Találatok a következő kifejezésre: 20 éves vagyok. Még nagyon nem (26 db)

20 éves lány vagyok. Még nagyon nem érzem úgy, hogy szülnöm kellene. Gyerek vagyok még hozzá. Vőlegényem viszont 33 éves, és már szeretne gyereket. Én még tanulni szeretnék. Tudunk valahogy közös nevezőre jutni?

Legjobb válasz: akkor a võlegénynek tessék várni!! még fiatal, bár megoszlik a vélemény biztosan aki már ilyen fiatalon anya..de a mai generáció már másképpen gondolkodik, elõbb a szellemi érettség és az anyagi biztonság, még gondolom a munkádban sem teljesedtél ki gyakorlatod sem nagyon van...ha éppen gyes után dolgozni szeretnél... ha a párod nem érti meg, hogy te még tanulni szeretnél, és más céljaid vannak jelenleg akkor lehet az esküvõvel még várni kellene, mert igy akkor a jövõben nem látok hosszú vonalat... arra kiváncsi lennék, hogy mit válaszolt, hogy te még tanulni szeretnél.. fontos a válasza! mennyire támogat a céljaidben és mennyire önös érdek vezérli márpedig gyereket akar... tud-e várni, vagy mindenáron átlép rajtad és teherbe ejt..

akkor a võlegénynek tessék várni!! még fiatal, bár megoszlik a vélemény biztosan aki már ilyen fiatalon anya..de a mai generáció már másképpen gondolkodik, elõbb a szellemi érettség és az anyagi biztonság, még gondolom a munkádban sem teljesedtél ki gyakorlatod sem nagyon van...ha éppen gyes után dolgozni szeretnél... ha a párod nem érti meg, hogy te még tanulni szeretnél, és más céljaid vannak jelenleg akkor lehet az esküvõvel még várni kellene, mert igy akkor a jövõben nem látok hosszú vonalat... arra kiváncsi lennék, hogy mit válaszolt, hogy te még tanulni szeretnél.. fontos a válasza! mennyire támogat a céljaidben és mennyire önös érdek vezérli márpedig gyereket akar... tud-e várni, vagy mindenáron átlép rajtad és teherbe ejt..
Két lehetõséged maradt. Vag yelfogadod, hogy õ már egy szuper érett pasi, de családra vágyik és szülsz neki. Vagy keresel egy fiatalabbat, aki ugyanúgy mint te, nem akar még kötöttséget, gyermeket, még élni akar. Ha a barátod ennyire határozott, akkor õ sosem fog téged a tanulmányaidban támogatni. Extrém esetben csak egy "tenyészkancát" lát benned. És mi az, hogy nem tud téged eltartani??? Ha nagyon vágyol arra, hogy dokinéni legyél, akkor ez a férfi nem lesz jó társad az utadon. Én azt hiszem, kár lenne feladni az álmaidat. Mert ha te orvos akarsz lenni, akkor nem leszel mellette egy asszintensi munkával boldog. És ha õ most ennyire nem figyel a lelkedre, késõbb még ennyire se fog. Itt nincs közös nevezõ. Vagy egyikõtök lemond az elképzelésérõl, vagy inkább nem házasodni, hiszen úgyis hamar válás lesz abból. Mondjuk az érdekelne, a võlegényednek mi a végzettsége. Kérlek, ha nem tetszik, akkor se szidd anyámat, mert nekem már nincs.
Kedves kérdezõ! igen egy 13 évvel idõsebb pasi jóval érettebb, mint a korodbeliek. Semmi meglepõ nincs abban, hogy családot akar. Egy korodbeli még nem akarna, tanulna, alapozná az életét. Mert, mint te még nem elég érett. Nincs közös nevezõ. Õ érett és családot akar, te meg éretlen vagy és még nem. ennyi. p.s. 6 év múlva végzel. mondjuk még dolgozol egy-két évet, utána gyerek. ekkor a pasid 41 éves. mire a gyerek érettségizik 59. mire befejezi az egyetemet 64. Majdnem nyugdíjas. és ez csak az elsõ gyerek.
Valamelyikõtöknek kompromisszumot kell kötnie a másikkal. Ha te nem akarsz még gyereket, hanem tanulni akarsz, akkor azt meg kell értenie a párodnak és várnia kell. Ne szülj úgy, hogy nem is akarsz még babát! Ha pedig mégis vállalod a gyereket, akkor baba mellett is lehet tanulni, persze így jóval nehezebb, de sokan csinálják így.
Az elején elbasztad amikor 13 évvel idõsebb pasit választottál fruska fejjel. De most itt vársz a problémádra megoldást?! Ez családi szennyes...
ne add fel az álmaidat. a võlegény meg ne várjon. ennyi.
A kérdező hozzászólása: Én pontosan tudom, hogy miért választottam idõsebb pasit. A velem egykorú fiúk idióták, még semmihez nem nõttek fel. Biztos te is csak egy idióta vagy, azért akadtál ki ennyire. És megjegyezném, hogy ez az oldal nem mások fikázására jött létre, ha nem tudnád, nézz utána. Egyébként meg a kurva anyád! A többiektõl akik meg ezt olvassák, elnézést kérek!
A kérdező hozzászólása: Orvosira szeretnék bejutni, ami 6 év... Azt viszont nem lehet baba mellett csinálni. Párom azt szeretné ha már dolgoznék, van egy fogorvosi asszisztens végzettségem. Továbbtanulásról hallani sem akar, azt mondta nem tud addig eltartani, meg neki család kell. Hogy jó leszek én asszisztensnek, és, hogy 2 év múlva szüljek. De azt is korainak tartom. Az eltartást megértem, nem is lenne jó ha eltartana. Orvosi mellett meg dolgozni nem lehet. áh, sehogy sem jó...
Nálunk teljesen ugyanez volt. Én vagyok 21, párom 33 és szintén nála lakom és tanulok. Õ is azt akarta, h 3 év múlva legyen baba, de nagy nehezen sikerült lebeszélnem, úgy, h felhívtam a figyelmét a gyermekvállalás hátrányaira, h elveszi az ember szabadságát, minden megváltozik, nem lesz majd szex egy ideig v ha láttunk egy bömbölõ kisbabát v rosszalkodó gyereket, megkérdeztem, h bizti ezt akarja-e, meg ilyesmi. Sok idõbe telt, de végül sikerült meggyõznöm, már egyáltalán nem is akar:) Remélem a te helyzeted is megoldódik majd:)
Rengeteg idõd van még. Ráértek. DE: ne hallgass senkire, a gyermekvállalásnak nincsenek " hátrányai". Nem kell feladnod önmagad, van szex ( amennyit akartok ), és a gyerek rosszalkodik, ti meg majd nevelitek, megy ez a maga útján..... Szóval: érezni fogod, mikor akarod valóban, és akkor bele kell vágni:)

