Találatok a következő kifejezésre: 20 fok időben hogy (4 db)

Mit szólnátok, ha Magyarországon is mediterrán éghajlat lenne? Nyáron nem kéne aggódni, hogy rossz idő lesz a Balatonon, télen meg nem fagyna le az arcod -20 fokban. Na, mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szerintem más most részben az van, sõt azt hallottam, hogy a Balaton nyugati medencéje enyhén mediterrán éghajlatú.

Szerintem más most részben az van, sõt azt hallottam, hogy a Balaton nyugati medencéje enyhén mediterrán éghajlatú.
Már most aláírom!!! :-D Bár a mezõgazdaságunkat egy kicsit át kéne reformálni....
Sztem a mediterrán éghajlatnak csak akkor lenne "értelme", ha lenne tengerpartunk.
Szeged és Pécs éghajlata sok tekintetben átmenet a kontinentális és a mediterrán éghajlat között.
Szerintem nem lenne jó, a mezõgazdaság szempontjából egyenesen végzetes, nem csak ránk nézve. Mediterrán égh. itt nem fog kialakulni, max. a hatása erõsödik fel (Mediterraneum: Földközi-tenger, tehát itt, tengerparton alakulhat ki.) Hogy nálunk melegebb legyen, olyan, amirõl Te beszélsz, ahhoz globális melegedésre van szükség.Következmények: 1, Az északi tundra és tajga vidékek elmocsarasodnak. 2, Sarkvidéki jégtakaró elolvad, ami kihalást okozna arrafelé. 3, Gabonatermõ övek elcsúszása rossz minõségû talajokra. Itt nálunk füge és datolya lenne, de annak egyáltalán nincs szüksége a mifelénk levõ mezõségi-és öntéstalajra. Az tény, hogy kellemesebb lenne errefelé.:) De szerintem ami ezzel és a változásokkal jár, inkább legyen a téli -20. :)
még lesz hó is meg mínusz..
Hátha szerencsénk lesz, és lassan melegszik majd fel már az idõ... :)
Én azt sajnálom, hogy nincs hó, meg hideg, meg satöbbi :D Most tél van(vagyishogy annak kellene lennie), és én szeretem a telet :)
Én is nagyon várom már a tavaszt kedves kérdezõ, de sajnos még várnunk kell rá.Unalmasak ezek a hosszú esték és nem lehet szabadtéri programot sem csinálni, ez a leggázabb.
Én imádom a tavaszt... :) Télen minden olyan elszottyadt az udvaron, és tavasszal neki lehet kezdeni egy vékony pulcsiban helyrehozni a téli károkat, kiskapával kapálgatni a virágoskertben, ültetni, hagymákat, miközben süt a nap... Mmmm. 18/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Nem örülnék neki, mert még tél van és én jobban szeretem a telet.
A kérdező hozzászólása: Akkor most annak sem jó, aki a telet szereti, mert nincs igazi tél, meg annak sem, aki a tavaszt várja, mert hol van az még:D Köszi a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: Na igen, nem lehet ilyen szerencsénk, hogy mostantól jó idõ legyen. Bár nem is baj, mert akkor az már arra utalna, hogy nagyon megváltozott a Föld éghajlata. Csak hát mégis jobb a tavasz, mint a tél:) De csak kibírok még 3 hónapot:D Köszi a választ:)
A kérdező hozzászólása: De jó is lenne:)

20 fok körüli időben hogy kell felöltöztetni egy 4 hetes babát?

Nem akarom túl öltöztetni ,de félek hogy nehogy megfázzon.Késöbb mennyivel kell lezserebben pl félévesen

Legjobb válasz: Szia. Alányom 3,5honapos,én rövid ujjú badit,vékony pulit,egy ujjatlan rugi,egy kis cipi,s még egy kis kardigánt adok rá.Ha érzed rajta,hogy melege van,akkor a kaedigán levehetö.

Szia. Alányom 3, 5honapos, én rövid ujjú badit, vékony pulit, egy ujjatlan rugi, egy kis cipi, s még egy kis kardigánt adok rá.Ha érzed rajta, hogy melege van, akkor a kaedigán levehetö.
Nekem azt mondták, hogy mindig egy réteggel adjak rá többet, mint ami rajtam van.
Nyugodtan öltöztesd fel jobban, észreveszed, ha izzad: nyúlj be a tarkójánál a hátához, ott venni észre leginkább. Akkor leveszel róla egy réteget. Az én lányom április végi, tavaly a kánikulában is még body és rugi kellett rá, alváshoz emg duplán betakartam vékony pléddel, mert fázós volt nagyon. Ha látszólag ok nélkül sír, gondolj rá, hogy fázik esetleg!


En sem szeretem.Rettentoen feher a borom.
Énis utálom ezeket a rohadt melegeket, nekem a nappal semmi bajom csak a 40 fokkal. Nekemis 20 fok fölött már mindegy hány fok van, ugyanúgy utálom. A napot szeretem, mert tényleg olyan vidámság tölt el amikor süt.
Megértelek én is így vagyok vele. Finnország nekem ideális :) ))
én meg pont fordítva vagyok... 30 fok alatt nekem nem élet az élet... a nyár a mindenem. télen szinte haldoklom...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
Én sem szeretem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!