Találatok a következő kifejezésre: 20 éves vagyok. Sosem (18 db)

Lányok! 20 éves vagyok, sosem volt még barátnőm, mit gondoltok?

Legjobb válasz: azt, hogy ehhez nekünk mi közünk? már olyan unalmas...ciki,h még szûz vagyok, ciki, h még nem volt barátnõm? vazze, nem az a ciki, hogy ilyeneket kérdezgettek, de az rohadtul!ha 40 évesen lesz nõd, akkor 40 évesen lesz...nem mindegy? nem vagy te idióta tizenéves kiskötsög, hogy ezzel foglalkozz...azt hittem a koromberliek értelmesebbek ettõl....

Igen, abban igazad van Neked is, hogy nem mindenki így áll hozzá a kérdéshez, mint mi, sõt...Biztosan sokan kinevetnék érte a kérdezõt.Sokaknak tényleg tapasztalt férfi kell.Viszont vannak még lányok, akik éppen abban a cipõben járnak, mint ez a srác.Vagy olyanok, akik nem nevetik õt ki ezért.Különben, szerintem nem biztos, hogy baj van a kérdezõvel, egyszerûen csak így alakult az élete.Én pl ismerek olyan csajt, aki 22 éves létére még kézenfogva az utcán nem járt egy sráccal, nem randizott még, stb.MOndjuk az a csaj tehet is róla, mert kib...ott nagyképû, valószínû, hogy ezért.Nyilván, ha ismernénk a kérdezõt, jobban meg tudnánk ítélni a helyzetet.Lehet, hogy nincs önbizalma, vagy nincs túl jó modora, vagy akármi lehet, de ez persze nem biztos, csak feltételezés.
Lehet, hogy próbálkozott már, csak mindig elbukott valamin.Azt, hogy mi volt az oka, mi innen nyilván nem fogjuk tudni megmondani.Millió, meg egy oka lehetett:önbizalom hiányos, félénk, modortalan, rossz csajt fogott ki, taplóval állt szóba, éppen nem jött be a csajnak, stb.Nem biztos, hogy ronda, csak nem találta meg azt az embert, akinek tetszik, vagy szimpatikus.Ennyi erõvel én is ronda lehetek sok ember szemében, de a párom szemében nem, mert neki tetszek.Ez teljesen szubjektív dolog.Kinek, mi a szép, egyénfüggõ...Szerintem nem szerencsés valakit megítélni látatlanban, ismeretlenül.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Mindenki véleménye érdekel! :) 19.30: Nem fogok álomvilágban élni, annyira azért én is érzem a dolgokat, örülök hogy vannak lányok akik tisztelnek, esetleg örülnének ilyen pasinak, de azt sajnálom, hogy számodra nem vagyok normális emiatt
azt, hogy ehhez nekünk mi közünk? már olyan unalmas...ciki, h még szûz vagyok, ciki, h még nem volt barátnõm? vazze, nem az a ciki, hogy ilyeneket kérdezgettek, de az rohadtul!ha 40 évesen lesz nõd, akkor 40 évesen lesz...nem mindegy? nem vagy te idióta tizenéves kiskötsög, hogy ezzel foglalkozz...azt hittem a koromberliek értelmesebbek ettõl....
Sokkal inkább tisztellek, mint azt a sok ribanc faszt. Egyáltalán nem ciki. Nekem sem volt fiúm ilyenkor még.
azt h nagyon fog örülni majd egy lany, aki a baratnod lesz. én örülnék neked, mert nem vagy vmi link alak :)
Azt, hogy majd lesz, te is meg fogod találni a párodat.Ha nem most, akkor késõbb.Ez nem gáz, és nem is ciki, csak egy átmeneti állapot.Ettõl nem lesz valaki több, vagy kevesebb emberileg.
Én is azt mondom, hogy örülnék ilyen pasinak. Ez nem ciki, sõt! Követendõ példa lehetnél a sok tizenévesnek!
hat kedves utolso, én nem koptatom le élõben. különben meg nem lehet azt tudni elsõ látásra h vki szûz-e vagy se.
Szerintem meg vannak olyan emberek, akiknek egyszerûen nem sikerül, nem jön össze, és ez sokszor önhibájukon kívül történik!Én igenis, tisztelem az ilyen embereket, és nem sajnálom!Szóval, ennyi erõvel mindenki nézzen bele a tükörbe, és fejezze be a bunkózást, és ha lehet, ne bántani jöjjön ide a kérdezõt, hanem mondjuk tanácsot adni...Attól még, hogy nekem sikerült az életem, nem biztos, hogy másnak is összejött.Én egyedül csak azokat bántom, akik engem bántanak irigységbõl, mert van párkapcsolatom, õk meg egyedül nyomják.Na, õk nagyarcúak, és elszálltak maguktól, nyilván nem ok nélkül nincs senkijük.Viszont a kérdezõ nem tett semmi rosszat, nincs bûne, amiért bántani kéne õt.Másrészt nem is ismerjük.
én ponthogynem bántani akarom. csak nemakatom h ilyen álomvilágban éljen, amit ti akartok vele elhitetni, hogy persze, majd minden lány tisztelni fogja, mert 20 évesen még barátnõje sem volt... és énmost nem a szüzességrõl beszélek, az mindenkinek egyéni dolga h mikor érzi rá magát készen, ezegy másik dolog. itt most csak arról beszélek, hogy azért egy barátnõt összeszedni, 20 éves korodig, sztem már illett volna. és ne ringasd magad álomvilágba, hogy majd minden csaj odáig lesz érted, mert neked még sosem volt ezelõtt barátnõd, mert EZ NEM ÍGY LESZ!!! 20 éves vagy, gondolom korodbeli lányt szeretnél barátnõnek, és nem egy 14-15 évest. egy korodbeli lánynak pedig már inkább tapasztaltabb férfire van szüksége, és nem olyanra aki még egy lány kezét sem fogta meg a 20 év alatt egyszersem. ésmost nemarról beszélek, h már mindnekit 20szor végig kellett volna kúrnod a lakótelepen, mert ezmeg a másik véglet. én a középútról beszélek, ami a normális. szerintem.
Lehet hogy pont azért nem volt barátnõje mert link alak és nem kell senkinek:D Na jó csak vicc volt de nem kell mindenkirõl azt hinni hogy egy szent gyerek ha még nem volt barátnõje.
hát sztem akárhogy is vesszük, 20 évesen azmár kicsit necces...itt most aztmondják, h jajj, tisztellek, perszepersze, deha ez élõben menne úgyis lekoptatnának. én nemvagyok az a típus aki 14 évesen vesztette el, 18 voltam, mikor lefeküdtem a barátommal, nemvagyok ribi se, mert azóta összesen csak 2 férfival voltam együtt, mind a 2-vel sokáig évekig jártunk. de sztem necc ez a 20 éves, ésmég barátnõd se volt. azmég talán oké h szûz vagy, de h még egy csajtz sem tudtál összeszedni....sztem nézz bele a tükörbe, és írd meg nekünk h mitlátsz
bocs, barátnõje, nem barátja. elírtam az elõzõ válaszomban.
Jó, Neked is igazad van, hiszen ez is egy vélemény, meg annak is, aki tiszteli õt ezért.Erre a kérdésre nem lehet egyértelmûen válaszolni, mindkét félnél ott az igazság.Eddig is voltak olyan lányok, akik összejöttek a tapasztalatlanabbal, meg ezután is lesznek, és lesznek olyanok is, akik nem szeretik az ilyen fiúkat.A kérdezõnek kívánom, hogy találjon egy olyan lányt, aki elfogadja olyannak, amilyen! :-) Még annyit hozzá tennék, hogy ha azt feltételezzük, hogy a 20 éves srácnak, akinek nem volt még barátnõje, hiba van a készülékében, akkor ennyi erõvel a 22 éves csajra is mondhatnánk ugyanezt!
jolvan kérdezõ, én sehol sem írtam rólad azt h nemvagy normális, annyit írtam, hogy 20 évesen már illene legalább addig eljutni h fogtad már meg lány kezét....de jolvanakkor, tedd úgy ahogy akarod, azért kívánom nekem h találd majd meg azt a lányt, akit keresel...
arra azért kíváncsi lennék, h hogyan közelednél egy korodbeli lányhoz, és hogy õ hogyan viszonozná.... és arra is, h miért nem sikerült eddig még egy lányt sem összeszedned...
Nem sikerült neki, mert nem volt szerencséje, ennyi.Más is járt már így a világtörténelemben.Elhiheted, hogy sokan csak a második ikszen túl jutottak el az elsõ igazi kapcsolatig, és most férjük/feleségük van.Nem lesz több attól valaki, hogy 20 évesen már több tapasztalaton túl van, mint mások.Sõt, lehet 30 éves korára már szó szerint kiélt ember lesz, kiélt kinézettel.Szóval, felesleges ez a vita.
egy lánynál sztem inkább elfogadott, hogy késõbb szerez barátot, mint egy pasinál, hogy csajt. és én nemarról beszéltem, hogy kinevetik, mert énsem nevetem õt ki ezért, mert nemvolt még barátja. és nem a kinevetõsöktõl akarom õt megkímélni, hanem attól, hogy azthigyje, hogy ezért majd omlani fognak utána a csajok, mert ti kb ezt akarjátok vele elhitetni, hogy ez milyen tiszteletreméltõ, és becsületes dolog...de ez nemígyvan, ha ilyeneket mondotok neki, ezzel csak ártotok szerencsétlennek. és sztem egy 20 éves lány, akinek még nemvolt barátja sohasem, sztem õ neki sem az minden vágya, hogy egy totálisan tapasztalatlan, mintha másik bolygón élne fiúval jöjjön össze elsõnek. mindegyik lány szereti, ha a fiú egy icipicivel tapasztaltabb nála. csakegy icipicivel...
Azt, hogy g*ci ronda lehetsz!
Tudod én is csütörtökön leszek most 20éves, és még sosem volt barátnöm, sokszor már nem tudom mit kezdjek magammal! Ezt csak azért írom, tudd nem vagy egyedül! Reménykedj, mint én!

