Találatok a következő kifejezésre: 20 éves vagyok, egy kis zavarral (2 db)

20 éves fiú vagyok, egy kis zavarral. Maszturbálás közben sosincs problémám, pettingnél sem, csak a konkrét aktus előtt, csőd. Milyen készítmény segíthetne ezen?

Már eléggé idegel, tény hogy izgulós vagyok, de petting terén egyáltalán nincs rám panasz. Igazából gyógyhatásu készítmények érdekelnének, amiket könnyen be tudok szerezni.

Legjobb válasz: 20 évesen,szerintem még nincs szükséged készitményekre.Lehet,hogy mostmár tul sokat foglalkozol ezzel és azért nem sikerül.Lehet,hogy tudat alatt nagyon izgulsz és nagyon meg akarsz felelni.Megfog oldodni magátol.Kezdjétek pettinggel és mikor már minden ok,hajrá.De ne görcsölj ezen.

20 évesen, szerintem még nincs szükséged készitményekre.Lehet, hogy mostmár tul sokat foglalkozol ezzel és azért nem sikerül.Lehet, hogy tudat alatt nagyon izgulsz és nagyon meg akarsz felelni.Megfog oldodni magátol.Kezdjétek pettinggel és mikor már minden ok, hajrá.De ne görcsölj ezen.
A készítmények helyett én is a lazítást javasolnám. Az átmeneti merevedési zavar nem testi hanem lelki probléma. Persze, ha neked kapaszkodót nyújt egy egy "szer"... szexshopokban kapni olyan készítményt amivel a pénszt kell bedörzsölni. Melegséget, értágulást, vérbõséget okoz és ezzel javítja az erekciót. Hogy mik vannak, azt bármelyik webes szexshopban megnézheted. Ha a partnernõd dörzsöli bele a nemi szervedbe, az külön jó móka. :) A merevedés megtartása, koncentráció és gyakorlás kérdése. Mondja a párom... Volt már olyan partnerem, aki azért nem tudott óvszert használni, mert az alatt a fél perc alatt amíg leálltunk... már nem volt mire húzni... Pár szó egy szexológustól: "A merevedés megtartása egészséges férfinál nem probléma orális ingerlésnél és önkielégítéskor. A hüvelyben megtartani azonban sokféle ok miatt feladattá válhat, azaz nem megy magától. Emiatt elõbb-utóbb kialakul a stressz is, ha már korábban nem volt más miatt túlterhelõdés. Ha nincs elegendõ tartalék, ami szabadon felhasználható a szexhez, akkor a teljesítmény csökken. Ha nincs elegendõ tréning, csak a vágyak, akkor is gyakran elõfordul, hogy az energia nem koncentrálódik, a figyelem ellankad, a vágy aktus közben lecsökken, vagy átalakul kellemetlen izgalommá, félelemmé."
A kérdező hozzászólása: "Volt már olyan partnerem, aki azért nem tudott óvszert használni, mert az alatt a fél perc alatt amíg leálltunk... már nem volt mire húzni... " pont így járok én is mindig! "A merevedés megtartása, koncentráció és gyakorlás kérdése." Ez érdekes. Ha "elfelejtem" azt, hogy úúúúristen most épp szexelek, hanem csak arra figyelek, hogy dejól csókol, dejómellei vannak, stb... akkor nincs baj, de néhanéha beugrik, hogy jéé, mint a cövek úgy áll!, aztán fél perc alatt puff, annyi. Nekem valszeg ezen kell túllépni, hogy az a fél perc, amíg behelyezem oké, akkor nem lesz baj. Mellesleg, kis termetü (165/52) ember vagyok, elég nagy pénisszel (19-20) cm. Egészségesnek érzem magam, de ez mégis idegesítõ. Látom a többi haveromon, hogy úgy bennevannak ugye, és nekem is nap mint nap meglenne az esélyem rá, de mégsem megy.
Szia! Ugyanannyi idõs vagyok mint te és ugyanilyen problémával. Az egész dolog szellemi síkon dõl el. Nekem néha elég a barátnõmtõl egy érintés vagy egy utalás a szexre és állok mint a cövek. Sõt, amikor poénból próbálgattuk a kutya pózt (rajta és rajtam is volt fehérnemû) akkor is úgy álltam, mint a cövek. Amikor legutóbb végre élesbe ment volna a dolog, akkor meg... Kemény 50%-ot ha tudtam teljesíteni. Szánalmas voltam... De biztos vagyok benne, hogy a probléma orvosolható. Ha elõbbre jutok, majd értesítelek. :-) Addig is kitartás, ez tényleg nem egy olyan probléma, amit ne lehetne orvosolni... Szükséged pedig nincs a szerekre.
találd meg az ideális partnert minden gondod megoldódik
hasonló gondok itt is... kisebb sikerek koncentrációval, aktus elõtti lazítással...

Van egy lány akit nagyon kedvelek, csak egy kis gond van hogy Õ 14-éves Én meg 20-éves vagyok komoly kapcsolat lehet köztünk, nem ciki vagy zavaró a kórkülömbség?

Legjobb válasz: "korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)

Az a ciki, hogy eleve nem tudsz helyesen írni 20 éves létedre!
"korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)
miért ne? majd járhattok együtt nyelvtanórára:D
20 éves létedre leirtad hogy kórkülömbség... juj... szellemi szinten biztos nem vagy érettebb nála. ha az nem zavar hogy mások mit gondolnak akk hajrá
Én is 20 éves vagyok és sosem kezdenék egy 14 éves lánnyal. Inkább a 16-18 éves lányoknál kellene keresgélni én legalábbis így gondolom, de kinek hogy.
Ismerek 17-23-at.* Az idõ lemorzsolta a korkülönbságet. Csak 3 év, és már szabad a vásár. :) *Mármint az összeismerkedés idején voltak ennyi idõsek. De már hosszú évek óta boldog házasok.
Nem ciki, nem is zavaró szerintem :) Én 15vagyok, és 21éves barátom van.5hónapja vagyunk együtt, imádjuk egymást :) Lehetnek pici úgymond "problémák", szex téren :) Gondolom a 14éves lány még szûz, ezt is meg kell vele beszélned, mennyi idõ után akarja, ne "kényszerítsd" rá :) Mi is így voltunk, megbeszéltük, aztán amikor felkészültem megtörtént.:) Szorítok nektek:)
Én, mint egy 14 éves lány írom a választ. Ha õ is kedvel téged, akkor úgy gondolom, hogy nem annyira durva ez a korkülönbség, fõleg ha elég érett hozzád a lány, akkor akár mûködhet is a dolog. Bár azt hozzáteszem, lehet, hogy lesz 1-2 ember, aki le pedofil-oz téged, majd emiatt, mert te már felnõtt vagy, a lány pedig még gyerek. És én simán "összejönnék" egy 20 évessel. 14/L
Amíg nem próbáljátok meg, nehéz találgatni. Szerintem ne a kora befolyásoljon, hanem az életfelfogása.
00:08 vagyok a viccet félretéve, én a 20/f válaszoló-hoz hasonlóan gondolom...
Nem ciki, de sok.
Nem igaz! Hagyjátok már! Megkérdez valamit amit szeretne megtudni ti meg egyböl a helyesírását kritizáljátok ahelyett hogy valami értelmes és hasznos válaszon törnétek az agyatokat! Pff...Ez egy kérdés-válasz oldal, itt nem az irás a lényeg! De ha nem tetszik akk se szoljatok be!! :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!