Találatok a következő kifejezésre: 20 éves vagyok. Anyám (5 db)

20 éves vagyok. Fiatal lennék anyának?

Legjobb válasz: Szerintem annyira nem, bár hozzám képest kicsit fiatal vagy. Én 27 évesen szültem az elsõ gyermekemet. Vagyis már elmúltam 27. 20 évesen még csak másodéves voltam a fõiskolán és eszembe sem jutott a gyermekvállalás.

Szerintem annyira nem, bár hozzám képest kicsit fiatal vagy. Én 27 évesen szültem az elsõ gyermekemet. Vagyis már elmúltam 27. 20 évesen még csak másodéves voltam a fõiskolán és eszembe sem jutott a gyermekvállalás.
én is 20 leszek de majd csak jövõ március 8-án! és én holnap reggel tesztelek:)
Szerintem nem vagy fiatal ha érettnek érzed magad az anyaságra. Én 18 voltam mikor terhes lettem, 19 mikor szültem. Még 1, 5 hónap és 20 vagyok, és imádom az 5 hós ikercsajszijaim. Bármirõl lemondanék Értük!
Én 21 vagyok, most 8 hetes terhes, és van egy majdnem 21 hónapos kisfiam. febr. 15 tötöttem a 20-at 27.én született a babókám! Nem hiszem, ezt neked kell érezned!
Én is 20 évesen szültem a kincsemet, nem éreztem magam éretlennek hozzá.
Ez nemigazán kor kérdése. Ez attól függ, hogy mennyire vagy érett hozzá, mennyire érzed magad felkészültek rá és még ott van az is, hogy mennyire felkészült és stabil az életed (tanulmányok, munkahely stb) egy gyermek felnevelésére. Én is 20 éves vagyok. A szívem szakad meg, ha arra gondolok, hogy még mennyit kell várnom a babára, de egyszerûen míg suliba járok, míg nincs stabil munkahelyem és nincs hova hazavinnem a babát, pláne nincs mibõl etetnem sem... Hát addig nem merem bevállalni. Szüleim pénzébõl nem vagyok hajlandó nevelni. Az Én gyerekemért Én vagyok a felelõs. Nagyon önzõ dolog lenne most belevágnom.
20 évesen lettem terhes, 21 évesen szültem az elsõt, most 24 vok, napokon belûl érkezik ketteske.
Egyáltalán nem! Sok sikert :) Én is fiatalon szeretnék gyereket :) 19/L

20 eves vagyok, a baratnom is. Az anyukaink mintha bekattantak volna. Mi baja az ilyen anyaknak?

Szerintem normalis, sot a tobbihez viszonyitva egesz jo "gyerekek" vagyunk, buliban nem vagyunk seggreszegek, stabil parkapcsolataink vannak, jo egyetemen vagyunk, allami helyen, rendesen tanulunk.

Legjobb válasz: Szia! Ügyesen megfogalmaztad! Próbáld elmondani anyukádnak is, hogy képzelje magát a Te helyedben és érezze át, hogy is viselkedik veled. Ha nem tudsz vele beszélni, írd le minden gondolatodat és add oda neki. Fontos, hogy tudja, mit gondolsz!

