Találatok a következő kifejezésre: 20 éves vagyok és (532 db)

Van egy 30 éves srác aki találkozni akar velem én 20 éves vagyok és még nem volt barátom, elmondjam neki vagy ne, félek hogy nem akar majd velem találkozni ha megtudja, hogy még nem is csókolóztam senkivel. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 20 éves vagy!!! Ennyi önállóság és felelõsségvállalás legyen már benned! Dönts egyedül, nem háríthatsz át minden kicsit is súlyosabb döntést másra!

20 éves vagy!!! Ennyi önállóság és felelõsségvállalás legyen már benned! Dönts egyedül, nem háríthatsz át minden kicsit is súlyosabb döntést másra!
A csók elõtt ne szólj, ha tetszetek egymásnak rá fogsz érezni hogy mit kell csinálni. De fontos a vonzódás. A sex elõtt viszont szólj, hogy tudja gyengédebbnek kell lennie. És várj a megfelelõ alkalomra, és csak akkor tedd ha kölcsönös lesz a szerelem!
Sztem ne mondd el neki még az elején ezeket, majd ha jobban megismertétek egymást, vagy esetleg összejöttök és utána. De azért szex elõtt sztem szólj, h tudja, h neked ez lesz az elsõ és óvatosabb legyen.

20 éves vagyok és babát szeretnék! Ki fogok csúszni az időből?

Nagyon sok baba született az utóbbi pár évben Pesten, mindig látom őket ahogy engem néznek az óriási szemeikkel a babakocsikban, annyira édesek, én is szeretnék! Persze nem most azonnal. Még sose volt barátom, és attól félek, ha most nem kezdek el férj után nézni, sose lesz családom, kisbabám:( Nem akarok én is 35-40 évesen észbe kapni, hogy hoppá, kicsúszok az időből. Mindenképpen 30 alatt szeretném szülni az 1.-t, de annyira aggódom, hogy kicsúszok az időből:( Valami kis megnyugtatás jól esne:) Esetlen anyukáktól is:)

Legjobb válasz: Kicsúszni biztos nem fogsz! Egy pillanat alatt is megtalálhatod a nagy õ-t akivel leélnéd az életed és akinek szívesen szülnél gyereket! Én is azt hittem, hogy soha nem leszek feleség és anya. 25 voltam mikor összejöttem párommal. 10 hónappal késõbb eljegyzés volt, rá egy hétre kiderült hogy úton van szerelmünk gyümölcse. Fél évvel késõbb már házasok voltunk, rá 3 hónappal meg is érkezett a kis szerelmünk. Most 27 vagyok és a 2. babámat várom! Nyugi! 20 évesen még ne gondolj arra, hogy bármirõl lemaradsz! Élj, tanulj, szórakozz és megfogod találni életed pasiját! :D