20 éves vagyok, nem volt még barátom. Félek hogy sosem lesz. Hogyan változtassak?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szerintem ne foglalkozz a régi dolgokkal. Már felnõtt vagy és a téged körülvevõ emberek is felnõttek és érett gondolkodásúak. Már nem az általánosban vagy, hogy félni kelljen ilyen butaságoktól. Legyen önbizalmad, járj bulizni, szedj össze barátokat és majd alakul a dolog. Sok sikert az élethez!:)

Szerintem ne foglalkozz a régi dolgokkal. Már felnõtt vagy és a téged körülvevõ emberek is felnõttek és érett gondolkodásúak. Már nem az általánosban vagy, hogy félni kelljen ilyen butaságoktól. Legyen önbizalmad, járj bulizni, szedj össze barátokat és majd alakul a dolog. Sok sikert az élethez!:)
Én a páromat egy diszkóban ismertem meg. Csak 1 éjszakás légyottot szerettem volna és õ is, de beleszerettünk egymásba. Már több mint 9 éve együtt vagyunk 6 éve házasok és van egy 4 éves kisfiunk is....és még mindig szerelmesek vagyunk. Ennyit az 1 éjszakás légyottakról. Ha úgy akarsz kenyeret vásárolni, hogy nem mersz bemenni a közértbe, akkor nem lesz kenyered.
Szia! A "20 éves egyetemista lány"-al már biztos, hogy nem lakunk közel, de azért megkérdezem: merre laksz? (22/F)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és a biztató kommenteket!:) Jó tudni hogy mások is voltak hasonlóan és hogy nekik sikerült túl lépni.
na, a lényeg, hogy csak barátkozz. ne úgy fogd fel h. most ez a srác pasijelölt, hanem csak egy haver. egy idõ után hozzászoksz a gondolathoz, ekkor tudatosan próbáld meg elmélyíteni a kapcsolatot. érintsd meg, pl öleld át, fogd meg valami marhaság miatt a kezét (pl húú deszépórád van mutasd), simogasd meg a hátát. egy idõ után õ is ezt fogja tenni. akkor vegyél erõt magadon és hagyd. persze tisztázd vele h. csak barátként tekintesz rá. most a lényeg h. az elmédet újra kell kondicionálnod (programoznod). nem lesz könnyû, de túl nehéz sem. légy bátor!
Szia! Én udvaroltam egy ilyen lánynak több kevesebb sikerrel. Nagyon nehéz vele. Te talán segíthetnél, hogy érdemes egy ilyen lányt meghódítani.
Én is ismerek egy ilyen lányt, a baráti körben, így azt tudom mondani amit õ is mesélt nekem. Egyenlõre próbálkozz csak barátokat keresni hogy olyanokkal légy akikben megbízol és mellettük nem rezzensz már össze. Ahogy olvasom úgysem építesz ki könnyen bizalmat más felé. Sok sikert!
Egyszerûen fogadd el, hogy a múlt az múlt. Elmúlt. Nyitnod kell a világ felé. Úgy nehezen találsz párt, hogy otthon ülsz, és várod, hogy becsengessen. Hacsak nem egy pizzafutár lesz a Nagy Õ. ;) Nekem is hasonló volt a fiatalkorom, bár néha már úgyérzem, hogy nem is volt, olyan régen volt. Nálam is a "volt"-on van a hangsúly. A mostban élünk, a pillanatban rejlik a jövõ. Biztos sok olyan fiú van, aki hozzád hasonló, visszafogottabb életvitelû lányt keres, tehát ne keseredj el. Ha valami konkrétabb ügyben kéne segítség, nyugodtan írj privit, és talán tudok segíteni. Sok sikert. :)
Az elsõ hozzászólásban az tetszett h a te korodban már nem ilyen gyerekesek az emberek, szóval már nincs mitõl félned. Egyébkén mi volt a piszkálódásuk oka? nem tudni? az is lehet h egy hozzád hasonló fiúval fogsz összejönni akinek hasonló múltbeli élményei voltak mint neked és jól meg fogjátok érteni egymást. beszélgetés attól még kialakulhat és utána lehet komolyabb is.
Mintha csak a 2 évvel ezelõtti önmagamat olvastam volna, leszámítva, hogy barna vagyok. Szerintem próbáld meg neten, nekem is úgy alakulgattak kapcsolatok. Ha nem ismerkedek neten egy nagy 0 lenne a szerelmi életem. :D Menj parkba, könyvtár, kávézó, suli, vonaton nagyon jól lehet ismerkedni! Tapasztalatból mondom, leülsz valaki mellé aki tetszik és beszélgettek, aztán meglátjátok.
Ha tetszik egy hozzád hasonlóan komolynak kinézõ srác, próbálj azért jelzéseket küldeni felé. Különösen ha azt látod, hogy felkeltetted egy ilyen szimpatikus srác érdeklõdését, nem kell szexdémonként elcsábítanod, elég, ha legalább egy picit visszanézel rá, egy icipici mosoly, valami kis bátorítás, és akkor oda fog jönni hozzád. De ehhez össze kell szedned a lelkierõd, a szemébe kell nézned, nincs mese! A nagyon magukba zuhant, semmilyen jelzést nem küldõ lányok nagyon kevés srác érdeklõdését keltik fel, és még kevesebb, aki komolyan próbálkozni is kezd az ilyenekkel. Nekem például kifejezetten pont az ilyen lányok tetszenek, mint te, de ha semmi, de semmi jelzést nem küld felém, ha rám sem hajlandó nézni egyáltalán, akkor én sem szólítom meg...
Egy szóval se mondta senki, hogy bányarém lennél :D Szerintem próbáld meg valahogy túltenni magad ezeken a gyerekkori traumákon. Tudom, nem könnyû, de így tényleg semmi esélyed. Ha nem mersz korodbeli fiúkkal barátkozni/ismerkedni, akkor még javaslom az internetes és egyéb társkeresõket, bár azok nem túlzottan személyesek, de a célnak megfelelnek, fõleg az olyan lányok esetében, mint Te. De ha nem mersz a szemükbe nézni... így bizalom nem alakulhat ki. Az pedig minden kapcsolat legfontosabb része. Hajrá :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Azért el kell ismerned, hogy a ti esetetek elég ritka számba megy, és a legtöbb tartós kapcsolat nem a discoban kezdõdik. Mindenesetre gratulálok a szép családodhoz és hogy boldogok vagytok! :)

Nem tudok parancsolni a testemnek, le szeretnek fekudni vele, mit tehetnek, hogy o is igy erezzen? Meg sosem voltunk kettesben, de tudom, hogy o is kivan engem, mar beszeltunk ilyesmirol, de elutasito, azt mondja tul fiatal (20 eves) vagyok.

Joval idosebb nalam, felesege van, nekem is van baratom, de megis vonzodom hozza, barmit megtennek egy alkalomert... Mindkettonket megvisel a dolog, mar probaltuk megszuntetni a "kapcsolatot", nem beszeltunk, de utana mindig felkeressuk egymast, es meg jobban vagyom ra, mint addig. Kb egy eve megy ez koztunk. Ha lefekudne velem, talan megnyugodnek...?