Szia! Ügyesen megfogalmaztad! Próbáld elmondani anyukádnak is, hogy képzelje magát a Te helyedben és érezze át, hogy is viselkedik veled. Ha nem tudsz vele beszélni, írd le minden gondolatodat és add oda neki. Fontos, hogy tudja, mit gondolsz!
"helyedbe" Bocs!:)
1. klimax okozhat ilyet 2. Ha a férj nem foglalkozik a feleséggel, ha megromlik egy házasság, az sokszor a gyereken csapódik le és pont így, sajnos ezt megoldani nehéz, mert addig nem változik ebben az esetben, míg neki nem jön valahogy egyenesbe az élete. Ilyenkor esetleg el lehetne beszélgetni a férjével, az apukával, hogy õ is próbáljon tenni valamit, mert nekik kellene megoldani és nem a gyereknek, aki míg ott lakik, rájuk van utalva valamennyire, és nem cselekedhet helyettük.
Egyszerûen csak nem tudják elfogadni hogy felnõtettek. Beszélgesetek el velük komolyan, mondjátok el nekik ha nem fejezik be ezt a viselkedést akkor elfognak veszíteni titeket. Ti meg tartsatok össze.
Üdv, Engem komoly stabil kapcsolatban pusztán azért mert közösen rengeteg mérlegelés után megtartottuk a babánkat qvázott le, és dobott el magától. Most nem beszél velem, folyton hisztizik ha hall rólam, de közben meg szenveleg, mert hiányol. Hogy miért ilyen, lövésem sincs, majd kinövi. Sok anya valóban hálát adna az égnek, ha csak annyi baja lehetne a lányával, mint ami veled van. (velem is csak az a baj, hogy bevállaltam nem az Õ kontójára a csemetémet, addig pedig normálisan mindent megcsináltam otthon tanultam dolgozni jártam) 22éves vagyok:)
A kérdező hozzászólása: utolso: akkor te is erted mirol beszelek. gratulalok a babahoz es szerintem nagyon is jol dontottel!!!! orulhetne a h felelossegteljes lanya van es 1 gyonyoru unokaja. csak gratulalni tudok.

Mit csináljak? Anyám olyan cuccokat vesz nekem amit kb 10-15 éve hordtak az emberek! Ráadásul lány vagyok és 20 éves

Mondtam h kéne egy két meleg téli pulcsi és vett nekem egy olyat amin szivecskék vannak merthogy olcsó volt.Elegem van abból hogy minden ruhám olyan topis csak az a baj hogy éppen volna rá pénz mert nem vagyunk szegények,csak ?k meg mindenre költik csak rám nem! Minden oszt.társam divatosan szép cuccokba jár csak én nem lány létemre!van egy két jobb cuccom is az is onnan h nyáron dolgoztam és tudtam venni magamnak. most mit csináljak mondtam neki h ebbe ki fognak röhögni meg h az osz társaim milyen cuccokba járnak.de azt mondta mért? szerinte jóóóó hát szerinte......biztos rosszul esett neki de én nem azt kérem h sok ruhát vegyen nekem hanem hogyha már vesz akkor normálisat..ismeri a divatot nem err?l van szó csak ? sajnál egy fels?re 1500ftnál többet

Legjobb válasz: Azt nem lehetne, hogy elkéred a Ránt szánt összeget, és Te veszed meg magadnak a ruháidat? Vagy elmész vele vásárolni. Más ötletem nincs.