Kicsúszni biztos nem fogsz! Egy pillanat alatt is megtalálhatod a nagy õ-t akivel leélnéd az életed és akinek szívesen szülnél gyereket! Én is azt hittem, hogy soha nem leszek feleség és anya. 25 voltam mikor összejöttem párommal. 10 hónappal késõbb eljegyzés volt, rá egy hétre kiderült hogy úton van szerelmünk gyümölcse. Fél évvel késõbb már házasok voltunk, rá 3 hónappal meg is érkezett a kis szerelmünk. Most 27 vagyok és a 2. babámat várom! Nyugi! 20 évesen még ne gondolj arra, hogy bármirõl lemaradsz! Élj, tanulj, szórakozz és megfogod találni életed pasiját! :D
Én sem javaslom ilyen korán! Egyáltalán nem vagy elkésve. Élvezd ki az elkövetkezõ 5-10 évet! Én 33 éves voltam, amikor született a kisfiam. Most 5 hónapos és még mindig sokszor visszasírom a "régi" életem, amikor szabad voltam. A baba óriási kötöttség, nincs ennél nagyobb. Hirtelen nem egyedül vagy, hanem egy ember tõled függ, muszáj vele lenned. Nem tudsz nélküle szinte semmit csinálni. Vége a mérhetetlen nagy szabadságnak. Én sok mindent megéltem, utaztam karriert csináltam kétszer voltam férjnél...stb. Áldom az eget, hogy nem 20on évesen szültem, pedig majdnem az elsõ férjemmel is vállaltunk babát. Bõven ráérsz még! Nem olyan rózsaszín dolog ez a baba dolog. Természetesen nem bánom, sõt nagyon vágytam rá és nem csinálnám másképp, de iszonyatosan kemény meló a gyereknevelés. Nem huszonéveseknek való :) .
Annyit mèg hozzátennék, hogy a Párom elõtt volt egy 3, 5 éves kapcsolatom, tehát kb annyi idõs voltam, mint Te most mikor összejöttünk. Össze is költöztünk már, azt hittem Õ lesz az igazi, de rájöttünk, hogy nem egymásnak vagyunk rendelve. A szakítás után 3 hónappal összejöttünk az "Emberemmel" és szinte napra pontosan egy évvel utána megfogant a lányunk! Mi ez ha nem a sors? Utolsó voltam.
kedves elsõ! nagyon szép az írásod, marha jól összefoglaltad a lényeget. köszönöm! szíves engedelmeddel az összes kis kezdõ huszonéves libának bemásolom majd, ha elkezdi nyomatni a fiatal anyuka akarok lenni szöveget. hogy talán elõbb gondolkodjon. 25 vagyok, 30 elõtt eszemben nem lesz szülni, mert még most is úgy érzem, h nincs szombat buli nélkül. ha az ellenkezõjét kezdem majd érezni egyszer, onnantól nem fogok filózni a gyerekvállaláson. addig nem esek teherbe csak úgy poénból. 20 évesen még ne temesd magad. ha még 25 felett sincs normális, felelõs párod, akkor megkezdheted az aggódást, de akkor sem kell pánikba esni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az összes választ meg, hogy ilyen sokan írtatok:) Jajj most olvasom, azt írtam "esetlen" anyukáktól:D Bocsánat, esetleG!! akart lenni:D Meg tudjátok még azt mondani, hogy a gyes és gyed között mi a különbség? sose tudtam és neten nem találtam semmit errõl...
Ez azért másképpen hangzott mint az 1.válaszod.
GYES alanyi jogon jár! Havi 20-on pár ezer forint! GYED munkaviszony után jár! Ez a bruttó kereseted (talán 70%-a, de nem vagyok biztos)!
A Gyes alanyi jogon jár, azaz aki életében nem dolgozott az is kapja a gyermek 3éves koráig. A Tgyas és a Gyed munkaviszonyhoz kötött. http://www.szuloklapja.hu/hivatalos-ugyek/367/tgyas-gyed-gye..
Kedves 1! Te tényleg ráértél volna még, de ne általánosítsunk. Kedves 2! Ahogy az elõzõ válaszoló írta, akinek fogalma sincs róla milyen a szülõség, mert nincs gyereke, az jobb, ha ilyen témában hallgat. Kedves Kérdezõ! Ne görcsölj a témán annyit, tényleg van idõd, ahogy mondták, tanulj, dolgozz (ez már csak a jövendõ gyermeked miatt is fontos, hogy MAJD legye gyeded valami alapod), és majd eljön az idõ, hogy lehessen babád. Találsz egy olyan pasit, aki szeretne gyereket, aki szeret téged, nem egy ostoba bulizni vágyó "hülyegyerek", akire számíthatsz....
Kicsit össze- vissza sikerült, de azért túlzás csak az árnyoldalát felhozni a fiatalon szülének. Akinek pedig egyáltalán nincs gyereke, szerintem hallgasson mélyen....
11-esnek; online az idõsebbek is gyakran lövöldöznek, a férfiak többsége sosem "nõ fel" teljesen. Az én férjem 33 éves, és hetente párszor õ is játszik, de ismerek 40 feletti apát is, aki szintén, olyat is, aki 35 évesen lett apa, most az 50- hez közelít, és a fiával játszanak "onlájn". Sok férfi van, aki szívesen legózik (és nem kell hogy apa legyen, hogy a gyerekével játsszon) pl, van aki autóversenyes játékokkal játszik. Bár ezzel nem azt akarom mondani, hpgy huszonegynéhányéves sráctól kell gyereket szülni, ugyanis õk még tényleg éretlenek (egy nõ lehet érett 21 évesen, egy pasi nem). Csak, hogy ez a példa pont nem jó példa volt :)
12-es voltam, még annyit, hogy egy baba sem jelent bezártságot. Pár hónapos babával is lehet kirándulni, utazni, túrázni, nem kell 4 fal között maradni, "csak" mert van egy pici gyerekünk....
23 évesen ismertem meg a páromat. Elõtte buliztam, nem voltak normális, csak futó kapcsolataim. Kiéltem magam, de rendesen. 25 évesen szültem. Jó hamar, a kapcsolatunk idejét tekintve. Albérletben lakunk, van autónk, megélünk, egy percig nem bánom, hogy így alakult. Nem utazgattuk körbe a világot, de néha elmentünk, elmegyünk kirándulni, gyerekkel játszóházba, stb. Tervezzük a következõt. Nekem már nem hiányzik az éjszakázás, bulizás. Sokkal több öröm van egy kisgyerkõcben. Nem is gondolná az ember, mennyi. Persze, van akinek késõbb nõ be a feje lágya, az vállaljon késõbb gyereket. Ha családra vágysz, és ez huzamosabb ideig fennáll, keresd meg a párodat hozzá. De ne görcsölj, jönni fog, amikor nem is gondolnád (sablon, de igaz), nálam is így volt.
