Találatok a következő kifejezésre: 20 fok időben (11 db)

Ilyen időben kb.16-20 fok milyen ruhában viszitek sétálni babátokat? (1 év alattit) Használtok már valami napvédőt is, pl. naptej stb. és milyet?

Legjobb válasz: nagyon fontos a naptej már most is!magas az uv sugárzás tavasszal is,fõleg a babáknak,akik télen nem is "láttak" napfényt.az õ bõrük még nagyon érzékeny.Bõrgyógyász a férjem,ha rám hallgattok,napfényvédõ krém nélkül ne menjetek ki! 9 hónapos kisfiamon volt ma harisnya fari,rövid ujjú body,hosszú ujjú póló, farmer kabát, sapi,kocsicipõ.21 fok volt,és izzadt.:-/ Ne feledjétek!naptej! +50 faktoros!

nagyon fontos a naptej már most is!magas az uv sugárzás tavasszal is, fõleg a babáknak, akik télen nem is "láttak" napfényt.az õ bõrük még nagyon érzékeny.Bõrgyógyász a férjem, ha rám hallgattok, napfényvédõ krém nélkül ne menjetek ki! 9 hónapos kisfiamon volt ma harisnya fari, rövid ujjú body, hosszú ujjú póló, farmer kabát, sapi, kocsicipõ.21 fok volt, és izzadt.:-/ Ne feledjétek!naptej! +50 faktoros!
Naptej??? Én nem hinném, h az elsõ áprilisi napon erre lenne szükség.
10 hónapos a lányom. napvédõkrémet nem tudunk használni, a napernyõt már megrendeltem neten, várjuk ép. volt rajta, hosszú ujjú body, harisnya, farmergatya, közepesen vastag pulcsi, és kiskabát, meg sapi, de úgy vettem észre melege volt. 21 fok volt nálunk. Jahh, és belebújós kötött cipõ bõrtalppal.
Az elsõ áprilisi napfény veszélyesebb, mint a júniusi vagy júliusi még a felnõtteknek is! az én kisfiam még csak 3 hónapos, lehet én öltöztetem alul de én egy hosszú ujjú bodyt adtam rá egy ujjatlan rugit, arra egy pamut kardigánt meg egy plüss nacit, aminek van lába..egy vékony sapi és ennyi, a kocsiban egy vékony pléd van.
Nálunk ma már annyira tûzött a nap, hogy délután egy szál rövid ujjúban voltunk kint (plusz mackó nadrág, vékony sapi). Bekentem fényvédõvel is, mert láttam, hogy délelõtt már egy picit megfogta az arcát a nap, meg a kézfeje is barnább. DM-es Babylove fényvédõ krémünk van, ami direkt babáknak van, és 100% ásványi eredetû fényvédõt tartalmaz. Igaz kicsit nehéz kenni, és fehér lesz tõle a bõre, de legalább nincs annyira tele mindenféle káros anyaggal és 50-es.
Hosszu ujju bady, ra egy polo. Zokni, nadrag. Bortalpu zokniszeru "cipo". Es meg egy vekonyabb, szeldzseki szeru kezes labas. En ugy vettem eszre hogy ez igy pont jo. Nem is fazik de nem is izzad be. En mar bekentem az arcat naptejjel mert az en borom is nagyon erzekeny, szombaton az elso aprilisi napfeny ota voros az arcom. :-) Ugyhogy a biztonsag kedveert mar a kisfiamnak is bekenem ha tudom hogy hosszabb ideig kint leszunk a levegon.
elõzõ vagyok... és természetesen zokni! :)
Rövid ujjú body, vékony hosszú ujjú pamut pulcsi, vékonyan bélelt kabát, leggings, nem túl vastag bundazsák csak a lábra felhúzva, sapi. Kicsit így is melege volt.
Szia! Kislányom 8 hónapos múlt. Hosszú ujjú body, pulcsi, zokni, harisnya, nadrág és egy vastagabb kapucnis felsõ van kint rajta és persze egy vékonyabb sapka plusz pléd. Még sem napernyõt, sem naptejet nem használunk.
Ja van napernyõm de még nem vettem elõ de holnap fogom vinni. Napkrémet nem használunk még.
9 hónapos a lányom. Rövid bady, hosszú felsõ, pulcsi, vékony kabi, melegítõ naci, vastag hosszú zokni, vékony kis mamusz. Takaró nélkül voltunk.
Persze, mi használunk már egy hete nagyjából. Minden séta elõtt fél órával bekenem a kis arcát frezyderm babanaptejjel. Jobb biztosra menni!