Legjobb válasz: "Nem tudok parancsolni a testemnek, le szeretnek fekudni vele, mit tehetnek, hogy o is igy erezzen" ... "A tobbieknek pedig csak annyit, hogy nem azert irtam ide, hogy leku.vazzatok, hanem, hogy segitsetek merlegelni" Nem ellentétes egy kicsit a két dolog? Bûnös vágyai szinte mindenkinek vannak, de ha azt kérdezted volna, hogy hogyan szabadulj meg ettõl a vágytól, és nem azt, hogyan szerezz meg egy nõs férfit, akkor talán többen segítenének, és kevesebben k.váznának... Erre gondoltál már a nagy "mérlegelés" közben???

"Nem tudok parancsolni a testemnek, le szeretnek fekudni vele, mit tehetnek, hogy o is igy erezzen" ... "A tobbieknek pedig csak annyit, hogy nem azert irtam ide, hogy leku.vazzatok, hanem, hogy segitsetek merlegelni" Nem ellentétes egy kicsit a két dolog? Bûnös vágyai szinte mindenkinek vannak, de ha azt kérdezted volna, hogy hogyan szabadulj meg ettõl a vágytól, és nem azt, hogyan szerezz meg egy nõs férfit, akkor talán többen segítenének, és kevesebben k.váznának... Erre gondoltál már a nagy "mérlegelés" közben???
Parancsolj a testednek mert aki elcsábít egy családos embert az egy igazi [email protected]ék. Milyen érzés lenne ha miattad elválnak és a gyerekeinek apa nélkül kell felnõniük?
rettentõ nagy bics vagy!!
Én is hasonlo helyzetben vagyok baromira vonzodok valakihez aki idösebb és bár egyedülállo elméletileg (gyakorlatilag szerintem van párja..) õ is érdeklödik irántam de erre csak annyit hogy bár édes a tiltott gyümölcs inkább felejtsd el probálj meg közönyös lenni vele eddig nálam bejött, ha kérdez valamit egyszerüen fél válaszokat adj és hagyd ott, nem éri meg tönkretenni a párkapcsolatodat és az õ házasságát sem. Ha lefeküdnél vele szerintem rosszabb lenne hisz ha egyszer megtettétek általában jöna következö és neki lesz egy szeretöje téged meg ki fog dobni elöbb utobb a pasid ha rájön.. A mási választás kapcsolat megszakit és nem keresed fel ujra mert hülyeség
Egy alkalomtól nem nyugodnál meg, hanem még jobban belebonyolódnátok olyasmibe, amibe egyikõtöknek sem kellene.
Mutassad meg neki a csunyádat. Ribanc!
Kár, hogy manapság a nõk jó 90%-a ekkora ribi, mint Te!;) Csak szegény pasid sajnálom... mást szopsz, utána vele smárolsz, nem szégyelled magad? Milyen testednek nem tudsz parancsolni te tenyérnyi lyuk? Téged sem az agyadért szeretnek.
A kérdező hozzászólása: Aki hasznalhato valaszt irt, annak nagyon koszonom! A tobbieknek pedig csak annyit, hogy nem azert irtam ide, hogy leku.vazzatok, hanem, hogy segitsetek merlegelni. Igy is lelkiismeretfurdalasom van, pedig meg sosem csaltam meg a parom, meg egy csokkal sem. Igen, vannak bunos gondolataim. Szegyenlem oket, de vannak. De ez igy nem vezet jora, mert mikor nem beszelek a masik pasival, a baratomon vezetem le a feszultseget, es ez neki sem jo.
"le szeretnek fekudni vele, mit tehetnek, hogy o is igy erezzen?" Tehát õ nem kíváncsi rád, csak, mert rádnéz akkor egybõl azt hiszed meg akar dugni? Könnyûvérû kis szuka. Bele tudsz te nézni a pasid szemébe? Kérdezd meg tõle, hogy mi a véleménye arról, hogy dugatnád magad orrba-szájba egy nõs férfival. :D
Mit mondott a doki, mert õ sokkal jobban tudja mint itt a sok anyuka.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszod, orvoshoz hetfon megyek persze megkerdezem ott, de addig is gondoltam megnyugtatom magam.
Életkorodnak megfelelõ átlagos rizikó 1:1500 A tiéd 1:6600 Tehát ez sokkal jobb, mint az átlag, azt jelenti, hogy 6600 anyukából, akinek ugyanilyen eredményei vannak, 1 db beteg baba születhet. Szóval ez igazából statisztika...de az eredmény ez alapján jó :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen, megnyugodtam.
Ott van, hogy: Tarkóredõ vastagsága (NT): 2.00 mm 1.33 MoM Ez teljesen jó.Akkor lenne gond, ha 3.00 felett lenne, és az 1.33 MoM is teljesen jó!! 2, 50 MoM felett lenne gond!! 19+2 hkm
Nekem anno a 2. babánál 1:35 jött ki. Na akkor szerinted a te eredményed jó? Egyébként egészséges lett a babám szerencsére.
Az eredményed nagyon jó! 5gyermekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen teljesen megnyugodtam. sajnos en nagyon sok ujjal talalkozom meg, es hajlamos vagyok rogton bepanikolni. minden jot nektek

20 Éves vagyok és sosem jutok egyről a kettőre mit csináljak?

Ha odamegyek egy idegen lányhoz megkérdezem a nevét szokásait stb. de nem tudom mit csináljak hogy belém szeressen és hogy velem járjon. Avagy ugorjon a történet a szerelem felé... Mit kell tennem ezek a kérdések után??? Én nagyon béna vagyok a csajozásban légy szíves segítsetek profik.:)

Legjobb válasz: ha odamész egy idegen lányhoz ne támadd le, inkább hívd el egy randira

ha odamész egy idegen lányhoz ne támadd le, inkább hívd el egy randira
Lám, ezért nem szeretnek bele a lányok a közvélemény-kutatókba (ott is hasonlóak a kérdések). Próbálj kevésbé tárgyilagos lenni, kérdezd az érzéseirõl és ha szimpatikus, hívd el valahova. (legalább közös élményeitek is lesznek, aztán majd alakul a többi.)
A kérdező hozzászólása: Eddig jók a válaszok :D
írd be a googlébe hogy: "pua" és tanulj. nem kapsz hatlmas megváltást a Pua világtól de segít egy alapot képezni az agyadban hogy mi is ez a csajozás pontosan
A kérdező hozzászólása: *múlni*, bocsánat.
A tabi miatt van, csak átmeneti. El fog múlni.
Szia nekem totál ragya lett a hátam mikor elkezdtem szednia bogyót! Rettenetesen csúnya lett! Most 3 hónap után már szinte teljesen letisztult! Te milyet szedsz?
A kérdező hozzászólása: lindynette 20-at.Eddig panasz nincs is nagyon rá, nem is vagyok totál ragya, csak pár van, de a szokásoshoz képest nekem zavaró.
Ha sokáig tart ez az állapot, akkor menj vissza a dokihoz, és számolj be neki, lehet felír mást is, ami jó lehet neked. Mert ha nem, akkor csúnya vége lehet... Barátnõmnek fel kellett írni a fog.gátlótól megjelent pattanásaira egy másik gyógyszert (bõrgyógyász írta fel neki), amirõl utólag kiderült, hogy majdnem teljesen lecsökkentette a fog.gátló hatását, szinte a szerencsén múlt, hogy nem esett teherbe.
Utolsó elõtti pattis hátú vagyok! Várd ki a 3 levél végét! Én is Lyndinettet szedek, és így let a hátam pattis! Ahogy írtad neked csak pár darab jött ki, nekem tele lett a hátam! Mint a smirdlipapír olyan volt ha hozzáértem! Mára más szinte teljesen elmúlt, csak a lapockámon van 1-2

A szüleim sosem öleltek meg, sosem mondták, hogy szeretnek.20 éves nő vagyok és most is sokszor sírok ezért. Hogy lehetnék túl ezen?

Eddig sosem alakult ki normális párkapcsolatom, sexuális kapcsolatom 4 jóval idősebb férfival volt eddig csak, mind kihasznált.. már megbántam, de akkor iszonyúan vágytam arra, hogy valaki megöleljen, valaki elismerjen, valaki rám figyeljen. Apám rengeteget dolgozik, nagyon jól élünk, irigykednek is rám emiatt a kortársak. De mindeközben nagyon haragszom is, hogy sosem kaptam meg "alap" dolgokat a szüleimtől...olyanokat, amiket nem lehet bepótolnii. és nem akarom azt a pénzt megkapni, amiért én ezeket a dolgokat nem kaphattam meg.

