Találatok a következő kifejezésre: 20 hetes és mostanában (5 db)

Mitől fájhat a gyomrom? 20 hetes vagyok. Mostanában néha fájni szokott, persze nem vészes, de most elég rossz. És most puffadok is rendesen.

Semmi puffasztót nem ettem, Nem értem.

Legjobb válasz: Sajnos nem tudok a kérdésedre válaszolni,csak annyit,hogy nem vagy ezzel egyedül.Én is 20.hetes vagyok,tegnap olyan gyomorfájásom volt kb.10 percig,hogy még a víz is levert.Sokat fáfdogál nekem is és nem találok összefüggést a kajákkal sem.Néha csak tompa(mintha gyomron vágtak volna)fájdalom van.Neked milyen jellegû?

Sajnos nem tudok a kérdésedre válaszolni, csak annyit, hogy nem vagy ezzel egyedül.Én is 20.hetes vagyok, tegnap olyan gyomorfájásom volt kb.10 percig, hogy még a víz is levert.Sokat fáfdogál nekem is és nem találok összefüggést a kajákkal sem.Néha csak tompa(mintha gyomron vágtak volna)fájdalom van.Neked milyen jellegû?
A kérdező hozzászólása: Nekem olyan nem is tudom leírni. Talán tényleg a legjobb jelzõ rá a gyomronvágás érzés, bár még nem vágtak gyomron. :) Gyomorfájásmentes babavárást :)
37hetes vagyok és nem akarlak elkeserteni titeket de nekem ez kb 3 hónapja van.Igaz nekem nagyobb volt mindig a hasam mint a velem egyidõs terheseknek.Hol jobb hol rosszabb de nekem nem is múlt el.Néha olyan érzés mintha kést forgatnának a gyomromba és a hátamba is kisugárzik.Kitartás!!!
Elsõ vagyok.jó kilátások...:) Engem se vágtak még gyomron, csak gyerekkoromban kapott el kellemesen, egy jól célzott labda:( Na ez pont olyan.Próbáljátok ki a langyos vizes borogatást, most hallottam és bevállt.Hátha nektek is segít.
A kérdező hozzászólása: Hát nem túl jó hír... Azért bízom benne nem fog sokáig tartani. Vajon a Rennie jó rá? A vizes borogatást ki fogom próbálni, köszi a tippet!
Megint az elsõ.A renniet hiába rágom, kb.15 percig van hatása.Amúgy az csak savcsökkentõ, tehát én nem is erre a fura fájásra szedem, hanem a borzalmas mennyiségû savamra(eredetileg is sok volt).De neked hátha segít, próbáld ki, legf.a kellemetlen tüneteket veszítheted, mást nem :)

Unalom ellen vmi? 5. héttől itthon ülök és már kezdek becsavarodni mostanában az unalomtól.20 hetes km

Legjobb válasz: Veszélyeztetett vagy? Vagy csak otthon maradtál? Én is már nagyon az eleje óta itthon vagyok, de én azért bírtam a sok fekvést, voltak kedvenc sorozataim, "be volt táblázva" a napom. Mostmár többet tudok mozogni, így a háztartással telik el a napom, persze minden lassabban megy. Én nem szoktam unatkozni, mindig van valami mosni való, akkor teregetni, hajtogatni való, mosogatni kell, ágyat megigazítani, feltakarítani meg ilyenek. 34+4 hetes

