Találatok a következő kifejezésre: 20 évesek én (215 db)

Barátnöm 20 éves én 19. már csak én tanulok. Lehet hogy terhes és ha az meg akarja tartani. Ez kor nem vészes egy kicsit egy férfinek? Vagy megoldhato hogy normálisan felneveljem?

Legjobb válasz: Most jót mosolyogtam (ne haragudj) és megértem a dillemmádat, kétségeidet. Ugyanis és 20 voltam, a párom 19 mikor teherbe estem. Akárcsak Ti. Összeköltöztünk, megszületett a kicsikénk. Mikor 3 éves lett és is elmentem dolgozni, szép lassan meglett mindenünk. Azóta férj-feleség vagyunk és most várjuk a 3. babánkat! :-) Tény, hogy nehezebb megteremteni mindent, ha már megvan a gyerek, de nem lehetetlen csak szeressétek egymást annyira, hogy felülkerekedjetek minden problémán! Sok boldogságot!

Most jót mosolyogtam (ne haragudj) és megértem a dillemmádat, kétségeidet. Ugyanis és 20 voltam, a párom 19 mikor teherbe estem. Akárcsak Ti. Összeköltöztünk, megszületett a kicsikénk. Mikor 3 éves lett és is elmentem dolgozni, szép lassan meglett mindenünk. Azóta férj-feleség vagyunk és most várjuk a 3. babánkat! :-) Tény, hogy nehezebb megteremteni mindent, ha már megvan a gyerek, de nem lehetetlen csak szeressétek egymást annyira, hogy felülkerekedjetek minden problémán! Sok boldogságot!
Bocsi, az én helyett mindig és-t írtam, ma nem áll rá a kezem erre a szóra :-)
Ha van rendezett anyagi körülményed, és morális értékeid akkor ennyi idõsen is fel tudod nevelni. Tény, hogy korai, de hát más is járt már így, és megoldotta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat!kicsit megnyugodtam:)

Mit lehet tenni? Barátommal majdnem 16 hónapja vagyunk együtt.Õ 20 éves, én 16.A mamája nem engedi, hogy nálam aludjon.

Jó lenne ha engedné,de hallani sem akar róla..16 hónap alatt eddig 3x aludt nálam kb. A magyarázata az,hogy "nem vagytok élettársak,hogy együtt aludjatok,és mivan ha gyerek lesz"..

Legjobb válasz: Szerintem sem a fiúval gondja, hanem a te életkoroddal. Én azt javaslom, hogy ülj le a hölggyel beszélgetni a fiával együtt és mondjátok el, hogy védezkeztek, nem kell aggódnia. Egyébként a hölgyet is meg tudom érteni. Jó nagy gáz lenne, ha teherbe esnél ennyi évesen. Az a te és a párod életét is tönkretenné. Persze, van aki felelõsségteljes, de sokan a te korodban még nem azok. Mennyire ismer téged a barátod mamája (édesanyja vagy nagymamája?).

