyen. Ilyen kicsi kutyát nem szabad kizárni, hiszen még az anyjával kellene lennie. Nem csak a megfázás árt neki, hanem az is, hogy egyedül érzi magát. A legtöbb fertõzést egyébként a kutyák kint szedik össze. Egyébként ha megmosod a kezed kutyázás után nem lesz tõle bajod sem neked, sem a babádnak.

20 hetes kismama vagyok és nem minden éjszaka, de néha néhány másodpercre keményedik a hasam. Az is előfordul néha, hogy a hasam legalja, rövid ideig ugyan de fájdogál, kicsit félek, más is tapasztalt ilyesmit?

Legjobb válasz: Ez normális, ne aggódj, nekem is volt ilyen. A doki akkor azt mondta, hogy 1 órán belül nem lehet több 4-szeri keményedésnél, addig jó.

Ez normális, ne aggódj, nekem is volt ilyen. A doki akkor azt mondta, hogy 1 órán belül nem lehet több 4-szeri keményedésnél, addig jó.
Pihenés, sok folyadék, Magne B6.Az egész terh. alatt van csak az elején még nem ennyire erõs.A méh ezzel folyamatosan készül a szülésre.Akkor kell orvoshoz menni, ha pihenés hatására sem enyhül vagy nagyon erõs, esetleg vérzéssel párosul.
Persze, ne aggódj, ez normális. Most fog csak igazán nõni a baba és ezt meg kell szokni a méhednek. Nekem 28 hetes korom óta masszívan bekeményedik a hasam.Sokan írják, hogy napi 10 normális. Nahát nekem egész nap keményedik, legalább 20x és még éjszaka is. Én is féltem, de már 3x nézték a méhszájat (legutóbb tegnap)és változatlanul 3000-es az érték. Most 32 hetes vagyok. Rengeteg magnéziumot szedetnek velem és pihiznem kell, de bevallom semmit sem segít. Az orvos azt mondja, én ennyit keményedek, és kész, amíg a méhszáj nem nyílik, addig semmi gond. Azért próbáld meg a MagneB6-ot, neked hátha bevállik. Azzal nem ártasz a babának.
Szia! Én is ugyanígy voltam a 22.héttõl, voltam is orvosnál minden ok, azt mondták, ez van és pihenjek. Sajnos nem segített az esem. Magne B6-ból már 3*2-õt szedtem és ua. Magamtól átváltottam magnesium citrátra és azóta tök jól érzem magam! Kb napi 1-2szer keményedik a hasam! Esetleg próbáld ki Te is! Ebbõl a magnéziumból is elvileg 3*1-et lehet szedni (dokim mondta késõbb), de én csak 3*felet szedek, mert ez is elég! Nagyon megkönnyebbültem mondanom sem kell, mert nagyon aggasztott ez a keménypocak:-) Remélem segítettem! Vigyázz magadra! 26.hetes kismama
Én 21 hetes kismami vagyok és nekem is nagyon sokat keményedik a hasam. Nekem a doki felírta a Magnesium Citricet napi 3x1 -et de még így is keményedek. Az igaz hogy nem pihenek és sokat stresszelek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm válaszaitokat és a Magnézium citritet ki fogom próbálni, mindenkinek örömteli babavárást jó egészséget kívánok.

20 hetes terhes vagyok, és szerencsére nagyon sokat mocorog a baba, de néha olyan szerencsétlen helyen, hogy szinte fáj. Megsimogassam ilyenkor?

vagy mivel lehetne másik helyre invitálni?

Legjobb válasz: Ismerõs:-)) Én olyankor addig simizem,és beszélek amíg arrébb megy,meg oldalra fekszem, és forgolódok közben,egyok oldalról a másikra, és lehet érezni ahogy õ is helyezkedik:-)Nekem bejött, remélem segítettem:-)

Ismerõs:-)) Én olyankor addig simizem, és beszélek amíg arrébb megy, meg oldalra fekszem, és forgolódok közben, egyok oldalról a másikra, és lehet érezni ahogy õ is helyezkedik:-)Nekem bejött, remélem segítettem:-)
Nekem is ilyen, pedig azt hittem "fájni" csak jóval késõbb fog . Nekem az oldalamon szeret rugdosni valamit, ami igen kellemetlen... Én megsimizem, vagy helyzetet változtatok, ha pl fekszem, akkor átfordulok a másik oldalra, na de ez azért nem mindig válik be:-) És persze , mikor eszek, akkor nyomja a fejét a gyomromba:) Próbálkozni lehet a simivel, beszéddel, mozgással, aztán vagy sikerül vagy nem, és tartsunk ki, még van vissza:-) 28 hetes kismama
Szia! Én holnap kezdem meg a 33. hetemet, és nekem is vannak kelleetlen alakításai a gyereknek! Én olyankor simizem, és általában tovább úszik valami mást megrúgni! :)

20 hetes kismama vagyok. Néha rámjön és befalok egy tábla csokit egy ültõ helyemben annyira kívánom az édeset! Más is van igy ezzel?

Legjobb válasz: Persze, ez elég gyakori jelenség a kismamák körében. És még azon kívül is.

Persze, ez elég gyakori jelenség a kismamák körében. És még azon kívül is.
Én a Don Pepe tiramisuból ettem rengeteget! Tavaly karácsonykor 1 hét alatt 3 doboz szaloncukor! A stühmer csoki marcipán szaloncukor isteni!
Éppen most is azt teszem, csokit eszek. :) 31 hetes kismama vagyok. Amúgy szinte minden este vagy gyümölcsöt kívánom rettenetesen vagy a csokit.
A csokiéhség általában magnéziumhiányt jelent. Valahol találtam az interneten egy cikket, hogy mire vagy éhes ha ezért vagy azért megõrülsz, egy dietetikus írta. Megpróbálom megkeresni.
Nekem is brutális csoki-éhségem van, fõleg most a terhesség vége felé. Egy tonnával meg tudnék enni. Vércukrom elég alacsony mostanában.
persze.Elõtte nem ettem egy kockát se, most meg a robbanó cukros milka csokit dugja el mindenki elõlem :) 18hkm
meglepõdtem magamon mikor egy egész tábla csokit megettem. soha nem volt ra példa. mindegy csak étcsoki legyen....kislany lesz én arra fogom:) 27hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!