Találatok a következő kifejezésre: 20 évesen a (1613 db)

Veszítsd el legközelebb korábban!
Én sem, megcsalt az "életem" párja és most keményen kihasználok ezért minden nõt, mert minden nõ egy r..anc
Nem gáz , csak akkor most már hozd be a lemaradásod :) Hajrá
Ez nem verseny..
Én sem voltam jobb 26 F
Miért lenne gáz??? Szerintem egyáltalán nem gáz, és nem a szexuális kapcsolatok száma számít, hanem hány igazi kapcsolatod volt, ahol nem szexeltetek, hanem SZERETkeztetek!
Barátnõvel akkor nem.
nullával 20/f
18 évesen feküdtem le elõször z akkori bnõmmel, elõtte csak orális szex volt. Azzal a bnõmmel maradtam is 20éves koromig, szal addig 1. Utána volt 1 frankó szakításunk, veszekedésekkel, átverésekkel, megcsalással (vagyis akkor deült ki sokminden) és utána rendesen bepótoltam azt ami addig kimaradt. Rengeteg csajjal 1éjszakáztam utána "bosszúból", mert úgy gondoltam erre azért jók, többre viszont semmiképp. Aztán letudtam ezt is...de a lényeg. 20éves korod után is kiélheted magad! ;) "életmûvész"
A kérdező hozzászólása: Köszi!

A kamasz fiúk (15-20 évesek), a jó rátapadós nyomulós csajokra buknak? Ha én nem vagyok ilyen lány, akkor adjam fel, hogy lesz barátom 20 éves kor alatt?

Én nem vagyok olyan típusú lány, és ahogy látom a környezetemben, a fiúknak az olyan lányok kellenek, akik ribancosan viselkednek..:/

Legjobb válasz: A könnyen kapható lányok ribancok, egy estére kellenek a pasiknak, lényegében kortól függetlenül. Bennük semmi kihívás nincs, ne akarj szánalmas k**va lenni, nem az kell egy normális fiúnak.

A könnyen kapható lányok ribancok, egy estére kellenek a pasiknak, lényegében kortól függetlenül. Bennük semmi kihívás nincs, ne akarj szánalmas k**va lenni, nem az kell egy normális fiúnak.
A tizenéves fiúkák nem nagyon tudnak csajozni, persze, h az olyan lány kell nekik, aki felkínálkozik. Akihez nem kell nagy tehetség. 28L
15-16 évesen 23 éves srácba voltam szerelmes. Miután összejöttünk, 2 évig jártunk. 18 évesen megint szerelmes lettem, akkor 27 éves volt a barátom. Szintén 2 évig jártunk. Most 21 vagyok, 30 éves a párom, 10 hónapja élünk együtt. Szerintem te is keress idõsebb pasikat, persze azért húzz egy határt!
Én normális vagyok és imádom a kis cédákat!
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: nem is akartam olyan lenni 2. válaszoló: köszi, amúgy már nekem is az idõsebbek jönnek be, de hát nekik meg én nem kellek, van a saját korosztályukban is "cédák" ahogy a 3. fogalmaz..:(
Nekem is mindig idõsebb barátaim voltak pont azért mert a korombeliek éretlenek és õk még csak "arra" hajtanak amit megkapnak a szintén korombeli kis k*rváktól. 15 évesen az elsõ barátom 21 éves volt, 16 évesen jöttem össze a 25 éves barátommal és azóta is együtt vagyunk. 21/L
A kérdező hozzászólása: hát, szerencsések vagytok, hogy nektek így összejött!:)
Az lényegtelen hogy tapadós , nyomulós-e.Az a lényeg hogy jól nézzél ki.Ha jól nézel ki akkor még ha visszahúzódóbb vagy akkor is megtalálnak a fiúk.
A kérdező hozzászólása: értem, igazatok van..

A kamasz fiúk (15-20 évesek), a jó rátapadós nyomulós csajokra buknak? Ha én nem vagyok ilyen lány, akkor adjam fel, hogy lesz barátom 20 éves kor alatt?

Legjobb válasz: Hát azokat könnyû megd..ni. Meg ebben egyébknét semmi rossz nincs, csak akkor kezd gáz lenni, amikor a csaj másra is nyomul is kiderül, hogy egy jellemtelen, ostoba, üresfejû liba. Amúgy én a csendes lányokat is szeretem. Az sem baj, ha elvont, beteges, kicsit suicid, csak tapló és gonosz ne legyen.