Szerintem sem a fiúval gondja, hanem a te életkoroddal. Én azt javaslom, hogy ülj le a hölggyel beszélgetni a fiával együtt és mondjátok el, hogy védezkeztek, nem kell aggódnia. Egyébként a hölgyet is meg tudom érteni. Jó nagy gáz lenne, ha teherbe esnél ennyi évesen. Az a te és a párod életét is tönkretenné. Persze, van aki felelõsségteljes, de sokan a te korodban még nem azok. Mennyire ismer téged a barátod mamája (édesanyja vagy nagymamája?).
Honnan tudod, hogy idõsebb korodban sem engedné? Beszéltetek már errõl? Neki azzal vannak en bloc fenntartásai, ha valaki házasság elõtt szexel?
a nagymamájával él?...én sajnos rájöttem arra hogy idõseknél a magyarázkodás szinte eredménytelen!(tisztelet a kivételnek a ki képes felfogni az újabb dolgokat) szerintem ezalól csak a kibújás lehetséges...mondja h elmegy bulizni vagy egyszerûen mondja meg h neki már nem dirigálhat(ahogy olvastam félti a fiát tehát kitenni biztos nem fogja) de egy 20 éves férfi már tudja mit csinál...
Szerintem az a problémája, hogy te még 16 éves vagy, és ha netán becsúszna valami (egyik védekezési módszer se 100%-os), nem vagytok annyira felnõttek és önállóak, hogy el tudjátok tartani magatokat. De szerintem le kéne ülni vele megtárgyalni, hogy tulajdonképpen hogy tudtok dûlõre jutni, megnyugtatni, hogy felelõsségteljesek vagytok.
20 évesen nehogy már a nagyanyja mondja meg, hogy mit csináljon... Fogja magát, és menjen.
Ha fontos vagy a barátodnak, akkor ne legyen nyámnyila alak, hanem menjen el dolgozni, és függetlenítse magát a prûd nagyanyjától. nehogy már a nagyanyja dirigáljon egy fiatal felnõtt ffinak, ezen nevetnek kell. elmegy szépen melózni, kivesz egy kis garzonlakást, és no problemo.
lehet csak téged nem kedvel a nagyija? Vagy egyik nõt se kedvelné, mert fél hogy elszedik tõle az unokáját, és majd elmegy és magára marad? A nagyijának kéne valami kedves pasi, és a fiúnak is dolgozni kéne, vagy esetleg fõiskolás és ezért nem tudja magát eltartani? A gyerek szülei hol vannak? Szerintem nem a sráck éri ki a nagyi véleményét, . hanem inkább a nagyi akarja õtbeszabályozni, õ meg sajna kénytelen belemenni, mert tudja h hálával tartozik, mivel õ az aki vigyáz rá és eltartja. Hát ha meg már nem vagy szüz ésm áskor is feküdtél le vele akkor tök mnidegy szerintem, mert a gyereket tényleg meg lehet csinálni nappal is, akár még a fürdõben is.
Üzenem a párodnak, hogy álljon a sarkára. 20 éves, az istenért! Egyrészt valóban elmehet melózni mert 20 éves férfiként már nem kell, hogy a nagyja lássa el a nyugdíjából. Másrészt ha egy kicsit önállóbb lenne és kiállna magáért, fogná magát és közölné a nagyival, hogy szereti, és megérti, de sajnálja, a mai estét nálad tölti. Elmegy aztán jólvan. A nagyi pár nap felháborodás után meg lenyugszik, nem fogja kidobni az utcára az unokáját. Nem értem, hogy egy 20 éves ffi mért függ ennyire a nagyanyjától. Engedély ahhoz, hogy elmehessen, nevetséges, ne haragudj..:)
Megértem a nagymamáját. Egyébként jó, ha tudsz arról, hogy a védekezés nem 100%-osan véd a terhesség ellen. Az óvszer pl. 88-90%-os hatásfokú. A tabletta 100%, de csak akkor, ha nem felejtik el bevenni... Nem tudok jó megoldást a problémára. Nektek biztosan nagyon hiányzik a szex... Egyébként attól, hogy 9-en kútba ugranak, nem kell a 10. számára is az legyen a normális.
A párod dolgozik egyébként? Jó lenne, ha nem tartanák el, szóval én azt mondom, suli mellett is lehet dolgozni (én is egy példa vagyok rá), megjegyzem, ha õ nem próbál önállóan lábra állni, akkor joga van bizonyos dolgokba beleszólnia annak, akinek a pénzébõl él. Szóval ha a párod függetlenedne a mamától, akkor a mama nem szólhatna bele, max. csúnyán nézhetne. Amúgy az is lehet, hogy fél egyedül maradni tartósan, fõleg, ha nincs más otthon, ez nehezebb ügy, lehet, hogy én is félnék bizonyos kor után, ha nem szoknék hozzá tartós egyedüli élethez is. Valahogy biztonságot ad az embernek, ha tudja, hogy nincs egyedül a lakásban. Próbáljatok egyrészt beszélgetni vele, közös programot csinálni akár, elmenni közösen színházba, nem tudom, és a párod meg függetlenedjen, amennyire tud, ne tartassa el magát, 20 éves, felnõtt.