20 éves vagyok, még nőhet a mellem? Most nagyon kicsi és formátlan kb.13 éves korom óta ekkora. A családomba mindenkinek hatalmas melle van már a húgomé és kezd nagyobb lenni. Azt mondják genetika de nem értem nekem miért nem nagyobb akkor? !

Legjobb válasz: Nem nõhet, magától legalábbis sztem nem, ha fogi gátlót szednél, attól valamelyest nõne, de pl. mikor én abbahagytam a gyógyszert, a mellméretem is visszaesett az eredeti mini verzióra.

Nem nõhet, magától legalábbis sztem nem, ha fogi gátlót szednél, attól valamelyest nõne, de pl. mikor én abbahagytam a gyógyszert, a mellméretem is visszaesett az eredeti mini verzióra.
A kérdező hozzászólása: igen arról hallottam h van akinek segít, azt viszont nem szeretnék szedni, egyéb mellékhatásai miatt, félek h meghíznék stb...
Ez tényleg genetika, csak nem a nöi ágtól örökölted.
Magától nem hiszem, hogy még nõhetne. Próbáld ki a Soya Lecithint, nekem sokat segített.
Kérdezõ, én is hasonló problémával küzdök! A választ nem tudom, elolvastam a kommenteket, és lennének hozzá kérdéseim: Ha a hormonokkal van baj, akkor van vmilyen tünete? Utána néztem a Soya Lecithinnek, neked konkrétan miben segített? Genetikailag én se értem a dolgot, mert az egész rokonságban nagy mellû nõk vannak! :S
A kérdező hozzászólása: és mennyi idõ után hatott a Soya Lecithint? valóban nõtt tõle ? és lehet benne vmi h a hormonok a hibásak, mivel amióta elkezdett nõni a mellem azóta csak ugyanakkora, pedig azért még tinédzser korban is fejlõdnie kellett vna, ám valóban kicsik mások is mondták és nem is lenne nagyon nagy baj ha legalább szép formás lenne, de sajnos formátlan ki csúny :S ezért is szeretném ha nõne. és köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: * kis csúnya xD
Elöször is lehetséges, hogy ezt csak te látod igy, és nem annyira kicsi. Mellékesen sok mindenkinek éppen a kisebb mell a vonzó, nem a pornóméretüek. Másodszor menj el nögyógyászhoz és vizsgáltasd meg a hormonszintedet, mert elöfodul, hogy ott nincs minden rendben. Ilyen esetben vannak olyan gyógyszerek (nem feltélen fogamzásgátló, de azok között is van, ami ilyen esetben használ, ezt az orvos el tudja dönteni), amik helyreállitják a zavarokat.
Hány napja késik? Mert ha késik, akkor tesztelj és kiderül.
Egy teszt és kérdésedre választ kapsz :)
Mi nem tudjuk, de a teszt igen.

20 éves vagyok. Még nem estem át az első nőgyógyászati vizsgálaton, mivel nagyon szégyenlős vagyok. Főleg az zavar, hogy véleményem szerint, számomra ismeretlen ok miatt a bal oldali szemérem ajkam nagyobb mint a másik. Ez baj, vagy valaminek a jele?

Legjobb válasz: Hidd el, hogy kellemesen fogsz csalódni. Menjél nõi orvoshoz, akkor nem leszel annyira talán zavarban. Fájni nem fog, a szeméremajkaddal pedig nem fog törõdni, ez semmilyen betegségnek a jele, nyugi! Bátorság!