Hát azokat könnyû megd..ni. Meg ebben egyébknét semmi rossz nincs, csak akkor kezd gáz lenni, amikor a csaj másra is nyomul is kiderül, hogy egy jellemtelen, ostoba, üresfejû liba. Amúgy én a csendes lányokat is szeretem. Az sem baj, ha elvont, beteges, kicsit suicid, csak tapló és gonosz ne legyen.
inkább ez fordítva igaz
Igen, a késõbb szoknyapecér, csak [email protected] akaró srácok igen. Mint amilyenek a nyomulós csajok is. Te légy büszke, hogy nem vagy olyan. És ha 20 éves korod elõtt nem lesz barátod, akkor mi van? Jobban megbecsülnek majd, mint azt akinek addigra már 10 is volt... És nem leszel kiégve se....
Kinek mi jön be. Viszont a rámenõs csajok nagyságrendekkel több sráccal ismerkednek és ki is mutatják mit akarnak. Így nem csoda, hogy több kapcsolatuk van. Az önbizalmadon pedig nem ártana javítani. A külsõdrõl pedig nem írtál.
A kérdező hozzászólása: Olvasd el normálisan a kérdést, ha akkor sem érted vess magadra.
Ja és nem baj, ha nincs barátod:P Amúgy az ilyen tapadás arra utalhat, hogy kiakarsz tõlem csalni valamit. El akarsz érni valamit. Ami nem biztos, hogy én vagyok. Lehet a pénzem is, vagy információ. Meg utalhat arra is, hogy egy gyökér vagy, aki ismeretlenek karjába ugrik.
Én megismerkednék veled, kíváncsivá tettél. :D
nem értelek...
De az a legjobb, ha nem vagy lotyó sem, meg azért lehet veled élni.
"A jó rátapadós nyomulós csaj"-al az a baj, hogy csak ideiglenes az esetek nagy százalákában... hûtlenek... :P

Mennyire normális az, hogyha egy 20 évesnek a 14-15 éves lányok tetszenek?

Nem kell letámadni. Nem én vagyok az.

Legjobb válasz: még belefér...