hogy ha valaki a 20 éves unokáját ilyen szinten a hatalmában tartja, az nem normális, akkor sem, ha õ tartja el. az ugyanis kötelessége (amennyiben az illetõ még tanul), az ilyen fajta rátelepedést viszont már rátelepedésnek, zaklatásnak, személyes szabadság korlátozásának hívják. láttad a psycho címû filmet? 20 évesen nagykorú, SENKI se korlátozhatja ha valamit meg akar tenni (pl nálad aludni). akkor se ha õ tartja el. ha mégis ezzel az eszközzel él, az nagyon csúnya zsarolás. nem fog tetszeni amit most írok, de ha a 20 éves párodat ez nem zavarja különösebben - legalább annyira, hogy tesz valamit ellene - akkor hagyd ott, mert egy igen súlyos függõségben él a nagyanyjától- és ez már pszichiátriai kategória.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.barátom még tanul, de dolgozik.próbál függetlenedni.igazából csak annyiban függ tõle, hogy õ tartja el.a mama tényleg fél attól, hogy egyedül marad:S próbálkozunk a beszélgetéssel, hátha történik valami.aki pedig azt írta, hogy megérti a mamát, és hogy semelyik védekezési mód sem 100%os, higyje el, mi is tudjuk.és nem vagyunk felelõtlenek.
Véleményem szerint kerek perec meg kéne mondania a párodnak hogy mi a helyzet és ha kell akkor szükség van aroganciára is...az én nagymamám is rettenetesen elviselhetetlen...állandóan azon aggódik hogy mit gondolhatnak a szomszédok...undorító ez a viselkedés...ezért nem tisztelek egyetlen egy öreget sem a koráért...én azt az idõset tisztelem aki tud tanítani az élettapasztalatával és a bölcsességével...az ilyen nagyszülõ nem ilyen..értetlen..ostoba...röhejes...lehet hogy a kor hibája amiben õ felnõtt de az a saját hibája hogy nem képes kezelni a változásokat...érdekes módon másik nagymamám teljesen normális..megértõ és hihetetlenül kedves és mindenben jót akar... Szóval szerintem álljon/álljatok elé és mondjátok meg mi a helyzet...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) aranyosak vagytok.igazatok van teljesen, hogy gyereket nappal is lehet csinálni.teljesen független a napszaktól.csak nem értem, hogy ez miért jó neki:( tönkretesz minket teljesen.én már nagyon nem bírom, és nem tudom, h tényleg mit lehetne tenni:(
gyereket nem csak akkor lehet csinálni, ha együtt alszotok, hanem akár fényes nappal is, megvan az simán egy fél óra alatt :) lehet, hogy a mama szégyelli bevallani, hogy félne otthon egyedül maradni éjszakára?
A kérdező hozzászólása: erre mi is gondoltunk.õt az nem érdekli, hogy tényleg felelõsség teljesek vagyunk..igazából nem tudom milyen hatással lenne rá egy beszélgetés..:S
A kérdező hozzászólása: ismer eléggé..szerintem a beszélgetés lesz a megoldás.már ha van erre a helyzetre megoldás..:( lehet tényleg fiatal vagyok, de tudja, hogy védekezünk, és van bennünk felelõsség tudat.egyébként ha idõsebb lennék, akkor se engedné..szóval nem értem:S
A kérdező hozzászólása: amúgy a nagymamája.
A kérdező hozzászólása: mert õt alapból az zavarja, hogy velem aludna..maga a gondolat..
A kérdező hozzászólása: meg ugye azis, hogy a barátom nem otthon aludna.
A kérdező hozzászólása: hát a bulizás se lenne rossz.de ha bulizni megy (nagyon ritkán engedik) akkor is legkésõbb reggel 8ra otthon kell lennie..tegyük fel elengedné bulizni, és nálam aludna, akkor már reggel fél 7kor elkellene indulnia haza..szóval sehogy se jó:S
nemteljesen értem. 20 évesen kikéri a nagyanyja engedélyét abban, hogy mikor hova megy és mit csinál? szerinted ez normális...?
A kérdező hozzászólása: alapjában véve nem az.de a nagyanyja tartja el..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:) igen, tényleg nemtudják elviselni a változásokat:S de remélem õ el fogja:S ez az elé állunk dolog jó, de majd meglátjuk mi sül ki belõle:S:D
A kérdező hozzászólása: Ketsegbe vagyok esve, felek hogy elveszitem ot.
A véleményemet írom le! Én úgy gondolom nem árt, sõt csak még jobban erõsíti a kapcsolatotokat! A testvéremmel ugyanez volt a helyzet néhány éve és én ezt láttam!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszodat, es bizom benne hogy velunk is igy lessz.
A kérdező hozzászólása: Igen mar tudom a valaszt! Igen arthat, ennyi kesz vege lett sajnos, sokaig voltunk egyutt es meg mindig lehetnenk, de sajnos nem lehet, nem engedik se az o szulei sem az enyemek. egyetlen megodas az lenne ha elszoknenk egyutt, de errol szo sincs. Nagyon sajnalom hogy vege lett nagyon szeretem ot es o is engem de ennyi volt, nagyon faj. Es a szulok hibaja miatt! :((