Legjobb válasz: nekem is szeretet hiányom van nagyon. Nekem se mondták soha hogy szeretnek és sosem öleltek meg.De attol még biztos szeretnek és téged is szeretnek a szüleid,csak nem tudják kimutatni.Majd biztos találsz valakit aki igazán szeret és betölti ezt az ürességet :)

nekem is szeretet hiányom van nagyon. Nekem se mondták soha hogy szeretnek és sosem öleltek meg.De attol még biztos szeretnek és téged is szeretnek a szüleid, csak nem tudják kimutatni.Majd biztos találsz valakit aki igazán szeret és betölti ezt az ürességet :)
Nálunk sem volt ez hagyomány és mégsem sírok emiatt, mert ugyanúgy megkaptam a szeretetet amit igényeltem. A párommal ölelkezünk meg mondjuk egymásnak a szeretleket de az megint más. Én is nõ vagyok, de egyszerûen én éreztem a dolgot azért nem igényeltem ezt mert tudtam hogy úgy is szeretnek.
Engem sem öleltek meg a szüleim és sose mondták hogy szeretnek. Köszönõs puszit is csak akkor adunk egymásnak ha gratulálunk szülinaphoz vagy ilyesmi, vagy valaki sokáig távol lesz. Attól még én mindig éreztem hogy szeretnek, megbeszéljük a dolgokat, meg hasonlók. Nekem régóta nincs párom és csak 1 sráccal feküdtem le eddig, mégse anyumékat hibáztatom ezért. Van amikor már nem lehet a szülõket hibáztatni a saját dolgaink kudarcáért, ez van. 22/L
A Szeretlek-et nem is kell kimondani. Bõven elég azt kisugározni. A kutyám se mondta nekem, hogy szeretlek gazdikám, de szeretetét annyira sugározta felém, hogy ahhoz kétség nem férehetett. A másik pedig: Mindenki pontosan annyi szeretetet kap a környezetébõl, amennyit õ maga a környezete felé kisugárzott! EZ A SZERETET TÖRVÉNYE!
Ha elfelejted a múltat, magadat is elfelejted. És lehet, hogy te sem öleled majd meg a gyerekedet, mert a pénzhajsza fontosabb lesz. Szóval a 12-es tanácsa baromság. Megértelek. Én hál istennek tökéeltes családban nõttem fel és példaképként lebeg a szemem elõtt. Apukád a sok munkát, sok pénzt választotta és pótolhatatlan dolgokat hagyott maga után. Nagyon sokan vannak és egyre többen. So ka külföldön dolgozó apuka, a családot lepasszoló apuka, a munkába menekülõ, a szenvedélybeteg (gépezik), az olyan, akinek a gyerekkel való foglalkozás is munka és órában méri (hazajöttem , játszottam a gyerekkel egy órát). Csak kevés ember érzékeny erre, mivel apuka likviditása miatt érzelmileg alulfejlettek lesznek. Ugyanis az érzékenységet, az érzelmi intelligenciát kétharmadban az apa adja és egyharmadban az anya.
Nálunk se volt otthon divat se az ölelkezés, se puszilkodás, se szeretlekezés. Attól még tudom, hogy szeretnek, csak nehezen mutatják ki. DE ezért sírni 20 éves felnõtt fejjel? Ne a szüleidet hibáztasd, amiért ilyen elcseszett lettél, hanem állj talpra és csinálj valamit ellene! Nem normális, hogy 20 évesen azon picsogsz, hogy a szüleid nem öleltek meg! Inkább örülhetnél és hálás lehetnél, hogy jó körölményeid voltak. Mert nekem még az se, és mégis normális ember lett belõlem..
az ölelést és a szeretlek szó használatát én sem ismertem a 30as éveim elejéig. vhogy a gyengeség és a tújaság volt a családunkban az ilyen dolog, mindenki olyan volt mint a katona. meg is látszik az életemen....nincsenek érzéseim, aki bármiféle érzést is mutat, sír, öröm, azt a gyengeség jelének értelmezem. hát, azt hiszem jó nevelést kaptam...:(
A kérdező hozzászólása: szeretném, ha az életem megváltozna...elmúlna ez a hiány éslenne egy harmonikus párkapcsolatom..rendbe hoznám a tanulmányaimat stb. azt hiszem ebbõl kéne kiindulnom. bocsánat, h rosszul fogalmazok épp, csak most is sírok.
20 éves nõ vagy, nagyon jól látod a problémáidat, és még soha nem fordult meg a fejdben, hogy ilyen gondokkal már rágne pszichiáternél kellene lenned?
Amikor már önálló életet fogsz élni, érzik a szülõk a "hiányod", ráébrednek, hogy felnõtt a lányuk és az idõsödõ korral jár a biztonságérzetük iránti igény is. Ha látják, hogy boldogulsz és valóban külön életet élsz, akkor már te is irányíthatod a szülõk közötted levõ kapcsolatot. Ezeket a lépcsõfokokat meg kell járni. Pláne, ha már gyermeked lesz... meglátod, bizony jól fog ám esni a testi kontaktus a szülõknek, amit valójában te kezdeményezhetsz. A saját gyermekeiddel (ha lesznek) és nyilván látod a saját gyermekkori hiányát az ölelésnek stb., nem követsz el hasonló hibát, viszont tény, hogy a párkapcsolatra kihathat akár távolságtartásban, talán bizalmatlan leszel mindig is párod iránt (fõleg ha még a férfiak is tesznek arról, hogy sokat csalódj), nagyobb "hajlamod" lesz arra, hogy falakat húzz magad köré, mert sajnos ez a családminta volt elõtted. A gyermekeiddel szabad, szárnyaló lehet kapcsolatod, mert tudatosan kerülöd ezt a rideg családi kapcsolatot, nagyon is sok jelentõsége van a testi kontaktusban a nevelésben is és bizony sok "sérült" felnõtt (legfõképpen a nõk) van ezokból. Nyilván anyáink is (amikor még magázták a szülõket) ezeket a mintákat hozták és ez bizony generációról generációra száll.
Teljesen megértelek. A múltat el kell felejteni, alárendeltek voltunk gyerekként... De a jövõ még nincs veszve! Csak legyél türelmes. Egy igazi társ kell csak. És ha gyereked lesz, soha ne felejtsd el megölelni!
A kérdező hozzászólása: változtatni szeretnék, azért kérdeztem! lehet, h érzékenyebb vagyok ebben a témában, de változtatni szeretnék, nem a beszólogatásokért írtam ki a kérdést.
A kérdező hozzászólása: elég furcsa lenne, h most hirtelen megölelem õket, mivel ez még sosem történt meg. nem akarok a senkit sem hibáztatni, tanácsokat kérnék, mit csináljak, h ne egyen apakomplexusom és hogyan tudjam ezt az ûrt - ha nem is tõlük, de valahonnan máshonnan betölteni. Volt már, h idõsebb férfival kialakult egy ilyen apa-lánya kapcsolatom, de nem lett jó a vége. Én ezeknek a végét akarom, de aki nem tudja, nem élte át, nem olyan típus, akinek ez ennyire hiányzik, nem hiszem, hogy meg tudja érteni, hogy ez nekem mennyire hiányzik -és zavar, h 15-30 évvel idõsebb férfiakba szeretek bele, igen, zavar. Szóval légyszi, nem kellenek a beszólogatások, változtatni akarok, azért kérdeztem. Tud valaki vmi csoportot, könyvet, filmet, vmit, ami errõl szól és segítene a témában? Nincs vki, akivel ugyanez volt (, h. pl. rettenetesen hiányzott, h úgy szeressen egy férfi, h ne akarjon megdugni stb. vagy van?Jó lenne vkivel beszélni errõl, aki hasonlóban van. Értem én, hogy nem a világ legnagyobb problémája, de mégis megkeseríti az életemet, és nem annyira könnyû úgy felnõni, h nem kapsz semmi szeretetet..és nem annyira könnyû, h dolgozd fel -mert ezt kérdem, hogyan?
Próbáltál nyitni a szüleid felé?Nem hiszem, hogy nem szeretnének, de ezt érezned kellene.
Akkor probáld alakitani a kapcsolatod a szüleiddel, csináljatok közös programot mondd neki hogy szereted öleld meg stb
Nálunk se mennek az ilyen érzelmes dolgok. Van ilyen. Na de ezért sírni?! Nem 20 éves nõ vagy, hanem 20 éves kislány... Sírni, rinyálni, másokat hibáztatni megy. Inkább tegyél valamit magadért, változtasd meg az életed.
A kérdező hozzászólása: csak nem olyantól szeretném, akivel lefekszek, stb. az más. meg feltétlen nélküli szeretetet szeretnék - és én nem érzem azt, h õk tudnának igazán szeretni
A válaszaid alapján tovább erõsödött, hogy rohadtul nem vagy nõ... A gondolkodásod egy 10éves kislány szintjén van. Azon meg miért csodálkozol, hogy csak ürítésre kellettél a férfiaknak? Komolyan gondoltad, hogy egy 35-40éves férfi egy kislányra vágyik? Istenem, ennyire nem lehetsz naiv. Nem picsogni kell, hanem változtatni. Sajnáltathatod itt magad, attól nem fogsz elõrébb jutni.

