Találatok a következő kifejezésre: 20 hetes vagyok, de még nem (21 db)

Betöltött 20 hetes vagyok, de még nem érzem a baba mozgását. Szerintetek ez baj?

A 18 hetes UH-n minden rendben találtak, ott mozgott a baba, láttam a képerny?n. 4 nap múlva megyek a SOTE-ra genetikai tanácsadásra, remélem ott is megnézik ultrahanggal.

Legjobb válasz: Én 29+3 hetes vagyok most és van hogy majdnem egy egész napig nem érzem hogy mozog. nekem annyiból könnyebb hogy ilyenkor felébresztem valamivel:-) Ha bármitõl is tartasz menj be egy kórházba vagy orvoshoz,inkább nézzenek hülyének minthogy baja legyen a babának!!!!!

Én 29+3 hetes vagyok most és van hogy majdnem egy egész napig nem érzem hogy mozog. nekem annyiból könnyebb hogy ilyenkor felébresztem valamivel:-) Ha bármitõl is tartasz menj be egy kórházba vagy orvoshoz, inkább nézzenek hülyének minthogy baja legyen a babának!!!!!
Ne izgulj, írtad is, hogy a mellsõ falon tapadt a placenta, ezért nem érezheted még a mozgásokat. És nem szabad negatív történeteket olvasni és kérj meg másokat is, hogy ne meséljenek ilyeneket, csak fölöslegesen izgatod magad miattuk. Majd ha megmozdul, akkor már könnyebb lesz egy kicsit, lesz visszajelzés és nem csak az ultrahangon fogod látni, hogy minden rendben van.
Szia, én a 23.héten éreztem elõször, mert nekem is a méhlepényem a mellsõ falon tapadt! Ne aggódj! Boldog babavárást!
szia! Én a 20.hét végén éreztem elõszõr, és nekem is mellsõ falon tapadt a lepény, akinek így tapad az késõbb érzi meg!! Tudom, h türelmetlen vagy, de nemsokára biztos jelentkezni fog a mocorgásával a kicsid:)
én 17 hetesen éreztem elõször, mellsõ fali lepénnyel.aztán 20 hetesen vált mindennapossá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Akkor várok szépen türelmesen :) Ma léptem a 21. hétbe.
ne izgulj.én 21-22 hetesen éreztem elõször

Dr. Hajdú Gáborról szeretnék véleményeket, tapasztalatokat hallani. Lassan 20 hetes vagyok, de még nem tudok dönteni doki ügyben. Ki ismeri?

Szívesen hallanám azt is, hogy ki a jó doki az Uzsokiban, vagy hogy szerintetek meddig kell/érdemes orvost választani?

Legjobb válasz: Én ismerem Dr Hajdú Gábort.Nagyon jó orvos én hozzá járok eddig megvagyok vele elégedve.Én õt ajánlanám neked.Orvost választani soha nem késõ.

Én ismerem Dr Hajdú Gábort.Nagyon jó orvos én hozzá járok eddig megvagyok vele elégedve.Én õt ajánlanám neked.Orvost választani soha nem késõ.
arra gondolsz aki hatvanban dolgozik?
A kérdező hozzászólása: Nem, Pesten, az Uzsoki kórházban szülész-nõgyógyász. Hát, csak ismeri valaki! :(

Holnap leszek 20 hetes terhes. De meg nem ereztem mozogni a babat. Mennyire gyakori ez? Vagy kezdjek aggodni?

Legjobb válasz: Ne aggódj, mindenki máskor érzi meg, fõleg ha elsõ baba a 20hét körül szokták érezni, de már figyelhetsz, hátha valami furcsát érzel:)

Ne aggódj, mindenki máskor érzi meg, fõleg ha elsõ baba a 20hét körül szokták érezni, de már figyelhetsz, hátha valami furcsát érzel:)
Ne aggódj!Lehet úgy helyezkedik hogy nem érzed.De most már nagyon figyeld.Nem éreztél még kis apró rebegéseket?
Ne aggódj!:) Én 22.-23. héten éreztem elöször. Elsö babánál teljesen természetes. Boldog babavárást!:)
Mikor lefekszel, nyugalomba vagy, akkor lehet a legjobban érezni valamint a pici is akkor indul be:) Üdv 36+4hetes km
Én napra pontosan akkor éreztem elõször a babámat, amikor betöltöttem a 20. hetet. Igaz, elõtte is éreztem olyan rebegésszerût, de akkor még nem voltam biztos benne, hogy õ az. Szerintem, te is érzed már, csak még olyan sejtelmes. Nyugi, pár nap, és megérzed Te is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat, kicsit megnyugodtam...most már nagyon figyelni fogom.föleg este lehet érezni ugye?
Egyél egy csokit és feküdj a hátadra, nagyon figyeld a pocakodat.A kezedet is tedd rá.Ez sokszor beválik, ha esetleg mégsem akkor sem kell aggódnod.Pár nap és biztos vagyok benne, hogy megérzed!:) Aztán úgy belejön, hogy aludni sem bírsz tõle :) 35hkm


