Találatok a következő kifejezésre: 20 éves vagyok és nagyon (69 db)

Hány napja késik? Mert ha késik, akkor tesztelj és kiderül.
Egy teszt és kérdésedre választ kapsz :)
Mi nem tudjuk, de a teszt igen.

20 éves vagyok és nagyon szeretnék babát a párommal, rajta is vagyunk az ügyön. Túl korai lenne még a terhességhez?

Mindenképpen meg akartuk várni, amég legalább egyetemista leszek, hiszen azt egy év halasztással is be tudom fejezni. Mindketten nagyon babamániásak vagyunk. Én kicsit tartok az emberek kritikájától, hogy majd furcsán néznek rám, hogy milyen fiatalon... (Párom 27) Félek attól, hogy más emberek ezért elítélnének. A döntésemen azonban nem szándékozok változtatni, csak a véleményetekre vagyok kiváncsi. Ha most teherbeesnék kb. 21 évesen szülnék. Ez nagyon korainak számít? Vagy csak ez a karrierista világ teszi korainak...

Legjobb válasz: ha érzelmileg és anyagilag is készen álltok szerintem nem korai.

ha érzelmileg és anyagilag is készen álltok szerintem nem korai.
szia..én 17 voltam amikor szültem...na az korai..de nem bántam meg..boldog vagyok.most 21 vagyok és 8 hetes terhes..ha minden adott akkor hajtsatok rá az ügyre..sok sikert és sok boldogságot..amikor én voltam terhes senki nem szolt meg.-és az hogy mit gondoltak az nem érdekelt..hisz az a fontos hogy ti mit éreztek.ti nevelitek fel a babyt és nem mások.
Ja, és még valami! Az én szüleim nem igazán örültek a páromnak, 38 éves! Ez már önmagában elgondolkodtató volt. És amikor megtudták, hogy babát várok tõle, õszintén örültek neki, és nagyon boldogok. Azóta csak a baba a téma, meg az, hogy a párom milyen rendes ember:-) Szerintem a szüleid ne akarják a te életedet élni. Nekem ebbõl sikerült kitörnöm És elfogadják a döntéseimet, felfogták hogy felnõttem.
(és én vagyok a legkisebb)
én most 27éves vagyok, az elsõ babámat várjuk.anyunak ennyi idõsen már megvoltunk mindhárman (és én vagyok a egkisebb)és örülök, hogy ilyen fiatal anyukám van:D
Szia! Szerintem, ha a körülmények adottak, akkor ne foglalkozz mások véleményével. Ha ti készen álltok, mi kell még? A karrierizmus miatt tûnhet számodra maximum korainak, anyukám 22 volt, mikor engem szült, én 26 évesen most várok babát, de a te korodban is úgy éreztem, boldogan vállalnám :-)De ehhez kellett a férjem, hogy õt megtaláljam és õ az akivel boldogan készülünk a babára.
Én egész fiatalon szerettem volna már babócát. 19 évesen jött az érzés, csak nem volt partner hozzá. Azóta van párom 23 éves vagyok, és 10 hetes. Ez a ti döntésetek kell hogy legyen, ne foglalkozz mások véleményével. Ez a világ nagyon változik, és ha mindenki másra hallgatna, nem lenne soha elõre lépés. Szerintem nyugodtan vállaljatok be babát, ha nagyon szeretnétek. Nagyon szorítok. Ne legyenek kétségeid. Ha mindig azt néznénk, hogy hol vagyunk, mennyit keresünk, soha nem lenne babánk. Nehéz az élet, de egy baba ok mindent megváltoztat bennünk. És hidd el, ha kiderül, hogy babás vagy, senki nem fog elítélni ezért. Sok sikert nektek. Csak bátran... 10 hetes kismama
Ha tudtam volna, milyen jó anyának lenni, még korábban szülök! 25 volam. A rosszindulatú gyökerekkel ne foglalkozz, vannak bõven, de olyan boldog leszel, hogy észre sem veszed õket!
Szia!20 éves vagyok és 26 hetes terhes.Ne foglalkozz másokkal!!Vágjatok bele ha mindketten szeretnétek!:)
A szüleid is tuti segiteni fognak, nekem is rengeteget szoktak...Semmit nem vettünk a babának mert anyuék megoldották:)
nehogymá az legyen a kiindulópont, h anyuék úgyis megvesznek mindent az unokának! anyuék nem lesznek mindig melletted, h megvegyenek mindent helyetted! és nehogy már úgy akarj nekivágni az életnek, h helyetted mindenki megvesz és megcsinál mindent, te mgecsak élsz bele a nygavilágba! és bizony a pénz igenis számít, mert a gyes csak 26 ezer ft ez kb a pelenkára elég...
A kérdező hozzászólása: Jah! Még valami, van hova születnie, van lakás, nem albérlet, valamint páromnak biztos állása, és bár nem miniszteri fizetése, hanem átlagos, meg lehet élni belõle.
A kérdező hozzászólása: azt, h gyerek... Aki magát tartja el nem nevezném gyereknek... na de mind1
Tény, hogy a gyermek vállalást meg kell fontolni. Amúgy én 21 vagyok és mi is babát tervezünk a párommal. Aki úgy érzi, hogy hátrányba került a baba miatt, esetleg úgy gondolja nem élte ki magát az ne akkor gondolkodjon, hogy milyen nehéz, meg de menne bulizni amikor már megszült. Késõ bánat, eb gondolat.Nem igaz? ;) Szerintem elég nagy lány vagy ahhoz, hogy eldöntsd mit akarsz. Úgyhogy:Sok Sikert! :D