Azt nem lehetne, hogy elkéred a Ránt szánt összeget, és Te veszed meg magadnak a ruháidat? Vagy elmész vele vásárolni. Más ötletem nincs.
Néha velem is elõfordul ez a dolog, mégpedig úgy, hogy anyukám fiatal, 35éves, csak az a baj, azt hiszi, h 25, és magának megvesz mindent, a legutolsó divat szerint öltözködik, ha róla van szó mindig mindenre van pénz, de ha én szeretnék valamit, akkor más nincs pénz...én is dolgoztam a nyáron, jelenleg is dolgozok, egyetemen vagyok kolis, sokszor még arra sem akar adni pénzt, amire muszáj. De néha pedig észhez kap, és általában bepótolja a kimaradást, de akkor sem értem ezt a viselkedést. Nekem a gyerekem lesz az elsõ, még ha nekem nem is lesz semmim.
Tehát te sosem kérsz pénzt , hogy menjél el vásárolni? Ha igen éds keveset kapsz, akkor vásárolj olcsóbb üzletekbe ott is lehet kapni divatos ruhákat, vagy esetleg túrkálókban nagyon olcsó és nagyonjó cuccokat lehet venni.És ha tényleg úgy van, hogy rajtad spórolnak, kkor mond meg neki, állítsd tények elé., hogy neked is legyenek olyan jó ruháid, mint nekik.Harcold ki. 20évesen tényleg nem veheti anyukád a ruháid.
Szerintem ha nyáron tudtál kicsit melózni és abból ruhákat venni, akkor most sem kizárt. Nem? Legalább lenne mi motiváljon. Hétvégén vagy délután pár óra és azt veszel amit szeretnél.
Ami nem tetszik add el egy turkálóba és az összegbõl amit kapsz veszel vmi trendit;)
Hát akkor passz. De én 20 évesen már nem hagynám, hogy anyám vegye a ruháimat. Másra hogy-hogy tudnak költeni? Esetleg suli mellett ha tudnál melózni kicsit. Akkor már volna pénzed.
Akkor inkabb vasarolj turibol! Hidd el nagyon sok jo cucc van es annal olcsobbat anyukad sem kapna.
Szerintem nem az a gáz, hogy nem divatos cuccokat vesznek neked, hanem az, hogy egyáltalán 20 évesen az anyukád vásárolja neked a ruhákat. Nem is értem.
A kérdező hozzászólása: úgyértem hogy rajtam spórolnak maguknak a szépet a jót rendes áron nekem meg már csak a szarabb minõség jut én sem hagynám denem adnak pénzt és nem akkor vásárol nekem mikor ott vok na mindegy már csak azt várom h végezzek a sulival és elköltözzek és legyen munkám azért köki a válaszokat
A kérdező hozzászólása: az a baj h nincs rám szánt összeg csak annyi amennyibõl csak sz*r ruhákat lehet venni


20 éves lány vagyok. Normális ha anya azért kiakadt mert reggel fél hatra értem haza a buliból?

Mikor felébredtem 10 órakkor anya elkezdett cseszegetni,hogy miért voltam ilyen sokáig. 17 évesen rendszeresen jártam el itthonról, jó nem voltam ilyen sokáig, de minden héten elmentem. Mióta van barátom kb. két éve,se hova se járok el. Utoljára kb fél éve voltam ilyen helyen. Ráadásul anya bevonta a dologba a barátomat is, hogy milyen dolog hogy nélküle mászkálok el, meg hogy mit fog szólni ,hogy ilyen sokáig buliztam. Egész nap nyaggatt ezzel, hogy én pasizni voltam.

Legjobb válasz: Ha nála (náluk) élsz, az õ pénzükön, õk tartanak el, õ fõz rád, õ mos rád, akkor kiakadhat, igen. Korodnál fogva nem mondhatja, hogy nem mehetsz bulizni, de a véleményét igenis elmondhatja, jogosan. Persze az már más kérdés, hogy nem teljesen jó dolog, ha egy ilyen veszekedés sokáig van húzva, mert általában ezeknek az a vége, hogy mindkét fél annyira belelovalja magát, hogy nagyobb, régebbi sérelmek is elõkerülnek, és kész a sértõdés. Apukád valószínû ezért tanácsolta, amit mondott.

