Találatok a következő kifejezésre: 20 hetes vagyok, amíg (26 db)

20 hetes vagyok és kislányunk lesz, viszont egyáltalán nincs étvágyam. Az első négy hónapban volt, de azóta mint amit elvágtak és csak erőltetem a kaját. Eddig 3 kilót híztam. Mit tegyek? Nem árt ez a babának?

Legjobb válasz: Dehogy baj, örülj hogy nem hízol, a baba meg elveszi ami kell neki. Õ belõled táplálkozik. Ne aggódj. Boldog babavárást! 36 hetes kismama

Dehogy baj, örülj hogy nem hízol, a baba meg elveszi ami kell neki. Õ belõled táplálkozik. Ne aggódj. Boldog babavárást! 36 hetes kismama
Én 36 hetes vagyok, és még mindig nincs túl nagy étvágyam. De amikor eszem, igyekszem egészséges és tápláló ételt enni. Így is híztam 10 kg-ot eddig, és minden rendben van a baba körül, teljesen problámamentes a terhességem.
ÉN 18HETES VAGYOK ÉS 10 HETES KORBAN KÓRHÁZBA KERÜLTEM VÉSZES HÁNYÁSSAL, SEMMIT NEM ETTEM 2ÉS FÉL HÓNAPIG!!!DE TÉNYLEG SEMMIT ÉS MINDEN RENDBEN ÉN IS RETTEGTEM DE ÁLLÍTÓLAG A SZERVEZETEDBÕL MINDENT ELVESZ MAGÁNAK ÉS NEM LESZ BAJ:) )!!NE AGGÓDJ!!BOLDOG BABA VÁRÁST!!
Orulj neki, h nincs. Nekem nagyon nagy étvágyam volt, szülés után meg +25kgom:D Annyit egyél amennyi jólesik, csak sok vitamint és nyomelemet tartalmazzon.
Szia! Én 32 hetes vagyok, eddig 1 kilót híztam. A Babám szépen fejlõdik, 2 héttel nagyobb, 34 hetesnek felel meg. Úgyhogy ne aggódj! Boldog babavárást.

Hányadik hétig lehet házas életet élni? Én 20 hetes vagyok, de már egyre inkább fáj az alhasam, amikor orgazmusom van! A méhszáj jól zárt, de félek a vetéléstől!

Legjobb válasz: Én 36 hetes vagyok és még mindig.Ugy tudom hogy amég az orvos nem rendelkezik másképp vagy neked nem kellemetlen,addig lehet.A 2.ik trimeszterben én is sokszor bekeményedtem orgazmus után pár percre,lehet azt érzed?

Én 36 hetes vagyok és még mindig.Ugy tudom hogy amég az orvos nem rendelkezik másképp vagy neked nem kellemetlen, addig lehet.A 2.ik trimeszterben én is sokszor bekeményedtem orgazmus után pár percre, lehet azt érzed?
Ha fájdalmaid vannak mindenképp jelezd az orvosnak, de szerintem végig, kivéve, ha az orvos nem tilt el.

17 hetes voltam amikor elkezdtem érezni a babót. Most lassan 20 hetes vagyok. Mikor érezheti apuci is ezeket a mozdulatokat?

Legjobb válasz: Az en parom kb a 24. hettol erezte, mert akkor mar szemmel is lathato volt, ahogy rugott egyet-egyet.

Az en parom kb a 24. hettol erezte, mert akkor mar szemmel is lathato volt, ahogy rugott egyet-egyet.
Én is 17 hetes voltam amikor elõször éreztem a mozgást, 20 hetesen érezte a párom, 21 hetesen pedig néha már látszott is.De ez mindenkinél változó.Ha nagyon sokat mozog, jobban és hamarabb érezni.
Én a 18. vagy 19. héten éreztem elõször (pontosan nem tudom, elfelejtettem már), de rákövetkezõ nap már a párom is érezte. Nagyon ritkán volt még érezhetõ a mozgása az elsõ idõszakban, nem is minden nap jelentkezett be, viszont egybõl elég intenzív volt.
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ lányok! Mindenkinek jó egészséget kívánok!
Feküdj le, a párod pedig tegye a fülét a hasadra, nekünk így mindig érezte õ is már az elején! Két hét múlva már kézzel is fogja érezni, 4 hét múlva pedig már látni is lehet majd.
Igen, lehet hogy már érzi is! :) Èn elöször olyan 12 hetesen éreztem a kis pliiangót, késöbb már rendszeresen is! :) A férjem pedig a 19-20-ik héttöl érzi, tehát szerintem lassan a Tiédis fogja, csak türelem! :)