20 éves lány vagyok és kislány korom óta szeretnék modell lenni, de egy testi hiba miatt sosem mertem próbálkozni. Szerintetek érdemes lenne?

174 cm és 56 kg vagyok.Fehér bőröm van,hamvas barna hajam és zöld szemem.Teljesen elégedett vagyok magammal,a bőröm makulátlan,az alakomat karban tartom rendszeres sportolással,és megfelelő étrenddel,és az arcom is szép.Sokan mondták már hogy hasonlítok Angela Lindvall-ra (

Legjobb válasz: Figyelj csak,linkelgetsz itt minden féle képet. De az egyik sem te vagy! Tegyél fel magadról fotót!És akkor tudunk mondani valamit!:) 22/L

Figyelj csak, linkelgetsz itt minden féle képet. De az egyik sem te vagy! Tegyél fel magadról fotót!És akkor tudunk mondani valamit!:) 22/L
Te komolyan beteg vagy... Szerintem a földön nincs olyan ember akinek pontosan egyforma a két szeme. Komolyan neki álltál méregetni, hogy mekkora a szemed? Szerintem valami megkattant az agyad helyén... Ha modell akarsz lenni akkor tegyél fel ennek megfelelõ fotókat és nézd meg mi a vélemény. Egyébként ennyi aggyal ami beléd szorult még modellnek se leszel jó. Javaslok egy pszichológust
Nagyanyámnak pont ilyen a szeme , õ se modell.
nem gondolod hogy kib.szottul beképzelt vagy? másrészt kép nélkül nem lehet elödönteni
Egyetértek az elõttem szólókkal, a képed nélkül nem tudunk semmit se mondani.
Ha modell akarsz lenni, akkor kénytelen leszel elviselni a fotók nyilvános megjelenését. Szerintem elõször tedd rendbe az önértékelésed, mert totál világos, hogy nem fogadtad el saját magad.
Nekem van egy modell ismerõsöm és neki is ilyen a szeme. Hajrá próbáld meg.
...
Jaj, de bírom az ilyen kérdéseket... cm, súly, + "szerintem szép vagyok" lehetek modell? Áh ezt kép nélkül nem lehet eldönteni. A másik meg, hogy ha nem akarsz képet küldeni magadról, akkor miért akarsz modell lenni? Õket fotózzák, mindenhova kikerül a képük. Akkor nem szégyellnéd magad, csak itt?
http://www.google.hu/search?q=Angela+Lindvall&bav=on.2, or.r_.. ha meg így nézel ki, mint õ, ("hasonlítok rá" akkor miért nem a saját képedet teszed ki?
Parisnek plasztikával b.aszták el a szemét, egyébként meg hogy akarsz így modell lenni? Azokat a képeket szerinted nem fogja senki látni? Mi csak akkor tudunk értelmes választ adni, ha látjuk mirõl van szó, nem kell támpont meg mittudomén mi..
Ügynökséghez be aztán ott megmondják :)
igen tegyél fel magadról képet és akkor tudok rendes választ adni!!! de sztem el mehetsz ha tényleg olyan makulátlan a tested a fotós úgy is látja , hogy hogyan kell majd téged elõnyösen lefotózni végülis azért fotós
A kérdező hozzászólása: Tudom, de nem szeretnék magamról kitenni.Ezeket csak olyan támpontként linkeltem.
hagyjátok már, nem nagyképû, egyszerûen elégedett magával és ez a mai világban jó!!! a kérdés pedig jogos, a modelleknek általában tökéletesnek kell lenniük, nem csoda hogy az ember egy kis hibától is kevésbé érzi magát szépnek. És igen, kép nélkül ezt nem lehet eldöteni..

20 éves egyetemista srác vagyok, de még sosem volt dolgom lánnyal, manapság ez cikinek számít, de én nem érzem annak, van miért idegeskednem?

"Fiatal" korom nem volt valami tökéletes. Alkoholista édesapám mély nyomot hagyott bennem, gyakorlatilag tönkretette. Megfogadtam sosem leszek ilyen. Nagyon keményen dolgozom céljaim eléréséért, és, hogy magam, édesanyám és testvérem sorsát jobbá tegyem. Tanulok, dolgozom az visz el?re, hogy sosem legyek olyan mint apám, és hogy majd a családomnak mindent meg tudjak adni, f?leg szeretetet amit nem kaptam meg. Megfogadtam nem iszom, max ha illem úgy kívánja . Eddig sajnos nem volt senkim. Nagyon sok hölgy ismer?söm van, de ennek ellenére nem találtam még meg az igazit. Nem szeretem a partykat stb.. általában kinéznek mert nem iszom. Akivel összehozott a sors és én többet is szeretnék, mindig csak barátként néznek rám, "nagyon udvarias és kedves vagy de..", több kosarat kaptam idén is. Nem vagyok olyan aki kihasználja a lányokat, tisztelem ?ket. Így nyitott szemmel járok és keresgélek, olyat aki így szeret ahogy vagyok. Nem rég döbbentem rá, hogy már 20 vagyok és még semmi nem történt és nem volt senkim. Picit zavar, de úgy érzem, hogy nem maradtam le semmir?l. Persze én is szeretnék egy társat, csak nem jött össze még, de hiányzik, hogy átöleljem fogjam a kezét stb.. Mások szerint, ez nagy gond és nem normális. Szerintetek is?

Legjobb válasz: De örülnék egy ilyen pasinak mint te vagy :) Szerintem normális.És nem baj. Biztos fogsz találni egy hozzád illõ lányt! 19/L