Én 25 évesen szültem a kisfiamat. Pedig elõtte már több évvel szerettem volna. Szülés után jöttem rá, hogy mennyire jó hogy nem kapkodtam el. Természetesen a kisfiamat mindennél jobban szeretem, de most már tudom milyen nehéz szülõnek lenni. Rájöttem, hogy nem minden olyan egyszerû ahogy elképzeltem. Pl mikor leesett, hogy jó pár évig nem kelek többet akkor, amikor magamtól felébrednék, vagy mikor nemrég eltûnt egy gomb és fél napig azon rágódtam, hogy vajon nem a gyerek ette-e meg véletlenül, vagy mikor egy választ sem tudok megírni úgy hogy a kisfiam ne hisztizzen, vagy mikor egy gyerekdalt már századszor éneklek el mert a gyerek csak attól nyugszik meg...:)
25 vagyok, 21 évesen szültem elõször, már 2 gyerekem van, és a legjobb dolog ez, ami történhetett velem... Én is azt javaslom mondjuk várj, legyen elõbb munkád, mert kisgyerekkel nehéz találni nagyon. Kicsúszni nem valószínû, hogy fogsz! Kedves 2. Azért túlzásba nem kell esni. Nem mindenki idióta huszonévesen, és nem minden a kor. Sokan 35 évesen is hiányolják a bulikat, hogy ihassanak, ráadásul a jó kis karrierjük szakad félbe a csúcson, sokkal jobban megszokták 15 év alatt, hogy szabadok... Ha van munka (jó, ehhez kell némi szerncse is) szuper szülõ lehet valaki huszonegynéhányévesen is. Persze fordítva is igaz. Van, aki 36 évesen lesz szülõ és csodás anyuka válik belõle. Nem a kortól függ. És van, aki fatalon sem vágyik a bulizásra... Nem lehet általánosítani. Én biztos nem fogok 30 éves korom után szülni... Még 1 baba tervben van, mindig így szerettem volna... A barátok eltûnésérõl pedig annyit, jogos, ismerõs. De én pl egy fórumon ismerkedtem meg pár szintén fiatal anyával, azóta legalább hetente egyszer beszélgetünk... Az, hogy a régi barátok lekopnak (egyébként 2 közülük is maradt), nem jelenti, hogy örök magány jön. Ugyan "csak" 5 éve vagyok itthon, de ez alatt cseppet sem bántam meg a dolgot... Havonta egyszer hétvégén nagyi vigyáz a kicsikre, mi elmegyünk színházba, koncertre, valahova... ÉS kéthavonta egyszer elmegyek egyedül barátnõkkel kávézni, meginni egy pohár bort, akkor a férjem vigyáz a gyerekekre. Csak addig voltam a picik mellé kötve, amíg 0-24 készenlét volt szoptatás miatt. Durván 2*10 hónap. Most már 4 és 2 évesek. Mellesleg, ha 30 évesen meg is hülyülök, hogy bulizni szeretnék, a gyerekeim már iskolások lesznek, akár kéthetente is elmehetek majd, már nem kell õket majd ringatni, dúdolni hogy elaludjanak.. Apa meg akkor otthon marad, és 30 évesen még mindig nem idõs valaki bulizni. 1-esnek; mert nem jó párt fogtál ki, nem jelenti, hogy mindenki így jár. Mellesleg, 20 évesen az ember milliószor könnyebben visszanyeri az alakját, mint 30-35 évesen. 53 kg-val indultam az elsõnek, 65-tel szültem, fél évvel késõbb újra 53 voltam (bár a hasam csíkos volt, de nem érdekel, páromat sem, szerinte még szexi is, és mutatja, hogy az õ gyerekét hordtam ott), Másodszor 69-ig mentem fel, már 54 vagyok. Csak azért mert anya lesz vki, nem kell elhanyagolnia magát, a fürdést sem (lehet órákig nem áztathatja magát, de 20 perc azért belefér, még ha egyedül is van otthon.... Amúgy ezt olvassátok el, szerintem baromi jó (egy ismerõsöm mutatta) http://fikker.blogger.hu/2012/08/31/szulj-meg
Az 1. nagyon jól leírta! Én 31 évesen szültem, de elõtte sokat buliztam, sportoltam, kirándultam. Azóta ez elmúlt... Itthon dekkolok a gyerekkel, akit imádok, és mindent megadok neki, de úúúúúgy elmennék egy koncertre, szeretnék olvasni, vásárolgatni nyugodtan, és nem csak a helyi CBA-ban mert oda fér be a babakocsi, és szépen lassan elmaradoztak a gyermektelen barátaim, õk élik tovább az életüket, szórakozni járnak, nem kíváncsiak az aktuális büfis/beteg/lepisilõs sztorira. És hát mirõl másról tud egy újdonsült anyuka beszélni, csak a gyerekrõl, mert semmi más nem történik vele. Hiába vagyok 32, hiányzik a pörgés. Simán ráérsz még 9 évig, akkor is meglesz az a baba 30 alatt :) Ne siess. Ja és a mai huszonegykét éves srácok közül nehezen találsz olyat aki hirtelen apuka szeretne lenni :) Inkább online lövöldözõst játszanak.
Szia! Még annyira ráérsz tényleg. Már nem kell gyerekvállalás elõtt hosszú évekig udvarolgatni meg várni. Ha megtalálod akivel szívesen vállalsz babát bármikor belevághatsz. Én is azt mondom, hogy még élj, tanulj és fõleg legyen munkád is mielõtt családot alapítasz mert hiába szereted nagyon a babádat el is kell tartani. Egy gyerek nagyon nagy áldás és öröm de nagyon sok lemondás és nyûg is bárki bármit mond. IMÁDOM a kisfiamat de van amikor bármit megadnék 10 perc csendért, hogy legalább annyit aludhassak. Azért leszólni sem kell azokat akik korán vállalnak babát. Van egy barátnõm aki 19!! évesen szült mert minden vágya volt egy baba és sokkal türelmesebb gondoskodóbb figyelmesebb anya mint amit egy-két 30 fölötti nõtõl látok. Persze nem ez a követendõ példa de lehet még valaki érett egy gyerekhez fiatal kora ellenére mint ahogy idõsebb nõ is lehet éretlen hozzá ha egyszer nem akar gyereket.
2 válaszolonak üzenem nem vagyok hülye liba , én szivesebben szültem 30 éves korom elött én ugy éreztem jobbnak .
20 évesen szorakoz inkább minimum 5-6 évet várj a gyerekel én 26 évesen szültem az elsõ gyerekem pont jó kor még .nekem jobb volt 30 alatt szülni a 2 fiamatt .
20 évesen szorakoz inkább minimum 5-6 évet várj a gyerekel én 26 évesen szültem az elsõ gyerekem pont jó kor még .
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