20 hetes vagyok, ma még alig éreztem a babát mozogni? Mert tegnap véletlenül ráesett a hasamra 1 flakon ásványvíz ami tele volt! Hivjam az orvosomat, mit csináljak nagyon félek?

Legjobb válasz: Hívd fel, úgyis õ tud csak megnyugtatni. Egyébként a ebben a korban a lényeg, hogy mindennap érezd, nem kell mindíg ugyanolyan erõsen érezned. A lényeg, hogy mozog! Nincs semmi baj! Üdv 29 hetes kismama

Hívd fel, úgyis õ tud csak megnyugtatni. Egyébként a ebben a korban a lényeg, hogy mindennap érezd, nem kell mindíg ugyanolyan erõsen érezned. A lényeg, hogy mozog! Nincs semmi baj! Üdv 29 hetes kismama
szia! valószínûleg nem az ásványvizes üveghez, hanem sokkal inkább a melegfronthoz van köze. de azért, hogy megnyugodj, hívd fel a dokid.
Szerintem sem lesz baja a flakontól. Lehet hogy már kisebb a helye a mocorgásra! Sok boldogságot és majd jó babázást!
Menj orvoshoz, mond el mi történt, jobban megnyugszol a vizsgálat után.

Mi lehetett ez ami távozott belõlem? 20 hetes vagyok és kicsit megijedtem?

Légyszi csak az nyissa meg aki nem finnyás, mert nem a leggusztusosabb látvány, szerencsére elég rossz a fényképezõm. Mérete kb. olyan 3 centi és nem tudom "honnan jött" csak reggel a wc papíron lettem rá figyelmes. Azért tettem ebbe a kategóriába, mert mindenki írogat a nyákdugóról, mivel fogalmam sincs az milyen meg hogy néz ki ezért kicsit megijedtem, hogy 20 hetesen remélem nem annak valami darabja. Állagra elég "tömör" olyan szövetes jellegû, de nem nyálkás és véres a vége.

Legjobb válasz: Ez nem nyákdugó, az nyálkás nyúlós. Szerintem ballagj el a dokihoz, nem tudom ez mi lehet.