még belefér...
Kár... Mert nekem kedvem lett volna beszélgetni veled. :'( 13/L
Abban az álomban él, hogy még csak 17-18 éves. Én 20 vagyok, és 17 az alja.
Egyáltalán nem. Ha csak 1 ilyen lány tetszene neki, akkor meg lehetne magyarázni a "szerelem nem ismer határokat" közhellyel, de ha rendszeresen ilyen korú lányokra hajt, az valami defektre utal. Normális esetben ugyanis egy 20 évesnek már elõrébb kellene tartania az életben, más kérdések, más problémák kellene, hogy izgassák, amit egy 14-15 éves a tapasztalat hiánya miatt még nem érthet meg, így nem is lehetne társa egy 20 évesnek.
Szerintem nem teljesen normális, de nem is pedofília, amivel manapság sokan dobálóznak.
Nem.
Nem ciki, de felesleges hosszútávra terveznetek.
Most jutott eszembe, hogy van is a családunkba egy ilyen korkülönbséges házaspár. Azért nem is jutott eszembe, mert egyszerûen nem érdekes, nem tûnik fel. Nekik mûködik, jól meg vannak. Õk már mindketten egy tízessel idõsebbek, két pici gyerekük van (ovis, bölcsis)
A kérdező hozzászólása: :) Johetnek meg valaszok. Egyebkent utcan nem neznek meg minket, mert o eleg ferfias - gyerekkora ota sportol. En meg genetikailag fiatalnak nezek ki. :)
jó az, nekem is folyton idõsebb nõim vannak
18 évesen voltam 28 éves nõvel , nekem nagyon bejött , bár inkább ez csak a testi kapcsolatról szólt , volt egy pár alkalom és annyi. Jól éreztük magunkat. Szerintem nem ciki , meg amúgy kit érdekel mit gondolnak mások ?! 20f
A kérdező hozzászólása: Hat a csaladom mar latatlanba furja... mondjuk tipikus videki nagy csalad en meg a diplomas buszkeseg vagyok akinek mar vegzett, befutott jogasz/szakorvost szantak. Tiszta maradi felfogas!!! Meg utaltam amikor ezzel nyaggattak hogy rezidenskent pasizzak be a klinikan... :( Persze majd 60 eves proffal xD Eddig is sajnaltam mindenkit aki jott hogy bemutatjak... Nagy verandan ul 10-20 csaladtag, koszones, bemutatas mindenki lesi. Egy kis beszelgetes, eszegetes... Aztan amint az illeto kicsit tavolabb kerul - bemegy mosdoba eljon focizni, vagy hatul megmutatjak neki az allatokat akkor ugy kibeszelik hogy csuda! :/ Hogy egy fovarosi kis csaladbol jott fiu ez hogy fogja erinteni nem tudom... de azert keszitem mar ra :) ))
Nem.
Sokkal nagyobb ciki, hogy ilyen kérdés megfordul a fejedben.Kit érdekel mások véleménye csak egymásra koncentráljatok. 25Ffi ;-)
Biológiai óráról annyit, hogy manapság sokan vállalnak akár negyven felé közeledve is gyereket. Illetve, honnan tudjátok, hogy a kérdezõ egyáltalán akar-e? Most csak párkapcsolatról van szó. Nem mindenki egybõl férjed akar fogni magának. Ha egy érettebben gondolkodó sráccal jött össze, akkor azért lehet ebbõl még valami. Ez tényleg a konkrét esettõl függ. Idõvel pedig ez a korkülönbség csak egyre kevesebbek fog tûnni
VV Cristofel egy a barátnõje azaz jegyese közt is ennyi van kb. hát kisanyám én nem mondom hogy ciki hisz azt sem tudom neked mi a célod.hosszútávú kapcsolatban ne reménykedj. pár évig klasz tanítónénije leszel de a biológiai órád már erõteljesen ketyegni fog mikor a srác bõven a bulikzókorszakban lesz még elõttem írta valaki hogy egykor a 22 éves faterja annó 36 éves nõvel kavart azaz nagy szereleme volt.hát persze hogy CSAK szerelme! naná hogy nem az idõsebb nõ lett aztán az anyja.....
Szerintem nem. Ha nem okoz kettõtök közt a korkülönbségbõl adódó esetleges olyan "eltérések", amik miatt nagyon mást akartok az élettõl, akkor miért lenne ciki?
szerintem se ciki
igen
nem...anno az én faterom egykori nagy szerelme 36éves volt, míg õ 22:)
2. vagyok Én is ennyi idõs nõ vagyok. Annyival egészíteném ki a dolgot, hogy épp a napokban gondolkodtam el azon, hogy egy olyan korba léptem, vagy nem is feltétlenül kell ezt korhoz kötni, de: Rájöttem, hogy férfiként nézni valakire kb. 18-tól 50-ig simán tudok. Korábban mindig a korosztályombeliek érdekeltek, de most valahogy a kor egyszerûen nem lett szempont, ha arról van szó, hogy kit mennyire találok vonzónak.
Nagyobb ciki, hogy nem tudsz normálisan írni.
Hogy nincs ékezete? Mi van??
de igen, mert max. csak szexkapcsolat lehet belõle, utána utálkozás, és kész...
Még jó hogy a családodnak legalább van esze, ha már neked nincs. Ez a kapcsolat nagyon égõ mindkettõtöknek.

Baj ha 20 évesen a 15-16 évesek jönnek be?

Nekem valahogy tetszik a kislányos arcuk, szép finom sima b?r. Igazából fiatalabb is lehetne, csak akkor lecsuknának:D

Legjobb válasz: PedoBear

PedoBear
És még mi tetszik bennük?
nincs vele semmi baj. legszebb korban vannak.
Miért lenne pedofil? Tisztában vagytok a fogalmakkal vagy csak dobálóztok vele? Persze hogy tetszik a friss hús, én is megnézem õket 23évesen , pláne hogy némelyik elmegy 20körülinek is külsõre. A második mondat meg nyilván poén, a természetesen csupasz puncival sok a baj, pl. óvodába kell vinni. :D
#7 Szerintem te nem vagy tisztában a fogalmakkal. A kérdezõ 20 évesen csak azért kezd 15 éves lányokkal, mert ha fiatalabbakkal "szórakozna", akkor lecsuknák. Azt nem írta mennyire legyen minimum fiatal ergo én a 7-8 éveseket is ideveszem, de akár a még fiatalabbak is ide tartozhatnak, ebbe viszont már inkább bele se gondolok. Lehet neked is bejönnek, de te csak a külsejüket nézed, nem az életkorukat...
A kérdező hozzászólása: Jajj, nem azt mondtam hogy egy 18-19évest meg sem nézek De úgy nagy átlagban az ilyen fiatal húsok jönnek be (sõt szinte mindig õk tetszenek)
akkor siess és csábíts el vkit mert megy az idõ :D Én nekem meg az a bajom 12-40ig bárki tetszhet :DDD de én is inkább vmi fiatalabbat akarok mert idõsebb úgyis lesz késõbb :/ F19
20f Nekem a 16-17 évesek tetszenek. Meg a fiatalabbak is, de a húgom 15 éves és én tök égõnek érezném, ha egy vele egyidõs vagy fiatalabb lánnyal járnék :/

Nem túl fiatalok az emberek 20 évesen a házassághoz?