De örülnék egy ilyen pasinak mint te vagy :) Szerintem normális.És nem baj. Biztos fogsz találni egy hozzád illõ lányt! 19/L
Semmi gond. Nem maradtál le semmirõl. Majd bepótolod. Olyan nõt kell találnod aki megérti azt is hogy dolgozol is, tanulsz is, így a szabadidõd biztos korlátozott. Az hülyeség hogy nagy gond. Még 2-3 évet csúszik a dolog akkor sincs gond egyáltalán, sok sikert:) A másik meg az ha egy normális nõnek ugyanezt elmondod amit leírtál, ebben semmi nincs amiért hibás lennél.
az a nagy gond, hogy normális vagy? akkor velük van gond:) értem, mirõl beszélsz, elõttem is volt ilyesmi negatív példa szülõi részrõl. csak azt tudom mondani, hogy így tovább, maradj ilyen, majd össze fog jönni, ha úgy kell lennie:)
Szia ! Még csak 15 múltam de azért leírom a véleményem ha nem gond:D Szóval szerintem jól látod nem vesztettél semmit mert még van idõd meg minden . Szerintem te meg kell találd az ugyan olyan lányt mint amilyen te is vagy aki nem iszik aki inkább jobban szereti azt , h pl otthon ülni és filmeket nézzni nem partyzni szóval az ilyet és biztos vagyok benne , h megtalálod:) Arról emg , h hányszor utasítottak vissza hát nem nehéz kitalálni , h mért mert nézz körül mindeki a bulikkal van elfoglalva mindeki arra törekedik , h minél egyedibb legyen meg minden , de ez nem a te hibád:)
Én 31 vagyok és ugyan az a problémám mint neked. Fent vagyok jó néhány társkeresõ oldalon és közösségi oldalon, de nem kellek senkinek, barátaim nincsenek, senkit se érdeklek. Annyi a különbség hogy még lánmyismerõseim se nagyon vannak. kik vannak azok a kolleganõim, mind foglaltak. 31/f
Hát én 18 vagyok, és hasonló cipõben járok, igaz "csak" abban a részében h nem(igazán...2hetes kapcsolat nem kapcsolat) volt kapcsolatom, és az hogy a legnagyobb vágyam az hogy legyen egy olyan társam aki szeret, és akitõl lehet egy gyönyörûséges fiam, ezen kívül nekem más nem is kell. De sajnos a "mai pasik" legnagyobb része már nem is akarja ezt, és ez elszomorító, jó persze biztos van sok, de a legtöbb gyereket se akar, házasságot se csak szórakoznak. És az a baj, hogy ezzel szép lassan kiölik az érzelmeket a családra és szerelemre vágyó lányokból... 18L
Bocs, lányok*
Normális vagy te azon belül a vesztes kategória. Nyilván azok a fiuk amint megismertek látták, hogy valamiért nem érné meg veled járni.
Igen én is hasonló helyzetben vagyok, de ahhoz, hogy meg tudj ismerkedni lányokkal el kell járni társaságba, a rendes, normális csajok is ilyen partihelyekre járnak, és igen vmennyire egyet kell értenem ReapeR-rel próbálj titokzatos lenni, ne pitizz neki, próbálj izgalmasabb lenni. Ha alapba nem vagy poénos, laza igyál valamennyit. Igen, ne sajnáltasd magad, mert azt nem szereti senki. Még azt javaslom, hogy ne görcsölj rá a témára, inkább keress olyan elfoglaltságot, ami örömet okoz. Viszont változni nehéz, egyre nehezebb az évek múlásával, egyre több a megrögzült szokás, a megrögzült dolgok, mert itt az agyadat kell átállítani és nem a külsõd. Legyen több önbizalmad. Próbálj megnyílni. Megjegyzek valamit a környezetemben, azt látom, hogy nem csak az alfahímeknek van barátnõjük, sõt vannak, olyanok is akire én azt mondom nézz oda mekkora egy bal...., és mégis van nõje és nem úgy viselkedik, mint egy alfahím. Próbálj meg idomulni én is ezt próbálom, különben sajnos egyedül maradsz, én ezt vettem észre. Vannak olyan lányok, akiket te keresel. Vagy próbáld meg idõsebbekkel, lehet, hogy többre mész, mert a 20 éves lányok nem ezt az életfilozófiát vallják, tisztelet a kivételnek. Járj el táncsuliba, nem kell diszkóba, csak az a lényeg, hogy járj társaságba, mert ha nem akkor, teljesen elvágod magad az ismerkedéstõl. Oázis 22/f
Nem ciki! Én 23 vagyok és nekem sem lett volna dolgom a mai napig lánnyal, DE (most jön az a rész, ami miatt lepontoztok majd :) )) ) Szóval én 22 évesen meguntam hogy hiába vagyok kedves, aranyos, megértõ a csajokkal ez mitsem ér... Így mind csak barátként tekint rám, semmi esélyem sincs hogy legyen valami bármelyikkel is. (Pedig amúgy nem vagyok egy csúf gizda gyerek hidd el nekem.) Megváltozni nem tudok, viszont úgy döntöttem nem maradok szûz életem végéig! Utánanéztem a dolgoknak és profira bíztam ártatlanságom elvesztését (én ugyan nem fogok könyörögni senkinek hogy feküdjön le velem....) Mondhattok erre bármit, de gyûlöltem a dolgot hogy kevességgel és figyelmességgel egyetlen csajt sem kapok meg! Bezzeg más lehet akármilyen bunkó ha van pénze és vagány kocsija, tapadnak rá a nõk. (persze utána sírnak hogy kihasználták õket meg stb.) Szóval ezt meguntam, kerestem egy kb. velem egyidõs szolgáltatót (ne útszéli szakadt k*rvára gondoljatok) és vele/nála megtörtént a dolog. Én nagyon jól éreztem magam vele, jót beszélgettünk elõtte, utána, nagyon kedves volt. Sõt vagy õ is élvezte a dolgot, vagy nagyon jól színészkedett :) (bár inkább utóbbi) Mindent összevetve egyáltalán nem bántam meg a dolgot, sosem fogom, hisz nagyon jó volt. Nem azt mondom hogy Te is menj k*rvázni, de nekem bejött. Azóta nem stresszelek hogy szûz vagyok, sokkal magabiztosabb lettem. Üdv: Feri
Na, végre értem, hogy miért ilyen tapló a pasik nagy része! Csak tapló plázacicáknál próbálkoznak be, és azt hiszik, nekik is parasztoknak kell lenniük, hogy legyen csajuk. Persze az ilyenek tényleg nem társat keresnek, hanem gyakorlatilag szexuális segédeszközt, másra se használják a barátnõjüket, csak kefélésre. Undorító szerintem. A nõkkel igenis tisztelettel kell bánni. A NÕKKEL! Nem a ribancokkal, akik csak a [email protected] méretét meg a pénztárca súlyát figyelik, a bunkókkel, akik rendszeresen telehányják a kocsma vécéjét, hanem a NÕKKEL! Lehet, hogy egy szerényebb lány, aki nem tölt minden hétvégét a diszkóban/kocsmában/utcasarkon, kevesebb fiúnak jön be, de az ilyen fiúk többnyire normálisak. Ez fordítva is érvényes, a normális fiúkra többnyire a normális lányok figyelnek fel. És ha megtalált téged egy ilyen lány, onnantól kezdve nyugodtan [email protected] le mindenkit, aki lenéz egy buliban, mert mondjuk nem piálsz! A kérdésre is írok választ, szerintem egyáltalán nem vagy lemaradva semmirõl. Aki igazán szeret majd, és nem csak a farkad miatt lesz veled, azt baromira nem fogja érdekelni, hogy hány barátnõd volt már elõtte, meg mennyire vagy tapasztalt, majd úgyis belejössz.
"manapság ez cikinek számít, de én nem érzem annak, van miért idegeskednem?" ha nem érzed cikinek akkor nem az. "Mások szerint, ez nagy gond és nem normális. Szerintetek is?" mit foglalkozol másokkal, szarik itt mindenki-mindenki fejére, az egész országban, minden területen. sajnos nem sajnos ilyen a szép világunk. bár ez már ciki, hogy sokadjára teszik fel ezt kérdést. már egyenesen unalmas ...
Ha valóban ilyen vagy, akkor ha megtalálod azt, aki neked való, Õ lesz a legboldogabb ember a földön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat kaptam most ezt, azt rendesen. Félreértett néhány ember. Nem vagyok olyan aki kerüli a társaságot, csak elkerülöm azt, ami számomra nem jön be ezt írtam is. Haverok, mozi, beszélgetések fõzõcskézés, sport stb.. Csak nem vagyok az a nagy party arc. Alkohol nélkül is fel tudok oldódni, nem kell ahhoz pia. Én nem tudnék, egy k*hoz fordulni, sõt omg no comment. Lehet, túl vagy rajta, de na akkor is. Mind egy nem részletezem. Csak amikor majd a fiad kérdez errõl, akkor mit fogsz mondani? Vagy befizeted õt is? Na mind egy lényegtelen. Bocs, hogy engem nem a f*m vezet elõre, hanem inkább lelkis vagyok, de nem fogom fõl venni a mai stílust amiatt, hogy csak meglegyen és kész. Többre vágyom annál. Persze megismerek új embereket, de most dobjam el a barátaimat egy másik társaságért, hogy esetleg ott személyiségemet megváltoztatva, más legyek mint aki vagyok. Á nem nem fog menni, ne formáljon át semmi. Abban is félreértettek, hogy nem görcsölök ezen annyira. Bõven van mit csinálnom, sõt. Eltereli a gondolataimat. Csak informálódni akartam, hogy mégis, én vagyok nagyon lemaradva a mai világhoz képest, vagy csak kialakult egy morál, ami "elvár" valamit a másiktól, és ha az nincs akkor, már másképpen kell rá nézni. Igen az a gond, hogy mindenki "[email protected]" a másikra, ez mindig így lesz, ez a nagy gond szerintem. Valamilyen szempontból jó ez az oldal, mert aki nem .. a másikra az próbál segíteni, és legalább úgy érzi tett valamit, és tett is persze. Szóval köszönöm. A kérdés lehet unalmas, csak véleményt kértem ki. De a többség úgy érzem egyetért velem, ez jó. Szóval, nem teljesen vagyok elveszve ez a lényeg. Köszönöm. Próbáltam mindenkinek válaszolni így.
16 múltam és igazából én is egy ilyen pasira vágyom, aki nem iszik, nem dohányzik, ((nincs tetkója, piercingje))és nálam a vallás is számít. Amúgy szerintem is teljesen mindegy hogy még nem történt semmi, majd eljön az igazi és akkor majd nem bánod, hogy nem történt meg elõbb. Hajrá!
szerintem egyáltalán nem ciki . én szeretnék egy ilyen pasit találni . tudod ami késik az nem múlik. sok szerencsét :)
Kedves Kérdezõ! Összejött azóta valami? Csak érdeklõdöm. :)
Na van már elõrehaladás ??? mi volt az elmúlt 2 évben?
Szerintem 2 lehetséges opció van. 1. Vagy kinyírta magát. 2. Vagy halálra keféli magát. Reménykedjünk, hogy az utóbbi. Peace.
Nekem bejön az, ha egy férfi tisztelettudó. Sõt, én csakis ilyen férfit tudok elképzelni magam mellett. Nagyon tetszik az a stílus, ahogy írsz. Nem kell megváltoznod, nem minden nõ ugyanazt keresi...legyél önmagad és úgy is meg fogod találni a párodat, csak lehet, hogy nehezebb lesz. Már hogyne lennél normális! Egyébként az is lehet, hogy rossz helyen keresgélsz. Egy plázacica nem fogja értékelni ezt benned. Más helyeken próbálj ismerkedni. Nem tudok jobbat mondani...internet...valamilyen tematikus oldal, ahol hasonló érdeklõdésû és felfogású embereket találsz. Én is úgy voltam, mint te, élõben nem ment, mert egyszerûen nem vettek körül olyan emberek, akik értékelték volna azt, hogy én ilyen vagyok. A neten könnyebben találsz ilyen embereket, mert tudsz szelektálni. Nekem bejött. Próbáld ki, ne mondj addig véleményt róla, mert lehet, hogy szerencséd lesz vele. Utolsó elõtti válaszoló
