Találatok a következő kifejezésre: 20 évesen a melltartó (2 db)

20 évesen 70-75-ös a melltartó méretem. Egy srácot nem zavar, ha ilyen kicsi a melle a barátnőjének?

Engem nagyon zavar, és mikor sexre kerül a sor, mindig félve mutatom a mellem, mert parázok, hogy mit gondol éppen a barátom.

Legjobb válasz: szentem akkor is látta, hogy nem vagy egy pamela anderson, amikor belédszeretett... ezen nem múlik semmi, ha tényleg szeretitek egymást

szentem akkor is látta, hogy nem vagy egy pamela anderson, amikor belédszeretett... ezen nem múlik semmi, ha tényleg szeretitek egymást
istenem......LÁNYOK!!!!!! mi amit elsõsorban megnézünk egy lányban külsöre az az arca és a popsija, de ha aranyos és kedves és jot lehet vele beszélgetni az sem számit hogy ha nem néz ki jól, mell mérete nemigazán számit, de csak ugy megsugom hogy leginkább a közepes a legjobb ami a 75 b. :-) tényleg. a statisztikákl szeritn az az átlag nõi mell, tehát az közepes. ne parázzatok már ennyit ezen, ez leginkább csak nektek számit.
Szia! Nekem is 75-ös. Szerintem az a lényeg, hogy szép formás legyen, és atied is biztos az. Párommal 3 éve vagyunk együtt, õt az elején se zavarta. Ha tényleg szeret a srác, akkor úgy fogad el, ahogy vagy. Ha meg terhes leszel, szülés után kb 80-85 -ös marad majd. Nálunk ez családi vonás. Ne érezd kínosnak, inkább legyél rá büszke, hogy nem lóg, meg ilyenek!
A melltartó 70-75-ös jelzése a mellkas körméretet mutatja, nem a mell nagyságát. Az A-B-C-D mutatja a mell méretét. Nekem 80A és B között van. Eddig nem volt vele problémám. Ne érezd magad kínosan miatta. Szerintem még vonzóbb is tud lenni egy feszes formás cici, mint egy logó D-s...
Nekem meg nagy és kicsit lógós.Persze én is féltem szexuális próbálkozásaim elején, mert nem egy szépségideál.Azóta mint kiderült számomra a legtöbb pasi meg azon izgul, h mit szólsz a fütyijéhez.De az elsõ szexes alaklommal neked sem jut eszedbe azzal törõdni, h mekkora, vagy milyen az alakja. Annakidején azt mondta a võlegényem, ha a melleim miatt lenne velem, akkor már rég otthagyott volna.Megértettem, h nem kell ezen parázni.
engem is kis mellekkel áldott meg a sors. 70 b-s melltartót hordok és a bal mellemre némelyik fazon még így is nagy kicsit. Barátommal 11 hónapja vagyunk együtt. Elején én is attól tartottam, hogy majd visszataszítja meg ilyenek, de soha egyszer nem éreztette velem, sõt egy idõ után mindig bókolgatott és azt mondta így szeret ahogy vagyok, neki nem a melleim kellenek, hanem én. Azóta egyszer nem jutott eszembe az, hogy milyen rossz kismellûnek lenni. Szeret és olyannak amilyen vagyok!Ja 21 éves vagyok. Szerintem ne feszélyezd magad emiatt! Bizti úgy szeret amilyen vagy!!!!
Ugyan mi lenne a kínos benne??? Ha csak nem tömöd ki zoknival a melltartód, a fiú eleve tudta mire számítson. Amúgyis téged szeret, a lelkedet, a személyiségedet. A melled, az csak ráadás.
Figyelj rrõl nem tehetsz ilyenek a génjeid! És ne a külsõd miatt szeressenek!!!
hmmm ha szeret akkor 1 általán nem érdekli ... nekem is volt ien barátnõm aki alig merte levenni a meltartót és ez nagyon idegesitett...
Nem probléma, ha jók az arányok, azok pedig valószínûleg jók.
Egyet értek a néggyel elõttem szólóval. Ha szeret, nem számít a méret. Sõt, a nagy mellek (szerintem) csak a rövid kalandokra jók, én személy szerint a kisebb melleket szeretm, ami kézre illik.
Nekem is ekkora melleim vannak. Most már 29 éves vagyok, kezdem elfogadni, de ehhez az kellett, hogy rájöjjek, a pasiknak tényleg nem ez számít. Annyi más fontosabb dolog van egy igazi kapcsolatban. Ettõl még Te vagy a szeretõ férfi szemében az Istennõ! Mellékesen sok pasi éppen a kislányos idomú lányokra bukik!:-) Ja és szülés után tényleg megnõ (nekem mondjuk aztán késõbb visszament, majdnem az eredetire), de csak a szoptatás után, ami szuperül ment. Ezen ne tedd tönkre magad!