Csomó válaszban olvastam, hogy férjhezmennek lányok 19-20 évesen, vagy már gyerekük is van. T?lem ez annyira idegen. Nem is ismerek senkit, aki ilyen fiatalon megházasodott. Szerintetek nem korai ez?

Legjobb válasz: Az anyám 22 volt mikor házasodott,1 évvel késöbb szült meg engem.És semmi probléma nem volt,azóta is 16 éves házasok :D

Az anyám 22 volt mikor házasodott, 1 évvel késöbb szült meg engem.És semmi probléma nem volt, azóta is 16 éves házasok :D
17 évesen mentem férjhez, 8 éve boldogok vagyunk, van 2 gyerekünk, saját házunk, munkánk.az iskolát befejeztem igy is. nem tartottam magam érettlennek hozzá.nem vagyunk gyformák. le lehet érte pontozni =)
Az én anyum 20 évesen ismerte meg aput.. 21 évesen össze is házasodtak. 25 éve vannak együtt, nagyon boldog házasságban. Aki 18 évesen leérettségizik és munkába áll.. van már egy szilárd kapcsolat, az ezt nyugodtan megteheti... Az egyik ismerõsöm nõvére is 18 évesen ment férjhez, nagyon boldogok és van már egy kisfiúk. 5 éve vannak együtt. Szerintem nem korai..nem mindenkinél egyszerre alakul ki az anyaságra való alkalmasság. Nekem az lenne még, pedig 21 vagyok. 3 éve leszek most már együtt a barátommal, és nekem õ az igazi. Akkor is, ha a korom miatt sokan nem hiszik el. Még mindig nagyon szerelmes vagyok belé és õ is belém..
21 évesen házasodtam és nem bántam meg. Persze a párom idõsebb tõlem 6 évvel...biztos, hogy nem házasodtam volna össze 20-25 éves férfival (fiúval), mert õk még nem elég komolyak a házassághoz általában. Az anyagi hátterünk is bõven meg van, az iskolát sem hagytam abba. Én úgy éreztem, hogy megértem erre és már van egy kisbabánk is. Örülök, hogy szerencsés voltam és elsõre megtaláltam az igazit. Ritka ez, de van ilyen...azért 23-24 korban már több ismerõsöm is házasodott, ha nem is 19-20 évesen. Aki 30-35 évesen házasodik, tudnak rá garanciát vállalni, hogy nem lesz belõle válás? Mindenki más és mindenki maga tudja, hogy az életében mikor jön el a megfelelõ pillanat... 24/L
Mivel minden ember máshogy gondolkodik és máshogyan van nevelve ezért mindenkinek más-más az a korhatár amikor azt érzi, hogy már érett egy házassághoz és a gyereknevelésre! Én 22évesen mentem férjhez és szültem gyereket és teljesen tudatában voltam annak amit teszek és akartam is, éreztem magamon, hogy én már felnõttem a házassághoz és a gyerekneveléshez is, és boldogan élünk már 4 éve és már 3 hónapos a 2.gyermekünk, de semmi pénzért nem szültem volna 20éves korom alatt, sokan vannak sajnos még mindig aki 18-19 évesen szülnek gyereket, na szerintem az a korai, de egy 22-23 éves nõ már elég érett ahhoz, hogy tudja mit akar az életével csinálni, de mint már írtam nevelés kérdése ez a nézõpont!
jaj az elsönek üzenem hogy nincs igaza!én is annyi vagyok, van egy kisfiam és férjem!is van már!senkinek semmi köze hozzá, hogy ki mit csinál!inkább foglalkozzon mindenki saját magával!és képzeld, rám pont igaz, mert biztos anyagi háttérel rendelkezünk, és nem más neveli a gyerekem hanem mi!erröl ennyit!
De igen.Ez a válás biztos alapja.
Na majd 10 év múlva kiváncsi leszek a 2-ik véleményére.Nem ma este..
Nekem van olyan ismerõsöm, lány most 20 éves. Igazi pláza cica kinézete van és elég sok pasival volt már dolga. Már több éve együtt van a barátjával és megmondta a lány hogy 25 évesen már férjhez akar menni meg családot szeretne! Ilyen nevelésben részesült, az anyukája 20 volt mikor õ született. Az én véleményem az ha valaki megtalálja azt az embert akivel úgy érzi hogy leélné az életét és viszont akkor nem fontos a kor, nagyon sok család van ahol 20 éves kor körül házasodtak, aztán jöttek a gyerekek és még mindig együtt vannak. :)