Ha nála (náluk) élsz, az õ pénzükön, õk tartanak el, õ fõz rád, õ mos rád, akkor kiakadhat, igen. Korodnál fogva nem mondhatja, hogy nem mehetsz bulizni, de a véleményét igenis elmondhatja, jogosan. Persze az már más kérdés, hogy nem teljesen jó dolog, ha egy ilyen veszekedés sokáig van húzva, mert általában ezeknek az a vége, hogy mindkét fél annyira belelovalja magát, hogy nagyobb, régebbi sérelmek is elõkerülnek, és kész a sértõdés. Apukád valószínû ezért tanácsolta, amit mondott.
A fentiektõl kérdezném: Csak annak lehet szabad akarata, aki pénzt keres? És fordítva: Ha valakit támogatsz pénzzel, akkor az azt jelenti, hogy hatalmad van fölötte, és beleszólhatsz a dolgaiba? Szerintem ez eléggé hatalommániás, lealázó hozzáállás.
Teljesen mindegy, hogy otthon laksz-e vagy sem, 20 évesen már nem szólhatnak bele, hogy mit csinálsz, hová mész és meddig maradsz. Szerintem te teljesen korrekt voltál, szóltál, hogy elmész, és azt is megmondtad, hogy enem tudod, mikor jössz haza. Ennél többet mit tehetnél? Szerintem anyukád mondatai elég durvák: MI az, hogy nem mászkálhatsz a barátod nélkül, és a számonkérés, hogy biztos pasiztál??? Mért ne mehetnél el egyedül, nem vagytok összekötve. Ha pedig pasiztál volna, ahhoz sem lenne sok köze.
A kérdező hozzászólása: Amikor mondtam , hogy megyek el , ott volt anya is, apa is, mondtam hogy nem tudom mikor érek haza. Nem csak úgy leléptem . Õk adtak nekem 4000 ft-ot ebbõl kb. 500-at kölõttem el. A barátomnak is szóltam, másnap mondtam neki, hogy fél hatkor értem haza. Annyit mondott rá, hogy õrül, hogy jól éreztem magam.
utolsó! 1.sehol nem látom, hogy a kérdezõ leírta volna, hogy fizet vagy nem fizet. 2.Igen elmondhatja a véleményét de nem jogosítja fel az anyukát, hogy beleültesse a bogarat a kérdezõ párjának a fülébe..fõleg h írta a kérdezõ h nem is szokott bulizni járni..ennyi egyszer belefér 20évesen szerintem 3.nem ott kezdõdik a felnõttség hogy adok haza x összeget..attól még lehet gyerek gondolkodású vagy balhés is. 4.azért nem szeretem ezt a szöveget amíg az én kajámat eszed..nálam laksz stb..sose a gyerek kéri, hogy megszülethessen. ..és ha még sulis a kérdezõ? akkor ne is egyen?:D értem én a te.verziódat ami meg is állja a helyét egy olyan storyba ahol a gyerek naplopó, bulizos stb
#3 Elsõ vagyok. A véleményét elmondhatta az anyja az ügyben, akkor is elmondhatná, ha a lány a saját pénzébõl élne a Corvin sétányon egy luxusapartmanban! Az meg nem felnõttség, hogy bárhová mehetek, bármit csinálhatok, mert én FELNÕTT vagyok, csupa nagybetûvel, de közben azért de jó, hogy valaki megfõzi a kaját, meg befizeti a számlákat. Jogok a maxon, kötelességek 0. És ezt úgy mondom, hogy én is 20 éves vagyok. A kérdezõtõl pedig elnézést kérek, a kirohanás nem neki szólt, mivel nem tudom, milyen a helyzet ez ügyben otthon. Csak nagyon kiakasztó, ahogy terjed ez a nézet (a velem egykorú ismeretségi körömben meg pláne), hogy 18 felett én már felnõtt vagyok, bármit csinálhatok, csak épp egy lyukas garast nem tudok odatolni senki elé.