Már nem vagyok szerelmes? 1 éve vagyunk együtt a barátommal. Õ 20 éves, én 16.

Eleinte nagyon jól megvoltunk, annyira imádtam! Egyszer megcsaltam, smároltam egy fiúval.. bár ekkor még nem mondtuk ki, hogy együtt vagyunk, és nagyon az elején volt.. de ? ezt nem tudta elfelejteni, 3 hónapja elutaztam barátn?mmel 10 napra nyaralni.. mire hazajöttem közölte velem, hogy smárolt egy lánnyal, és a fejemhez vágta, hogy " semmi sem tart örökké, nem de? :) " köpni nyelni nem tudtam.. utólag elmondta, azért mondta ezt, mert tudta, hogy nem fogok neki megbocsátani.. De ami a legjobban bántott, hogy azt mondta, 10 nap alatt nem nagyon gondolt rám és nem hiányoztam neki.. Most mégis megint együtt vagyunk, visszasírta magát.. állítja, hogy szeret és nem akar elveszíteni, nem tudom hihetek-e neki.. Próbáltuk egymás nélkül (még a megcsalás után) én nem ?rülnék bele.. Annyi fájdalmat okozott már nekem, hogy minden érzést kioltott bel?lem! Soha nem gondoltam volna, hogy képes megcsalni.. Nem vagyok már szerelmes? Nem hiszem el neki, hogy szeret! 16/L

Legjobb válasz: Nincs jobb dolgod 16 évesen hogy [email protected]álak meg!(?)