20 hetes kismami vagyok, de még nem érzem őt! Az első baba, na meg van is egy kis súlyfelesleg rajtam! Más is volt így? Pedig már annyira várom!

Legjobb válasz: Én 19 hetesen éreztem elõször,nálunk ez a szám nagyon bûvös és nagyon de nagyon tradicionális:D Mi a párommal épp az Egy boltkóros naplóját néztük,én a párom ölében pihentettem bukóm,amikor berúgott a kiscsaj:DAkkor még nemtudtuk a nemét,én mondtam Manómnak,hogy nézd meg,tuti kiscsaj ,hát melyik pasi rúgna pont egy csajos film közben:DIgazam is lett:)

Én 19 hetesen éreztem elõször, nálunk ez a szám nagyon bûvös és nagyon de nagyon tradicionális:D Mi a párommal épp az Egy boltkóros naplóját néztük, én a párom ölében pihentettem bukóm, amikor berúgott a kiscsaj:DAkkor még nemtudtuk a nemét, én mondtam Manómnak, hogy nézd meg, tuti kiscsaj , hát melyik pasi rúgna pont egy csajos film közben:DIgazam is lett:)
Szerintem a túlsúly nem mérvadó, hiszen a háj az izmok felett van, a baba meg alatta. A súlyfelesleg szerintem csak azt befolyásolhatja, hogy apuci mikor érzi meg. Én is 100 kg felett vagyok, a 17 héten éreztem elõször igazából. Tapasztalatból mondom, ja, és elsõ babám nekem is.
Szia! Feküdj a hátadra, lazítsd el a hasadat, nézd a TV-t, vagy olvass, kapcsolódj ki és akkor érezni fogod. Olyan, mintha a beleid mozognának elõször, de azután egyre erõsebbek lesznek majd a mozgások. Türelem:) Én a másodikat várom, a 13. hétben vagyok és már érzem:)
Szia! Én 24 hetesen éreztem elõször a babát, 100 kg felett kezdtem a terhességet. Mi úgy vettük észre elõször, hogy a TV távirányítóját a pocimra tettem és azt figyeltük, olyan aranyosan mozgott. Akkor még érezni nem éreztem, csak rá másfél hetére. 36+4 hetes kismami
en 35 h.km.vagyok, 62kg-val kezdtem, de nyugi ahogy a tobbiek is irtak, csak lazits, amugy a szomszedom is 20 hetes korul van es o is a napokban erezte eloszor, en is es o is ugy voltunk vele, hogy arra gondoltam"jajj vajon mit kell erezzek?", nagyon koncentraltam, aztan amikor meg mozdult rajottem, hogy egyaltalan nem kell, mert olyan nincs, hogy ne erezd, a szomszedom ugyanigy volt vele, csak nyugi:) kellemes babavarast!

16 hetes terhes vagyok de még nem érzem a manómat pedig ez már a második babu mikor fogom érezni talán 20 heti genetikai vizsgálat körül?

Legjobb válasz: Szerintem már bármelyik pillanatban elkezdheted érezni, de lehet, hogy még 1-2 hét. Én az elsõ babát 17., a másodikat a 16. héten kezdtem el érezni, de ez mindenkinél eltérõ lehet. Türelem :)

Szerintem már bármelyik pillanatban elkezdheted érezni, de lehet, hogy még 1-2 hét. Én az elsõ babát 17., a másodikat a 16. héten kezdtem el érezni, de ez mindenkinél eltérõ lehet. Türelem :)
Én az elsõ babám 20+5, a másodikak 20+1 hetesen éreztem csak!! Ne izgulj, lehet, hogy csak a 20. hét környékén fogod Õt érezni, és az is normális!! Boldog babavárást!
ugyanez nalam is, 16. het, masodik baba, meg nem ereztem, pedig nagyon vekony vagyok...