Ez nem nyákdugó, az nyálkás nyúlós. Szerintem ballagj el a dokihoz, nem tudom ez mi lehet.
ÍRJ MAJD MI VOLT!
A kérdező hozzászólása: Most jöttem a dokitól jól megijedtem, mert ráadásul 2 napja nem érzem, hogy mocorgászna:( de szerencsére megnyugtatott, 4D-vel megnézett azt mondta "bentrõl nem hiányzik semmi", megvizsgálta a picúrt, azt mondta semmi elváltozást nem lát felejtsem el a reggeli dolgot és próbáljak ne is gondolni rosszra. :)
Hú, örülök neki hogy semmi gond! :)
Hûûû, én is örülök. :) Drukkoltam!
jól van... örülök én is a jó hírnek :) boldog babavárást ! :)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszönöm:) remélem még 1x nem lesz ilyen, de arra jó volt ez a lecke hogy jobban kell vigyázni magunkra:)
Örülök, hogy nincs baj :) Az azért durva, hogy még õ sem tudja, hogy ez micsoda.
Helyedben utána járnék mert az valami volt ami kijött!Próbálj elmenni másik orvoshoz magánúton hogy ugyan õ mit mond!
Remélem már az orvosnál vagy. Majd írd meg mit mondott.
Én biztos orvoshoz mennék a helyedben.
nekem is szövet darabnak tûnik, írd majd meg mit mondott az orvos!
Tutira nem nyákdugó. Ha megvan még ez az izé akkor mutasd meg a dokinak, de most rögtön menj kórházba!!! Majd írd meg mi volt légyszives. Ez ilyesztõ!
Úristen, menj azonnal dokihoz, nem akarlak megijeszteni, inkább a doki mondjon biztosat!
A kérdező hozzászólása: Hát abból már szerintem sokmit nem állapítanak meg úgy össze van száradva a papírba..:( antibiotikumut kellett szedjek, párom azt mondta biztos az miatt van. Nem vagyok rosszul, nincs semmi bajom egyébként. Nem tudom 1általán a hüvelyembõl jött-e. Elég kínos, hogy tálaljam ezt a dokinak.. nem lehet hogy csak valami váladék a terhesség miatt?
Szia!Még mindig a gép elõtt vagy azonnal orvos mielõtt nagy baj lenne belõle!!!!!Fogalmam nincs mi ez vagy is nekem szövet darabnak tûnik de majd az orvos megmondja.Menj az orvosodhoz vagy az ügyeletre nem a gyógyszer okozza az tuti!
Tényleg mutasd meg ezt egy orvosnak.Bízd rá, hogy õ mit tud megállapítani ebbõl és hidd el nem kínos, ennél durvább látványban volt már része, de ez akkor sem normális és jó lenne tudni, hogy mi ez.Ha annyit sikerül elérni, hogy megvizsgáljon téged és a babát, már nem mentél hiába.Gyógyszernek szerintem sincs köze ehhez és nem is nyákdugó.
Ez nem gyógyszertõl van és nem is nyákdugó, menj orvoshoz MOST, jobb félni mint megijedni, ne komolytalankodd el a dolgot.
Hát ezzel orvos, most.
Egy percig nem várnék! Orvos! Sztem is valami szövetféle...
Mutattad a képet is? Örülök, hogy minden rendben veletek, boldog babavárást :)

Lehet baja? Nagyon szegyenlem magam! Megkivantam a boroskolat es ittam kb 4 kortyot! ;" ( Viszont ami megrosszabb utanna szivtam 2slukkot egy cigibol;" ( 20 hetes vagyok, nem cigiztem kb miota terhes lettem. Lelkifurdalasom van rendesen; (

Legjobb válasz: Dehogyis rendszeres!!!;)) istenments!!! Evek ota egy kortyot sem ittam mert babat akartunk orvoshoz jartunk terhes lettem szoptattam stb... ;) es most ismet;))) A cigit nem mondom h nem szivtam elso es most a masodik terhesseg elott sem, de ahogy megtudtam h baba lesz igyekeztem mielobb elhagyni;)) csak ma bunoztem;"(

A kérdező hozzászólása: Dehogyis rendszeres!!!;)) istenments!!! Evek ota egy kortyot sem ittam mert babat akartunk orvoshoz jartunk terhes lettem szoptattam stb... ;) es most ismet;))) A cigit nem mondom h nem szivtam elso es most a masodik terhesseg elott sem, de ahogy megtudtam h baba lesz igyekeztem mielobb elhagyni;)) csak ma bunoztem;"(
Ennyitõl még nem lesz semmi baja a kicsinek, de ne csinálj belõle rendszert.
Ennyitõl még nem lesz baja a picinek, de legközelebb azért ne ragadtasd el magad:) Sok boldogságot!Két gyerekes anyuka
Semmi baja nem lesz ennyitol. A placenta ezt meg megszuri!
Én tegnap egy doboz sört ittam meg(jól is esett), ám a cigirõl nem tudok nyilatkozni(sose szívtam).33hkm
Semmi baj nem lesz. Én kb egy hónapja elmentem a páromékkal sörözni és vettem magamnak egy citromos sört mert megkívántam. 2 dl ittam meg és elszívtam hozzá 2 szál cigit. A végén vettük észre , hogy nem az alkoholmentes változatát vettem meg. De ha ez nem rendszeres akkor semmi gond nem lesz. Most esküvõnk lesz 1 kortyot a pezsgõbe is bele fogok inni. Többet nem , mert nem terhesen se szoktam inni és egy pohártól már berúgnék. 31hkm
Ne legyen lelkifurdalásod, nem iszol, nem dohányzol. Most kicsit bûnöztél, de a babádnak ezzel még nem ártottál. Más végigpiálja a terhességet és füstöl végig, mégis egészséges lesz a babó. Nagyon jó anya leszel, nyugalom :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek!!! Megnyugodtam;)

20 hetes vagyok. Ma reggel nagyon megijedtem! Elmentem wc-re és amikor kitöröltem egy pirospötty volt a wc papíron. Csak holnap tudok a dokimhoz menni de addid megörülök. Nagy lehet a baj? Nagyon félek!