De fiatalok, szerintem ezért is van az a sok válás...
a tegnapi 22.52est szeretném megcáfolni! anyukámék megismerték egymást, rá 2 hónapra bejelentkeztek az anyakönyvvezetõhöz, rá fél évre összeházasodtak. ez 20 éve volt, azóta már 3 gyerekük is van:)
és én is akármikor hozzámennék a páromhoz, pedig még csak fél éve vagyunk együtt (19 vagyok), de persze tudom, hogy még ez nagyon korai, muszáj vele várni.
Szerintem igen.. Magyarorszagon nagyon koran hazasodnak a fiatalok es szerintem nem gondoljak jol at a dolgot.. Ugy kezelik a hazassagot mint egy kaplcsolatot, amikor nem mukodik csak felrugjak es par ev mulva ujra hazasodnak! Az en unokatesom is mar a harmadik ferjet fogyasztja, sot mindegyik volt osztalytarsam mar ferjnel van , elvalt vagy harmadik ferjet fogyassza es velem egy idosek 33 evesek! Legtobbjuk mar 22 evesen mentek ferjhez es ismerek olyan szemelyt is akinek a masodik hazassagabol van egy gyereke de mar a harmadik ferjnel tart! Szerintem ez nem egeszseges eletmod es a gyerek fejlodesenek sem jo ! Errol viszont lehetne vitat nyitni az biztos! En kulfoldon elek es itt nem szokas a korai hazassag.. a diakok 90% egyetemre megy majd utazik part evet mes legkorabban a harmicas eveik elejen nosulnek mennek ferjhez stb.. Kieltek magukat, lattak a vilagot + erettebb a felfogas is..Amint irtam en most leszek egyebkent 34 eves es a bartommal egyutt vagyink mar 10 eve. Jovore hazasodunk, ugy dontottunk.. Szerintem megerte kivarni az idot es az biztos hogy ez egy eletre fod szolni, nem all szandekomban tobbszor ferjhez menni es nam azert megyek hozza hogy elvalljak! Szoval szerintem az otthoni gondolkodsamod ezzel az uggyel kaplcsolatban eleg laza es nem megfontolt!
13:59 valaszara.. Mibol gondoljuk hogy a fiatalok eretlenek a hazassgra?? A statisztikai adatokbol.. !! Az altalanos iskolai osztalytarsaim kozul 25-en voltunk lanyok.. na ebbol mindenki ferjhez ment mar.. es csak 3an vagyunk akik ez elso hazassagnal tartunk a tobbiek mind elvalltak vagy masodik , harmadik ferjuket fogysztjak! Az biztos hogy vannak olyan kapcsolatok is ahol 25 eves hazassag utan megy tonkre minden.. A szuleim is 32 evig voltak hazasok utanna valltak de ha tortenelmileg vizsgalom a kapcsolatukat akkor bizony kiderul hogy anyukam 19 evesen ment ferjhez terhesen , apukam 21 volt!! Na ez sem kezdotott jol!!
36 éves házasok vagyunk, 17évesen mentem hozzá feleségül. gyönyörû életünk van, boldogok vagyunk. lehet, hogy sok múlik a neveltetésen...de semmire sincs garancia.
14:16: azért nem kellene általánosítani. Amit te mondasz, azért más, mert sokan azért mennek férjhez fiatalon, mert terhesek lesznek, ahogy a te szüleid esetében is ez volt. De nem mindenki ezért megy férjhez...nem kor alapján kellene megítélni, hogy ki mikor érett meg rá. Mindenki más és sok 30 éves nincs olyan komoly, mint egy 22-24 éves.
Nem.