H nem szóltal, és ottjon élsz akkor teljesen jogos. Ha valakivel együtt élünk akkoor az a minimum, hgy szólunk, hogy mikor érünk haza ( szimpla lakótársná is, legfeljebb anyit mond az ember, hgy elmegy, és nem tdja mikor jön, akkor nem lepõdik meg a másik, ha éjjel motozkálás van) Ez kortól független Az hogy a bártod nelkül mézs, pedig a kettõtök dolga... 27/
"miért hol kellene laknia vagy ennie a szomszédba? 20éves felnõttnél miért kell ilyenen kiakadni." Nem kell kiakadni, de amíg otthon lakik, sajnos el kell fogadnia a szülõk szabályait. Egyébként 18 éves korától joga van elköltözni és fenntartani magát, ha valami nem tetszik. Én is ezt tettem...
én 20 évesen nyáron kb 2 hetente jártam a barátnõmmel bulizni. mi is mindig 5-6 között értünk hata mert az elsõ buszokkal szerettünk volna hazajutni(budapestiek vagyunk). a bulik után én is csak pár órát aludtam, aztán 10-11 körül nekiálltam takarítani, meg rendet rakni. az akkori bulikra anya adott pénzt(kb 2-3000 ft-ot max), de sose viselkedett így velem, igaz akkor pasim se volt de szerintem akkor se szólt volna bele mit csináljak. másrészt szerintem nem kell egy megcsaláshoz éjszakára kimaradozni, mert bármikor félre lehet lépni. ez viszont már rajtad és a barátodon múlik, hogy mennyire bíztok meg egymásban.
de utálom ezt a szöveget, hogy ameddig ott élsz, az õ kajájukat eszed, õ mos....és?miért hol kellene laknia vagy ennie a szomszédba? 20éves felnõttnél miért kell ilyenen kiakadni.
Most az hogy normális-e vagy nem, sajnos nem igazán releváns. Minden családban más a normális. Nálunk sosem szólt bele a magánéletembe, szokásaimba. Az a mérvadó, hogy ha otthon élsz, akkor akár tetszik, akár nem, el fogja mondani a véleményét (hiába jogtalan az épp). Ha nem tetszik vagy nem vagy rá kíváncsi, akkor azt tudom javasolni, hogy viselkedj felnõtt módjára, költözz el és élj önálló életet. Akkor édesanyád sem fog gyerekként kezelni.
Ha felnõsz, elköltözöl, pénzt keresel, akkor is bele fognak szólni. Örökre a kislányuk vagy, ez egy ilyen kapcsolat. Akkor majd a gyereknevelés lesz a téma, vagy hogy mikor lesz már gyerek. Ha van az a baj, ha nincs az a baj. A szüleid már nem lesznek okosabbak, de neked még van pár éved amíg felül tudsz emelkedni a társadalmi beidegzõdéseken, mintákon, amit épp most raktároz el a tudatalattid és majd te is elõadod a 2, 10, 20, 40 , szerencsés esetben 60 éves lányodnak. Igen a nagyim is elõadja anyámnak olykor a papucs viselés fontosságát, hofy mit hogy kellett volna, stb... Ez van. Apádnak van igaza relax.