szia! én az vagyok, aki az utolsó kettõt írta, amire kedvesen válaszoltál. lehet a hagnvételem elég elutasító volt, de nem is neked szólt igazán, hanem az elõttem szólóknak, különösen annak, aki azzal bíztatott, h a nagyi majd úgyis segít - ez a hozzászólás nagyon kiakasztott. nagyon nagyon szívesen írnék neked priviben, de nem tudom felvenni veled a kapcsolatot. VALÓBAN a jószándék vezérel, de volna egy két gondolatom, amit neked szívesen megírnék, de nem szánnám nagynyilvánosság elé. szóval, ha érdekel az elõrelátható "kisregényem" és szeretnéd, ha ugyan privátban, de hozzászólnék a kérdésedhez, akkor kérlek kérlek, légyszi légyszi :0) vedd fel velem a kapcsolatot!
én most lettem 19 és most tervezzük a babát. na de én már férjnél vagyok meg megvan mindenünk ház kocsi. szerintem nem vagy fiatal
Szia! Szerintem sem mások véleményével foglalkozz. Nektek kell tudni, hogy készen álltok e a gyerekvállalásra. Ha mindketten úgy érzitek jöhet a baba, akkor hajrá:) )) Különben is, a nagyszüleink korában nagyon is öregnek számítottál volna már e téren:) )))) Az én nagymamám már ebben a korban a 4-iket várta. is Szerintem sokkal elõnyösebb ebben a korban szülni, mint ami manapság divat ebben a karrierista világban, hogy 30 felett kezdenek a nõk a szülésre gondolni.Aztán meg ha valami akadálya van, akkor sokan gyerek nélkül maradnak, mert már nincs idõ segíteni. Rengeteg elõnye van a fiatal anyáknak, pl a legtöbbet amit adhatsz majd a gyerekednek, a társaságod.Sok évvel többet tölthettek együtt, mint aki nagymamakorban szül. Sok sikert, és boldogságot hozzá.
Szia én 18 évessen mentem férjhez, de nem bántam meg a mai napig, mert boldog a házzasságom.20 évessen szültem, most 25 leszek és a másik babát várom.Ha megvan a szeretet, megértés, anyagiatok is rendezett, akkor nincs korrán a baba.A sulit énis a szülés után végeztem el, és a jogsimat is 2 hete tettem le.Minden lehetséges!!!!üdv 35 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Huhhh, mennyi megnyugtató választ kaptam, tényleg köszi! A szüleim szerencsére nem akarják irányítani az életemet, és a Párommal sincs igazán bajuk mostmár régebben volt, mert nem foglalkozott velem annyit, amennyit szerettem volna, de már minden ok. Igazából a szüleim max. tanácsot szoktak adni, ér régebben Anya sokszor elbeszélgetett velem, hogy akármikor becsúszna ne féljek elmondani meg ilyenek. Szóval szerintem maximálisan támogatnának, csak az elsõ reakcióra lennék kiváncsi :D De asszem többet nem parázok ilyeneket, hogy "mások véleménye". Teljesen igazatok van, alapjába véve másnak nem sok köze van hozzá (akiknek nem tesztene). Bolgok babavárást mindenkinek, aki már ott tart! ;-)
én 24 évesen szültem, most 28 leszek...közben befejeztem egy fõiskolát és mellette egy egyetemet, nyelvvizsgáztam meg ilyenek és szerintem simán megy a kettõ együtt. Sõt Gyesen van a legtöbb idõd a sulira és nem utolsó sorban akkor ingyenes is! Most a második gyerkõcöt várjuk és szeretnék doktori iskolába járni, mert ez a három év pont elég ehhez. Szóval rajta! De a sulit mindenképp csináld meg közben! Hidd el megéri, legalább a szülés utáni depi sem ér el, mert kicsit kimozdulsz más közegbe a suli miatt!
Ne féljj a kritikáktól, hiszen a te életedbe senki sem szólhat bele. Pont ideális korban vagytok. Ha minden klappol, akkor nyugodt szívvel vágjatok bele. Ahogy te is mondtad: csak a karrierista világ teszi korainak. Ne változtass a döntéseden!
Ha anyagilag biztos lábon álltok, van hová születnie, és szeretnétek, akkor hajrá. :) Én 24 éves vagyok, most sikerült lakást vennünk, és most vágunk bele a baba-projectba. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó olvasni amiket írtok! Egészen eloszlatják azt a maradék kis nevezzük kétségnek, szóval azt amit írtam, amitõl tartok. Köszönöm tényleg! És gratula a Babához! :-)
A kérdező hozzászólása: Érzelmileg biztosan. Csak ez az egy zavart, hogy mit szólnak majd hozzá, fõleg család, azt tudom, hogy támogatnának, csak nem mindegy hogy legbelûl tényleg örülnek-e. Anyagilag is készen állunk. Pontosabban úgy fogalmazok, hogy a Páromnak biztos állása van, lakás már majdnem kész. :-) Köszönöm a válaszod!
A kérdező hozzászólása: MIndig is utáltam bulizni, voltam 2X discoba életemben :P Utálom a cigarettát a füstöt is, a piát mégjobban, és a részeg embereket annál is jobban. Ettõl nem félek, hogy ez hiányozna :D A többi meg adott ;-)

Egesz nap allok, bar csak 20 eves vagyok es nagyon gyorsan jönnek elö rajtam a rozsaszin hajszalerek. Mit tehetek ellenük?

faj a talpam.bar csak egy hete vegzek allo munkat,de mar terjeszkedik a labamon a visszer,hajszaler. most sp54-et probalom ki.hogy lehetne megelözni ennek kialakulasat?masnak is ilyen gyenge a laba?vagy ez öröklödes es nem tehetük ellenük semmit?

