Találatok a következő kifejezésre: 20 hetes vagyok, amíg fekszem (2 db)

20 hetes terhes vagyok, amíg fekszem semmi baj, de ha felkelek alig bírok kiegyenesedni mitől van ez?

Nem görcsölök, csak olyan nehéznek érzem, fáj, feszül.

Legjobb válasz: Mármint a hasad? Szerintem szedned kéne magneb6-ot! 19 hetes kismami

Mármint a hasad? Szerintem szedned kéne magneb6-ot! 19 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia. Igen a hasam. Szedek magnéziumot, nem is fordul elõ mindennap, talán félreérthetõ voltam. Ma sajnos elég rossz, de már elõfordult egyszer, kétszer, igazából az érdekelne, hogy mással is elõfordul e ez, és vajon mitõl lehet.
En 21 hetes vagyok, kb 3 hete ahanyszor felkelek, foleg agybol nekem is nagyon faj..olyan furan alol a hasam, csak ugy tudok felkelni hogy kozben csak kifujom a levegot, segit nekem..de ahogy kiegyenesedtem semmi bajom...hogy mitol van en sem tudom :-(

20 hetes kismama vagyok. Miért keményedik be a hasam, amikor hátamra fekszek? Olyan, mintha a babámat érezném. Vagy az csak a méhem?

Legjobb válasz: Szia! Ami azt illeti nem mindegy,hogy bekeményedik,vagy csak feszül:)Ezt próbáld megfigyelni,mert nagyon nem mindegy:)Ha csak olyankor érzed keményebbnek feszesebbnek,akkor érezheted a méhed vagy akár a babucidat is,viszont ha valóban kõkemény és fáj is akkor a lehetõ leghamarabb keresd fel a nõgyógyászod és ad,majd méhlazítót mert nem szabad lenne keményednie legalább a 36.hétig:)

Szia! Ami azt illeti nem mindegy, hogy bekeményedik, vagy csak feszül:) Ezt próbáld megfigyelni, mert nagyon nem mindegy:) Ha csak olyankor érzed keményebbnek feszesebbnek, akkor érezheted a méhed vagy akár a babucidat is, viszont ha valóban kõkemény és fáj is akkor a lehetõ leghamarabb keresd fel a nõgyógyászod és ad, majd méhlazítót mert nem szabad lenne keményednie legalább a 36.hétig:)
Ha hanyatt fekszel, akkor húzódik a hasad, a méhed, ezért érezheted keményebbenek. 30. hét után nem is javasolják az így fekést, mert a baba nem kap elég tápanyagot, oxigént az ütõér elszorulása miatt. Én is ha hanyatt fekszem, feljebb teszem a fejem-vállam és a lábam is felhúzom, ne hagyom feszülni a pocim.-) Viszont tényleg , a keményedés más...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, egyébként hála istennek nem fáj.Köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!