20 éves lány vagyok. Anyám baba koromban elhagyott. 3-4 évente látogatott, de 10 éve már azt sem teszi, azóta semmit nem tudok róla. Hagyjam a fenébe, felejtsem el?

Tudom, nem érdemli meg, hogy felkeressem, nem is igazán érdekel, csak talán a kiváncsiság, hogy egyáltalán még élhet-e. Egy postacímet tudok, ahol régen ellehetett érni. Megpróbáljak írni neki egy levelet?

Legjobb válasz: Egyszerûen? Ne keresd. Úgysem érdekled. Legyél boldog nélküle.

Egyszerûen? Ne keresd. Úgysem érdekled. Legyél boldog nélküle.
Szia! Megkerested az anyukádat? Mi történt?
én is azt mndom, hogy ha megkeresed, utána akár hogy is lesz, legalább tudni fogod, mi van vele, vagy hogy hányadán álltok. Szerintem attól, hogy most nem keres, még nem biztos, hogy nem kíváncsi rád. Nem tudjuk, mi van vele, mit miért tesz/tett, miért hagyott el. Lehet, hogy csak nem mer megkeresni, de neki is eszébe jutsz. Ennyi idõ után lehet, hogy nem mer a szemed elé kerülni, de kíváncsi rád. Ha megkeresed, legalább tudni fogod a biztosat és ha kell, könnyebben lezárod, mint így. Így nem s lehet lezárni. Inkább a biztos rossz, mint a bizonytalan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, arik vagytok!
Ha ezen elgondolkodtál, akkor Neked hiányzik. Keresd fel, írj neki, aztán majd látod. Sokat nem veszíthetsz: ha nem jön össze, már nem csalódnál, ha pedig igen... az mindkettõtöknek nagyon jó lesz :-) Azért arra számíts, hogy mindkét esetben fel fog kavarni a dolog.
Ha úgy érzed, hogy túl tudod tenni magad a kudarcon, ha elutasitja a közeledésed, akkor keresd meg. Lehet, hogy naiv vagyok, de én hiszek abban, hogy az ember képes változni. Nincs mentség a tettére, mégis azt mondom, hogy adj neki egy esélyt, ha Te elég erõsnek érzed magad arra, hogy elviselj egy újabb csalódást, ha mégis rosszul sül el a dolog. Kivánom, hogy ne így legyen!
engem babakoromban hagyott(alkoholista volt) a vérszerinti anyám, aztán nagyszüleim neveletek, majd nevelõszülõhöz kerültem.(apámat se ismerem)most 19 vagyok.anyám egy ilyen otthonszerûben van, azóta kb.2x keresett levélben h.kérjen dolgokat....ha láttam volna az érdeklõdést az elmúlt évek alatt, talán kiváncsi lennék rá, de így nem...nem haragszom már rá, de nem is szeretem...te érzed h.hiányzik-e megpróbálhatsz vele kapcsolatatot létesíteni, csakhogy ne kelljen tovább rágnod magad emiatt...de ne nagyon legyél csalódott ha nem jön össze..saját megnyugtatásodra próbáld meg..
Én azt mondanám ha õ nem keres téged, biztos nem is kiváncsi rád, sajnos. De viszont nyugodtan irhatsz neki levelet, mert hát ki tudja, lehet már nem is él, azt meg jogod van megtudni. De semmi több, ne keresd fel, lehet hogy nagyon felzaklatna téged. H a irsz neki az nem olyan fájó, mintha találkoznál is vele, nem tudom milyen anya az ilyen hogy csak ugy elmeri hagyni a kisbabáját, én soha nem tennék ilyet.
Én mindenképpen tennék egy próbát, pusztán csak azért, hogy megkérdezzem a jó "édes" szülõanyámtól, miért dobott el magától engem... Miért szült a világra egyáltalán, ha tudta, hogy nem akarja a gondomat viselni? Hogy lehetett olyan szívtelen, hogy egész kicsi korában magára hagyjon egy gyereket, akinek õ jelenti a világot, akinek õ a legfontosabb a a világon... Engem érdekelne mindez, de mindösszesen egy találkozás erejéig. azután végleg minden kapcsolatot megszakítanék vele. De ez csak az én véleményem, szerencsére nem tudom beleélni magam igazán a helyzetbe.
Szia! Hûtlen anyuka volt és ezt te is tudod, nem ragoznám. Hogyha felkeresed nem veszítessz semmit! • legalább lekötöd magad • a végén még jó is kisülhet belõle • az anyukád, akaratlanul is, de örülnél, ha látnád Nyugodtan írj neki levelet és, ha nem is érdekled õt, legalább mostmár biztosra tudod. Semmit sem veszíthetsz, szerintem érdemes megpróbálnod. • Wanda
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: Én nem kerestem meg végül, hanem anyám a telefonszámomat megszerezte és felhívott, hogy találkozni szeretne velem. A lényeg, hogy úgy döntöttem, hogy semmit nem akarok tõle. Nem kértem számon, hogy miért hagyott el, addigra már teljesen nem érdekelt a dolog. Mondtam neki finoman, h nem haragszom, nem érzek semmit iránta, se szeretetet, se gyûlöletet, semmit...nem akarok beszélni vele többet, ne keressen. :) Tudomásul vette és nem telefonált azóta sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!