20 éves vagyok és szakiskolába fogok járni. Én is vehetek fel diákhitelt vagy csak a felsőoktatásban résztvevőkre vonatkozik? Ha igen akkor ezt nem érzitek igazságtalannak? Nekem nincs jogom ahhoz, hogy könnyebb legyen szakmát tanulnom?

Szüleimt?l segítséget nem várhatok, párom szülei el?tt meg így is kínosan érzem magam mert nem tudok egy fillért sem adni nekik ?k mégis segítenek.

Legjobb válasz: Csak a felsõoktatásra vonatkozik. És nem, nem érzem igazságtalannak. Sõt valójában még azzal sem értek egyet, hogy egyetemisták felvehetik, mert egy 18-20 éves gyerek még felelõtlen, sokan nyögik már a diákhitelt, amibõl suli alatt dõzsöltek, holott minimális munkával megkereshették volna azt a pénzt. Most törlesztik a lakás- és autóhitel mellett, esetleg munkanélkülibõl, gyesbõl. Menj el dolgozni (igazából a nyár lett volna erre a legalkalmasabb, de már mindegy) és abból tartsd fenn magad, sokkal jobban jársz.

Csak a felsõoktatásra vonatkozik. És nem, nem érzem igazságtalannak. Sõt valójában még azzal sem értek egyet, hogy egyetemisták felvehetik, mert egy 18-20 éves gyerek még felelõtlen, sokan nyögik már a diákhitelt, amibõl suli alatt dõzsöltek, holott minimális munkával megkereshették volna azt a pénzt. Most törlesztik a lakás- és autóhitel mellett, esetleg munkanélkülibõl, gyesbõl. Menj el dolgozni (igazából a nyár lett volna erre a legalkalmasabb, de már mindegy) és abból tartsd fenn magad, sokkal jobban jársz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Igazat adok neked én se vagyok jó véleménnyel a diákhitelrõl. Dolgoztam volna nyáron de minden héten azt ígérték, hogy jövõ héten jövõ héten, további 7 helyrõl ahova jelentkeztem pedig nem jeleztek vissza. szakmát fogok tanulni és a gyakorlatom már szeptembertõl kezdõdik reggel 6-tól délután 2-ig hétköznap és szombaton is. 10 napból 7 napon dolgozni fogok 3 napot pedig iskolában töltök. Ezért viszont várhatóan csak a minimálbér 20%-t fizetik ki. Ez a felsõ határ. Emellett tervezek még diákmunkára is elmenni de nekem is 24 óra egy nap. Amit pedig a gyakorlatom során keresek elég elenyészõ bár tény, hogy több mint a semmi. Amúgy véleményem szerint egy 18-20 éves embernek illik olyan szinten lenni, hogy felelõsségteljesen tudjon dönteni. Én nem tartom magam gyereknek. És aki ismer szintén felnõttként kezel nem tinédzserként. Tény, hogy nagyon sok mindent nem tudok még az életrõl nem is álltatom magam azzal, hogy igen. Sok élmény és pofon hátra van. Vannak helyzetek amik komolyabbá teszik az embert, ebbe most nem mennék bele. Én nem piára, meg bulikra, cigire kell az a pénz hanem megélhetésre. Nem gondolkoztam volna el rajta, hogyha nem lennék most elkeseredve. Tisztában vagyok a következményeivel teljes mértékben. Tényleg köszönöm a válaszodat, értékes volt számomra és egyet is értek Veled.
Ilyen az a melós élet, és még neked csak most kezdõdik...:D

20 éves vagyok, és a napokban vettem észre, hogy rengeteg az ősz hajszálam, mit tegyek?