Hidd el, hogy kellemesen fogsz csalódni. Menjél nõi orvoshoz, akkor nem leszel annyira talán zavarban. Fájni nem fog, a szeméremajkaddal pedig nem fog törõdni, ez semmilyen betegségnek a jele, nyugi! Bátorság!
A doki nem fog a szeméremajkaddal foglalkozni! Te is csak egy vagy a többi közül..én így vélekedem, bocsi, ha nem tetszik!
Akkor kell elõször elmenni, ha baj van, vagy mikor nemi életet kezdesz élni. Ha ez nemrég történt, akkor milyen alapon szidna le? Ráadásul te már nagy kislány vagy, szólj vissza. Nem szabad hagyni, hogy a kivételes helyzetét kihasználja. Mindig választhatsz másik orvost.
20 évesen pedig nem ártana... Az nem baj ha nagyobb, ugyanúgy ahogy a mell sem egyforma.. A nõgyógyász már annyira immunis arra amit lát, hogy olyan mintha szemészetre mennél. Ha ez megnyugtat válassz nõi orvost.. Kellemetlen de sajnos a nõdoki muzsáj :(
Majd akkor legyél szégyellõs, mikor béltükrözésre mész:D (Én megyek pár nap múlva, már elõre ég az arcom.) És nekem is nagyobb, lehet, hogy egy enyhe gerinferdülésed van, nekem ezért nagyobb minden testrészem a bal oldalamon, és izmosabbak.
Szia. Én 19 vagyok, és még én sem voltam. Vagyis csak egyszer (férfi nõgyógyásznál), de csak a melleimet vizsgálta meg. Hát, égett az arcom, meg majdnem elröhögtem magam, de annyira szörnyû nem volt. Csak óráknak tûnt és már nem tudtam hová nézzek ... Én se nagyon merek elmenni, mert szégyellõs vagyok. Nekem is nagyobb az egyik oldalon! talán a balon, nekem, is :D és nem tudom, hogy akkor leborotváljam-e ott vagy mit. Meg kövér is vagyok, nem akarok menni, tiszta narancsbõr a combom. És striás vagyok(fogyási csíkok)! Tudom, hogy nem ezt fogja nézni, de nekem rossz érzés és ég a pofám, hogy elmegyek oda így. Pedig 1-2 év és tényleg muszáj lesz elmennem, mindenképpen már csak a fogamzásgátló miatt is, mert valamikor csak kell szednem tabit. Ha sikerülne találni egy orvost, akkor eljárnék utána évente, vagy amikor kell. Csak lenne egy, aki kedves és megbíznék benne. A legtöbb olyan félvárról veszi az egészet és olyat beszól, hogy neki milyen jó, hogy nem lehet hüvelygombája, mert pasi, és hogy neki mennyivel könnyebb. Lenézi a nõket... és ezek után nem szívesen megyek ilyen emberhez. Én is úgy hallottam, hogy sokan leszidnak, amiért ilyen késõn megy el valaki. Hát nem tudom, én majd azt mondom, hogy a rutin ellenõrzésre jöttem és kész nem mondom meg, hogy még nem voltam. Hátha nem jön szóba ;) vagy ha mondja akkor mondom, hogy ez van. Most akkor megvizsgál, vagy menjek haza? Legalább csak egyszer kell ezt elviselni, hogy lehord mindennek, amiért eddig még nem voltam. Megkérdezhetem, hol Te laksz? :)
A kérdező hozzászólása: Sokszor hallottam, hogy az orvosok megszólják az embereket azért mert késõn mennek Dokihoz. Valószínû engem is megszól majd? Végül is panaszom nincs.
vagyis, hogy te hol laksz...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Segítenek a biztatások.
A kérdező hozzászólása: Pesten lakom. Tudom, mit érzel. Valahogy túl kell esnünk ezeken a félelmeken. Csak az elõttem szólókra gondolok és erõt kell vennem magamon, az orvos had mondjon amit akar és semmi köze ahhoz, hogy ilyen a testünk.Hány nõ szenved a narancs bõrrel.
Hi Csajok! Elsõ vagyok. Fogjátok fel ezt a dolgot úgy, hogy ha elmész bõrgyógyászhoz õ sem nézi a narancsbõrödet. Egyébként nekem is van, nem is kevés és utálok nõdokihoz járni, mert egy kiszolgáltatott helyzet de sajnos muszáj. És tényleg nem nézi a combokat, sõt a méreteket sem, megnézi amit meg kell, és már tlejesen immunis arra amit lát... Gondoljatok arra, ha babátok lesz akkor úgyis menni, szóval addig szokjátok az érzést. Csak az elindulás nehéz, sok sikert! :)
Megint én. Én sajnos messze lakok Pesttõl, úgyhogy az már akkor biztos, hogy együtt semmiképpen sem megyünk :) ) Remélem sikerül erõt gyûjtened és ha elmész nem lesz rossz élmény.
Lányok! Szerintem keressetek egy nõnemû nõgyógyászt. Én is így tettem, és ahhoz képest mennyire paráztam, felment a vérnyomásom, remegett a lábam, meg minden, nagyon pozitív élmény volt. Maga a vizsgálat kb. 5 perc volt (lehet hogy több, de nagyon hamar elrepült), meg 20-25 percet beszélgettünk. És még az is kiderült, hogy annak idején nála születtem. Sosem lehet tudni...

Van egy lány akit nagyon kedvelek, csak egy kis gond van hogy Õ 14-éves Én meg 20-éves vagyok komoly kapcsolat lehet köztünk, nem ciki vagy zavaró a kórkülömbség?

Legjobb válasz: "korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)

Az a ciki, hogy eleve nem tudsz helyesen írni 20 éves létedre!
"korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)
miért ne? majd járhattok együtt nyelvtanórára:D
20 éves létedre leirtad hogy kórkülömbség... juj... szellemi szinten biztos nem vagy érettebb nála. ha az nem zavar hogy mások mit gondolnak akk hajrá
Én is 20 éves vagyok és sosem kezdenék egy 14 éves lánnyal. Inkább a 16-18 éves lányoknál kellene keresgélni én legalábbis így gondolom, de kinek hogy.
Ismerek 17-23-at.* Az idõ lemorzsolta a korkülönbságet. Csak 3 év, és már szabad a vásár. :) *Mármint az összeismerkedés idején voltak ennyi idõsek. De már hosszú évek óta boldog házasok.
Nem ciki, nem is zavaró szerintem :) Én 15vagyok, és 21éves barátom van.5hónapja vagyunk együtt, imádjuk egymást :) Lehetnek pici úgymond "problémák", szex téren :) Gondolom a 14éves lány még szûz, ezt is meg kell vele beszélned, mennyi idõ után akarja, ne "kényszerítsd" rá :) Mi is így voltunk, megbeszéltük, aztán amikor felkészültem megtörtént.:) Szorítok nektek:)
Én, mint egy 14 éves lány írom a választ. Ha õ is kedvel téged, akkor úgy gondolom, hogy nem annyira durva ez a korkülönbség, fõleg ha elég érett hozzád a lány, akkor akár mûködhet is a dolog. Bár azt hozzáteszem, lehet, hogy lesz 1-2 ember, aki le pedofil-oz téged, majd emiatt, mert te már felnõtt vagy, a lány pedig még gyerek. És én simán "összejönnék" egy 20 évessel. 14/L
Amíg nem próbáljátok meg, nehéz találgatni. Szerintem ne a kora befolyásoljon, hanem az életfelfogása.
00:08 vagyok a viccet félretéve, én a 20/f válaszoló-hoz hasonlóan gondolom...
Nem ciki, de sok.
Nem igaz! Hagyjátok már! Megkérdez valamit amit szeretne megtudni ti meg egyböl a helyesírását kritizáljátok ahelyett hogy valami értelmes és hasznos válaszon törnétek az agyatokat! Pff...Ez egy kérdés-válasz oldal, itt nem az irás a lényeg! De ha nem tetszik akk se szoljatok be!! :) )

