Találatok a következő kifejezésre: 20 hetes vagyok, tegnaptól a (2 db)

20 hetes terhes vagyok, tegnaptól a bal mellemből csöpög a tej. Normális ez? Nem túl korai? Nem lesz belőle baj?

Legjobb válasz: Nekem is nagyon hamar csöpögött,és éreztem,hogy megindul.Azt mondták sok tejem lesz,hát nem lett:(Semmi gond nincs,nyugi.

Nekem is nagyon hamar csöpögött, és éreztem, hogy megindul.Azt mondták sok tejem lesz, hát nem lett:(Semmi gond nincs, nyugi.
Szia! NYUGODJ MEG, nekem is korán elkezdett csöpögni!Nem lesz baj ebbõl!
Kérj tanácsot a védõnõdtõl, hogy mitt tegyél ebben a helyzetben. Fejni nem szabad azt tudom. Gratula a babához.
Nekem azt mondta a védõnõ, 32, héten normális a tejmegindulás, de itt azt olvasom, hogy már sokkal korábban jelentkezik. Igaz, azt is mondta, hogy 20, hét körül mozdul meg, de itt már a 14-16. héttõl hallanni. Bajnak szerintem nem baj, vegyél melltartóbetétet és no problem:-)
Nem korai és nem lesz baj (már milyen baj lehetne?)! Ne fejd, ne nyomkodd és tartsd tisztán. Jó babavárást!

20 hetes terhes vagyok. A tegnaptol el kezdett kemenyedni a hasam. Nagyon kellemetlen erzes. Mit tehetek ellene? Nagyon gyakori ilyenkor?

Legjobb válasz: Mindenképp emlísd meg az orvosodnak és szedj magnéziumot (Magne B6-ot).

Mindenképp emlísd meg az orvosodnak és szedj magnéziumot (Magne B6-ot).
Naponta 10X 1-2 percre bekeményedhet, ez még normális. ha ennél többször, vagy tovább, akkor szólj a dokinak, magadtól ne kezdj el szedni semmit rá. Magnéziumot szoktak adni, de abból is többféle van. Én 27 hetes vagyok, és minden mozgásra keményedik sajna...
Mivel a has keményedése egy bizonyos szintig természetes, ezért nem kell aggódni miatta. Én 31 hetes terhes vagyok, és kb. 25 hetes koromig nem is keményedett. Mostanában viszont egyre többször. Ilyenkor a 4/5-ös légzés szerintem segít.(4-ig számolsz lassan miközben veszed a nagy levegõt, és ugyan ebben a tempóban 5-ig számolva fújod ki) Ez egyébként a szülésnél is hasznos lesz. Próbáld ki, én ajánlom.
Szia! Csatlakoznék az elõttem szólókhoz, magnézium, légzés mind hasznos ilyenkor, kiegészíteném még a pihenéssel. Pihenj minél többet, nekem beválik. Sokszor az is elég, ha 5-10 percre leülsz vagy lefekszel.
Szia! Ez az un. Braxton-Hicks féle összehózódás, a méh ezzel készül a szülésre. Könyv szerint ez a 23. héttõl várható, szerintem kérdezz rá a dokidnál. Nem tudom a magnézium mennyire segít, megszüntetni nem fogja a tüneteket, hiszen ez természetes dolog. Üdv


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!