Írta valaki, hogy sok gyereket nem nevelnek szigorúan! Ezzel egyetértek! Engem és a testvéremet nagyon szigorúan neveltek, de mindent megkaptunk, külföldi utakra is mehettünk. Szigor alatt azt kell érteni, hogy itt nem lehetett visszaszájalni, ha segíteni kellett, nem volt appeláta, segítettünk, ha csúnyát mondtunk, kaptunk egy fülest, ha rossz jegyet kaptunk, le lettünk szidva. És én nem bánom, hogy így lettem nevelve, mert mára (19/L) már magamtól állok neki fõzni, takarítani, hogy segítsek a szüleimnek. Idén megyek férjhez. Egyszer nem jutott eszembe, hogy még pasiznom kéne (volt már 2 barátom, 2-szer estem úgy pofára, amit nem kívánok másnak), nem vagyok bulizós fajta. Együtt élek a párommal már több mint fél éve, egyezik az ízlésünk, mindent meg tudunk beszélni, boldogok vagyunk. Együtt járkálunk mindenhova, de bulizások helyett inkább gyûjtjük a pénzt, spóroljuk. (Mai világban ha az ember nem próbál meg spórolni, nehezen tud megélni.) Szóval, szerintem változó lehet. Sok fiatal még éretlen, de nem mindegyik. Akadnak kivételek, akiket vagy a nevelés vagy maga az élet érettebbé tett, mint más egyidõs társaikat.
Embere válogatja. Ha úgy érzed , megtaláltad az igazit, akkor mire kellene várni?De ha nem, vagy kétségek merülnek fel, úgysem házasodsz. Ma már papír nélkül is nyugodtan együtt lehet élni, kipróbálni, milyen együttlakni. De régebben más volt a helyzet. 18 évesen leérettségiztem, elmentem dolgozni, párom 17 éves korától dolgozott/ szakmunkás/. 19 és 20 évesek voltunk mikor összeházasodtunk, ezután jött még 1, 5 év katonaság.Addig anyumnál laktunk, sajnos apum meghalt 20 éves koromban.1 éve volt a fiam, mikor külön sikerült költözni. Azóta együtt vagyunk immár 22 éve... Itt a vége fuss el véle....
Most olvastam csak vissza és látom, hogy van egy-két felettébb irigykedõ hozzászóló is. Nekik üzenem, hogy nem anyuci és apuci pénzébõl élünk, hanem a sajátunkból. Bármilyen hihetetlen 23 és 25 évesen saját erõbõl lakást vettünk, berendeztük és a gyerekünknek is megvan mindene. A fõiskola mellett végig dolgoztam fõállásban és a párom is. És mivel jól végeztük a dolgunkat, elõléptettek mindkettõnket és jól élünk a lakáshitel ellenére is. Mert nem adtak a szülõk lakást a fenekünk alá, és nem veszi meg a babaholmikat sem senki. Mindent mi teremtettünk elõ, amink van és nem volt nálunk se világraszóló lakodalom, hanem csak egy 10 fõs családi ebéd. De majd úgyis az idõ dönti el, hogy jó volt e a döntésünk vagy sem. De azért én óvakodnék az "úgyis elváltok" sztereotípiáktól. Nagyon sajnálom az olyan megkeseredett embereket, akik mindenben csak a negatívumokat látják. Ha ráadásul mocskosszájúak is és rosszindulatúak, akkor végképp. 23:52 voltam
Szerintem nem kell megszolni aki fiatalon ferjez megy/meghazasodik. ha nem lenne a tavolsag most egyetem miatt koztunk boldogan hozza mennek, de tavolsaggal hulyesegnek tartanam. de ha vege lesz az egyetemnek, remelem a felesege lehetek!!! Akinek van hattere, felelossegtudata neveljen gyereket, olyan jo ha a szulok fiatalok... konnyu megszolni az embereket, de a jo hazassag titka nem a korban rejlik!!!!
22:15 nek uzenem, hogy en nem oket rugdosnam, hanem az olyan irigyeket mint Te, de lehet hogy nem is rugdosnalak, van Neked eleg bajod, ha igy gondolkodsz...mindenki nem apuci penzen megy ferjhez 20 evesen, szanalmas!
* nem annak szol aki azt irta ferjhez ment, az elozonek:)
16évesen ismertem meg a párom, 19 évesen hozzámentem feleségül.15 éve vagyunk házasok, 2 gyerekünk van, és nagyon boldogok vagyunk.1fillért nem kaptunk a szüleinktõl, sõt mi segitettünk ha kellett, nagyon sokat dolgoztunk, alig láttuk egymást.De meglett mindenünk, és némi vita kivételével, sohasem veszekedtünk.Ilyen is van, és nemcsak a mesében, mint azt sokan hiszik..