Adtok a másfél év koruli gyereketekre harisnyát a nadrág alá és sapkát ilyen jó idoben? /20 fok korul/

Legjobb válasz: Én ahogy bejött a jó idõ, azóta harisnyát nem adok. Sapkát csak ha fúj a szél, meg a bölcsiben (megkövetelik), amúgy nem. Nadrág, body, vékony pulcsi, kardigán.

Én ahogy bejött a jó idõ, azóta harisnyát nem adok. Sapkát csak ha fúj a szél, meg a bölcsiben (megkövetelik), amúgy nem. Nadrág, body, vékony pulcsi, kardigán.
Szia! Én adok, mert ahogy leül a homokozóban, felcsúszik a nadrágszára, és annyira sztm még nincs jó idõ, hogy csupasz lábszárral legyen kint. 1, 5 éves kislány anyukája
Harisnyát már nem adok, sapkát viszont még igen. Attól is függ, hogy milyen céllal vagytok kint. Üldögélni (akár a sportkocsijában, vagy biciklisülésen, akár a homokozóban ülve) ugyanis még hidegebb az idõ, tehát jobban fel kell öltöznie. De ha csak szaladgálni vagytok kint, akkor elég egy nadrág, felsõ, fölé egy kicsit vastagabb kardigán, vagy pulcsi.

Mit szólnátok, ha Magyarországon is mediterrán éghajlat lenne? Nyáron nem kéne aggódni, hogy rossz idő lesz a Balatonon, télen meg nem fagyna le az arcod -20 fokban. Na, mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szerintem más most részben az van, sõt azt hallottam, hogy a Balaton nyugati medencéje enyhén mediterrán éghajlatú.

Szerintem más most részben az van, sõt azt hallottam, hogy a Balaton nyugati medencéje enyhén mediterrán éghajlatú.
Már most aláírom!!! :-D Bár a mezõgazdaságunkat egy kicsit át kéne reformálni....
Sztem a mediterrán éghajlatnak csak akkor lenne "értelme", ha lenne tengerpartunk.
Szeged és Pécs éghajlata sok tekintetben átmenet a kontinentális és a mediterrán éghajlat között.
Szerintem nem lenne jó, a mezõgazdaság szempontjából egyenesen végzetes, nem csak ránk nézve. Mediterrán égh. itt nem fog kialakulni, max. a hatása erõsödik fel (Mediterraneum: Földközi-tenger, tehát itt, tengerparton alakulhat ki.) Hogy nálunk melegebb legyen, olyan, amirõl Te beszélsz, ahhoz globális melegedésre van szükség.Következmények: 1, Az északi tundra és tajga vidékek elmocsarasodnak. 2, Sarkvidéki jégtakaró elolvad, ami kihalást okozna arrafelé. 3, Gabonatermõ övek elcsúszása rossz minõségû talajokra. Itt nálunk füge és datolya lenne, de annak egyáltalán nincs szüksége a mifelénk levõ mezõségi-és öntéstalajra. Az tény, hogy kellemesebb lenne errefelé.:) De szerintem ami ezzel és a változásokkal jár, inkább legyen a téli -20. :)


igen bár szerintem pléd nem kell. 3 hónapos a kislányom
Hát ha akkor mentek sétálni, amikor már 20 fok lesz, akkor elég.
Igen, elég. Plusz zokni a lábára.
Én is így öltöztettem a 6 hónapos babámat, bár még útközben be is takartam egy vékony pléddel, mert szerintem itt nem volt 20 fok, és fújdogál a szél is. Ja és egy vékony sapit adtam a fejére. Nem volt melege.
A kérdező hozzászólása: Persze, zokni-sapi alap :) Köszönöm!