20 hetes kismama vagyok, de még nem érzem, hogy mozog a babám. Miért lehet?

Mindenki 14. és a 17. hét között írja, hogy érzi. Igaz, hogy az els? babám, de már nagyon várom.

Legjobb válasz: Szia! Én a 22 héten éreztem elõször a kicsit, de még akkor is gyengén. Aztán erõsödött a mozgása. Mozog õ, csak te nem érzed. Ne aggódj érezni fogod elõbb utóbb, ne foglalkozz azzal, hogy valaki már ilyen korán érzi a mozgását.

Szia! Én a 22 héten éreztem elõször a kicsit, de még akkor is gyengén. Aztán erõsödött a mozgása. Mozog õ, csak te nem érzed. Ne aggódj érezni fogod elõbb utóbb, ne foglalkozz azzal, hogy valaki már ilyen korán érzi a mozgását.
Szerintem ha az eddigi eredményeid remdben voltak és az ulthangokon sem láttak semmit akkor biztos hogy nincs baj. Hamarosan érezni fogod szerintem. De ha komolyan aggódsz kérdezd meg a dokidat vagy a védõnõdet.
Az elso babat mindenki kesobb erzi, hiszen nem is tudod mit kell erezni.En is mar a huszon tul voltam, mikor biztos voltam benne, hogy ot erzem!A harmadikat viszont mar 14 hetesen ereztem!:)

Olyan szépen telnek a napjaim, de mikor bele gondolok, hogy 20-hetes vagyok és még mindig nem érzem a babám aktiv mozgását, akkor elszomorodok nagyon.csak ez a gondolat agaszt! Miért van ez igy?

mindig olyan szépen telnek a napjaim.fözök,mosok,takaritok boldog vagyok nagyon jól érzem magam.de mikor bele gondolok,hogy 20-hetes vagyok és még mindig nem érzem a babám aktiv mozgását akkor elszomorodok nagyon.oké szoktam érezni bels? csikit gondolom az ? de másnakmár olyan hamar mozog a baba.akkor mi lehet a baj??????hiába modják,hogy feküdjek hasra és várjak nekem az sem segit.

Legjobb válasz: Szia. Ha jársz orvoshoz és nem mondott semmi aggasztót, akkor teljesen megnyugodhatsz. Az én fiam alig mozgott, késõbb is csak este 1 órát. Egészségesen született, most két éves és örökmozgó. A lányom viszont állandóan mozgott, mindenki más már a fogantatástól. Errõl van szó, nem másról.

Szia. Ha jársz orvoshoz és nem mondott semmi aggasztót, akkor teljesen megnyugodhatsz. Az én fiam alig mozgott, késõbb is csak este 1 órát. Egészségesen született, most két éves és örökmozgó. A lányom viszont állandóan mozgott, mindenki más már a fogantatástól. Errõl van szó, nem másról.
Szia, ha az orvos szerint jól vagytok, akkor ne aggódj.Eleinte nekem se akart mocorogni, vagy csak én nem éreztem.Biztosan még sok a helye, és ezért nem érzed olyan intenzíven.Nálam bevált az hogy hanyatt feküdtem és akkor jobban éreztem.De persze kaja után:-) És mondjuk én nagyon sokat beszéltem hozzá..."bekopogtam" õ visszarúgott, mikor reggel, elõször éreztem, köszöntem neki...most ez így hülyén hangzik, de én a szülést is lebeszéltem vele...és csak pár órát csúsztunk meg :-), de azt is csak azért mert nem akartam tágulni. Nyugalom, fog még olyanokat bokszolni mint a fene
23 hetes voltam mikor határozottan éreztem õ az.És még utána is voltak napok, hogy egy kicsit lustább volt.Hasra ne feküdj.Viszont nagyon szeretik a kisbébik a gyümölcs leveket, ha ezt iszom, nagyon örül.Örülnek még az édességeknek, mert emelkedik a vércukor szint ami teteszik nekek.Tedd ezt és feküdj az oldaladra.Nekem mindig hatásos.Vagy hanyatt és figyelem, van, hogy mozog a hasam és én nem éreztem belõlle semmit.
Nekem egészen a 28-30. hétig csak akkor éresztem, hogy mocorog a babám, ha a hátamra feküdtem. Most meg már majd szétrúgja a hasamat és iszonyú fura formákat vesz fel azáltal a hasam. Én egy kicsit pocakos voltam terhesség elõtt is. Függ egyébként még a mozgás érzékelése attól, hogy hol tapadt meg a méhlepény. A barátnõmnek alul, ezért már a 14. héten érezte a babája bugyborékolását, a 18. hét körül meg már táncot járt a pocakja. Ne aggódj! Vicces hetek elé nézel még! :)

20 hetes ikerterhes vagyok, de még csak 4, 5 kg-ot híztam, ez nem kevés szerintetek?

