Találatok a következő kifejezésre: 20 hetes folyamatosan fáj (2 db)

20 hetes várandós vagyok, 1 hete nagyon élesen fáj a bordáim alatt és a gyomorszájamnál. Szinte folyamatosan. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem tudom pontosan ugyanazt érzem e mint Te, de nekem is nagyon szúr a bordám alatt de csak a jobb oldalon.Minden este fáj napközben nem érzem.Este mikor lefekszem akkor enyhül és egy idõ után elmúlik.Elsõ terhességemnél is volt ilyen de csak a vége felé.Most 13 hetes vagyok és már most fáj.Minden este, mintha kést szúrnának a bordám alá.Megyek dokihoz jövõhéten megkérdem mi lehet ez. Ha lefekszel neked nem jobb?egész nap fáj vagy csak esténként?

Nem tudom pontosan ugyanazt érzem e mint Te, de nekem is nagyon szúr a bordám alatt de csak a jobb oldalon.Minden este fáj napközben nem érzem.Este mikor lefekszem akkor enyhül és egy idõ után elmúlik.Elsõ terhességemnél is volt ilyen de csak a vége felé.Most 13 hetes vagyok és már most fáj.Minden este, mintha kést szúrnának a bordám alá.Megyek dokihoz jövõhéten megkérdem mi lehet ez. Ha lefekszel neked nem jobb?egész nap fáj vagy csak esténként?
A kérdező hozzászólása: Szia, köszönöm a válaszod! nekem is enyhébb, ha lefekszem aludni, de egyébként egész nap fáj, szúr, és szinte állandóan maszírozgatom, ülve, állva, és már elég fárasztó...én is megyek dokihoz a jövõhéten, de eddig bármi problémám volt, az volt a válasz, hogy típus függõ..kinél van, kinél nincs, kinek fáj kinek nem...ésatöbbi
Sziasztok! Én 27 hetes vagyok és már egy pár hete nekem is nagyon szúr:(! Mondjuk nekem általában akkor ha ülök és én sajni 10 percnél tovább nemtudok ülni én mondtam a nögyógyászomnak meg a védönönek és õk azt mondták hogy a szerveinket ide-oda tudja tologatni a baba hogy csinálja magának a helyet de a fix csontjainkat sajnos nem és ahogy tágulunk ezért fáj nagyon! Nekem azt mondta a védönö hogy ez csak rosszabb lesz:(! Nekem is csak a jobb oldali bordám fáj! Nekem néha jobb néha nem! Kiváncsi vagyok nektek mit mondd majd a dokitok! Boldog babavárást!

20 hetes vagyok folyamatosan fáj a hasam mintha megakarna jönni de az orvosom mindent rendben talált miért lehet ez mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem tudom szedsz -e magnéziumot, az segíthet, és a sok pihenés,Minden rendben tehát csak attól lehet hogy tágul a méh ,szélesedik a csípõ.Nekem is szokott lenni,csak nekem petefészeknél és nem mindennapos, de ha lefekszem az segít.Engem is itt nyugtattak meg.

Nem tudom szedsz -e magnéziumot, az segíthet, és a sok pihenés, Minden rendben tehát csak attól lehet hogy tágul a méh , szélesedik a csípõ.Nekem is szokott lenni, csak nekem petefészeknél és nem mindennapos, de ha lefekszem az segít.Engem is itt nyugtattak meg.
Tágul a méhed, teljesen természetes. a terhesség egy 40 hétig tartó fájdalom, mikor, hol, hogyan és miért fáj... sok oka van. De ez nem baj, baj akkor van, ha elviselhetetlen görcsöd van, vagy vérzel.
Szia! Én 22 hetes vagyok és nekem is szokott így fájni, mintha meg akarna jönni. Nekem is azt mondták, hogy ha nem vérzek és nincs erõs görcs, akkor nincs semmi baj, csak nõ a méhem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!