Csak kb 2 centi ?sz a lenövésnél, tehát nem az egész hajszálam. Régebben festettem a hajam, de már nem akartam, mert roncsolja. Most fessem be újra, hogy elt?njön?

Legjobb válasz: Jó neked, hogy 20 évesen kezdesz õszülni. Én pl már 14 éves korom óta õszülök, persze a szép életem miatt. Nem tudod eltüntetni, csak festékkel. Késleltetni csak stresszmentes élettel lehet az õszülést, amíg persze be nem indul a normális õszülés.

Jó neked, hogy 20 évesen kezdesz õszülni. Én pl már 14 éves korom óta õszülök, persze a szép életem miatt. Nem tudod eltüntetni, csak festékkel. Késleltetni csak stresszmentes élettel lehet az õszülést, amíg persze be nem indul a normális õszülés.
Festés. Mást nem tehetsz.
festesd be

20 éves vagyok, és nem vagyok egy mókamester, kevés tapasztalatom van a csajok terén, szerintetek így kinél lenne nagyobb esélyem? Egy 25 vagy egy 15 éves lánynál?

Legjobb válasz: Együtt érzek veled, velem is ez a helyzet. Ráadást +20 kiló van rajtam. :S De probálkozok, többé kevésbé.

Együtt érzek veled, velem is ez a helyzet. Ráadást +20 kiló van rajtam. :S De probálkozok, többé kevésbé.
Az átlagban pont jó Kezd a 15 évesnél, és havonta egyenként a 25-ig Aztán lehet visszafelé is.
hagyd a kislányokat!!!
hehe:D a kérdésre válaszolva: a 25 idõs neked, nekem legalábbis nem kellenél. a 15 gyerek. De olyan 17-20ig lehetne válogatnod.
A kérdező hozzászólása: Nem kellenék neked??? Na várjál csak, elöbb ismerj meg aztán utánna mondd azt hogy nem kellenék!!!
Egy 25 évesnek nem kellenél, válassz egy belevaló 17 éves lányt, az elég érett hozzád.
Tegnapi 19:50 es vagyok. Egész biztos nem kellenél, mert fiatal vagy hozzám. De írtam, hogy a 17 körüli korosztálynál símán próbálkozhatsz.
igen, szerintem is 1-2 évvel fiatalabbaknál próbálkozz. de nem ilyen 15 évesnél azok még barbiznak. olyan 17-18 közöttiekkel. sok sikert!
Vannak :)
én 19 vagyok és szûz :) nem szégyenlem, bár az is igaz, hogy nem azért nem fekszem le senkivel, mert nem akarok, hanem mert nincs olyan srác a környéken akivel járnék :( de én inkább büszke vagyok erre és az a gáz, amikor 12-13 éves kislányok már nem azok
Én 20 vagyok, és szûz. Jah és lány. Én pon t így vagyok, hogy valahogy jobb, ha a fiú is szûz. De hát ez sajnos nem mindig jön ki így, mert az emberek többsége már rég elveszítette. És sajnos haladunk afelé, hogy a kis tinik is már 12 évesen szexelnek. És ez a durva:S
Vannak, vannak... 19/L
Én is 20 voltam és a barátom is, mindketten szüzek voltunk, mikor összejöttünk, szóval vannak ilyen lányok, ne aggódj emiatt...
Vannak... nem mindenki büdös lotyó... 18/L
18+-os lány és szûz akkor = ronda, vagy pszihiátriai eset
Egyáltalán nem szégyelni valo ha valaki 18-20 éves korábban még szüz inkább a meggondoltságra és a jozan észre utal.Várd meg az igazit aki megérdemli, hogy oda ad neki ami egy lánynak a legértékesebb.Hidd el ö is teljesen máskép fogg értékelni.
én a 19. szülinapom után pár nappal vesztettel el, mert olyan fiúval akartam, akire szívesen emlékezek majd vissza idõsebb koromban és nem bántam meg! :) de ismerek olyan lányt, aki 21 évesen vesztette el és õ is csinos, szép csaj
Az szerintem inkább jó, mint rossz. 18L
szerintem itt azzal van a gond hogy nem mindenki van tisztába azzal hogy mi a szép, tehát amikor amikor azt mondjuk hogy van olyan 19-20 éves csaj aki csini akkor lehet hogy valójában erõsen túlzunk, vagy csak én még nem ismerek ilyet.

20 éves vagyok és még soha nem volt barátom. Ez nagyon gáz? Mások már évek óta párkapcsolatban élnek, keresgélnek, nekem viszont nem jött össze soha.

Azt mondják, hogy a küls?mmel nincs baj, viszont nagyon visszahúzódó vagyok és nincs egy csepp önbizalmam sem.