20 éves vagyok és még soha nem volt barátom. Ez nagyon gáz? Mások már évek óta párkapcsolatban élnek, keresgélnek, nekem viszont nem jött össze soha.

Azt mondják, hogy a küls?mmel nincs baj, viszont nagyon visszahúzódó vagyok és nincs egy csepp önbizalmam sem.

Legjobb válasz: önbizalmat nem lehet szerezni, mint egy jó ruhát. az jön, ha olyan dolgokat teszel, amik pozitív visszajelzést adnak. egyébként nem gáz, 20 évesen nem maradtál még le semmirõl, leszámítva pár szakítást. kell az neked? nem. :)

önbizalmat nem lehet szerezni, mint egy jó ruhát. az jön, ha olyan dolgokat teszel, amik pozitív visszajelzést adnak. egyébként nem gáz, 20 évesen nem maradtál még le semmirõl, leszámítva pár szakítást. kell az neked? nem. :)
Szia! :) Nem vagy lekésve semmirõl. 20 éves voltam én is, amikor elkezdtem valakivel komolyan járni, vele történt meg az elsõ együttlét stb... És nekem úgy jött össze, hogy nem gondoltam rá, nem akartam görcsösen, hanem csak éldegéltem vidáman, buliztam, barátokkal/barátnõkkel voltam és egyszercsak összefutottam Vele. Azóta is együtt vagyunk. (2 éve) Szerintem annyi az egésznek a lényege, hogy légy laza, kedves, mosolygós, adj magadra, beszélgess mindenkivel kedvesen, öltözz szép ruhákba (amik illenek hozzád), kevés smink, szupi frizkó, és szeresd magad! Ennyi az önbizalom titka (szerintem).
Én is 20 éves vagyok csak fiú. És nekem se volt még párkapcsolatom soha.
én 21.5 vagyok és nekem sem volt még. persze, fiúk voltak. De egyik sem lett komoly. Ami nem rajtam múlott. Csak idiótákat fogtam ki. Önbizalmam nekem sincs sok, meg nem is tudom mi a baj, mikor egy normális pasi, össztenné a kezét egy ilyen csajért. + aki így gondolkodik. de hát...és olyan roossz, hogy más évek óta van valakivel, nekem meg olyan jó lenne ha végre odabújhatnék valakihez a szeretet ünnepén.... is
én 18 éves korom óta férjnél vagyok, , és nagyon boldogok vagyunk együtt:) Tehát van ilyen is , meg olyan is mint te-! nem gáz, és ami késik nem múlik, szóvalmajd lessz barátod ne félj!!!!Önbizalom ellen meg:nézz tülörbe és mond el hangosan hogy mi az ami szerinted szép benned. pl. szép az orrod ilyesmi. és mond el ami nem-. és azon dróbálj javitani, ha hajad nem tetszik csináltasd meg. ha szemed nem akkor menj kozmetikushoz és sminkeltesd ki magad. és legalább már tudod milyen smink áll neked jó! Önbizalmadat neked kell irányitani!
Szia Én 25 vagyok és még nem volt barátnõm és nekem is problémám van az önbizalommal. Ezt add össze. Ismerös amit kérdezel. Ha tudnék szívesen segítenék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Látom nem csak én járok ilyen cipõben... :S
Én 15 ves vagyok és soha nem volt barátom. Annyira szégyellem, másoknak már van. Nincs egyáltalán önbizalmam, és nagyon rossz életem van. Mindig hazudnom kell, ha megkérdezik, hogy volt-e. Remélem majd lesz barátod.:) De szerintetek késõ nekem? Biborka
Én is szûz vagyok, és egyáltalán nem érdekel. 18F
14 évesen sajnos elvesztettem :( nyenyenyenyenyenyeyne nyeynenye nyenyeneynyenynyenye
Én is szûz vagyok 20L Nehezen, de kibírom valahogy.
Igen, tehetünk róla.. és? Hol van az leírva, hogy muszáj lenne ilyen korban túl lenni rajta? Ha én úgy döntök, hogy nekem ez így jó, akkor nekem ez így jó és kész. A többség szokását leszarom.
ahha....lehet, hogy te így gondolod, ok, ez tiszteletben van tartva, valahol meg is értem. de akkor a többiek miért siránkoznak ezen, és várják el, hogy még csodálva is legyen a nagy erkölcsük, amikor nem is azért szüzek, mert annyira fontosnak tartják, hogy esküvõig nincs szex, hanem mert nem találnak SENKIT...?...ééérdekes ;)
nem értem a kérdést komolyan! én is szûz vagyok de megmondom miért, azért, mert lelki problémák és vallási visszatartás játszott szerepet... emberek, ki kell ebbõl nõni már végre! és én nem arra tenném a hangsúlyt, hogy elveszíteni, hanem megtalálni azt, aki méltó rá! 23/F
utolsó, 5 év múlva meg bánni fogod hogy nem tomboltad ki magad több nõvel.