Legjobb válasz: Nem kevés, és örülj neki, hogy ilyen szerencsés alkat vagy.:) Én 20.héten egy babával már 6 kg-nál jártam (meg aztán feljött még 14..). A 2 baba súlya kb. 600g, plusz a magzatvíz, méh súlya.. Talán összesen ez így 800g lehet, így hát 4,5 kg egyáltalán nem kevés.

Nem kevés, és örülj neki, hogy ilyen szerencsés alkat vagy.:) Én 20.héten egy babával már 6 kg-nál jártam (meg aztán feljött még 14..). A 2 baba súlya kb. 600g, plusz a magzatvíz, méh súlya.. Talán összesen ez így 800g lehet, így hát 4, 5 kg egyáltalán nem kevés.
szia! nem kevés, b.nõm ikrekkel 6 kiló plusszal ment szülni, mindkét baba közel három kilóval született. Én most 27 hetes vagyok, igaz egy babával, 55 kg-ról indultam, és most vagyok 59 kg, tehát négy kilót híztam. igaz, nem nassolok, nem eszem felelõtlenül, amit nem is tehetek, mert terhességi diabetesz végett szigorú diétán vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, így legalább magnyugodtam.Boldog babázást és babavárást :)
Az én 2 babám 5800 g volt és összesen 7 kg híztam, pedig a 39+6 napon császároztak.
A kérdező hozzászólása: Akkor te sem híztál sokat, így már nem fogok aggódni emiatt. Köszi a választ!Szép napot!

20 hetes kismama vagyok 2. terhsséggel. Már kb a 18 hét óta mozog a pici, de még nem rugdos csak szerintem forgolódik. Tegnap óta viszont épp hogy nyom egy picit néha, mintha nyújtózkodna, de ritkán. Nem baj ha nem rugdos összevissza?

Itt ott feszít néha egy kicsit,aztán ennyi.És általában este mocorog,és csak ha elfekszem.Más babája is ilyen kényelmes,és lusti??

Legjobb válasz: Az enyém nagyon lusti volt végig. :-) Néha rúgott 1-et, de nagyjából szolídan azt is. De miután megszületett is halálosan nyugodt természetû baba volt, kb. 1 héten egyszer sírt egy pár percet. Szóval szerintem csak arról van szó, hogy õ teljesen más természetû baba lesz, mint az elsõ babád. Van ilyen. Amíg mozog, bármilyen óvatosan teszi is, addig nincs gond.

Az enyém nagyon lusti volt végig. :-) Néha rúgott 1-et, de nagyjából szolídan azt is. De miután megszületett is halálosan nyugodt természetû baba volt, kb. 1 héten egyszer sírt egy pár percet. Szóval szerintem csak arról van szó, hogy õ teljesen más természetû baba lesz, mint az elsõ babád. Van ilyen. Amíg mozog, bármilyen óvatosan teszi is, addig nincs gond.
Nekem is a második késõbb kezdett el aktívan mozogni. Az elsõt már 16 hetesen éreztem, õt meg csak a 19. héttõl. Most 25 hetes viszont olyan bulit szokott csapni, hogy csillagokat látok!!! Lehet, hogy neked is beindul, de az is lehet, hogy kis nyugodt babó lesz! Szép babavárást!!
20 hetesen még azért elég picik és jól elférnek a pocakban, tudnak ide oda úszikálni, sztem majd késõbb fog erõteljesebben rugdosni.

Kinek hanyadik héten érezte már az apuka is a magzat mozgást? 20 hetes vagyok, én már rendesen érzem, de az apuka még nem.

Legjobb válasz: Egyszer-egyszer érezhetõ volt kívülrõl is a 16. hét után, de igazából kb 2 hete érzi. 25 hkm

Egyszer-egyszer érezhetõ volt kívülrõl is a 16. hét után, de igazából kb 2 hete érzi. 25 hkm
elso baba 24-dik hettol, masodik baba 18-dik hettol
Az elsõ babára nem emlékszem pontosan, de a másodikat 23 hetesen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!