Legjobb válasz: combon külsö oldalan,es a terdnel,környeken belül jön elö.

A kérdező hozzászólása: combon külsö oldalan, es a terdnel, környeken belül jön elö.
Úgy tudom, vannak gyógyeszközök, pl fáslik, ilyesmi, gyógypapucs, cipõ, meg krémek, ezek használata megelõzheti, késleltetheti.De az ha ez sem segít, akkor más munkát kellene keresni.Fõ az egészség!
Az ember nem ugy lett tervezve, hogy egesz nap csak alljon. Domboru talpu (olyan egyensulyozos) cipovel lehet picit segiteni a dolgon, de attol meg teny, hogy az egesz napos allas egeszsegtelen, es nem igazan lehet elkerulni ezt.
sport, hideg-meleg váltózuhany a lábra, és vadgesztenye krém vagy heparinos kenõcs(gyógyszertárban lehet kikevertetni és olcsóbb mint a hasonló tudású lioton gél és társai csak nem tudom, hogy fel kell-e íratni vagy sem) és ha tudsz próbálj meg néha leülni. ha csak 5 percre az is valami, vagy munkaidõd alatt guggolásokat csinálni
A kérdező hozzászólása: Utolso nagyon jokat irt. Fasli is jo ötlet! combra is lehet? nektek is vannak visszerek? kor?sajnos nem igazan hagyhatom ott a munkat, örülök h kaptam.mas is idösebb nök 50-60ev körüliek csodalkozok h igy birjak az egesz anpi allast. igaz nekik mar csunya a labuk. Heparinos kremet muszaj lesz kiprobalnom. a guggolas is nagyon jo ötlet. sajnos ülve nem csinalhatom, fönök mit szolna:S hisz ö is ott van velem, konyhan dolgozok, raadasul nagy a meleg.Hat igen tudom tanulni kellett volna, es akkor csücsölhetnek vmi jo kis irodaban. a domboru cipök egyatalan nem tetszenek, sztem hülyeseg, gagyi.a hideg vizre kicsit erzekeny a labam, attol nem jön ki meg több visszer?biomed vadgesztenye kremet probaltam semmit nem ert.ha tudok veszek gyogypapucsot. csak a cel lebeg a szemem elött h miert dolgozok.
Pedig hidd el, hogy az MBT cipõk nagyon jók. Lehet, hogy idétlenül nézel ki, de ha még 20 évig kell a konyhán dolgoznod, a gerinced meg fogja hálálni. Ott hátul meg a kutya se látja, mi van rajtad.

20 éves vagyok, és nagyon elbutultam, bővebben lent, mitől lehet?

Régen,3-4 évvel ezel?tt vágott az eszem,mint a borotva!Most meg már nagyon feledékeny vagyok,még azt is elfelejtem, hogy hová tettem a tollamat,és hasonló dolgokat.A tanulás is nehezen megy,nehezen látom át az anyagot,régen pedig nagyon könnyen felfogtam mindent, és kit?n? tanuló voltam.Ez szerintetek úgymond korrál jár?És azért van, mert kezdek feln?ni, és butulni? vagy lehet ennek komolyabb oka is??

Legjobb válasz: nem piálsz sokat esetleg? én is hasonló cipõben járok,és erre gyanakszom

nem piálsz sokat esetleg? én is hasonló cipõben járok, és erre gyanakszom
A korral biztos nincs konkrét összefüggésben.:D Inkább az életmóddal, étrenddel, esetleg valami egészségügyi problémával.Én is azt tartanám a legfontosabbnak, hogy megbeszéld a problémádat a háziorvosoddal.Találgatnod, hogy mi lehet a kiváltó ok, nem tûnik jó ötletnek.
Én azt olvastam, hogy a feledékenységre jó a banán. És amúgy azt hiszem igaz is, mert én mikor ezt elolvastam utána elkezdtem banánt enni és sokkal jobb lett a memóriám. Több minden eszembe jutott. De mostanában megint elõjött a feledékenységem igaz nem annyira , mint régen volt:D. De gyakrabban elõfordul. És mostanában nagyon rossz a lelki világom:S Aludni én is alszok, de mindig nyugtalan vagyok , kérdések gyötörnek. L ehet veled is ez van, sokszor vagyok úgy, hogy rágódom dolgokon. De lehet , elkéne menned orvoshoz, vagy vizsgálatokra , hogy kiderítsék mi lehet a háttérben.
A kérdező hozzászólása: Kialszom magam, de ezt a tünetet kb 3 éve vettem észre, és folyamatosan roszzabb, több mindent felejtek el, és még nehezebben tanulok, mint szoktam
A kérdező hozzászólása: Semmi káros szenvedélyem nincs! Se cigi, se pia, se drog...
A barátnõm is ilyen :/ Õ csak 18 éves. Nem vagy stresszes mostanában, kiszoktad aludni magad?
A kérdező hozzászólása: De nagyon zavar, és szeretnék rájönni az okára, mert régen feleennyi idõt nem szántam a tanulásra, és sokkal okosabb voltam!
Cigi, pia, drog okozhatja, mást nem nagyon tudok, ha ilyeneket nem használsz. Azért menj el orvoshoz, ha tényleg nagyon feledékeny vagy, mert lehet valami idegi vagy akármilyen rendellenesség is.
Én velem 15 évesen van ez:D szóval nem para:D
A kérdező hozzászólása: Én egyáltalán nem iszok semmi alkoholt! max 2 havonta kevés töményet! de több semmit sem
Biztos nem a kor hozta magaval, hiszen 20 evesen meg nagyon fiatal vagy. Az en tanacsom, sot kerelmem: menj el egy orvoshoz!!! valoszinu semmi fizikai bajod nincs de a leirtakbol es foleg, a tanulasrol amit irtal nekem nem tunik valami szokasosnak. Sot sokaknal epp forditva van...pl az egyetemen sokkal jobban es konnyebben megy a tanulas. Ezert gondolom, hogy valami nincs rendben...ird meg ha valtozast vettel eszre

20 éves vagyok és még soha nem volt barátom. Ez nagyon gáz? Mások már évek óta párkapcsolatban élnek, keresgélnek, nekem viszont nem jött össze soha.