Esős időben 15-20 fokban milyen cipőt vesztek fel? Természetesen magassarkúra gondolok!

tornacip?, sportcip? nem érdekel, azokat nem hordok.

Legjobb válasz: Én balerinacipõben járok olyankor.

Én balerinacipõben járok olyankor.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem számít a divat, csak szeretem a magassarkúakat és szerintem egy nõ legyen nõies és ne sportcipõbe járjon.
5-10 év múlva bánni fogod hogy állandóan nagyon magas sarkúkban jársz. szétmegy a lábad, a hátad stb. grat, ha ennyire számít a divat (plázacicáskodás)...
A kérdező hozzászólása: Na ezek jóóóók! :D
Én ilyen bokacsizmákat hordok :) http://m.blog.hu/lo/lovefashion/image/csizmak01.jpg
A kérdező hozzászólása: Hát farmerrel tényleg furcsán nézne ki, de ha ruhával van úgy nem. Egyszer a Horváth Éván láttam egy összeállítást így. Nagyon szép volt, akkor tetszett meg. A sarok magassága nem baj, már régóta hordok magassarkúkat, 12 centi alá nem megyek.
Annal rondabb nincs mint zokni szandalban. Meg harisnya is csunya. Ez egy orok divat szabaly. Zart eleju, de hatul lehet nyitott cipo a legmegfelelobb esos idoben, nyaron. Tul magas sarkuban csak bukdacsolsz, lehet alacsonyabb, vagy ballerina.
A kérdező hozzászólása: Tehát egy ilyen cipõhöz http://m.blog.hu/sh/shoetime/image/070207_chanel_a.jpg
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy válaszoltatok! :) Én valami ilyesmire gondoltam http://media.onsugar.com/files/ons1/296/2963663/15_2009/64c4.. Esetleg zárt orral, és feketében. Ezt lehetne hordani vastagabb harisnyával és egy ruha. Farmerrel is jó, de szerintetek egy ilyen cipõhöz fellehet venni harisnyát vagy akár zoknit, ha nadrággal viselem? Persze ebben az esetben zárt cipõre gondolok.
gumicsizmát ha viszont magassarkúban kéne mennem valahová értelem szerûen valami zártat választanék, ami nem fehér és nem textil
Bocsi, elnéztem, hogy te magassarkúra gondoltál. Van egy csukott szandálom, én abban mászkálok ilyenkor, ha ünnepélyesebben kell öltözködni.
10:35-ös! Én is ilyenekben járok, nem túl magassarkúak napközben bírják a strapát, kényelmesek és még nõcisek is! 15/L
még lesz hó is meg mínusz..
Hátha szerencsénk lesz, és lassan melegszik majd fel már az idõ... :)
Én azt sajnálom, hogy nincs hó, meg hideg, meg satöbbi :D Most tél van(vagyishogy annak kellene lennie), és én szeretem a telet :)
Én is nagyon várom már a tavaszt kedves kérdezõ, de sajnos még várnunk kell rá.Unalmasak ezek a hosszú esték és nem lehet szabadtéri programot sem csinálni, ez a leggázabb.
Én imádom a tavaszt... :) Télen minden olyan elszottyadt az udvaron, és tavasszal neki lehet kezdeni egy vékony pulcsiban helyrehozni a téli károkat, kiskapával kapálgatni a virágoskertben, ültetni, hagymákat, miközben süt a nap... Mmmm. 18/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Nem örülnék neki, mert még tél van és én jobban szeretem a telet.
A kérdező hozzászólása: Akkor most annak sem jó, aki a telet szereti, mert nincs igazi tél, meg annak sem, aki a tavaszt várja, mert hol van az még:D Köszi a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: Na igen, nem lehet ilyen szerencsénk, hogy mostantól jó idõ legyen. Bár nem is baj, mert akkor az már arra utalna, hogy nagyon megváltozott a Föld éghajlata. Csak hát mégis jobb a tavasz, mint a tél:) De csak kibírok még 3 hónapot:D Köszi a választ:)
A kérdező hozzászólása: De jó is lenne:)

20 fok körüli időben hogy kell felöltöztetni egy 4 hetes babát?