Igen még én is szûz vagyok 19/f de annak megvoltak az okai. Most egyetemre járok és "ki akarom élni magam" . Egyszer mondták nekem, hogy ezt meg kell tenni, mert ha 22 évesen belebonyolódsz egy 5 éves kapcsolatba majd szakítasz akkor 28 évesen már nem tudod magad kiélni. A kiélést nem piálással, drogozással értsd. Pusztán az egyetemi bulikon szûrsz be csajokat. Ha eljön az igazi akkor oké. Másrészt ott is van a baráti szex. Errõl mesélt egy jó barátom és tényleg érdekel a dolog. Ha mind a ketten jóban vagytok akkor felhozod a szex témát és ha nincs barátja akkor lets go. 19/f
háháhááh. baráti szex. :D az a legtrébb.
Nehezen, és lassan maradandó lelki sérülést fogsz összeszedni. Ha k-rvázol, az segít valamit.
Azért, mert valaki nem akarja fiatalon eldobni a szüzességét valakinek, aki 5 év múlva emlékezni se fog rá, már lúzer? 19/L
Én lassan 20 éves leszek és még szûz vagyok, sõt, párkapcsolatom sem volt még. Ennek azt hiszem az az oka, hogy kommunikációs problémáim vannak, nem vagyok flörtbajnok, önbizalom hiányos vagyok... Egyszer voltam igazán szerelmes, és azt hiszem, az nagyjából kölcsönös volt, azt még én is értettem bizonyos jelekbõl, de sosem jött oda hozzám és hívott el valahová, pedig sokat mosolyogtam rá, és viszont... Azóta meg nem jött senki aki iránt hasonlót éreztem volna, bár vonzódok most is épp valakihez, és van egy olyan érzésem, hogy õ is, de mégsem udvarol, pedig tudtommal nincs barátnõje... Nem értek én ehhez az egészhez! Valószínûleg egy lúzer vagyok, aki magányosan és szûzen fog megöregedni. 20/L
Elõzõ vagyok, amúgy igen, nagyon nehezen bírom, de fõleg a magány miatt, hogy nincs kihez odabújni, nincs akinek én lennék az elsõ, aki megõrül kicsit értem, ilyenek... Félek, hogy a legszebb éveimet vesztegetem el..valahogy nem megy ez az egész.
Ó te szegény utolsó...
15 voltam, amikor elvesztettem.:Dés igenis ciki 20évesen vagy idõsebb korban is szûznek lenni.szerintetek ti nem tehettek róla, h még azok vagytok? dehogynem... jah és nem voltam ribi...8 hónapig együttvoltam barátommal elõtte, sõt, azóta is :) 19L
Lyaly nekem lúzer vagyok. Szipp. Elönt a szomorúság. Ó, miért nem nem dugtam meg gyorsan valakit, és akkor csúfolhatom azt, aki nem tette? Óh, miért maradok ki eme gyönyörbõl?
lúzer=vesztes.Miért vesztesek azok, akiknek még nem történt meg a dolog?Mondjuk igaz az is, hogy többnyire valamilyen lelki gond miatt tart még itt ilyen idõsen...
na, ketten már vagytok...:)
A kérdező hozzászólása: Kedves 18:59, hát hallod ez nagy öröm, biztos hogy mi is hibásak vagyunk azért hogy még itt tartunk de más okai is vannak ennek!
Jelen. Én is nehezen bírom, bár ha belegondolok a dolog érzelmi része hiányzik igazán, és nem a testi (az is nagyon).
A kérdező hozzászólása: És szerintetek mi az oka annak hogy még nem veszítettétek el??
mondom, már nem vagyunk szüzek!!!!!!
Egyrészt én is hibás vagyok ebben. 1.válaszoló voltam
A kérdező hozzászólása: 19:15! Miért nem érdekel?? Nem is szeretnéd még elveszíteni??
19:15 vagyok. Nem tudom, egyszerûen még nem érdekelnek a lányok, meg ez az egész, én még belül egy kis gyerek vagyok:D Sokkal fontosabbnak tartom a motorozást, mint bármi mást, nem venném el az idõt a mocitól egy lány miatt. De hát majd felnövök(remélem nem:D)
ez már bu z i bár lassan
Én is. De nem nagy cucc. Barátnõ van, ergo a lelki része megvan, és így a testi dolgok nem annyira fontosak. Semmi problémám nincs azzal, hogy szûz vagyok.
lúúúzerek!!!!!! :DDDDDD
Hat en 2o eves vagyok es 18 evesen vesztettem el Senkinek nem a hibaja ha meg szuz :D En pl egy pias bulin vesztettem el siofokon egy nemet turistaval Utana meg jott magatol lett, baratom. 20L

Elég nagy gázban vagyok mert bár 20 éves vagyok de még szûz vagyok Nem tudom nagyon semmit se arról, hogy mit hogyan kell csinálnom? Segítség kellene

Bnõm már nem szûz de én még igen, és én nem nagyon tudom ezeket a dolgokat,hogy mit hogyan kell csinálni

Legjobb válasz: Nefeszülj ennyire rá a dologra! Ha tudja a barátnõd,hogy még szûz vagy,akkor engedd had tanítson meg 1-2 "dologra" :)

Nefeszülj ennyire rá a dologra! Ha tudja a barátnõd, hogy még szûz vagy, akkor engedd had tanítson meg 1-2 "dologra" :)
A kérdező hozzászólása: Hát csak ez nem kínos ? Hogy ennyire segghülye vagyok ?
egyáltalán nem kínos, ha szeretitek egymást :)

20 éves vagyok és még nem volt barátom soha. Nem szoktam eljárni szórakozni mert igazán barátaim se nagyon vannak elégé gázos?