Legjobb válasz: Nyugodj meg, mert az nem segít, ha idegeskedsz! A növérem végig a terhessége alatt pöttyözött, vérzett, mégis egészséges babát szült. A második babánál meg egyáltalán nem volt ilyesmi. Ez egyén, és úgy látszik babafüggõ. Holnap a doki mindenben segít, addig pihenj sokat, ne erõltesd meg magad, és próbálj a picire koncentrálni! :-) Jó babavárást!

Nyugodj meg, mert az nem segít, ha idegeskedsz! A növérem végig a terhessége alatt pöttyözött, vérzett, mégis egészséges babát szült. A második babánál meg egyáltalán nem volt ilyesmi. Ez egyén, és úgy látszik babafüggõ. Holnap a doki mindenben segít, addig pihenj sokat, ne erõltesd meg magad, és próbálj a picire koncentrálni! :-) Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszod.Remélem nem lesz baj. Megpróbálok megnyugodni.
szia, véletlenûl nem voltatok egyûtt a pároddal?mert az okozhat ilyet..de nem hinném hogy baj lenne.lehet erõlkõdéstl is , bármitõl.de azt javaslom ha gõrcsõlsz, és erõsebben vérzel még ma menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Vasárnap voltunk együtt. Nem görcsöltem.
de lehet hogy ez még az egyûttlét eredménye.ilyenkor nagyon hamar elpattannak bent az erek..nálam is ez volkt..a doki sikositot javasolt..probáljátok ki.ha már nincs põtty akkor valoszinûleg az volt.és nem kell aggodni.de szerezzetek be egyett..kb 600 ft.:D
Szia!Nekem is volt többször és valószínû, hogy egy kis ér pattan meg.Ne aggódj!
Nálam is volt ilyen, de én végül rájöttem, hogy máshonnan jön a vér...szerintem nyugodj meg, ráadásul ha azóta nincs semmi akkor valószinûleg a doki sem fog aggódni!

39 Hetesek vagyunk. Ma délben elkezdtem görcsölni, és keményedni.20-25 percenként ( ekkor még nem mértem ) aztán most 10 órától pedig rendszeres 10 perces fájásaim vannak. Amik viszonylag erősek. Mit tegyek?

Már fürödtem, és nem segített. S?t akkor állt be 10 percesre a fájás.

Legjobb válasz: Szia! Én fent vagyok, de tapasztalatom sajna nincs, elsõ baba és 28 hetes vagyok. Ha közel vana kórház, akkor se várd meg a 3 perceseket, szépen slattyogj be most, max dumálni fognak, hogy minek jöttél be, de te azzal ne fogalalkozz. Amúgy hogy vagy? Még mindig tízpercesek, vagy rövidebbek már? Mert akkor egyértelmû hogy baba lesz belõle, kérdés, hogy mikor. Sok szerencsét! Boldog babázást!!

Szia! Én fent vagyok, de tapasztalatom sajna nincs, elsõ baba és 28 hetes vagyok. Ha közel vana kórház, akkor se várd meg a 3 perceseket, szépen slattyogj be most, max dumálni fognak, hogy minek jöttél be, de te azzal ne fogalalkozz. Amúgy hogy vagy? Még mindig tízpercesek, vagy rövidebbek már? Mert akkor egyértelmû hogy baba lesz belõle, kérdés, hogy mikor. Sok szerencsét! Boldog babázást!!
A kérdező hozzászólása: Hahó ! valaki ? remélem van fennt valaki !:) )
A kérdező hozzászólása: Szia. egész éjjel 10 percersek voltak , szinte semmit sem aldutam. reggel se változott a hejzet. folyamatos rendszeres 10 percesek . .
Szia! Itt vagy még? Mi történ azóta? Ez már szülés lesz, de mivel elsõ, elhúzódik. Nekem már van 3. Szerintem ha még nem mentél, akkor indulj a kórházba. Könnyû szülést! 30 hkm,
A kérdező hozzászólása: Ne Haragudj elfelejtettem le írni hogy ez más a 2.-ik baba . azóta ( tegnap dél óta ) 10 percesek a fájások.
jobb ha inkabb megnéznek, inkabb menj feleslegesen mint gond legyen. Irj majd hogy mi lett! Szoritok
A kérdező hozzászólása: 10 volt. aztán most 3 x-alkalommal pedig 15 percenként jöttek. ezek jósló fájások ? azok elmúlanának meleg fürdõ után. nemtudom mi ez..