Felszeretném varratni a nagy melleimet mert rettentően lógnak és az a baj, hogy nem is találok rájuk megfelelő melltartót ami el is birná a melleimet. Viszont csak 20 éves vagyok, nem szültem még. Nagyon rosszul tenném ha plasztikáztatnám?

Legjobb válasz: Ha nem kicsinyítteted, akkor nem fizeti itt sem a TB, mivel akkor esztétikai beavatkozásnak minõsül. Nem tudom, hogy neked mekkorák, de a kicsinyítést is csak extrém méreteknél (talán darabonként másfél kilótól, de a konkrét adatot nem tudom) támogatják...

Ha nem kicsinyítteted, akkor nem fizeti itt sem a TB, mivel akkor esztétikai beavatkozásnak minõsül. Nem tudom, hogy neked mekkorák, de a kicsinyítést is csak extrém méreteknél (talán darabonként másfél kilótól, de a konkrét adatot nem tudom) támogatják...
Ha szilikont nem tetetsz bele, akkor nem lesz gond késõbb, (szilikonnal sem mindig van baj). Az ár (tájékoztató jelleggel) 360.000-tól 550.000-ig terjed (átlagban 455.000Ft). DE: Ha bizonyíthatóan panaszokat okoz (azaz a súlya miatt hátfájdalom, gerincferdülés és hasonlók), akkor a TB is igénybe vehetõ.
Nem. Ismerõsömnek nagy kínokat okozott ugyanez a probléma... De neki volt mellkisebbítése is.
85 E-s melltartót azért lehet kapni.A 85-ös mell alatti méret egyáltalán nem ritka
A kérdező hozzászólása: nem a derékra gondoltam hanem a mell alatti bõségre. az a probléma.
bocs elírtam deréknak semmi köze a melltartómérethez
"E kosaras melltartót nem nagyon csinálnak vékény derékra." Ne haragudj de a deréknak semmi köze a melltartóméretnek! A Tb támogatja a kisebbítést ( ha mondjuk B-C kosarast csinlnak belõle)
A kérdező hozzászólása: Hát az kár, lehet akkor le is kicsinyítetném, ezen még kell gondolkoznom. Melltartót mindig hordok, sött még néha avásnál is mert így kényelmesebb.Elig nagyok a melleim 85 E melltartót hordok. Ezért is nehéz találni meltartót, mert E kosaras melltartót nem nagyon csinálnak vékény derékra.
Hiába varratod fel ha nem hordasz melltartót újra meg fog ereszkedni
Magyarországon is csak a kisebbyítést támogatja a TB Attól hogy felvarrják még nem szûnik meg a gereincfájdalmad hiszen a súly az nem változik, csak esztétikailag lesz szebb a melled
A kérdező hozzászólása: Hát még nem tervezek szülni kb 5 évig, majd csak utánna. Viszont azt nem tudom hogy szlovákában is fizetik ha gerinc fájdalom vagy valami más problámát okoz a nagy mell. Leszkicsinyíteni nem szeretném, mert olyan alakom van amihez nem illene a kis cici. Nem mondom, hogy kövér, de nem is vékony, olyan átlagos.
Minek tetetne bele szilikont ha már így is nagy? Kérdezõ, ilyenkor szokták kisebbíteni is, de nem muszáj. Felvarrathatod, nyugodtan. Szülés, szoptatás során lehet, hogy kicsit megereszkedik majd, de vannak akiknek nem. Szerintem érdemes megcsináltatni, mert addig is jobban éreznéd magad tõle (mert látom, zavar). De ha nemsokára tervezed a szülést akkor mondjuk meggondolandó.
A kérdező hozzászólása: de nem lessz semmi baja a melleimnek ha terhes leszek?és menyibe kerül ilyen mûtét?
én is 80-85 E-s melltartót hordok, sajna ez van. úgy tudom, hogy a TB támogatná a mûtétet, de csak akkor ha darabonként 500g-ot távolítanak el minimum


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!