Legjobb válasz: Nem gázos, csak egy antiszoc lelkisérült egyén vagy. Vannak ilyen egyedül mászkálós tagok, én is ilyen vagyok, és nagyívben fingok rá, hogy kinek mi kéne. Nincs rádírva egyébként, ha kérdezik, mond amit hallani akarnak azok a többi roha-dék, akiknek jókor, jóhelyen alakult a francos életük. Ne szolgáld ki õket,hogy mulassanak rajtad, mekkora egy lúzer vagy kispajtás. Csak az gázos lelki síkon! amit te annak tartasz. A kérdés,hogy szerinted gáz-e. De szerintem úgyis azt mondanád,hogy nem ,nem az, miért volna. Azért mert nem nyaltad a seg-gét senkinek,hogy barátkozzon veled? Azért mert nem voltál kíváncsi a borgõzõs fejjel, drogmámorban, cigarettafüstben lébecoló szar-házi seg-gfejekre a nyomorult zenéjükkel együtt? Fõleg,ha olyan elfoglaltságod volt ezek helyett, amitõl több, jobb vagy mint ez a klón birkanyáj emberkék a klisé életükkel, akik olyan kiégettek lesznek mire harminacasok lesznek, mint a szar! Ezek már koravénen tizenéves koruk közepétõl szexelnek, mire huszasok lesznek nekik már semmi újdonságot nem jelent a szex, neked meg még eztán jöhet el az életed java! Fogd fel pozitívan a helyzeted. Egyébként a kutyát nem érdekel ,hogy ki melyik utat választja. MEg nincs is igazán senkinek semmi köze hozzá!

Nem gázos, csak egy antiszoc lelkisérült egyén vagy. Vannak ilyen egyedül mászkálós tagok, én is ilyen vagyok, és nagyívben fingok rá, hogy kinek mi kéne. Nincs rádírva egyébként, ha kérdezik, mond amit hallani akarnak azok a többi roha-dék, akiknek jókor, jóhelyen alakult a francos életük. Ne szolgáld ki õket, hogy mulassanak rajtad, mekkora egy lúzer vagy kispajtás. Csak az gázos lelki síkon! amit te annak tartasz. A kérdés, hogy szerinted gáz-e. De szerintem úgyis azt mondanád, hogy nem , nem az, miért volna. Azért mert nem nyaltad a seg-gét senkinek, hogy barátkozzon veled? Azért mert nem voltál kíváncsi a borgõzõs fejjel, drogmámorban, cigarettafüstben lébecoló szar-házi seg-gfejekre a nyomorult zenéjükkel együtt? Fõleg, ha olyan elfoglaltságod volt ezek helyett, amitõl több, jobb vagy mint ez a klón birkanyáj emberkék a klisé életükkel, akik olyan kiégettek lesznek mire harminacasok lesznek, mint a szar! Ezek már koravénen tizenéves koruk közepétõl szexelnek, mire huszasok lesznek nekik már semmi újdonságot nem jelent a szex, neked meg még eztán jöhet el az életed java! Fogd fel pozitívan a helyzeted. Egyébként a kutyát nem érdekel , hogy ki melyik utat választja. MEg nincs is igazán senkinek semmi köze hozzá!
Kérdés az hogy számodra gáz e? Engem nem nagyon érdekel hogy más miként éli az életét, ha neki jó úgy akkor azt tesz amit akar.
Kössz, hogy visszaírtál :(
Csak olyannal lehet ismerkedni aki ismerkedni szeretne veled. Ezt jó ha mindenki megjegyzi.
Miért lenne gáz? Amíg Te magad nem érzed annak addig nem az. Vagy netán az zavar, hogy mások emiatt megszólnak esetleg?
20f Én is így vagyok... Nincsenek se barátaim, se haverjaim, és egyáltalán nem megy az ismerkedés. Változtatni nem tudok, pedig szeretnék elmenni legalább valamit sportolni, de képtelen vagyok rá :( Egyedül nem szeretek menni sehova, és nincs kivel mennem, így nem járok sehova. Az egyetemen sem tudok beszélgetni senkivel :( Én gázosnak nem érzem, csak megváltozott bennem valami, és már nem szeretek itthon ülni. Szeretnék pár barátot, akivel tényleg barátok vagyunk, és aztán majd barátnõt is. Szar felszínes haverokat nem akarok... Csak nem vagyok képes ehhez megváltozni, gyenge vagyok hozzá :/
12. ezt nem teljesen értem. kifejtenéd? (privátban is jó) és akkor lány vagy, ha jól értem? 11. voltam