20 hetes kismama vagyok, és csalódva tapasztalom, hogy a párom egyáltalán nem kíváncsi a baba mozgására, és egyáltalán semmire, ami vele kapcsolatos. Ez változik majd, vagy így marad?

Legjobb válasz: Szia! Biztos csak megijedt, vagy csak most realizálta, hogy mi is történik ott bent....Biztos vagyok benne,hogy meg fog változni igen hamar. Tudod nekik is fel kell dolgozniuk ezt az élményt valahogyan. Persze nagyon nehéz türelmesnek lenni a párunkkal, mert ilyenkor még több szeretetre van szükségünk és figyelemre, és gondolom megosztanád vele ezt az élményt. Ne aggódj hamarosan Õ fog rákérdezni, hogy megfoghatja-e a pocakodat. Minden jót kívánok és szép bébivárást! 24.hetes mami

Szia! Biztos csak megijedt, vagy csak most realizálta, hogy mi is történik ott bent....Biztos vagyok benne, hogy meg fog változni igen hamar. Tudod nekik is fel kell dolgozniuk ezt az élményt valahogyan. Persze nagyon nehéz türelmesnek lenni a párunkkal, mert ilyenkor még több szeretetre van szükségünk és figyelemre, és gondolom megosztanád vele ezt az élményt. Ne aggódj hamarosan Õ fog rákérdezni, hogy megfoghatja-e a pocakodat. Minden jót kívánok és szép bébivárást! 24.hetes mami
De jó! Örülök nektek:) /2.voltam/
Valószínûleg hasonló párod lehet mint nekem, mármint az én párom egyébként is nehezen mutatja ki az érzelmeit. Én is úgy érzem, hogy nem érdekli a baba, de azt hiszem nem errõl van szó. Egyszerûen õ még nem fogja fel, hogy van. Azt hiszem látniuk kell a babát élõben, megszületve, ahhoz, hogy beleszerelmesedjenek. Szerintem ne izgulj ezen, hidd el, ha megszületik a babó, akkor nagy-nagy szerelem lesz az övéké is.
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm a válaszokat. A 19. héten voltunk 4d-s uh-n, ami ismét csak rám volt hatással, nem vettem észre, hogy azon kívül, hogy elõször volt ilyenen, megérintette volna. Azóta én mindig magam elõtt látom a babát, nem gyõzök hozzá beszélni, dícsérni, símogatni. Megkérem, hogy este megnyugtatás képpen jelezzen anyának, hogy jól van, rúg egy finomat, persze majd el olvadok, máris olyan szeretettel vagyok irányába, hogy ki sem lehet ezt fejezni. A páromnak viszont semmi nem érdekes, nem akarja megfogni, nem érdeklik a nevek, nem hajlandó tudomást sem venni róla. Pedig 2 éve akarjuk nagyon Õt, és rettenetesen rosszul esik.
A kérdező hozzászólása: Szia! Minden megváltozott, rajonganak egymásért, a kicsi 10 hónapos lányom és Ö. Valóban nem tudta beleélni magát a terhességbe, és még az ici pici csecsemõkorban is voltak nehézségeink, de mióta "babás lett " a pici, azóta sokat foglalkozik vele, nagyon szeretik egymást, egyszóval most olyan amilyenrõl álmodtam..-) Köszönöm az érdeklõdést! :-))))
azóta mi a helyzet?
hidd el õ arra tartogasa az elolvadást amikorra meglátja a babát.hidd el akkor tuti elolvad.
Nekem van egy ismerõsöm, aki szintén errõl panaszkodott. Az apuka nem foglalkozott a kicsivel, nem simogatta a pocakot, nem beszélt hozzá, szinte figyelmen kívül hagyta, hogy terhes a felesége. Aztán egy reggel arra ébredt a kismama, hogy az apuka csendben beszél a pocaknak. :) Lehet, hogy rettentõen fél, és nem meri kimutatni az érzelmeit, vagy csak egyszerûen nem tudja még átérezni, hogy apa lesz. Bízok abban, hogy egy idõ után boldogan fog beszélni a pocakodhoz, és fogja simogatni. 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: ok! :-))
Nekem akkor fogta fel igazán amikor bejött velem az 12 hetes ultrahangra, és látta az izgõ-mozgó kisfiúnkat:) Csábítsd el egyre, szerintem hatásos! Boldog pocakosodást!
A kérdező hozzászólása: A próféta szóljon belõled! Kicsit félek attól, hogy akkor meg jön az ilyenkor szokásos, miszerint az ilyen pici gyerekekekkel a férfiak nem tudnak még mit kezdeni..... No de nem akarok ennyire pesszimista lenni, hátha mégsem...
Neki nincs semmi testi kapcsolata a babával, nem úgy mint neked. Hidd el, legkésõbb amikor megszületik, akkor kíváncsi lesz rá, és ráadásul õ lesz a világon a legbüszkébb apuka. De egyébként szerintem is segítene, ha részt venne egy ultrahangon és láthatná! Vagy amikor már látszódni fog kívülrõl, ahogy a pocakod jön-megy. Üdv, 31 hetes kismami
19:39-es vagyok: Hé nem elszomorodni! Tényleg bízz a párodban, meg magadban is (valamiért csak magad mellé választottad)! Lehet, hogy nem meri majd elsõre megfogni, és lehet hogy félni is fog tõle, de hidd el, hogy ott fog állni a sarkadban és le sem fogja venni a szemét a gyerkõcötökrõl :) És majd elõbb-utóbb könyörögni fogsz, hogy a te kezedben is lehessen majd a babótok :)