Azt mondják, hogy a küls?mmel nincs baj, viszont nagyon visszahúzódó vagyok és nincs egy csepp önbizalmam sem.

Legjobb válasz: önbizalmat nem lehet szerezni, mint egy jó ruhát. az jön, ha olyan dolgokat teszel, amik pozitív visszajelzést adnak. egyébként nem gáz, 20 évesen nem maradtál még le semmirõl, leszámítva pár szakítást. kell az neked? nem. :)

önbizalmat nem lehet szerezni, mint egy jó ruhát. az jön, ha olyan dolgokat teszel, amik pozitív visszajelzést adnak. egyébként nem gáz, 20 évesen nem maradtál még le semmirõl, leszámítva pár szakítást. kell az neked? nem. :)
Szia! :) Nem vagy lekésve semmirõl. 20 éves voltam én is, amikor elkezdtem valakivel komolyan járni, vele történt meg az elsõ együttlét stb... És nekem úgy jött össze, hogy nem gondoltam rá, nem akartam görcsösen, hanem csak éldegéltem vidáman, buliztam, barátokkal/barátnõkkel voltam és egyszercsak összefutottam Vele. Azóta is együtt vagyunk. (2 éve) Szerintem annyi az egésznek a lényege, hogy légy laza, kedves, mosolygós, adj magadra, beszélgess mindenkivel kedvesen, öltözz szép ruhákba (amik illenek hozzád), kevés smink, szupi frizkó, és szeresd magad! Ennyi az önbizalom titka (szerintem).
Én is 20 éves vagyok csak fiú. És nekem se volt még párkapcsolatom soha.
én 21.5 vagyok és nekem sem volt még. persze, fiúk voltak. De egyik sem lett komoly. Ami nem rajtam múlott. Csak idiótákat fogtam ki. Önbizalmam nekem sincs sok, meg nem is tudom mi a baj, mikor egy normális pasi, össztenné a kezét egy ilyen csajért. + aki így gondolkodik. de hát...és olyan roossz, hogy más évek óta van valakivel, nekem meg olyan jó lenne ha végre odabújhatnék valakihez a szeretet ünnepén.... is
én 18 éves korom óta férjnél vagyok, , és nagyon boldogok vagyunk együtt:) Tehát van ilyen is , meg olyan is mint te-! nem gáz, és ami késik nem múlik, szóvalmajd lessz barátod ne félj!!!!Önbizalom ellen meg:nézz tülörbe és mond el hangosan hogy mi az ami szerinted szép benned. pl. szép az orrod ilyesmi. és mond el ami nem-. és azon dróbálj javitani, ha hajad nem tetszik csináltasd meg. ha szemed nem akkor menj kozmetikushoz és sminkeltesd ki magad. és legalább már tudod milyen smink áll neked jó! Önbizalmadat neked kell irányitani!
Szia Én 25 vagyok és még nem volt barátnõm és nekem is problémám van az önbizalommal. Ezt add össze. Ismerös amit kérdezel. Ha tudnék szívesen segítenék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Látom nem csak én járok ilyen cipõben... :S
Én 15 ves vagyok és soha nem volt barátom. Annyira szégyellem, másoknak már van. Nincs egyáltalán önbizalmam, és nagyon rossz életem van. Mindig hazudnom kell, ha megkérdezik, hogy volt-e. Remélem majd lesz barátod.:) De szerintetek késõ nekem? Biborka

20 éves vagyok, és 4 éve járok egy sráccal. Eddig 2szer szakítottunk, de mind a kétszer össze is jötttünk megint, mert nagyon rossz volt egymás nélkül, viszont ha együtt vagyunk, megint nem jó. Lépjek tovább, ne lépjek tovább?

(se veled, se nélküled állapot)

Legjobb válasz: Figyelj! Szerintem, ha megdobogtatja más srác a szívedet, akkor az jelent valami! Énis éreztem ugyanezeket régen, mikor elõjött a hezitálás nálam is ez volt, hogy nem mertem,mert féltem és bebeszéltem magamnak, hogy igazából én nagyon is szeretem õt és senki és semmi nem tudna elválasztani! De aztán jött valaki, aki másodpercek alatt megváltoztatta az életemet! Vele vagyok most is! ÉS iszonyatosan boldogak vagyunk! Szerintem tovább kéne lépned, mert azzal, hogy becsapod magad sokkal nagyobb gondokat okozhatsz! Lehet azzal fogsz elszalasztani lehetõségeket, ha nem lépsz! És ehet, hogy elõbb vagy utóbb eljutnál oda, hogy megcsalod! Az pedig még rosszabb lenne... Én azt mondom gondold át és ha úgy alakul ülj le vele beszélni! Lehet az is sok dolgot könnyítene! Írd majd meg, hogy mi van, jó? :)