Nincs jobb dolgod 16 évesen hogy [email protected]álak meg!(?)
Nem, nem vagy belé szerelmes! Hagyjad! Jóéjt! :) Mindössze azért foglalkoztat mert egy évig együtt voltatok.. meg persze, senkinek sem tetszik, ha így dobják el! De hidd el, jobb lesz neked nélküle!:)
Persze, hogy visszasírta magát. Amíg nem talál jobbat nálad, addig is dughatja a kis 16éves puncidat...
Azt kaptad amit megérdemeltél te is pofán vágtad egyszer most õ is . Így egálba vagytok. Ebben mi a meglepõ?
Én egy ilyen pasinak térden állva könyörögnék hogy ne hagyjon el. Ha annyi eszem lenne mint neked.
Hát drágám, ha egyszer ezt te is megcsináltad, számíthattál volna rá h visszaadja. DE attól még bunkó volt, hagyd ott a francba.
Szakíts vele szerintem. Nincs értelme ezek után, így folytatni ezt a kapcsolatot.
Nézd egy év hosszú idõ de válj meg tõle! Nehéz, de ha megcsináltad, sokkal jobb lesz. Én is túl estem ezen. Fõleg, ha ilyeneket mondd, akkor végképp hagynod kéne, akkor is ha vissza sirja magát!!!
A kérdező hozzászólása: Nem tudok véget vetni ennek..
A kérdező hozzászólása: Hidd el van jobb dolgom, de most épp ez foglalkoztat! :) Igenböszme..
Már??? Te akkor se voltál szerelmes amikor kezdtétek. Csak a tipikus "külvilág felé mutassuk meg hogy azok vagyunk " szerelmes voltál.
Ez bolond! :)
Azért köszön jónapot-ot mert nem ismer közelebbrõl, benne még van egy kis tisztelet. Valószínûleg, ha ismerne, akkor sziát köszönne. Örülj neki inkább, hogy ilyen udvarias, és nem azt mondja h "szasz kõ kóla?"
Ugyan küldj már egy fotót magadról, én megmondom, hogy megdugna e.
Menj oda hozzá munkaidõ után és kérdezd meg, dugna-e veled. Amúgy meg nem lehetsz több 14-nél. Agyilag biztosan nem.
te 28 évesen ennyire hülye vagy? :DDDD
A kérdező hozzászólása: Mert akkor azt is látják és azt hiszik ahogy írtátok már hogy mindenki tolvaj hogy összejátszunk vagy akármi. Meg félek is na. Meg büszkeségbõl se. Megalázó nekem az is hogy olyan vénnek néz hogy jónapotoz. Miközben a kis 16 éves lánykáknqk sziát meg hellót köszön. Hallottam!!!!
És miért nem csúsztatod oda neki a számod egy kártyán? Arról csak levágná mi a helyzet...
Mert a pénztáros az más, a biztonsági dolgokkal van hogy külön cég foglalkozik, nem maga az üzlet, hanem õ is alvállalkozóval õrizteti a boltot. Hívd el randira, ha meg akarod dugatni magad vele. Örülni fog hogy a szájába repül a sült p.na.
A kérdező hozzászólása: És akkor emiatt nem dugna meg szerintetek?
valószínûleg öregebbnek nézel ki, mint amennyi vagy.
A multiknál egyébként azt feltételezik, hogy mindenki tolvaj, és ha az õr beszélget velük akkor azt gondolják hogy összejátszanak.Ennyi a titok.
Én buszvezetõ vagyok, etikettbõl nem köszönhetek vadidegennek sziát, még ha korombeli akkor sem.De ettõl függetlenül sok hölgy akad akit megdugnék :)
A kérdező hozzászólása: De másokmeg sziával köszönnek. Akik ott dolgoznak a pénztáros, pl. Ja és haloottam hogy fiatalabb kicsajoknak sziát köszön. Lehet észreveszi hogy bejön nekem és ezért így akar lerázni? Lehet a pasik nem akarnak olyannal dugni aki idõsebb tõlük?
Igen, az üzlet vezetõje mondja nekik hogy így köszönjenek mindenkinek, civilben gondolom nem jónapotozna le.
Igy van utolsó! Mindent hallanak, amit az õr beszél, és munka közben nem köszönhetnek még a barátoknak sem sziát.
Lehet felsõbb utasításra kell így köszönnie, mert ez munkahelyi elõírás.
A kérdező hozzászólása: De miért távolságtartó? Vagy olyan öregnek néz? Azt hiszi már 35 vagyok vagy 40 vagy mi? Elég gáz de én dugni akarok vele. Mert mikor meglatom olyan nedves lesz a bugyim és utána még egész nap. Biztonsági õr egy üzletben. És bemegyek azt mondja jó napot . Egyszer mondom szia. Erre azt mondja jó napot. Ezért gondolom hogy óregnek néz. Sokat szoktam napozni lehet ezért?
Az csak azt jelenti, hogy udvariasan távolságtartó. Ha meg nem buzị, akkor jó hogy megdugna.