20 hetes terhes vagyok és vannak napok amikor többet és van amikor egész keveset (bár gondolom ezt a kánikulát Õ is másként viseli). Már azt is éreznem kellene, hogy megfordul?

20 hetes terhes vagyok és vannak napok amikor többet és van amikor egész keveset (bár gondolom ezt a kánikulát Õ is másként viseli). A párotok érzi már ha a pocitokra teszik a kezüket? Ma megijesztett egy kismama, hogy már azt is éreznem kellene, hogy megfordul!? De szerintem én csak kapálódzást érzek.

Legjobb válasz: Dehogy kéne még érezned hogy megfordul! Konkrétan még nem érzed csak hogy csinál vmit. Nekem is össze vissza van, van hogy napokig alig mozog, utána meg beindul. a melegben nekem is kevesebbet mozog. Nekem már érzi a párom egy egy rúgást:) 21 hetes kismama

Dehogy kéne még érezned hogy megfordul! Konkrétan még nem érzed csak hogy csinál vmit. Nekem is össze vissza van, van hogy napokig alig mozog, utána meg beindul. a melegben nekem is kevesebbet mozog. Nekem már érzi a párom egy egy rúgást:) 21 hetes kismama
Én is 20 hetes vagyok, és én pár hete már érzem a babát, szinte minden nap érzem, hogy mozog, de hogy megfordul, azt nem, csak hogy kaparászik, kopogtat, nyomkod, meg ilyenek. Nagyon jó :) és érdekes, kánikula ide vagy oda, ma nagyon sokat mozgott. Talán mert egész nap jó zenét hallgattam? :) És a párom érzi, bár õ nem olyan erõsen, ha a hasamra teszi a kezét. Boldog babavárást!
Én 20 hetesen éreztem elõször a baba mozgását, a párom 24 hetesen. Most 35 hetes vagyok állandóan nyomja magát hullámzik a hasam de fogalmam sincs mikor fordul meg. Pedig már megtette egy párszor, de ezt csak Uh- n láttam.Hol fejfekvéses, hol farfekvéses :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!