A kérdező hozzászólása: én akkor barátokat meg barátot és szoktak is barátkozni velem de mindig megszünik a kapcsolat ha meg tecek valakinek akkor se ismerkednek meg velem senki
gáznak nem gáz. az a kérdés, neked jó-e így. ha jó, akkor jó. ha nem jó, akkor tenni kéne vmit. hogy mit, jó kérdés, mert kicsit hasonló helyzetben vagyok (fiú) és nem igazán tudok ellene tenni amúgy lány vagy ezexerint?
" az a baj veletek, hogy azt hiszitek, minden ember szar, akiért meg kell mozdítani egy kisujjadat is." Furcsa, én eddig azt tapasztaltam, hogy ez igazából másnak a probléma. Én keresem, meg érdeklõdök hogy mi van él e még, õ ennyire sem képes. Bezzeg ha kell valami, pénz, fuvar, lelki segítsék akkor egybõl keres és kapar, és a tökömet is megnyalná hogyha azt kérném tõle cserébe. Szóval az ilyen emberrõl engedd meg hogy [email protected] véleménnyel legyek!
Nézd, most erre mit mondjunk? Ha téged nem zavar, akkor nem gáz a dolog, nem hiszem, hogy bárki életét felkavarnád ezzel a hozzáállással. DE ha már megkérdezed, valószínûleg mégis zavar a dolog. Akkor pedig gázos a dolog, mert én nem értem, hogy az ilyen otthonülõs emberek mit akarnak? Ülnek a gép elõtt és várják, hogy a sültgalamb majd a szájukba repül? Egy kapcsolatért és a barátokért igenis TENNI kell. ÉS nem tudom, hogy a szórakozást miért kell leminimalizálni az alkoholmámorban fetrengõ, hülye partyarc tizenévesekre...máshogy talán nem lehet? Nem a disco az egyetlen közösségi hely, ahol ismerkedni, barátkozni lehet. Iratkoz be egy nyelvtafolyamra, vmenj önkénteskedni, hasonlók..
jah, a barátok csak úgy jönnek, és alig várják, hogy a barátaid legyenek :D ahhoz, hogy barátaid meg barátnõd legyen, kölcsönös elfogadás és kompromisszumok szükségesek. és abból kiindulva, te hogy állsz az emberekhez, te erre nem vagy képes. az a baj veletek, hogy azt hiszitek, minden ember szar, akiért meg kell mozdítani egy kisujjadat is. nem kell mindenkivel jóban lenni, nem kell mindenkivel jópofizni, de egy antiszociális, bezárkózott, negatív kisugárzású ember nem hogy a veled azonos nemûeknek nem kell, de még egy ellenkezõ nemûnek sem.
Kérdezõ: Gondolom lány vagy. Nem gáz. Én 18 éves fiú vagyok és nekem se volt még bnõm, barátaim sincsenek, nem is vtak. Én nem tartom magam ez miatt gáznak. Nem fogok minden gyökérnek meg az olyanoknak akik különbnek hiszik magukat mindenkinél jó pofizni csak azért, hogy mindenki a barátom legyen. Nem fogok azért változtatni magamon, hogy elfogadjon bár droid nagyképû majom. Majd az igazi barátok meg egy rendes, szeretõ lány elfogad úgy ahogy vagyok. Nem leszek tömeg ember. Jah meg ami a szívemen az a számon. 5: Együtt érzek Veled és nagyon jól teszed.
Ha neked így jó, nem gáz, de akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést:-) Közhelyeket nem akarok ismételgetni, barátokat szerintem nem lehet tudatosan keresni, de egy buliba elnézhetsz. Én is szoktam néha, csak hogy emlékeztessem magam, hogy nem szeretem, és egy darabig megint ne kelljen:-) Jó, ha van ott valakhasonló felfogással, hogy röhöghessünk a partiarcokon, de ha nincs, kibírom úgy is:-) 22/F
utolsó, téged valami nagyon nagy csalódás érhetett, ha ennyire agresszívan állsz az emberekhez... :D sajnállak. kérdezõ: szerintem ezt te gáznak érzed. ha így van, változtass. az meg, hogy én gáznak tartom e, miért számít?
Nem, nem gáz, ha csak te nem érzed annak. Ha igen, akkor javaslom kezdj barátkozni elõbb. Akár itt, a neten is. Aztán bármi kialakulhat.
Nem gáz.
Jah írtál, nem vettem észre. Bocsi :)