Veszélyeztetett vagy? Vagy csak otthon maradtál? Én is már nagyon az eleje óta itthon vagyok, de én azért bírtam a sok fekvést, voltak kedvenc sorozataim, "be volt táblázva" a napom. Mostmár többet tudok mozogni, így a háztartással telik el a napom, persze minden lassabban megy. Én nem szoktam unatkozni, mindig van valami mosni való, akkor teregetni, hajtogatni való, mosogatni kell, ágyat megigazítani, feltakarítani meg ilyenek. 34+4 hetes
pontosan úgy vagyok mint te. 5. héttõl itthon (munkahely miatt). most vagyunk 20 hetesek. én is mindent csinálok. régebben imádtam a rokonokat járni, azzal is elmegy egy fél nap, de most parázok minden bacitól, úgyhogy be vagyok zárva. (anyós még sétálni sem enged el) az utsónak írnám, ez nem olyan egyszerû ám. nem pontos a kifejezés, hogy unatkozunk. nem errõl van szó. csak egyszerûen a társaság hiánya elkedvteleníti az embert. írok példát. az egyik barátnõm megzizzent.. nemtom, de nem akar beszélni sem velem. a másik megszült, õ el van foglalva, a harmadik, a legeslegjobb, meg kiment külföldre dolgozni. még el sem búcsúzhattunk. 2 hét alatt történtek. hát kinek van kedve bármihez is, ha nem tud beszélgetni? és végre mást hallani, nem csak állandóan a terhesség dolgairól. (nem elég a hányás, még kikérdeznek róla 5x) na.. ennyit errõl.. különben jól vagyok.:)
De jó neked!Anyám!Sokat fogsz még emlékezni ezekre a gyönyörû hónapokra!Ha majd mindig fáradt leszel, nem lesz idõd semmire, még a azt is külön kell kitalálnod mikor menj a mosdóba stb.Én is itthon voltam az elejétõl, de soha nem unatkoztam.Egyet azért javasolnék.Szerintem próbálj ki olyan új recepteket, amik nagyon gyorsan elkészíthetõk, mert késõbb örülsz, ha jut egy kis idõd meleg kaját csinálni.
sosem értettem azokat a kismamákat akik azt irják unatkoznak! Annyi minden van amit csinálhatsz pl uj kajákat kiprobálhatsz csinálj meglepit a párodnak késobb ugy sem lesz rá lehetoséged, vagy ezer más dologgal le lehet foglalnod magad.
szia! hasonló cipõben járok... én a 11. héttõl vagyok itthon, lassan halálra unjom magam, most kitaláltam, hogy kötök, az lefoglal egy darabig, aztán meg látm... eddig neteztem, tvztem, takarítottam... hát nem épp izgi program, és örültem, amikor dokihoz kellett mennem, mert akkor legalább nem unatkoztam, még ha csak egy tp-s papír miatt kellett is mennem:P
Azám....:-)!Visszasírod még ezeket az unalmas napokat.Én is itthon voltam szinte teljesen az elejétõl, nekem pont akkor szûnt meg a munkahelyem.De én sem unatkoztam.A bõröndömet már szerintem a 6.hónapban összeraktam, csinosítgattam a babaszobát, üvegfestékkel figurákat készítettem a babaszobába, vagy kivasaltam a babaruhákat.ettõl volt olyan meghitt az egész babavárás.Emellett teljes értékû életet éltem, ugyanúgy mentem sétálgatni, bevásárolni, vagy az orvoshoz, szánkóztam a 8. hónapban, persze csak finoman...elég fitt kismama voltam(persze az más ha veszélyeztetett terhes vagy).Szerintem ha már mindenképpen az , , otthonosdi" marad, akkor készíts a babádnak valamit, meglátod mennyire lefoglal majd és hogy mennyire fog örülni neki a manó, ha felfedezi:o) Boldog babavárást!
Na, hát én már teljesen készen vagyok! A várandósságom elejétõl itthon vagyok, a férjem már 5 hónapja külföldön van. Minden féle programot kitaláltam magamnak, nyelvtanfolyamra járok, úszni, jógázni. De ezek egy vagyonba kerülnek :-(, és a napom ból csak 2-3 órát vesznek el. Takarítani azért nem fogok állandóan, és mivel egyedül vagyok, így fõzni, mosni sem kell annyit. Én már annak is örülök, ha jön egy csekk amit be kell fizetni, mert akkor elmehetek a postára! :-) Már nincs sok hátra 3 hét múlva szülök elvileg. De borzasztó itthon egyedül. Most meg már igazából nincs is nagyon kedvem semmihez, fáradtabb is vagyok. Neked még jó sok idõd van! :-( Szeretsz olvasni, sétálni? Gondolom a férjed otthon van estefelé már, v délután. Fõzz neki mindig finomakat, én biztosan agyonkényeztetném a férjem ha itthon lenne.
Nyugi, még 20 hét, és többé nem fogsz unatkozni. Használd ki az idõdet. Olvass, nézzél filmeket, látogasd a kisgyerekes barátnõket és tanulj tõlük. / Évekig nem tudtam követni a sorozatokat a TV-ben /. De nem bántam meg. Szép, békés idõszak volt a terhesség. Sok sikert!
Beszélgessünk, én is 20 hetes vagyok, az elsõ pillanattól kezdve itthon. :) Terveim januárra, hogy kiganézom a lakást, minden olyat kidobog ami majd a babának útban lehet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat.igen, veszélyeztetett vagyok, de nem azért mert bármi gond van a terhességemmel, hanem veszélyes munkakör miatt csak így mehettem el állományba.hát a takarítást meg szoktam csinálni, meg fõzök, meg vannak kedvenc sorozataim, de igazából már a sok tv-zést is unom.régen imádtam olvasni, de már az sem köt le.meg már a fekvésbõl is elegem van.rossz ez a tehetetlenség.
bocs nem utsó, elõtti.
Szia!Én is az 5.héttõl vagyok itthon!És totálkáros vagyok!A férjecském napi 12 órát melózik!Hajnalba megy, késõ este jön!Veszélyeztetett vagyok , úgyhogy pihi van!Még csak 12 hetes vagyok , de nem tudom mi lesz velem!Ráadásul alapjáraton iszonyúan pörgõs ember vagyok!Nagyon könnyen beszél az egyik elõttem válaszoló!Fõzzél, mossál, takarítsál...de basszus, mondjuk ha nem lehet, vagy csak egyszerûen nem bírod!?A terhességet nem mindenki egyformán éli meg!Nekem pl.nagyon nehéz!És igenis iszonyúan unatkozom!És beforgatom saját magam!Félek be fogok dilizni a végére!Ha már itt lesz a baba teljesen más lesz!Lesz miért elfáradni, meg kikészülni!!!:) ))És én már nagyon várom!