Legjobb válasz: önbizalmat nem lehet szerezni, mint egy jó ruhát. az jön, ha olyan dolgokat teszel, amik pozitív visszajelzést adnak. egyébként nem gáz, 20 évesen nem maradtál még le semmirõl, leszámítva pár szakítást. kell az neked? nem. :)

önbizalmat nem lehet szerezni, mint egy jó ruhát. az jön, ha olyan dolgokat teszel, amik pozitív visszajelzést adnak. egyébként nem gáz, 20 évesen nem maradtál még le semmirõl, leszámítva pár szakítást. kell az neked? nem. :)
Szia! :) Nem vagy lekésve semmirõl. 20 éves voltam én is, amikor elkezdtem valakivel komolyan járni, vele történt meg az elsõ együttlét stb... És nekem úgy jött össze, hogy nem gondoltam rá, nem akartam görcsösen, hanem csak éldegéltem vidáman, buliztam, barátokkal/barátnõkkel voltam és egyszercsak összefutottam Vele. Azóta is együtt vagyunk. (2 éve) Szerintem annyi az egésznek a lényege, hogy légy laza, kedves, mosolygós, adj magadra, beszélgess mindenkivel kedvesen, öltözz szép ruhákba (amik illenek hozzád), kevés smink, szupi frizkó, és szeresd magad! Ennyi az önbizalom titka (szerintem).
Én is 20 éves vagyok csak fiú. És nekem se volt még párkapcsolatom soha.
én 21.5 vagyok és nekem sem volt még. persze, fiúk voltak. De egyik sem lett komoly. Ami nem rajtam múlott. Csak idiótákat fogtam ki. Önbizalmam nekem sincs sok, meg nem is tudom mi a baj, mikor egy normális pasi, össztenné a kezét egy ilyen csajért. + aki így gondolkodik. de hát...és olyan roossz, hogy más évek óta van valakivel, nekem meg olyan jó lenne ha végre odabújhatnék valakihez a szeretet ünnepén.... is
én 18 éves korom óta férjnél vagyok, , és nagyon boldogok vagyunk együtt:) Tehát van ilyen is , meg olyan is mint te-! nem gáz, és ami késik nem múlik, szóvalmajd lessz barátod ne félj!!!!Önbizalom ellen meg:nézz tülörbe és mond el hangosan hogy mi az ami szerinted szép benned. pl. szép az orrod ilyesmi. és mond el ami nem-. és azon dróbálj javitani, ha hajad nem tetszik csináltasd meg. ha szemed nem akkor menj kozmetikushoz és sminkeltesd ki magad. és legalább már tudod milyen smink áll neked jó! Önbizalmadat neked kell irányitani!
Szia Én 25 vagyok és még nem volt barátnõm és nekem is problémám van az önbizalommal. Ezt add össze. Ismerös amit kérdezel. Ha tudnék szívesen segítenék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Látom nem csak én járok ilyen cipõben... :S
Én 15 ves vagyok és soha nem volt barátom. Annyira szégyellem, másoknak már van. Nincs egyáltalán önbizalmam, és nagyon rossz életem van. Mindig hazudnom kell, ha megkérdezik, hogy volt-e. Remélem majd lesz barátod.:) De szerintetek késõ nekem? Biborka

20 éves vagyok és barátnőmmel ha lefekszünk néha van olyan hogy közbe lelankad és egyszerűen nem tudok elmenni. Mitől lehet? Esetleg impotencia?

Bn?m magát hibáztatja és ez nagyon zavar, mert tudom hogy velem van a probléma mert ? mindent jól csinál. ( egy konkrét eset, ha pl nagyon meleg van ott ahol vagyunk akkor szinte biztos h megesik velem h lelankad és nem tudom miért ) Milyen más okai lehetnek ennek? Nagyon zavaró számomra, bár eddig szerencsére kevésszer fordult el?, de azóta az önbizalmam is igencsak megcsappant...

Legjobb válasz: Szia Nálunk a kapcsolatunk elejétõl vannak ilyenek csak párom 32 éves több mint 1 éve vagyunk együtt terhes vagyok és már engem is kezd kikészíteni a dolog mert saját magam hibáztatom persze páromnak is eléggé kellemetlen a dolog néha mondogatja hogy elmegy majd az orvoshoz de semmi nem történt még lehet hogy csúnya dolog de megzsaroltam 3 hét van a szülésig és õ nagyon szeretne ott lenni de mondtam neki ha nem megy el az urológushoz nem engedem hogy ott legyen nah ezen most nagyon elgondolkodott szerintem az õ önbizalmán stb is nagyon nagyot lökne ha megoldódna ez a gondja és nem úgy indulnánk a szexnek hogy az jár a fejünkbe vajon most sikerülni fog mert szerintem ez is ront az egészen