Figyelj! Szerintem, ha megdobogtatja más srác a szívedet, akkor az jelent valami! Énis éreztem ugyanezeket régen, mikor elõjött a hezitálás nálam is ez volt, hogy nem mertem, mert féltem és bebeszéltem magamnak, hogy igazából én nagyon is szeretem õt és senki és semmi nem tudna elválasztani! De aztán jött valaki, aki másodpercek alatt megváltoztatta az életemet! Vele vagyok most is! ÉS iszonyatosan boldogak vagyunk! Szerintem tovább kéne lépned, mert azzal, hogy becsapod magad sokkal nagyobb gondokat okozhatsz! Lehet azzal fogsz elszalasztani lehetõségeket, ha nem lépsz! És ehet, hogy elõbb vagy utóbb eljutnál oda, hogy megcsalod! Az pedig még rosszabb lenne... Én azt mondom gondold át és ha úgy alakul ülj le vele beszélni! Lehet az is sok dolgot könnyítene! Írd majd meg, hogy mi van, jó? :)
lépj lépj és lépj, irtad nem jó együtt ---de nélküle sem--- hidd el, hogy van jobb is nála, csak elõre kell nézni.. ha döntés képtelen vagy akkor mindig is visszafelé fogsz táncolni az elõre lépés helyett.. tehát a következõ kapcsolataidban is ugyanezek a problémák fognak fellépni---vagy hasonlóak---hogy a döntésképtelenséged fog mindig elõtérbe kerülni.. a mostani helyzeted is arra kényszerit, hogy DÖNTS! de mivel a biztosra szeretnél menni, a bizonytalan helyett, igy nem tudsz lépni sem... hidd el jobb egy bizonytalan, mint egy biztos rossz!! tapasztalat!!! és ez nem csak a párkapcsolatra érvényes!!
20 éves vagy és már nem vagy biztos benne, hogy õ az életed párja. Képzeld el, mi lesz 10 év múlva? Na és ha akkorra már lesz 1-2 gyereked is? Akkor majd a gyerekekkel hagyod el????
Elo pelda: Kedvesem a volt menyasszonyaval 7 evet toltott el.... nagyon szerette a lanyt, mindent megadott neki. A lanynak o volt az elso es hat mitagadas jol esett a leanynak, hogy valaki megtalalta benne a not...eltelt 5 ev es szepen kikupalodott a lelkem a szep ruhaktol, jobb elettol.... igy utolag kiderult az is, hogy a lany folyamatosan csalta az utolso ket evben....egyszer megbocsatott neki a Kedves (mert tul jo szive van) meg majdnem masodjara is de az elet ugy intezte, hogy gyorsan meggondolja magat.... A lany tudta (valoszinu) hogy nem jo neki a kapcsolat de maradt es inkabb csalt - amig ki nem tettek a szuret - mert igy volt "kenyelmes". HA ugy erzed kinotted a kapcsolatod megha nehez is, mert faj DE legy jo magadhoz es oszinte a tarsadhoz legy bator es lepj!
Nem gáz! 20L, 35F
Ha ti nem érzitek gáznak, akkor nem. :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Nem valószínû hogy együtt fogunk megöregedni.
8 Nem. Te egész egyszerûen a haverjaid elõtt akarsz ezerrel játszani a nagymenõt. Ennyire egyszerû.
Nem gáz, csak milyen jövõje van a kapcsolatotoknak? Mert pár jó évetek még lehet, de mi lesz hosszútávon? Pl mi lesz 30 év múlva? Te leszel 50 õ meg 85 (ha megéri). Gyereketek közös már nem lesz. Örökbefogadás? De akkor is, milyen lenne a gyereknek? Koros anyuka, inkább nagymami. Szóval mik a tervek a kapcsolattal? Mert ha baráti alapon összejártok szexeltek, el vagytok, az OK, de ha beleszerettél és komolyan gondolod akkor meg kéne gondolnod, hogy hova vezet ez, és hosszú távon mi a vége?
A kérdező hozzászólása: nincsen egyáltalán.
Egyszer a te kérdésed volt hogy ki mennyire szereti az anyját, és írtad hogy te a tiedet nagyon ha jól emlékszem..nincs anyakomplexusod ha egyáltalán van ilyen szó? (Nem bántásból írom)
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen beleszerettem. De nekem mindig valahogy az idõsebb nõk jönnek be. 48-57
Csak csendben megkérdezem: Tudnál arra válaszolni, hogy mi tetszik neked benne, neked 20 éves embernek, egy idõs ember?
A kérdező hozzászólása: második válaszoló igen idõsebb.
Kell a nyugdija ugye? :D
gáznak szerintem nem gáz csak nem egészséges
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszoló annyi korkülönbség az semmi. De az enyém már kicsit sok.
nagyon gáz idõsebb mint anyukád nem?
Szerintem nem Gaz. Es amikor az 55 eves ven palik 20 eves lanyokat vasarolnak meg kilora? Elhagyjak a veluk egyidos feleseguket stb... Akkor ez az eset mar sokkal jobb, mert nincs anyagi vonzata, es vannak erzelmek. Egyszeruen megfogta a szemelyisege, nem Gaz. Kerdezo: ES o is Erez vmit? Tortent mar vmi koztetek?

20 éves vagyok és még nem volt barátom soha. Nem szoktam eljárni szórakozni mert igazán barátaim se nagyon vannak elégé gázos?