Nem vagy te vesztes, egy állat aki ezt mondja. Az, hogy valaki normális értékeket képvisel soha nem szabad, hogy szégyen legyen. Az, hogy a sok paraszt (mert állítom, hogy a mai fiatalok többségében azok) mit állít rólad, ne legyen semmilyen szinten meghatározó, ne hidd el. Akik ilyeneket mondanak, hogy "vesztes" meg hasonlók, azok azért mondják, mert nincs saját személyiségük csak az ösztöneiket képesek követni és a nagytömegek véleményét képesek csak hangoztatni. Egy gyönyörû hely lenne ez a rohadt tetû világ, ha csak olyan emberek élnének benne, mint te. Le még biztos, hogy nem csúsztál semmirõl, meg ahogy érzékelem abból amit írsz van egy kialakult személyiséged, ami az emberek többségénél csak sokkal késõbb alakul ki. Az, hogy korábban voltál kénytelen felnõni, mint a sok kis elkényeztetett sz_arjancsi az egyelõre nem tûnhet pozitív dolognak, de hidd el, hogy késõbb sokkal jobban fogsz járni vele, mint a diszkózós hisztis ribanc_ok meg csávók, akiknek semmi problémájuk, csak élik az életüket és tengõdnek. Õk sosem fogják megtapasztalni azt az érzést, amit te, hogyha megismersz valakit, akivel boldog leszel. Bocsi, hogyha kicsit alpári voltam, de azt hiszem, hogy így érzõdött, hogy mennyire komolyan gondolom amit mondtam. Tényleg maradj olyan, amilyen vagy és legyél büszke magadra, hogy a rossz gyerekkor ellenére ilyen emberré váltál. Csak idõ kérdése és biztos, hogy találni fogsz valakit, akit értékelni és szeretni tudsz majd és õ is viszont.
Dehogy baj ez! Én 21 voltam az elsõnél és szerencsére a férjem volt az elsõ és egyetlen. Én ennek nagyon örültem. Egyébként a neten ismerkedtem meg vele. Lesz majd olyan, aki ezt értékeli nálad. Sok sikert kívánok! 23/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és a biztatást. Gyakorlatilag, akkor semmi gond nincs velem leszámítva, hogy vesztes kategória vagyok, ez már megszoktam :(, elég sok rossz dolgon vagyok már túl. Nem fogom megváltoztatni a felfogásomat, a stílusomat, és célomat sem. Én ilyen vagyok. Abban egyetértek, az elõttem szólóval, hogy bizony sajnos ez figyelhetõ meg fiúk részérõl "tisztelet a kivételnek", kihasználják a lányokat, és ez borzasztóan zavar; de azért fordítva is van benne igazság nõk részérõl itt is tisztelet a kivételnek. Remélem igazatok lesz és végre megtalálom azt aki hozzám illik, mert nagyon szeretném.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a további válaszokat is. Sajnos azért nem csak én vagyok ebben a cipõben. Hál istennek nekem ott vannak a barátok, akik sokat segítenek ha baj van. Abszolút nem gond, hogy 15 évesen írtál. Hát nem ilyen felfogással van a mai fiatalság, szóval le a kalappal. Remélem igazad lesz. Nem teljesen vagyok otthon üllõ típus, csak a discot, pubot, kocsmákat kerülöm. Minden más jöhet sport, séta, mozi, színház, kiállítás stb.. Bízok benne, hogy annak ellenére, hogy "vesztes típus" vagyok-e téren, valaki elfogad majd. Nem értem azt, hogy hogyan kellene közeledni. Én mindig figyelmes, tapintatos, udvarias vagyok. Van olyan évfolyam társam aki akkora bunko, és a lányokkal is úgy beszél, és sosem kapott nemet. Én nem tudok ilyen lenni, lehet konzervatívság, de nem bánom. Köszönöm a hsz.-eket.
szia! :) Nekem is ilyen problémáim voltak, én túl komolynak találtam magam a korombeli srácokhoz, tavaly nyáron bánatomban mág egy társkeresõn is regisztráltam és elképesztõ ott is mi fojt.Már éppen törölni akartam magamat decemberben amikor elkezdtem beszélgetni egy sráccal és rájöttünk mindkettõnknek ugyanaz az értékrendünk.Azóta is tart és egyre komolyabb:) ! Szóval a netes ismerkedés sem teljesen kizárt, bár olykor meg fogsz lepõdni milyen emberek vannak, bár lehet, hogy én voltam a naiv addig. Sok sikert!:) 23/L
A kérdező hozzászólása: Lehet van valami a netes társ keresésben. De valahogy nem csipem az ilyesmit. Én spontán dolgokat szeretem, személyesen valahogyan. De azért kösz. Jó neked, hogy találtál valakit.
A kérdező hozzászólása: Elnézést a kérdést nem akartam kiemelni, a tapipad életre kelt. De azért várom a hsz-eket még esetleg. Köszönöm.
Hát igen, én se iszom alkoholt, partikra se járok, tényleg nem egyszerû helyzet, kicsit kinéznek az emberek emiatt néha, nem tudják megérteni, hogy azért nem iszok alkoholt, mert sz*r... De azért vannak még ilyen emberek, sokan ám.:)
Hááááttt... Erre mit lehet mondani? Tudod, mikor nõkkel ismerkedsz, valami érthetetlen ok miatt jobban szeretik a bunkó, tapló kölköket, akik magasról tesznek rájuk... Adódik a kérdés, hogy miért inkább ez, mint egy romantikus pasi? Tán azért, mert az a fajta több izgalmat kínál. Jó a romantika, de nem szabad túlzásba vinni, meg az olyan dolgokat, hogy mindig meghallgatod, együttérzel vele, etc... Ebben az esetben gyorsan átkerülsz a "Legyünk csak barátok" kategóriába. Légy férfias, titokzatos, nem csak a férfiak szeretik a kihívásokat.:) Amúgy szerintem igen, sok dolgot hagytál ki az életedbõl. De ez csak az én magánvéleményem. -ReapeR-23/F
Huuuh, öreg, én rohadtul sajnállak, de tényleg, ha a közelben laknál, tuti segítenék neked egy-két dologban, de semmi buzulás.... Viszont, engedd meg, hogy õszinte legyek. A csajozási szokásaid nagyon elavultak. Már nem a 40-es években járunk. Akkor még talán menõ volt a hölgyezés (amúgy is, minek tiszteled meg ezzel? Ennyi erõvel engem meg szólíts Uramnak). Most lánynak hívjuk a nõnemû egyedeket, nem hölgynek, basszus, ilyet bevágsz egy lánynak, mentem néz egyet és ott hagy. A másik, ahogy olvasom te tipikusan az vagy akinek, jönnek sírni a nõk, hogy, ha elhagyja a pasijuk, és mondják, hogy bár csak minden pasi olyan lenne mint te, persze, ha járni akarnál velük, akkor még nem készek a kapcsolatra, majd lelépnek Antónióval. Én azt mondom, ne tiszteld annyira a nõket, ne légy annyira udvarias, ahogy írták elõttem légy titokzatos. Tudod tudni kell beszélgetni velük, "beforgatni" õket. Persze, ha nem akarsz változni, akkor valószínûleg majd találsz olyat aki így szeret, de mikor, és meg is tudod majd tartani, vagy jön majd egy alfa hím és jól meg ......
Én 17 vok és ugyan ez, engem is irritál, h látom, h a sok bunkó ember mind-mind boldog és szórakozgat a lányokkal.Én rám meg csak barátként néznek.Viszont most kezdem egy kicsit jobban érezni magam, mivel van egy teljesen új és független baráti köröm, akiknél tiszta lappal kezdtem és örömmel mondhatom h befogadtak és én mondjuk nem tiltom az alkoholt, de mindig mérséggel iszok és csak ha van rá valami nyomós ok(születésnap, ünnepnap, valami esemeny) és sokkal jobb tisztalappal indulni.A lányok mind teljesen máshogy fognak fel, mint az elõzõ társaságban és jó velük néha flörtölgetni és ez kölcsönös is:D. Tehát nekem ez hozott megoldást, szerintem te is próbálj meg új baráti társaságot létrehozni, akik függetlenek az eddigiektõl és tiszta lappal indulhatsz és ha eddig esetleg elkövettél valami hibát, mint pl. túl komoly vagy.Lazítás, ez a megoldás, próbálj kicsit kilépni a mindenapokból és az újtársaságban lenni.Mégha csak leültök meginni valamit, vagy beeültök valahova, esetleg sétáltok, vagy bármi.A cél h ismerjenek meg úgy, mint egy komoly srác, aki kitud kapcsolódni ha velük van és sokkal könnyeb lessz. Kicsit hosszú lett, de remélem tudtam segíteni.:)
00:35-ös vagyok! Egyetértek az utolsó hozzászólóval, le is írtam volna, ha eszembe jutott volna...:D Ezzel a romantikus magatartással egyet érsz el... Te leszel minden csajnak a lelki szemetesládája. Amúgy az én apám is alkoholista, anyám elhagyta a 6 gyerekét egy szánalmas traktorgumi miatt, mégsem siránkozom... Adnék egy pár tanácsot, ha nincs ellenedre... Ha nem fogadod meg, a te dolgod, csak segíteni akarok. ""Fiatal" korom nem volt valami tökéletes. Alkoholista édesapám mély nyomot hagyott bennem, gyakorlatilag tönkretette. Megfogadtam sosem leszek ilyen. Nagyon keményen dolgozom céljaim eléréséért, és, hogy magam, édesanyám és testvérem sorsát jobbá tegyem. " Ez a szöveg mindenkiben két érzést vált ki, és az a szánalom, és sajnálat. Milyen nõnek kellene egy ilyen elveszett pasi, aki a saját gondján siránkozik? "Tanulok, dolgozom az visz elõre, hogy sosem legyek olyan mint apám, és hogy majd a családomnak mindent meg tudjak adni, fõleg szeretetet amit nem kaptam meg." Ez megint csak sajnálat érzését váltja ki. "Persze én is szeretnék egy társat, csak nem jött össze még, de hiányzik, hogy átöleljem fogjam a kezét stb.. " Manapság ezt így mondjuk:"Nekem is kéne valaki, akit meg tudok b*szni". Ne társat keress, hanem csajt. Ne romantikázz, inkább határozott legyél. Ha sokat csöpögsz, csak azt éred el, hogy minden hüvellyel élõ 2 lábon járó egyed csak barátnak fog tekinteni! Így a büdös életben sem fogsz senkinek beakasztani:) És jótanácsként mondom/írom, hogy vesd bele magad az életbe. A legjobb poénok, történések az alkohol befolyásoltsága alatt történnek. Nem beszélve arról, hogy vadabbnak látszol! Persze, nekem is hiányzik, hogy átöleljem, fogjam a kezét, etc... Ezt csak azzal egészíteném ki, hogy "jól meg dugjam"... -ReapeR-23/F
-ReapeR- vagyok... Tévedtem, utolsó elõttivel értek egyet, nem az utolsóval:)
A kérdező hozzászólása: Hello! Nana nem haltam meg kikérem magamnak :D, am kösz jó fejek vagytok :) , annyit nem ér semmi sem!! Volt egy kapcsolatom, de szegény lány borzalmasan .. nem is tudok jó szót mondani rá, egyszerûen nem lehetett vele kommunikálni, nem volt véleménye, nem tudott odaszólni véleményt mondani, viszont külsõre szép volt nagyon, de nem jöttem ki vele sehogy sem. Aztán jött egy másik társkeresõs, megfogadtam a tanácsot, baromira jó fej volt, nagyon bírtam a csajt. "De õ szabad szellemû és nem ért rá találkozni", idézõ jel nem véletlen õ mondta, mert mindig rohant, nem hagytam annyiban, próbálkoztam. Majd egyszer kétszer összefutottunk, megkért segítsek neki ebben abban, és ezalatt õ bepasizott, mondom zsír, azóta se beszélünk, rendesen felidegesített. Aztán angol kurzuson össze ismerkedtem egy fiatal lánnyal 19 volt, de hát persze, hogy foglalt, de elflörtölgettünk, de véget vetett mert, hogy õ csak is a kis majmáért él, mondom nagyszerû!! :D Majd találkoztam egy 4.-el nagyon szimpi volt és normális, de kijelentette, hogy az a baj velem, hogy csak 176cm vagyok és nem tudna magassarkut felvenni az õ 172cm-vel... mondom azt a.. és mielõtt belelendültünk volna, lelécelt. Most meg semmi idõm, államvizsga, nyelvvizsga meg meló.