Szia Nálunk a kapcsolatunk elejétõl vannak ilyenek csak párom 32 éves több mint 1 éve vagyunk együtt terhes vagyok és már engem is kezd kikészíteni a dolog mert saját magam hibáztatom persze páromnak is eléggé kellemetlen a dolog néha mondogatja hogy elmegy majd az orvoshoz de semmi nem történt még lehet hogy csúnya dolog de megzsaroltam 3 hét van a szülésig és õ nagyon szeretne ott lenni de mondtam neki ha nem megy el az urológushoz nem engedem hogy ott legyen nah ezen most nagyon elgondolkodott szerintem az õ önbizalmán stb is nagyon nagyot lökne ha megoldódna ez a gondja és nem úgy indulnánk a szexnek hogy az jár a fejünkbe vajon most sikerülni fog mert szerintem ez is ront az egészen
megesik neha velunk is....talan attol lehet h zavarban vagy h nem fogsz jol teljesiteni..... uljetek le es beszeljetek meg baratnoddel az egeszet....talan nem jegyesed az illeto?
Ez egyszerû...tudatod alatti dolog...kívánod a bnõdet, de lehet mégse...Talán túl sok a gondod, meg nem oldott lelki probléma.Nem kell egybõl urológushoz futni.Próbálj lazítani és átengedni magad a szexnek.Ha stresszelsz bármin is, gyakran elõfordul a lankadás.
Én azt gondolom, hogy elég csak egyszer elterelni a gondolatot valami negatív, a kapcsolattal vagy a szexuális teljesítménnyel kapcsolatos dologra, bármire, amin stresszelni lehet, és vége van. Tudat alatti a dolog, nehéz kontrollálni. Mindenképp vizsgáltassa meg magát, sõt, beszélgessen el az urulógussal, nyugtassa meg. Amikor elõször barátnõm lett (18 éves múltam el pont), akkor egybõl eszembe jutott, hogy elõbb-utóbb lesz szex is. Ennek a stresszelésnek az lett a következménye, hogy fájtak a golyóim, az egész alhasam, nem volt merevedésem egyáltalán. Ennyire tudja befolyásolni a stressz a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Én csak azért aggódom hogy orvos lesz a dologból mert nem mindig jön elõ ez a dolog, de ha egyre gyakoribb lesz akkor komolyabb problémák is lehetnek velem. Nagyon remélem hogy csak átmeneti dolog...

20 éves vagyok és még szûz! Szégyen?

20 éves, kissé csúnya lány vagyok, és mivel a fiúk többsége szerint egy lány csak akkor értékes, ha szép, ezért nem volt még kapcsolatom. Szégyennek számít egyedül maradni?

Legjobb válasz: Én meg fiú vagyok és tudom,hogy 30 évesen is max prostival fogom elveszíteni... Nem az!

Én meg fiú vagyok és tudom, hogy 30 évesen is max prostival fogom elveszíteni... Nem az!
igen szégyen, ismerek egy jó kis szatírt majd bemutatlak neki :)
nem szégyen
Az a szégyen, hogy ezt kiírtad ide.
Én meg 23 éves fiú vagyok, és még nem volt barátnõm, pedig nem vagyok meleg, csak talán nem is volt nagyon bátorságom udvarolni, meg nem járok szórakozóhelyekre, mert nem érdekel az ilyen kikapcsolódás, meg nem vagyok menõcsávó, meg nincs nagy dumám, meg nem vagyok rámenõs. Ennyi. Egyszerûen ennyi. Köszi, hogy leírhattam :)
Amúgy meg honnan veszed hogy csúnya vagy? Ki mondta? Lehet csak te gondolod így és tökre nem is így van. Lehet csak önbizalom kellene.
18 éves fiú vagyok, és ezen a ponton szeretném hangsúlyozni, hogy a szépség elsõsorban kisugárzás kérdése, másodsorban fontos az, hogy mennyire vagy ápolt, mennyire látszik, hogy törõdsz magaddal, és csak harmadsorban függ az arcformától, bõrtõl stb. nem tudom elképzelni, hogy szélsõséges példákon kívül(*) van olyan lány, akit kellõ magabiztossággal és... "belsõ fénnyel" (bocsánat a borzalmasan klisés és meglehetõsen csillámpóni kifejezésért), illetve ápoltsággal csúnyának tartanék. még egy kis irodalmi hivatkozásként megosztanám Szirmai Gergely KÉT röpke, idevágó gondolatát [link] [link] * (mert elismerem, vannak igazán bûn ronda emberek, de õk nagyon kevesen vannak, és ha te "kissé csúnya lány"-nak gondolod magad, akkor tuti, hogy nem ebbe a csoportba tartozol)
24F vagyok szintén szûzen, nem szégyen mert lehetõség lett volna de a szexkapcsolattal nem éltem eddig.
Jézusom te biztos dagadt ronda vagy azért vagy mwg mindig az
nem szégyen! a feleségem is szûz volt még 20 évesen, pedig nagyon jó nõ!
Nem, nem gáz. A problémád viszont ebbõl fakad -> "kissé csúnya lány vagyok, és mivel a fiúk többsége szerint egy lány csak akkor értékes, ha szép" Nagyon fontos megértened, hogy nem igy van. A kiegyensúlyozottság, és önbizalom sokkal többet ér mint a szépség, ha megnyerõ akarsz lenni. A külsõdben a szépség megitélésének csak egy része a kifejezett testi szépség. A legszebb lány is bûnronda, és taszitó ha nem: divatos, rosszul sminkel, rossz frizurát választ, elõnytelen ruhákat választ. Olyannyira igaz ez, hogy a topmodellek 90%-a stylist, sminkes, és komoly team nélkül kifejezett vissza taszitóan ronda. Ehhez képest ideálok. Annyi a titok, hogy felöltöztetik, frizurát csinálnak neki, stb... Az ápoltáság, és jó összerakott külsõ messze viszi a primet. (ez pedig tanulható. Meglepõ milyen kevés nõ ért ehhez egyébként)
Utolsó vagyok. Én 123 kilóról indultam és már fél éve csinálom a fogyást minden erõmet beletéve negyed éve edzek becsületesen és sokan mondták hogy változtam, igaz már lementem tartósan 100 kiló alá, és ez nagyon nagy elõrelépés nekem, sokat változtam és kezd növekedni az önbizalmam ami végett több esélyt kapok az ismerkedésre. Én döntöttem nem akarok egyedül lenni, teszek érte. Igaz nehéz az ismerkedés azzal még vannak gondok, de a nagy lépést már megtettem, neked kérdezõ én azt javaslom hogy ha valami olyan van benned amin lehet változtatni változtass, de ha jól érzed magad a bõrödben vagy csak azt hiszed de kicsi az önbizalmad azt kell növelni és azt csak egy kis változtatással lehet. Mindenkibõl lehet bombanõ sõt duciból is, ismerek ilyet is, a lényeg az, több önbizalom, több kedves mosoly és lehet neked olyan párod akit szeretsz is. Az igényesség az elsõdleges ha az picit elhanyagolt figyelj rá oda, nem szekálni meg piszkálni akarlak ezzel, tudom jól hogy ez neked rossz érzés én a poklok poklát éltem át az elmúlt 2 évben ezzel kapcsolatban, de hidd el nekem sokkal jobb lehet utána!
Nem az én lassan 22 évesen is szûz vagyok fiúként én sem vagyok egy szépség, de én elkezdtem tenni ellene, mert az ha valaki nem tesz ellene, és egyedül marad pontosan ezért mert nem keresi a megoldást sem, akkor az szégyen, ha csak õ nem így döntött. Sokan máshogy gondolkoznak sajnos. Ha esetleg kövér vagy, fogyj le, tudom én beszélek de én 123 kiló voltam fél éve, és most már a 90
Az hogy szûz vagy nem szégyen. De ha egyedül maradsz életed végéig az már az.
Gyere megoldjuk! :-D
Ne busulj, kuldj kepet itt priviben.