Legjobb válasz: Nem gázos, csak egy antiszoc lelkisérült egyén vagy. Vannak ilyen egyedül mászkálós tagok, én is ilyen vagyok, és nagyívben fingok rá, hogy kinek mi kéne. Nincs rádírva egyébként, ha kérdezik, mond amit hallani akarnak azok a többi roha-dék, akiknek jókor, jóhelyen alakult a francos életük. Ne szolgáld ki õket,hogy mulassanak rajtad, mekkora egy lúzer vagy kispajtás. Csak az gázos lelki síkon! amit te annak tartasz. A kérdés,hogy szerinted gáz-e. De szerintem úgyis azt mondanád,hogy nem ,nem az, miért volna. Azért mert nem nyaltad a seg-gét senkinek,hogy barátkozzon veled? Azért mert nem voltál kíváncsi a borgõzõs fejjel, drogmámorban, cigarettafüstben lébecoló szar-házi seg-gfejekre a nyomorult zenéjükkel együtt? Fõleg,ha olyan elfoglaltságod volt ezek helyett, amitõl több, jobb vagy mint ez a klón birkanyáj emberkék a klisé életükkel, akik olyan kiégettek lesznek mire harminacasok lesznek, mint a szar! Ezek már koravénen tizenéves koruk közepétõl szexelnek, mire huszasok lesznek nekik már semmi újdonságot nem jelent a szex, neked meg még eztán jöhet el az életed java! Fogd fel pozitívan a helyzeted. Egyébként a kutyát nem érdekel ,hogy ki melyik utat választja. MEg nincs is igazán senkinek semmi köze hozzá!

Nem gázos, csak egy antiszoc lelkisérült egyén vagy. Vannak ilyen egyedül mászkálós tagok, én is ilyen vagyok, és nagyívben fingok rá, hogy kinek mi kéne. Nincs rádírva egyébként, ha kérdezik, mond amit hallani akarnak azok a többi roha-dék, akiknek jókor, jóhelyen alakult a francos életük. Ne szolgáld ki õket, hogy mulassanak rajtad, mekkora egy lúzer vagy kispajtás. Csak az gázos lelki síkon! amit te annak tartasz. A kérdés, hogy szerinted gáz-e. De szerintem úgyis azt mondanád, hogy nem , nem az, miért volna. Azért mert nem nyaltad a seg-gét senkinek, hogy barátkozzon veled? Azért mert nem voltál kíváncsi a borgõzõs fejjel, drogmámorban, cigarettafüstben lébecoló szar-házi seg-gfejekre a nyomorult zenéjükkel együtt? Fõleg, ha olyan elfoglaltságod volt ezek helyett, amitõl több, jobb vagy mint ez a klón birkanyáj emberkék a klisé életükkel, akik olyan kiégettek lesznek mire harminacasok lesznek, mint a szar! Ezek már koravénen tizenéves koruk közepétõl szexelnek, mire huszasok lesznek nekik már semmi újdonságot nem jelent a szex, neked meg még eztán jöhet el az életed java! Fogd fel pozitívan a helyzeted. Egyébként a kutyát nem érdekel , hogy ki melyik utat választja. MEg nincs is igazán senkinek semmi köze hozzá!
Kérdés az hogy számodra gáz e? Engem nem nagyon érdekel hogy más miként éli az életét, ha neki jó úgy akkor azt tesz amit akar.
Kössz, hogy visszaírtál :(
Csak olyannal lehet ismerkedni aki ismerkedni szeretne veled. Ezt jó ha mindenki megjegyzi.
Miért lenne gáz? Amíg Te magad nem érzed annak addig nem az. Vagy netán az zavar, hogy mások emiatt megszólnak esetleg?
20f Én is így vagyok... Nincsenek se barátaim, se haverjaim, és egyáltalán nem megy az ismerkedés. Változtatni nem tudok, pedig szeretnék elmenni legalább valamit sportolni, de képtelen vagyok rá :( Egyedül nem szeretek menni sehova, és nincs kivel mennem, így nem járok sehova. Az egyetemen sem tudok beszélgetni senkivel :( Én gázosnak nem érzem, csak megváltozott bennem valami, és már nem szeretek itthon ülni. Szeretnék pár barátot, akivel tényleg barátok vagyunk, és aztán majd barátnõt is. Szar felszínes haverokat nem akarok... Csak nem vagyok képes ehhez megváltozni, gyenge vagyok hozzá :/
12. ezt nem teljesen értem. kifejtenéd? (privátban is jó) és akkor lány vagy, ha jól értem? 11. voltam