22:25: nem kell irigykedni! Nekem pl. idõsebb volt a párom, bõven volt pénze (persze nem ezért házasodtam vele össze!) és én sem szegény családból származom. Mitõl lenne k.rva valaki azért, mert 20 évesen házasodik? Inkább az a szánalom, amilyen stílusban beszélsz...
Szerintem ezzel semmi gond nincs. Én is 20 évesen mentem férjhez, és szültem gyereket. (Mondjuk 16 éves korom óta együtt voltunk). Azóta eltelt 7 év, van két gyerekünk, minden oké. Én szerintem sokkal ideálisabb korán vállalni gyereket, mint mondjuk 30 felett. Anyagi biztonság? Az soha nincs. Tegyük fel, 25 évesen felveszed a lakáshiteledet, fizeted 20 évig, de akkor mikor szülsz gyereket? Soha. Egyébként én nem nevezném felelõsségteljesnek azt, aki mondjuk 35 felett szüli az elsõ gyerekét. Inkább felelõtlen. A kiegyensúlyozottság, határozottság pedig nem kor kérdése.
Kinek így-kinek úgy. Attól, hogy Tõled idegen, nem mindenkitõl az.Én ugyan nem vagyok még férjnél, de vannak akiknek ilyenkor van már anyagi és szellemi hátterünk, vaélamint társuk is a gyereknevléshez és a házassághoz. Én nagyon sok pozitiv példát ismerek erre, szerintem nagyobb gond az, hogy mostanában mindenki annyira "ráérõs", hogy 40 évesen szüli az elsõ gyerekét.én inkább szülnék 20-25 évesen egy kis lakásba babát, mint 40 évesen egy mnagy családi házba két autóval. Bár az egzisztencia sajnos ma már sohasem biztos, jól irták elõttem. Én mindig családközpontú voltam, az is igaz.
Mi 5 éve vagyunk együtt a férjemmel és ebbõl 2 éve házasok. Van már egy kisfiunk is és nagyon boldogok vagyunk. Én 23 éves vagyok, a férjem 25. Szerintem a régi idõkhöz képest manapság annyi változás van, hogy könnyebb elválni, a házastársak anyagilag függetlenek egymástól (mindenki el tudja tartani magát, a nõ is!) és emiatt kevésbé készek a kompromisszumokra. Pedig a házasság is kompromisszumokkal jár. Én azt látom, hogy sok kapcsolat azért szakad meg, mert nem akarnak alkalmazkodni egymáshoz a felek. Ideig-óráig próbálják megváltoztatni a másikat, majd mikor rájönnek, hogy mindketten túl makacsak és büszkék a változáshoz, elválnak. Régen mivel a férj kereste a pénzt, így õ volt a fõnök a családban. Az asszony meg eltûrt mindent, mert egyrészt nem tudta volna eltartani saját magát, másrészt pedig nagy szégyen volt elválni. Sok házasság csak ezért tartott a sírig. De szerintem attól még, hogy valaki fiatalon házasodik, nem törvényszerû a válás.
Embere válogatja. Én 18 évesen ismertem meg a férjem aki 22 volt. 21 évesen házasodtunk össze, ennek 12 éve. Azóta van 2 gyerekünk, elvégeztük az egyetemet, lett lakás. Pedig egy lyukas teáskannánk sem volt, az esküvõ meg csak egy szûkkörû ebéd volt. Nem a kor számít, lehet valaki link 30 évesen is, és lehet megfontolt 20 évesen is.
Nem tudom, hogy egy húsz éves fiatal mit adhat át egy gyereknek. Szerintem is korai. Húsz évesen még bulizni kell!!! De persze ezt mindenki maga tudja...
Hát igen... Ez elég ellentmondásos kérdés. Talán tényleg nem a kortól, hanem a személyiségtõl függ. Ha te arra vágysz, hogy sok év együttlét után ketten döntsetek úgy, hogy na jó, legyen, egybekelünk, akkor az igencsak megfontolt, viszont sokkal kevésbé romantikus. Ha viszont abban hiszel, hogy 18 évesen meglátod álmaid férfiját, odalép eléd, és azt mondja: Te leszel a feleségem... és fél év múlva megvan az esküvõ, az viszont már nélkülözi szerintem a kellõ alapot, amire viszont szükség van, ha valakivel le akarod élni az életed. Talán itt is, mint sok esetben, valamiféle középút lenne a helyes...