20 éves lány vagyok. Sosem voltam megelégedve magammal, mindig gyűlöltem magam, mindenki mást értékesebbnek tartok magamnál. Nem szeretem az életet. Ez változni fog, vagy nekem ez az életforma jutott?

Legjobb válasz: Senkinem nem jutott ez az életforma. Át kell programoznod az agyad!!!!! Ezen múlik minden. Meg kell magad erõszakolnod, hogy ne így érezz. Keress magadon vmit, amit igazán szeretsz (kell, hogy legyen ilyen). Találj olyan hobbit, amit imádsz csinálni és lefoglal. Javítja a kedélyállapotod. Gondolkozz el, miért is gyûlölöd pontosan magad?! Kell, hogy legyen valami oka. Ha tisztáztad, már sokkal könnyebb lesz tenni ellene.

Senkinem nem jutott ez az életforma. Át kell programoznod az agyad!!!!! Ezen múlik minden. Meg kell magad erõszakolnod, hogy ne így érezz. Keress magadon vmit, amit igazán szeretsz (kell, hogy legyen ilyen). Találj olyan hobbit, amit imádsz csinálni és lefoglal. Javítja a kedélyállapotod. Gondolkozz el, miért is gyûlölöd pontosan magad?! Kell, hogy legyen valami oka. Ha tisztáztad, már sokkal könnyebb lesz tenni ellene.
Igaza van az elõttem szólónak. Alakíts ki magadban egy pozitív énképet. Biztosan kialakítható, mert van aki pl. 120 kilósan boldogan mosolyog. Ha egyedül nem megy, keress egy jó pszichológust, aki segít ebben. Mert ha nem teszel ellene, akkor neked tényleg ez az életforma jut vagy 70-90 éves korodig.
jó neked, hogy te csak értéktelenebbnekl tartod magadat másoknál... én értéktelenebb is vagyok... cica akármilyen is vagy ÉN BIZTOS MILLIÓSZOR SZÁNALMASABB VAGYOK! :(( :) remélem helyrejössz.
Elõször az elõttem szólónak üzenem: ez azért nem verseny, hogy ki szánalmasabb. Egyébként minden ember egyformán értékes, attól függetlenül, hogy milyen sikeres az életben. Szerinted valaki attól értékesebb, mert pl. sok a pénze, vagy jó állása van, vagy sikeres színész, zenész, stb. Nem!!!! Rád is szükség van, mint mindenkire!! Erre gondolj mindíg. Egy nagyon jó módszer: vegyél egy füzetet és minden nap írd bele azokat a dolgokat, amik neked jók voltak. Apró dolgokat is. Pl. rám mosolygott az újságos, vagy jól sikerült az ebéd, stb.stb. Már az is eredmény, ha észreveszed a jó dolgokat, az apró örömöket. És sokszor olvasgass vissza. Próbáld ki, nekem bevált. Üdv.
Ez egy lelki betegség, ami gyógyítható. Lehet hormonzavar is mögötte. Ha nem akarsz szenvedni, vagy egyedül küzdeni, akkor menj el orvoshoz (ha nem hormonzavar, akkor pszichológushoz). Lehet kedélyjavító gyógyszert is szedni, de azt NAGYON nem ajánlom! Ha képes vagy elmenni (mint ahogy ide is tudtál írni), akkor egy jó pszichológusnál igen jó eséllyel vagy teljesen meggyógyulsz - vagy jelentõsen javul az állapotod.
Én is hasonló helyzetben voltam 1 évvel ezelõtt mint te.16 évesen gyûlöltem önmagam, a világot..folyamatosan alacsonyrendûnek hittem magam a többbi embernél.Ez által visszahúzódóvá váltam, és nagyon kevés barátom volt. Mikor eljött a nyáriszünet eljutottam arra a pontra, hogy ez így nem mehet tovább, tudatosan próbáltam átalakítani a világszemléletemet.Még most is vannak problémáim az önbizalmammal, de már embernek érzem magam. Hidd el ez egy hosszú folyamat, de neked kell érte tenni a legtöbbet, hogy eredményes legyen!! Biztosan vannak önbizalom fejlesztõ tréningek, könyvek stb...amik segíthetnek! Sok sikert!!!:)
kell egy megfelelõ társaság. engem általánosban csúfoltak sokat, fogszabályzóm is volt, meg lapos is voltam, komplexusos is lettem utána. aztán jött a gimi, megismertem új embereket, és évek alatt rájöttem, h igenis ember vagyok, és szeretnek mások, és én is szerethetem magam! emberek közt kell lenni, és megtalálni a megfelelõ társaságot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!