A kérdező hozzászólása: én akkor barátokat meg barátot és szoktak is barátkozni velem de mindig megszünik a kapcsolat ha meg tecek valakinek akkor se ismerkednek meg velem senki
gáznak nem gáz. az a kérdés, neked jó-e így. ha jó, akkor jó. ha nem jó, akkor tenni kéne vmit. hogy mit, jó kérdés, mert kicsit hasonló helyzetben vagyok (fiú) és nem igazán tudok ellene tenni amúgy lány vagy ezexerint?
" az a baj veletek, hogy azt hiszitek, minden ember szar, akiért meg kell mozdítani egy kisujjadat is." Furcsa, én eddig azt tapasztaltam, hogy ez igazából másnak a probléma. Én keresem, meg érdeklõdök hogy mi van él e még, õ ennyire sem képes. Bezzeg ha kell valami, pénz, fuvar, lelki segítsék akkor egybõl keres és kapar, és a tökömet is megnyalná hogyha azt kérném tõle cserébe. Szóval az ilyen emberrõl engedd meg hogy [email protected] véleménnyel legyek!
Nézd, most erre mit mondjunk? Ha téged nem zavar, akkor nem gáz a dolog, nem hiszem, hogy bárki életét felkavarnád ezzel a hozzáállással. DE ha már megkérdezed, valószínûleg mégis zavar a dolog. Akkor pedig gázos a dolog, mert én nem értem, hogy az ilyen otthonülõs emberek mit akarnak? Ülnek a gép elõtt és várják, hogy a sültgalamb majd a szájukba repül? Egy kapcsolatért és a barátokért igenis TENNI kell. ÉS nem tudom, hogy a szórakozást miért kell leminimalizálni az alkoholmámorban fetrengõ, hülye partyarc tizenévesekre...máshogy talán nem lehet? Nem a disco az egyetlen közösségi hely, ahol ismerkedni, barátkozni lehet. Iratkoz be egy nyelvtafolyamra, vmenj önkénteskedni, hasonlók..
jah, a barátok csak úgy jönnek, és alig várják, hogy a barátaid legyenek :D ahhoz, hogy barátaid meg barátnõd legyen, kölcsönös elfogadás és kompromisszumok szükségesek. és abból kiindulva, te hogy állsz az emberekhez, te erre nem vagy képes. az a baj veletek, hogy azt hiszitek, minden ember szar, akiért meg kell mozdítani egy kisujjadat is. nem kell mindenkivel jóban lenni, nem kell mindenkivel jópofizni, de egy antiszociális, bezárkózott, negatív kisugárzású ember nem hogy a veled azonos nemûeknek nem kell, de még egy ellenkezõ nemûnek sem.
Kérdezõ: Gondolom lány vagy. Nem gáz. Én 18 éves fiú vagyok és nekem se volt még bnõm, barátaim sincsenek, nem is vtak. Én nem tartom magam ez miatt gáznak. Nem fogok minden gyökérnek meg az olyanoknak akik különbnek hiszik magukat mindenkinél jó pofizni csak azért, hogy mindenki a barátom legyen. Nem fogok azért változtatni magamon, hogy elfogadjon bár droid nagyképû majom. Majd az igazi barátok meg egy rendes, szeretõ lány elfogad úgy ahogy vagyok. Nem leszek tömeg ember. Jah meg ami a szívemen az a számon. 5: Együtt érzek Veled és nagyon jól teszed.
Ha neked így jó, nem gáz, de akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést:-) Közhelyeket nem akarok ismételgetni, barátokat szerintem nem lehet tudatosan keresni, de egy buliba elnézhetsz. Én is szoktam néha, csak hogy emlékeztessem magam, hogy nem szeretem, és egy darabig megint ne kelljen:-) Jó, ha van ott valakhasonló felfogással, hogy röhöghessünk a partiarcokon, de ha nincs, kibírom úgy is:-) 22/F
utolsó, téged valami nagyon nagy csalódás érhetett, ha ennyire agresszívan állsz az emberekhez... :D sajnállak. kérdezõ: szerintem ezt te gáznak érzed. ha így van, változtass. az meg, hogy én gáznak tartom e, miért számít?
Nem, nem gáz, ha csak te nem érzed annak. Ha igen, akkor javaslom kezdj barátkozni elõbb. Akár itt, a neten is. Aztán bármi kialakulhat.
Nem gáz.
Jah írtál, nem vettem észre. Bocsi :)