Normális, hogy 20 évesen a 30-45 éves pasik érdekelnek?

Egyszer?en a korosztályom nem vonz szexuálisan,meg amúgy is az id?sebbeket szeretem,de kell ennyi id?s pasinak 20 éves lány?Olyanra vágynék aki tapasztalt,az ágyban jol elbánik velem:$és n? lehetek mellette. Renben van ez így?

Legjobb válasz: Ez a kérdés fordított felállásban már lázadást váltott volna ki...

Ez a kérdés fordított felállásban már lázadást váltott volna ki...
_igen normális
Nincs ezzel semmi gond
Normális, csak vannak tényezõk amik miatt nem igazán javasolt egy ilyen kapcsolat. Persze vannak olyanok is amik elõnyösek lehetnek (pl van pénze...)
Egy 45 évesnek általában már más értékrendjei vannak amit egy 20 éves nem nagyon tud teljesíteni (a kefélésen kívül esetleg).
4-eske te nem ismered a férjemet. Ne álltalánosíts!!!!!!

Milyen szerény értékű ajándékkal (kb.2-3. 000 Ft) lephetné meg meg egy iskolatársát (20 éves) a fiam (16 éves) a tanulmányai befejezése alkalmából? Hasonló gesztus már volt, ezt szeretné viszonozni.

Érdekl?dési köre a számítástechnika, de számításba jöhet bármi, ami a fiatalok körében közkedvelt, az sem baj ha még hasznos is akár. Csak azért, hogy ne kidobott pénz legyen.

Legjobb válasz: Ha ajándékot szeretne neki venni, akkor nyílván haverok, vagy akár barátok. Ajándékboltokban vannak különbözõ jópofa feliratos táblák, pólók stb...ajándék tárgyak. Vannak olyanok, amik kifejezetten a számítástechnikát "gúnyolják ki" humoros formában, ami egyáltalán nem bántó. Én valami ilyesmit vennék a helyében. Remélem tudtam segíteni! :)

Ha ajándékot szeretne neki venni, akkor nyílván haverok, vagy akár barátok. Ajándékboltokban vannak különbözõ jópofa feliratos táblák, pólók stb...ajándék tárgyak. Vannak olyanok, amik kifejezetten a számítástechnikát "gúnyolják ki" humoros formában, ami egyáltalán nem bántó. Én valami ilyesmit vennék a helyében. Remélem tudtam segíteni! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, majd ráállítom a srácom ebben az irányban, elvégre az õ barátja, csak segíteni akartam neki.
vagy esetleg valami könyv amirõl tudja hogy érdekli is?

20 éves a barátom! Én 17 és ha már együtt vagyunk egy hónapja utánna már lefeküdhetünk? Vagy az hamar van? (Még szûz vagyok)

Legjobb válasz: bmeg mennyi baromságot ki lehet ide írni,akkor fekszel le veled amikor neked jó

bmeg mennyi baromságot ki lehet ide írni, akkor fekszel le veled amikor neked jó
Könyörgöm, erre nincsen protokoll. Nem tartóztat le a rendõr ha elõbb fekszel le vele mint 3 hónap. A te dolgod, senkit nem érdekel. Ha te úgy érzed hogy szereted, és õ is téged, valamint kívánod a pélóját, és szeretnél már dugni akkor hajrá. Neked kell érezni mikor állsz rá készen.
Nem szabad!!! Szerintem 4-6 hónap. Ebbõl kiderül az igazi szándék! :)
Az mind1 ki hány éves.. 1 hónapos kapcsolat FIRSS A SZEXHEZ!!! Várjatok még vele!! :)
Ne akkor feküdj le vele amikor mi azt mondjuk, hanem amikor úgylátod érdemes és felvagy rá készülve.
Ezt Neked kell érezni!
Ne add magad könnyen! ki tudja lehet h csak szexet akar. és csak akkor feküdjetek le ha igazán szereted és érzed h õ is. egy hónap után lehetetlen h egymásba szerettek, ilyenkor csak kedvelik egymást a párok hidd el nagyon korai! én 7hónap után éreztem h esedékes de van ismerõsöm aki másfél év után. Senki sem egy forma viszont senki sem fekszik le a párjával 5 hónapnál elõbb ha még szûz!!!
"senki sem fekszik le a párjával 5 hónapnál elõbb ha még szûz!!!" Ne haragudj, de ezt mégis honnan vetted? Én nem egész 3 hónap után feküdtem le az elsõ barátommal, mert akkor éreztem, hogy ismerjük egymást annyira, bízok benne annyira, hogy jó legyen..Így is volt, 2 éves kapcsolat lett belõle. Kedves Kérdezõ, ha már ezt kiírtad ide, akkor bizonyára nem állsz még készen a dologra...:) Szerintem ne tervezgess, legyen spontán, ha szeretitek egymást, biztos jó lesz!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!