Te **** vagy bakker... Udvarias csak, ez alap. Azért mert téged nem tanítottak meg viselkedni, azért még õ tud. 20 évesen én is jónapottal köszöntem minden nálam idõsebbnek, amíg nem tegezõdtünk össze, vagy õ le nem sziázott. De mai napig mindenkivel jónapot, akivel nem "ittuk meg a pertut"..... Én azt utálom a mai napig 33 évesen, fiatalosan nézek ki, ha bemegyek egy üzletbe, bankba, akárhová és nálam fiatalabb vagy velem egykorú lesziáz.... na nem õriztünk együtt libát..... Tegezd le, sziázz, kérd meg hogy tegezzen, közeledj felé.... nehogy már egy 28 éves nõnek mindezt el keljen mondani, hogy csábítson el egy 20 éves nyikhajt...... komolyan, mondom imára hajtom a fejem, hogy én megtaláltam a magam kis kedves és intelligens feleségemet, mert az én korosztályom, +/- 5 év, olyan sötét mint az éjszaka.
Bízd magad rá, majd õ fogja a kezed és vezet. :) Csak engedd el magad.
Na, milyen volt? Tegnap volt vasárnap. :)
A kérdező hozzászólása: persze hogy szoktam maszturbálni:D Hát remélem jó lesz majd és hogy élvezni fogom! :)
Az én fejemben megfordult a kérés, h az egy dolog, h szûz vagy, de maszturbálni szoktál-e? Csak h tudd mi a jó neked és hogyan...nem kizárt, h majd a pasid is rájön egy idõ után, de magad dolgát is megkönnyíted, ha már elõre tudod milyen érzést kell érezned. :) Mondjuk az elsõ szexet a szûz lányok nem feltétlen élvezik, de vannak kivételek!
A kérdező hozzászólása: jaja majd mesélek addig is köszii a válaszokat:) De ha gondoljátok tiis elmesélhetnétek hogy milyen volt az elsõ? meg hogy fájt-e?
majd mesélj, hogy mi volt.... :) legyetek ügyesek, élvezzétek egymást...
A kérdező hozzászólása: köszi:) Még valami mindig mondja nekem a pasim hogy ilyen téren kérhetek tõle bármit.Én mindig mondtam nekii hogy ha egyszer arra kerül a sor, én csak aszt akarom hogy jólegyen..De õ erre mindig aszt feleli hogy kiváncsi arra hogy én mit akarok hogy nekem is jó legyen ne csak nekii de nem tok konkrét dolgokat felelni neki mert hogyis mondjam nem tom megfogalmazni hogy mit akarok de ti most sokat segitettetek! köszike, jah és ha errõl van valami véleményetek nyugodtan irjátok le érdekel!
Akkor ne akciófilmet nézzetek, hanem vígjátékot, vagy thrillert...bár ez utóbbin nehezebb lesz hozzá simulni, ha csak rá nem ugrasz a félelemtõl. :) Ne vessz el a részletekben, légy konkrét és mondd neki mit szeretnél, biztos nem fog visszautasítani. Vagy amikor találkoztok, zárd magatokra az ajtót és kezdj el incselkedni vele, finoman szabadulj meg a ruháidtól, majd add át magad neki!
A kérdező hozzászólása: hehe köcce :) Am szerintem bisztos tudni fogja, am nem ilyen romantikus tipus de nagyn szex éhes szoval szerintem jó dolgom lesz meg megis bizok benne szoval szerintem megmondom nekii vagy csak éreztetem vele a dolgot éés hagyom hogy õ vezessen! :) köszii a válaszokat még jöhetnek! :P
Oh, hát kerülj hozzá egészen közel pl egy romantikus film nézése közben. Simogasd a tenyerét, a combját, majd egyre feljebb haladva a férfiasságát is kezdd cirógatni nacin keresztül. Csókolhatod közben a nyakát is, azt sok pasi szereti. Szerintem innen már tudni fogja mit kell tennie. :) Az se baj szerintem, ha kerek perec kijelented neki, h le akarsz vele feküdni, mert kívánod, meg minden. Mi férfiak szeretjük az egyenes beszédet. :) 29/F
A kérdező hozzászólása: köszii, Csak mert Vasárnap jön haza a családjával siófokról és nagyon hiányzik és kivánom és jah készen álok a dologra csak fogalmam sincs hogy tegyek dolgokat hogy nekii is jó legyen :/ ebbe tudnátok segiteni? elöre is köszii :)
Ha õ tapasztaltabb akkor bízd magad rá. Majd õ megmutatja hogyk ell ezt. Am kezdõknek a misszionárius jó meghit egymás szemébe nézhettek stb. Sok siekrt hozzá :)
A kérdező hozzászólása: köszii!:) Valami jó tipp hogy mit hogyan milyen pozba legelöször vagy valami hogy jahm Elöre is köszii
tegyél pontot az i-re!
A kérdező hozzászólása: Áhh neis mond még semmilyen:((( Nálunk MINDIG van valaki hozzályuk meg nem mehetünk mert othon van az anyja és tegnap elöt mütéték a lábát szoval fogalmam sincs mikor tudunk meg hol kettesben maradni:(