Szült valaki mostanában a szekszárdi kórházban? Mi a véleményetek a dokikról? Kinek milyen tapasztalatai vannak róluk? 20 hetes vagyok, és nem tudom, hogy megéri-e orvost fogadni.

Legjobb válasz: Dr. Bakó Bélát nyugodt szívvel tudom ajánlani neked. Nagyon jó orvos. Kicsit szétszórt, sok a betege, de jó szakember, és biztos, hogy csak normálisan tud beszélni mindenkivel. Magánrendelõje is van Szekszárdon és a kórházban is rendel. Boldog babavárást!

Dr. Bakó Bélát nyugodt szívvel tudom ajánlani neked. Nagyon jó orvos. Kicsit szétszórt, sok a betege, de jó szakember, és biztos, hogy csak normálisan tud beszélni mindenkivel. Magánrendelõje is van Szekszárdon és a kórházban is rendel. Boldog babavárást!
Én dr. Kõszegi Lászlót ajánlanám. Nála szültem az elsõt is és hamarosan a másodikat is. Egyébként aki nem fogadott orvost az se panaszkodott, az orvosok nagy része nagyon rendes. Nekem csak eggyel volt problémám (de sajnos neki a nevét sem tudom) a többiek mindig nagyon segítõkészek voltak
Szia! Igaz nem szekszardon szultem meg a babocam hanem pesten, de szekszardi vagyok. Mikor otthon eltem oda jartam mindig orvoshoz. Nekem Dr. Komaromi- Fulop Zoltan aki nagyon szimpatikus doki es o tudnam ajanlani. Azt nem tudom van e magan eendeloje , de a korhazban szokott rendelni. Ha kell meg a telefonszama is megvan. Ha veletlenul haza koltozunk es ujra terhes lszek akkor tuti o lesz az orvosom nekem.Illetve meg jo es aranyos Dr. Bako bela is. Az ottani orvosok zome normalisan all a pacienseihez.


Szia! Ne agggódj biztosan nem ártassz neki. Jól elvan õ a magzatvízben. :)

20 hetes vagyok, és mostanában nagyon hirtelen hőhullámok, remegés, tenyérizzadás, hányinger tőr rám. Mit tegyek?

mit tudok ilyenkor csinálni?nagyon rossz érzés :(

Legjobb válasz: lehet leesik a vércukrod, beszélj a dokiddal,vagy védõnõvel,segíteni fognak.

lehet leesik a vércukrod, beszélj a dokiddal, vagy védõnõvel, segíteni fognak.
1. válaszoló vagyok, ha bebizonyosodik, hogy alacsony cukor okozza, akkor vegyél be egy szem szõlõcukrot, legyen mindig nálad, nem lesz baj, ne aggódj, csak tudod én nem vagyok orvos.Ja és igyál vizet, legyen az isnálad, jól fog jönni.
Mindenképp ülj le, pihenj, és ne pánikolj be. Próbáld tudattal uralni a helyzetet. Nekem is volt néha ilyen, de "nagy" roham csak egyszer, de az szörnyû volt. Mondogasd, hogy semmi baj, mindjárt elmúlik, menj vécére, igyál, beszélgess valakivel, tereld el a gondolatod. És igen, konzultálj a dokival, védõnõvel, fõleg ha többsör elõfordul.
Hova nyugtató sokat segíthet, és ez természetes alapanyagú!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!