20 éves vagyok, és lehet hogy babát várok, nehéz anyagi körülmények között élek a párommal, mivel még a párom a nyáron fog munkába állni. Az Abortusztól rettegek, semmi képpen nem akarom elvetetni egy nagy szerelem gyümölcsét! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elõször is ha tényleg jó a kapcsolatotok és elbír egy ekkora "terhet", akkor tényleg nem szabad elvetetni! Aztán lehet, hogy életed végéig csak bánnád. Írd meg nekünk légyszi, hogy a párod hogy reagált! Kíváncsi vagyok! :) Sokan vállalnak rosszabb anyagi körülmények között babát. Most mondjam azt, hogy bár 24 vagyok és mindketten dolgoztunk a férjemmel (de én táppénzen vagyok már 7 hetes korom óta és a táppénzem 30-40 ezer 96500 bruttó után), van egy lakásunk (ami még a banké)..... Amúgy sok olyat ismerek, ahol a gyereknek mindent megadnak, mégsem boldog. Na és miért nem? Mert mindent megkap, csak a szeretetet nem! Szóval az a legfontosabb, hogy szeretitek egymást, a többi majd jön! Sok boldogságot kívánok nektek és kitartást! 23 hetes kismami

Ha valaki kulfoldre koltozkodik, akkor nem a problemak elol menekul el, hanem a normalis elet remenyeben! A valaszolok, akiknek a kulfoldi otlet nem tetszik, gondolom irigykednek, hiszen Magyarorszagon akkora "jolet" van, hogy tenyleg arra buszke lehet mindenki:) ))) Igenis, ha tudtok menjetek ki kulfoldre, mert sokkal jobb az elet kint! De talan nem is vagy terhes.
Én 20 éves vagyok és 12 hetes terhes. Teljesen kiborultam mikor kiderült, hogy terhes vagyok. És még nem volt olyan biztos a kapcsolatom, csak 3-4 hónapja ismertem a párom, akit egy hosszú kapcsolat után ismertem meg és lelkileg még nem rázódtam teljesen helyre. Képtelen voltam elvetetni a gyereket pedig lehet, hogy még együtt sem maradunk életünk végéig... Szerintem kicsit depressziós is lettem annyi minden jött egyszerre, de bízom benne, hogy ha a kezembe lesz nem bánom meg a döntésem, persze a jövõtõl nagyon félek... Te legalább fülig szerelmes vagy a párodba és biztos a dolog, uh. örülj neki és csak a picúrra gondolj! Ha máshogy döntenél lehet egész életedbe bánni fogod!
Elõször is ha tényleg jó a kapcsolatotok és elbír egy ekkora "terhet", akkor tényleg nem szabad elvetetni! Aztán lehet, hogy életed végéig csak bánnád. Írd meg nekünk légyszi, hogy a párod hogy reagált! Kíváncsi vagyok! :) Sokan vállalnak rosszabb anyagi körülmények között babát. Most mondjam azt, hogy bár 24 vagyok és mindketten dolgoztunk a férjemmel (de én táppénzen vagyok már 7 hetes korom óta és a táppénzem 30-40 ezer 96500 bruttó után), van egy lakásunk (ami még a banké)..... Amúgy sok olyat ismerek, ahol a gyereknek mindent megadnak, mégsem boldog. Na és miért nem? Mert mindent megkap, csak a szeretetet nem! Szóval az a legfontosabb, hogy szeretitek egymást, a többi majd jön! Sok boldogságot kívánok nektek és kitartást! 23 hetes kismami
szia!!Én 18 éves vagyok!5 hetes a kisfiam, mi sem élünk könyû anyagi helyzetben!!És nem bántam meg!a legcsodálatosabb érzés hogy a kisfiam a karomban tarthatom!!Hidd el te sem fogod megbánni!!sok sikert és boldog babavárást
A lényeg, hogy legyen apja, anyja, és sok szeretet! A pénz nem minden. Azért ha valaki nagyon akarja, akkor a legalapvetõbb dolgokat biztos megtudja adni majd a picinek. És mint írtad, nagy a szerelem is! Boldog babavárást!
Szerintem minden kisbaba meg akar születni! Ne vedd el a kicsi életét, fõleg ha szerelemgyerek! Mikor megtudtam, hogy babát várok, én is megijedtem, a párom akkor vesztette el a munkahelyét és attól féltem, hogy nem tudjuk neki megadni, amire szüksége van. Aztán megtartottuk õt. Azóta, ha eszembe jut (már egy éves a kisfiú), hogy mit akartam tenni, elszorul a szívem. A nagy kerek világon nincs semmi és senki, akit jobban szeretnék Tõle és ami a legfantasztikusabb, ez kölcsönös. Amikor a pici orrocskáját a nyakamba nyomja és érzem a szuszogását, megáll a világ! Az Isten mindig megsegít és miatta érdemes is küzdenünk a világban. Még most sem rendezõdtek az anyagiak teljesen, mert a férjem azóta is egyik munkahelyrõl a másikra megy, mindent elvállal, de a kicsinek mindig jut annyi, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben. Kérlek majd tudasd velünk, hogyan döntöttetek!
Én ezt a külföldre menekülést nem nagyon javasolnám, fõleg, ha vannak szüleitek, akik egy kicsit is tudnak segíteni. Nem menekülni kell a problémák elöl, hanem megoldani azt. A legvégsõ esetben mennék külföldre. Itt nem ezen van a hangsúly, és egyáltalán nem biztos hogy az ember ott megtalálja a számításait. EGy pici babával elég kockázatos így útra kelni.
É 19évesen lettem anyuka :) Egy percig nem bántam meg! IMÁDOM!!
Ezek szerint már eldöntötted h mit fogsz tenni, s én nagyon becsüllek érte, sztem jól döntöttél, egy kisbabát nem fogsz megbánni:) Kitartás s úgyis rendezõdni fog a helyzetetek, minden jót s drukkolok. Ja s gratula::)
en sem:) kulfoldon szultem meg a gyerekemet is ugy hogy a parom magyarorszagon volt kozbe, de hal istennek kijott utannunk igaz akkor tudott kijonni mikor mar 2 honapos volt a babank !
Ahogy tudtok, koltozzetek ki kulfoldre, en csak azt tennem. Sajnos Magyarorszag egyre jobban csak pusztul, nincs jovo, az biztos. En nem szenvednek otthon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat ! Ma csináltam meg a második tesztet , az is negetív lett, csak azt nem értem , hogy miért nem akar megjönni a menstruációm, ezért elfogok menni orvoshoz, mert már 2 menstruációm maradt el! A párom rettentõen örülne egy pici babának...mikor megnéztünk egy abortusról szóló videót, könnyes lett a szeme mert hogy õ ezt nem engedi! Azt mondja , ha bármikor is babánk lenne , akkor õ kidolgozza a lelkét értünk, de abortusról hallani sem akar, és megmondom õszintén én sem! Elmondhatom, hogy nagy szerencsém van , hogy ilyen férfit találtam! A babával kapcsolatban, nagyon megijedtem ... mert a szüleim is mondták, hogy vetessem el, mivel, hogy még nem dolgoztam és mibõl tartanám el?! Rettentõen jólesett, hogy ilyen válaszokat kaptam a kérdésemre! Nagyon köszönöm! :)
Elõször is a külfölddel nem értek egyet, mert tényleg nem elmenekülni kell a problémák elõl. Kivéve ha akad egy nagyon jó lehetõség, ami jelentõsen fordítana az eddigi életeteken! Mi is gondolkodtunk már ezen, de csak azért, hogy kicsit jobb legyen, nem megyünk a nagy idegenbe mindent és mindenkit magunk mögött hagyva. Nagyon örülök annak, hogy a párod így áll hozzá! Szerencsés vagy! Mint azt már egyszer írtam, az a legfontosabb, hogy szeretitek egymást és ez fog nektek sok-sok erõt adni, hogy megkûzdjetek a gondokkal! Hogy nem mutatja ki a teszt? Hmmm. Mindenképpen menj dokihoz! Talán õ biztosabbat tud majd mondani, mint egy teszt! 23 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!