Van egy lány, itt Budapesten. A lány 20 éves, én 18. Szerintetek nagyon elévült már ez?

Tegnap megbántottam, és bár megbeszéltük a dolgot, még is bánt, hogy saját barátnőmet megbántottam. Ha küldenék neki egy nagy csokor rózsát, (egyébként a kedvenc virága) szerintetek örülne neki? vagy ez már nem divat?

Legjobb válasz: ha szereti, biztos örülne neki amúgy nem kell nagy csokor, nem az a lényeg

ha szereti, biztos örülne neki amúgy nem kell nagy csokor, nem az a lényeg

Tetszik egy srác, de az a baj, hogy jóval fiatalabb. Õ 20 éves, én 40 / N, ez a korkülönbség sok?

amikor rám néz szinte elolvadok, és érzem hogy kezdek nedvesedni. Tudom, hogy tetszek neki, észrevettem rajta.

Legjobb válasz: dugópajtások még lehettek egy darabig

Szexhez nem nagy a korkülönbség, de mirõl fogtok beszélgetni? :)
Én nem hagynálak ki, bár én is 40 vagyok. :) De így nincs korkülönbség, akkor az már nem is izgalmas? :) )
Élvezd ki a pillanatot! Ne foglalkozz azzal h mit mondanak! De arról tudjál h egy idõ után a fiatalabb srácok továbbállnak, tapasztalartgyûjtés miatt.
dugópajtások még lehettek egy darabig
anyukája lehetnél!
Én 25 voltam a nõ meg 45, két évig voltunk szeretõk! De ez csak a szexrõl szólhat, semmi másról! Naná, hogy tetszel neki, ki az a barom 20 éves aki kihagyna egy jó 40-nes nõt, az barom de nagyon!Imádom az idõsebb nõket, õszesem lehet hasonlítani a kis csitrikkel...ááááá, dehogy!
szerintem hagyd, van anyukája...
kúrasd szét vele magad!
szo*pd le
csak szex és más semmi ! gondolj abba bele, hogy 20 év múlva te 60 õ 40 azért az már gázabb lenne :O
szobára!
Csak megerõsíteni tudom, hogy anyja lehetnél, és hogy csak a szexrõl szólhatna, és csak pár évig tartana..
Szerintem túl nagy ez a korkülönbség, az anyja lehetnél a fiúnak. Addig oké, hogy fiatalabb tetszik, de tetszhetne 33-34 éves is, akkor nem lenne annyira kirívó. Tudom, a ti életetek, de fordítva is gáz a 20 év korkülönbség, hát még így. 25/L (nekem is egy 20 éves srác tetszik, de én csak 5 évvel vagyok több nála, egy 18-19 évessel már nem biztos, hogy kezdenék, mert túl fiatalnak gondolom... de mindenki magából indul ki)

Miért vagyok ilyen sovány? ! :/ Sok fiatal srác szélesebb meg izmosabb már 18-20-évesen, Én meg 21 vagyok ozt olyan sovány vagyok, pedig eszek sokat de mégsem hízok. ( (

Legjobb válasz: Pajzsmirigy mûködési hiba, vagy gének, vagy Chron, stb. Orvos mit mondott rá? 175/55, úgyhogy együttérzek.

Pajzsmirigy mûködési hiba, vagy gének, vagy Chron, stb. Orvos mit mondott rá? 175/55, úgyhogy együttérzek.
nálam biztos nem vagy soványabb
Edzel rendesen? Esetleg egyél táplálékkiegészítõket(fehérje stb.) És még mindig jobb mint körének lenni..
Jó étrend, Edzés!
A kérdező hozzászólása: Nem eszek, szedek kiegészítõ bogyókat, háát nem edzek nem járok kondizni, nincs pénz hogy járjak, pedig szeretnék.:)
ha nincs pénzed kondira, akkor vegyél 2 egykezes súlyzót, kezdésnek mondjuk 10 kilóval. az pár ezerbõl megvan, és utána nem kell fizetni rá. 1 csomó gyakorlatot lehet így is csinálni, ha érdekel tudok küldeni privátban edzésterveket. ingyen és semmilyen nemû befektetés (értsd: idõ, pénz, akarat) nem fog változni semmi.
*nélkül

Segítség! Holnap találkozok egy fiúval, és ha minden jól megy, a végén el fog csattanni az első csók. De ő 20 éves, én pedig 16, és teljesen tapasztalatlan vagyok, ő viszont nem. Nem akarok leégni előtte. Jó csókolózási technikák?

Legjobb válasz: nem kell parázni,örülni fog,hogy nem egy erkölcstelen nõszemély vagy,akin átment a fél város,és örömmel fogja tanítgatni a csókolózási technikákat

nem kell parázni, örülni fog, hogy nem egy erkölcstelen nõszemély vagy, akin átment a fél város, és örömmel fogja tanítgatni a csókolózási technikákat
Egyszerûen csak viszonozd amit érzel. :) Ja és hunyd le a szemed és add át magad az érzésnek, menni fog. :)
A technika: Kel hozzá 1kg nyál és eszt keverd össze.
Na hogy ment?
engem is érdekelne:) Igaz én már 19 éves vagyok, de nekem ma lesz randim, és már teljesen készen vagyok az idegességtõl:D Majd írj, hogy hogy ment, hátha erõt merítek belõle:P
Na mi volt tényleg? Én írtam a normális választ. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!