Nem akarom túl öltöztetni ,de félek hogy nehogy megfázzon.Késöbb mennyivel kell lezserebben pl félévesen

Legjobb válasz: Szia. Alányom 3,5honapos,én rövid ujjú badit,vékony pulit,egy ujjatlan rugi,egy kis cipi,s még egy kis kardigánt adok rá.Ha érzed rajta,hogy melege van,akkor a kaedigán levehetö.

Szia. Alányom 3, 5honapos, én rövid ujjú badit, vékony pulit, egy ujjatlan rugi, egy kis cipi, s még egy kis kardigánt adok rá.Ha érzed rajta, hogy melege van, akkor a kaedigán levehetö.
Nekem azt mondták, hogy mindig egy réteggel adjak rá többet, mint ami rajtam van.
Nyugodtan öltöztesd fel jobban, észreveszed, ha izzad: nyúlj be a tarkójánál a hátához, ott venni észre leginkább. Akkor leveszel róla egy réteget. Az én lányom április végi, tavaly a kánikulában is még body és rugi kellett rá, alváshoz emg duplán betakartam vékony pléddel, mert fázós volt nagyon. Ha látszólag ok nélkül sír, gondolj rá, hogy fázik esetleg!

Ilyen hülye időben miben mennél el falunapra? Éjjel 15 fok, este max 20

Legjobb válasz: Mivel én lány vagyok de nem az a fázós fajta egy farmerszoknyában elmennék esetleg vennék alá egy vékony harisnyát ha már csak 20 fok van fõleg este és vinnék egy blézert is pluszba.

Mivel én lány vagyok de nem az a fázós fajta egy farmerszoknyában elmennék esetleg vennék alá egy vékony harisnyát ha már csak 20 fok van fõleg este és vinnék egy blézert is pluszba.
A kérdező hozzászólása: es cipo?

Ha 0 °C fokból +20 °C fokba viszek egy notebookot (vagy bármilyen elektronikus eszközt) ki kell kapcsolni? Ha igen mennyi időre?

Legjobb válasz: Én 5 éve használok laptopot, telente a mínuszból hozom be a +23°C-ba és azonnal bekapcsolom, ahogy az asztalra csapom. Lehet hogy nem a legjobb, de idáig semmi baja nem volt és az 5 év azért már jelent valamit, persze nem egy matuzsálemi darab.

Én 5 éve használok laptopot, telente a mínuszból hozom be a +23°C-ba és azonnal bekapcsolom, ahogy az asztalra csapom. Lehet hogy nem a legjobb, de idáig semmi baja nem volt és az 5 év azért már jelent valamit, persze nem egy matuzsálemi darab.
Nem árt várni vele, hogy a pára ami kicsapódhat a hõmérséklet változás hatására, megszûnjön, - elpárologjon. (A készülék vegye át a környezet hõmérsékletét.) Egyébként lehet, hogy az elöttem szólónak is igaza van, de jobb félni mint megijedni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
En sem szeretem.Rettentoen feher a borom.
Énis utálom ezeket a rohadt melegeket, nekem a nappal semmi bajom csak a 40 fokkal. Nekemis 20 fok fölött már mindegy hány fok van, ugyanúgy utálom. A napot szeretem, mert tényleg olyan vidámság tölt el amikor süt.
Megértelek én is így vagyok vele. Finnország nekem ideális :) ))
én meg pont fordítva vagyok... 30 fok alatt nekem nem élet az élet... a nyár a mindenem. télen szinte haldoklom...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
Én sem szeretem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!