Találatok a következő kifejezésre: 20 hetes vagyok, használhatok (3 db)

20 hetes terhes vagyok, használhatok önbarnító arckrémet/testápolót?

Legjobb válasz: 20hetes terhes vagyok!(kijelentõ mondat :) )

A kérdező hozzászólása: 20hetes terhes vagyok!(kijelentõ mondat :) )
Szia! Használhatsz nyugodtan, én is szoktam, mert az csak a bõr legfelsõ elszarusodott rétegére hat, ezért is kopik olyan hamar.De nemsokára itt a tavasz, napocskázhatunk (mértékkel persze). Boldog babavárást! 16 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi :D csak elég fehérbõrû vagyok, a szoli ugye most kilõve, gondoltam kipróbálom a barnítókrémet boldog babavárást !

20 hetes terhes vagyok, gombás fertőzésem van. Használhatok Canesten Combit? Árthat a babának?

Legjobb válasz: Ne kisérletez otthon magadtól, menj orvoshoz és majd õ megmondja, hogy mit használj.

Ne kisérletez otthon magadtól, menj orvoshoz és majd õ megmondja, hogy mit használj.
igen haszálhatsz semi baja nem lesz a babának. De az FONTOS hogy a kupot aplikátor nélkül használd.Azt terheseknek nem szabad vagyis csak kézzel hejezd fel.
Én is használtam 23hetesen.
Használhatod nyugodtan, csak az aplikátort ne használd!
Használhatod de inkább beszélj az orvosoddal mert én most jöttem ki egy hét után a korházbol mert a hüvelyen keresztül felvándorolt a vesémre a fertözés és ezért begörcsöltem. 32 hetis kismama

8 hetes terhes vagyok, és nem tudom szedhetem-e az Egistől a 20 mg-os B6 vitamint, használhatom-e herpeszre a Fenivir 1% nevű krémet?

Legjobb válasz: B6ot szedhetsz, de akkor már magnéziumot is szedj mellé, mert erõsítik egymás hatását. Herpeszre meg inkább richtofit, az gyógynövényes.

B6ot szedhetsz, de akkor már magnéziumot is szedj mellé, mert erõsítik egymás hatását. Herpeszre meg inkább richtofit, az gyógynövényes.
A B6-ot természetesen szedheted, de a krémrõl ezt találtam. Ha terhes vagy gyermekét szoptatja, a Fenivir1 krémet kizárólag kezelõorvosa kifejezett utasítására alkalmazhatja, minden más esetben ellenjavallt a készítmény használata a terhesség vagy szoptatás idõszakában.
A kérdező hozzászólása: Köszi minden választ!!! aranyosak vagytok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!