20 éves vagyok és még szûz?

20 éves vagyok, és még sosem volt dolgom fiúval. Nem volt még párkapcsolatom, eddig mindig úgy gondoltam, hogy csak azzal szeretném elveszíteni, de egyre jobban úgy érzem, hogy most már belemennék egy "random" fiúval, akit mondjuk ismerek egy jó ideje és mondjuk tudom, hogy õ is kíván engem. Szerintetek ez mennyire megvetendõ?

Legjobb válasz: 22 éves vagyok hasonló nyûggel, ellenkezõ nem táborából. Neked elég kiírni egy ilyen kérdést és tódulnak majd. (Én mit csináljak, hogy egyáltalán emberszámba vegyenek a maximális tapasztalatlanságom miatt?!)

22 éves vagyok hasonló nyûggel, ellenkezõ nem táborából. Neked elég kiírni egy ilyen kérdést és tódulnak majd. (Én mit csináljak, hogy egyáltalán emberszámba vegyenek a maximális tapasztalatlanságom miatt?!)
Végre egy értelmes lány aki nem fekszik le bárkivel csak azért , hogy ne piszkálják. Nem vagy elkésve semmivel.
Hát, csak úgy a tárgyszerûségnél maradni, érzelmek nélkül, akkor jó a vibrátor is, azzal még beszélgetni sem kell.
Igen! 20 éves vagy és még szûz!
nem megvetendõ, ha meg szégyelled nem kell elmondanod másoknak hogy kivel és miért feküdtél le, de szerintem jól gondold meg, mert mi lesz ha késõbb jön egy fiú akit nagyon szeretni fogsz, és aki ezt nem tekintení fennakadásnak meg problémának, hanem örülne ha õ lenne neked az elsõ, te meg bánni fogod hogy nem vele feküdtél le elõször, hanem egy baráttal aki "úgy" semmit nem jelent..én is annyi idõs vagyok mint te és volt régebben egy pasi akivel lett volna lehetõségem szexre, de tudtam hogy õ mást nem nagyon akar, de mostmár örülök hogy vele nem volt semmi, mert azért mégis, a szüzességedet csak egyszer veszítheted el és szerintem nem olyan mindegy hogy kivel...tudom hogy manapság a lányok már 13-14 évesen szexelnek, de én nem bánom hogy eddig vártam, mert nekem még mindig benne van hogy egy ismeretlen dolog amit nem próbáltam, ezáltal csak még izgatóbb

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!