20 éves vagyok, és lehet hogy babát várok, nehéz anyagi körülmények között élek a párommal, mivel még a párom a nyáron fog munkába állni. Az Abortusztól rettegek, semmi képpen nem akarom elvetetni egy nagy szerelem gyümölcsét! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elõször is ha tényleg jó a kapcsolatotok és elbír egy ekkora "terhet", akkor tényleg nem szabad elvetetni! Aztán lehet, hogy életed végéig csak bánnád. Írd meg nekünk légyszi, hogy a párod hogy reagált! Kíváncsi vagyok! :) Sokan vállalnak rosszabb anyagi körülmények között babát. Most mondjam azt, hogy bár 24 vagyok és mindketten dolgoztunk a férjemmel (de én táppénzen vagyok már 7 hetes korom óta és a táppénzem 30-40 ezer 96500 bruttó után), van egy lakásunk (ami még a banké)..... Amúgy sok olyat ismerek, ahol a gyereknek mindent megadnak, mégsem boldog. Na és miért nem? Mert mindent megkap, csak a szeretetet nem! Szóval az a legfontosabb, hogy szeretitek egymást, a többi majd jön! Sok boldogságot kívánok nektek és kitartást! 23 hetes kismami

Ha valaki kulfoldre koltozkodik, akkor nem a problemak elol menekul el, hanem a normalis elet remenyeben! A valaszolok, akiknek a kulfoldi otlet nem tetszik, gondolom irigykednek, hiszen Magyarorszagon akkora "jolet" van, hogy tenyleg arra buszke lehet mindenki:) ))) Igenis, ha tudtok menjetek ki kulfoldre, mert sokkal jobb az elet kint! De talan nem is vagy terhes.
Én 20 éves vagyok és 12 hetes terhes. Teljesen kiborultam mikor kiderült, hogy terhes vagyok. És még nem volt olyan biztos a kapcsolatom, csak 3-4 hónapja ismertem a párom, akit egy hosszú kapcsolat után ismertem meg és lelkileg még nem rázódtam teljesen helyre. Képtelen voltam elvetetni a gyereket pedig lehet, hogy még együtt sem maradunk életünk végéig... Szerintem kicsit depressziós is lettem annyi minden jött egyszerre, de bízom benne, hogy ha a kezembe lesz nem bánom meg a döntésem, persze a jövõtõl nagyon félek... Te legalább fülig szerelmes vagy a párodba és biztos a dolog, uh. örülj neki és csak a picúrra gondolj! Ha máshogy döntenél lehet egész életedbe bánni fogod!
Elõször is ha tényleg jó a kapcsolatotok és elbír egy ekkora "terhet", akkor tényleg nem szabad elvetetni! Aztán lehet, hogy életed végéig csak bánnád. Írd meg nekünk légyszi, hogy a párod hogy reagált! Kíváncsi vagyok! :) Sokan vállalnak rosszabb anyagi körülmények között babát. Most mondjam azt, hogy bár 24 vagyok és mindketten dolgoztunk a férjemmel (de én táppénzen vagyok már 7 hetes korom óta és a táppénzem 30-40 ezer 96500 bruttó után), van egy lakásunk (ami még a banké)..... Amúgy sok olyat ismerek, ahol a gyereknek mindent megadnak, mégsem boldog. Na és miért nem? Mert mindent megkap, csak a szeretetet nem! Szóval az a legfontosabb, hogy szeretitek egymást, a többi majd jön! Sok boldogságot kívánok nektek és kitartást! 23 hetes kismami
szia!!Én 18 éves vagyok!5 hetes a kisfiam, mi sem élünk könyû anyagi helyzetben!!És nem bántam meg!a legcsodálatosabb érzés hogy a kisfiam a karomban tarthatom!!Hidd el te sem fogod megbánni!!sok sikert és boldog babavárást
A lényeg, hogy legyen apja, anyja, és sok szeretet! A pénz nem minden. Azért ha valaki nagyon akarja, akkor a legalapvetõbb dolgokat biztos megtudja adni majd a picinek. És mint írtad, nagy a szerelem is! Boldog babavárást!
Szerintem minden kisbaba meg akar születni! Ne vedd el a kicsi életét, fõleg ha szerelemgyerek! Mikor megtudtam, hogy babát várok, én is megijedtem, a párom akkor vesztette el a munkahelyét és attól féltem, hogy nem tudjuk neki megadni, amire szüksége van. Aztán megtartottuk õt. Azóta, ha eszembe jut (már egy éves a kisfiú), hogy mit akartam tenni, elszorul a szívem. A nagy kerek világon nincs semmi és senki, akit jobban szeretnék Tõle és ami a legfantasztikusabb, ez kölcsönös. Amikor a pici orrocskáját a nyakamba nyomja és érzem a szuszogását, megáll a világ! Az Isten mindig megsegít és miatta érdemes is küzdenünk a világban. Még most sem rendezõdtek az anyagiak teljesen, mert a férjem azóta is egyik munkahelyrõl a másikra megy, mindent elvállal, de a kicsinek mindig jut annyi, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben. Kérlek majd tudasd velünk, hogyan döntöttetek!
Én ezt a külföldre menekülést nem nagyon javasolnám, fõleg, ha vannak szüleitek, akik egy kicsit is tudnak segíteni. Nem menekülni kell a problémák elöl, hanem megoldani azt. A legvégsõ esetben mennék külföldre. Itt nem ezen van a hangsúly, és egyáltalán nem biztos hogy az ember ott megtalálja a számításait. EGy pici babával elég kockázatos így útra kelni.
É 19évesen lettem anyuka :) Egy percig nem bántam meg! IMÁDOM!!
Ezek szerint már eldöntötted h mit fogsz tenni, s én nagyon becsüllek érte, sztem jól döntöttél, egy kisbabát nem fogsz megbánni:) Kitartás s úgyis rendezõdni fog a helyzetetek, minden jót s drukkolok. Ja s gratula::)
en sem:) kulfoldon szultem meg a gyerekemet is ugy hogy a parom magyarorszagon volt kozbe, de hal istennek kijott utannunk igaz akkor tudott kijonni mikor mar 2 honapos volt a babank !
Ahogy tudtok, koltozzetek ki kulfoldre, en csak azt tennem. Sajnos Magyarorszag egyre jobban csak pusztul, nincs jovo, az biztos. En nem szenvednek otthon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat ! Ma csináltam meg a második tesztet , az is negetív lett, csak azt nem értem , hogy miért nem akar megjönni a menstruációm, ezért elfogok menni orvoshoz, mert már 2 menstruációm maradt el! A párom rettentõen örülne egy pici babának...mikor megnéztünk egy abortusról szóló videót, könnyes lett a szeme mert hogy õ ezt nem engedi! Azt mondja , ha bármikor is babánk lenne , akkor õ kidolgozza a lelkét értünk, de abortusról hallani sem akar, és megmondom õszintén én sem! Elmondhatom, hogy nagy szerencsém van , hogy ilyen férfit találtam! A babával kapcsolatban, nagyon megijedtem ... mert a szüleim is mondták, hogy vetessem el, mivel, hogy még nem dolgoztam és mibõl tartanám el?! Rettentõen jólesett, hogy ilyen válaszokat kaptam a kérdésemre! Nagyon köszönöm! :)
Elõször is a külfölddel nem értek egyet, mert tényleg nem elmenekülni kell a problémák elõl. Kivéve ha akad egy nagyon jó lehetõség, ami jelentõsen fordítana az eddigi életeteken! Mi is gondolkodtunk már ezen, de csak azért, hogy kicsit jobb legyen, nem megyünk a nagy idegenbe mindent és mindenkit magunk mögött hagyva. Nagyon örülök annak, hogy a párod így áll hozzá! Szerencsés vagy! Mint azt már egyszer írtam, az a legfontosabb, hogy szeretitek egymást és ez fog nektek sok-sok erõt adni, hogy megkûzdjetek a gondokkal! Hogy nem mutatja ki a teszt? Hmmm. Mindenképpen menj dokihoz! Talán õ biztosabbat tud majd mondani, mint egy teszt! 23 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!